23/3/16

Με τη γλώσσα των αριθμών : Η Ελλάδα μέχρι το 2025-30 μεταβάλλεται σε μουσουλμανική χώρα

Θεόδωρος Κατσανέβας

Η  Ελλάδα πολύ σύντομα, στο ορατό μέλλον, μέχρι το 2025-30, θα έχει μετασχηματιστεί σε μουσουλμανική χώρα. Αυτό προκύπτει από ψύχραιμη μελέτη των αμείλικτων στατιστικών στοιχείων και δεδομένων σχετικών με τις γεννήσεις, τους θανάτους  και τη μαζική είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών από τα ανατολικά σύνορα. Συγκεκριμένα, σε κάθε 92.000 νέες περίπου γεννήσεις το χρόνο στην Ελλάδα (92.149 το 2014),  αντιστοιχούν 113.000 περίπου θάνατοι ( 113.740 το 2014). Αυτό σημαίνει ότι, κάθε χρόνο ο πληθυσμός της χώρας  μειώνεται κατά 20.000 άτομα και πλέον.

Ο πληθυσμός με την Ελληνογενή ιστορική πολιτισμική ταυτότητα, μαστίζεται από υψηλή γήρανση και βαρύτατη υπογεννητικότητα, με αυξανόμενες τάσεις τα τελευταία χρόνια λόγω της βαριάς οικονομικής κρίσης. Η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,2 παιδιά κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών,αφού για το σκοπό αυτό πρέπει να έχουμε 2,1 γεννήσεις ανά μητέρα. Αντίθετα, η μουσουλμάνα μητέρα γεννά 5 παιδιά κατά μέσο όρο, με αυτονόητο το δυναμικό πολλαπλασιασμό τους. Επί πλέον, η υπεροχή των θανάτων κατά 20.000 έναντι των γεννήσεων, αφορά ολοένα με αυξανόμενους ρυθμούς περισσότερους Ελληνογενείς από μουσουλμάνους, λόγω της υψηλής γήρανσης των πρώτων και της νεανικότητας των δεύτερων.

Σήμερα, στο σύνολο των γεννήσεων στην Ελλάδα, το 25% περίπου είναι μουσουλμάνοι. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, έτσι που σχετικά σύντομα, οι γεννήσεις από μουσουλμάνες μητέρες θα φτάσουν το 50% του συνόλου. Την ίδια ώρα, εισβάλλουν 3-4.000 μουσουλμάνοι ημερησίως, πολλοί από τους οποίους θα παραμείνουν τελικά μόνιμα στη χώρα. Μαζί με τους 130.000 μουσουλμάνους που ζουν στη Δυτική Θράκη, στη Ρόδο, στην Κω, στην Αθήνα και σε διάφορες περιοχές, ο συνολικός  αριθμός των νόμιμων, υπό νομιμοποίηση και παράνομων μουσουλμάνων κατοίκων της χώρας, υπολογίζεται ότι ανέρχεται σήμερα σε 1,5 εκ., σε σύνολο 11 εκ. περίπου συνολικού πληθυσμού. Σήμερα δηλ., οι μουσουλμάνοι που κατοικούν στη χώρα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι,έναντι των γερασμένων Ελληνογενών,ανέρχεται περίπου στο 14%  του συνολικού πληθυσμού. 

