12/3/