Στους αριθμούς αυτούς και στα αντίστοιχα ποσοστά, δεν περιλαμβάνονται οι καταγεγραμμένοι ως  μουσουλμάνοι με προέλευση από την Αλβανία, επειδή χαρακτηρίζονται από μειωμένη θρησκευτική ιδεοληψία και είναι αφομοιώσιμοι με μικτούς γάμους με τον Ελληνικό πληθυσμό. Αντίθετα, οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης και οι αφικνούμενοι από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής, δεν είναι αφομοιώσιμοι, αφού κάτι τέτοιο αποκλείεται εντελώς από την πολιτιμισμική τους ταυτότητα. Αυτό έχει αποδειχτεί όχι μόνο στη χώρα μας και στην Κύπρο, αλλά και από τα γκέτο των μουσουλμάνων στη Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ,  αλλά και στις ίδιες τις χώρες προέλευσής τους όπου δεν αναμειγνύονται με αλλόθρησκους πληθυσμούς. Η μουσουλμανική ταυτότητα είναι ιδιαίτερα ισχυρή-και μπράβο της. Πέρα από το θρησκευτικό της χαρακτήρα, εμπεριέχει και πολιτισμική και πολιτική ιδιαιτερότητα. Οι ακραίες της προεκτάσεις είναι ο Ισλαμικός Φονταμελισμός, ο οποίος επικρατεί συνήθως όταν ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξηθεί σημαντικά και υπερκεράσει τους αλλότριους πληθυσμούς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, παράλληλα με τη ραγδαία δημογραφική μείωση και γήρανση του Ελληνογενούς πληθυσμού, με την έλευση της οικονομικής κρίσης από το 2009 και μετά, μεταναστεύουν ετησίως πάνω από 110.000  Έλληνες στο εξωτερικό ( 106.804 το 2014, 124.694 το 2013,117.094 το 2013). Υπολογίζεται ότι, τα τελευταία 6-7 χρόνια, έχουν μεταναστεύσει περισσότεροι από 600.000  Ελληνογενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι, επιβαρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ήδη γερασμένη δημογραφική μας πυραμίδα. 

Στα επόμενα δέκα χρόνια δηλ. μέχρι το 2026 και με τα σημερινά δεδομένα, τη ραγδαία συρρίκνωση λόγω υπογεννητικότητας και τη μεταναστευτική τους έξοδο, οι ελληνογενείς θα ανέρχονται σε 7 εκ. άτομα. Στην ίδια περίοδο και με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι μουσουλμάνοι θα ανέρχονται σε 3 εκ, δηλ. στο 30% του συνόλου των 10 εκ. κατοίκων και στο 43% των 7 εκ. ελληνογενών. Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας τους και τη δυναμική που θα έχουν αναπτύξει, η δημιουργία ισχυρού μουσουλμανικού κόμματος είναι προδιαγεγραμμένη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μοιραία μελλοντική πορεία της χώρας.

Με αυτήν την προοπτική, είναι περισσότερο από ορατή μια περίοδος αιματηρών εμφύλιων συγκρούσεων όπως ακριβώς έγινε στο Λίβανο και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και όχι μόνο, με βέβαιη την τελική επικράτηση των μουσουλμάνων, οι οποίοι φυσικά θα επιβάλλουν τη δική τους ισχυρή θρησκευτική και πολιτισμική ταυτότητα.

Τα περισσότερα παιδιά μας θα αναγκαστούν να τραβήξουν το δρόμο της προσφυγιάς, αφού το σημερινό ποκλιτικοοικονομικό κατεστημένο αδυνατεί να δει λίγο μακρύτερα από το σήμερα. Ενδιαφέρεται περισσότερο για την κυβερνητική καρέκλα, για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές. Οι Έλληνες θα είναι ο μόνος λαός στην ιστορία της ανθρωπότητας που μετά από διαδρομή 3.000 χρόνων, θα χάσουν την πατρίδα τους οριστικά και αμετάκλητα λόγω εσωστρεφούς εθνομηδενιστικού μαζοχισμού, ξενόφερτης νεοταξίτικης σκοπιμότητας και ανατολίτικης πονηριάς. 

5 σχόλια:

 1. Λυπάμαι πάρα πολύ για το ότι το ιστολόγιό σας δεν κρατάει στην πρώτη θέση και δεν διαφημίζει αυτό το πάρα πολύ σοβαρό και σημαντικό άρθρο. Το δημογραφικό είναι το τεράστιο πρόβλημα, μεγαλύτερο όλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. απο το 1981 εχουν φθινουσα πορεια. τωρα τα θυμηθηκαν τα τετλευταια 8χρονια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μὲ τὶ οἰκονομικὰ θὰ γεννηθοῦν παιδιὰ ἰδιαιτέρως τώρα;

  Νά κοιμοῦνται ὅλοι μαζί σὲ ἕνα δωμάτιο,ὅπως μιὰ Πακιστανικὴ οἰκογένεια ποὺ γνωρίζω ,ὅλοι μαζὶ σὲ μιὰ κρεββατοκάμαρα καὶ αὐτὴ νὰ γεννᾶ σὰν κουνέλα;

  Δὲν βρισκόμαστε στὴν ἐποχὴ τῆς πρόγιαγιᾶς μου ποὺ ἔκανε 12 παιδιὰ,ἀλλὰ ζοῦσε στὸ νησί καὶ ὄχι σὲ πόλεις μὲ φυλακὲς-διαμερίσματα γιὰ σπίτια.

  Ἄλλωστε δὲν βλέπετε καὶ τὴν προπαγάνδα;
  Θυμᾶστε ἐκείνη τὴν διαφήμιση...μὴ μοῦ μιλᾶς γιὰ βέρα,ἐγώ θέλω καριέρα...καὶ κάτι ποὺ ἔχω ἀκούσει πολὺ συχνὰ ἀπὸ νεαρὲς,ὅτι...ὑπάρχουν πιὰ ἄνδρες;

  Καὶ δὲν πανδρεύονται,καὶ ὅσοι πανδρεύονται δὲν ἔχουν τὰ οἰκονομικά γιὰ νὰ φέρουν στὸν κόσμο παιδιὰ,μολονότι ἔχουν καὶ οἱ δύο σύζυγοι μεταπτυχιακά,ἤ μήπως αὐτὸς ποὺ ἔχει Msc ἤ Phd θὰ θελήση νὰ δῆ τήν κόρη του μοδίστρα,καὶ τὸν γυιὸ του ὑδραυλικό;

  Ἄς μὴ παρεξηγηθῶ παρακαλῶ,διότι σέβομαι ὅλα τὰ ἐπαγγέλματα,πλήν τοῦ ἐπαγγέλματος τοῦ πολιτικοῦ(διότι ἐπάγγελμα εἶναι καί δὴ προσοδοφόρο).

  Μετὰ ψηφίσαμε καὶ ἀριστερά·καλὰ νὰ πάθουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και στην πρώην ΕΣΣΔ αγαπητέ ετσι ζούσαν. Μια ολόκληρη οικογένεια σε ένα δωμάτιο. Γονείς, 3-4 παιδιά και μαζί και ο παπούς και η γιαγιά. Και ΑΚΟΜΗ ετσι συμβαίνει στις νυν αυτόνομες πρωην ΕΣΣΔ χώρες πχ Ουκρανία. Μια βόλτα στην Ουκρανική επαρχία ΣΗΜΕΡΑ θα σας πείσει. Μια βόλτα στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ρωσία (πλην Μόσχας και Αγ. Πετρούπολης) σας προσγειώσει σε μια άλλη πραγματικότητα, 50-60 χρόνια πριν...

   Ο Ελληνισμός και η ορθοδοξία, ΕΠΙΒΙΩΣΕ επί σχεδόν 400 χρόνια ΣΚΛΑΒΙΑΣ και κατοχής από τουρκαλβανούς και σκληρούς οθωμανούς και κάποιοι νομίζουν οτι επειδή 100 φανατικοί τρελοί άρχισαν να βομβαρδίζουν την Ευρώπη, ξαφνικά θα κοιμηθούν και θα ξυπνήσουν με μπούργκα.

   Διαγραφή
 4. Οι ανθρωποι που καταλαβενουν σε ποιο κοσμο ζουν αντιλαμβανονται οτι ενας λαος
  επιλεγει η" να ειναι λυκος και να τρωει τους αλλους η" να ειναι τσοπανοσκυλο
  και να σκοτωνει τους λυκους η" να ειναι προβατινα οπως εμεις και να τον ξεσκιζουν οι λυκοι, που νομιζουμε οτι με την κουλτουρα την οπλοφοβια και την εφημεριδα παραμασχαλα θα επιβιωσουμε σ"αυτο τον κοσμο ,η Ελλαδα ειναι μια μικρη χωρα που θα επρεπε να ειναι σε πολεμικη ετοιμοτητα συνεχως ,τα παιδια να εχουν
  παιδια πανω στη χρηση των οπλων απο το σχολειο επισεις και στις πρωτες βοηθειες
  (βλεπε Ρωσια) και να υπηρετουν ανδρες και γυναικες (βλεπε Ισραηλ)μια ουσιωδη στρατιωτικη θητεια εννοω συνεχους εκπαιδευσης στο αντικειμενο και οχι εκπαιδευση στις καθαριοτητες η ως σοφερ του διοικητη. Εννοω οτι η Ελλαδα θα επρεπε να ειναι μια συγχρονη Σπαρτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.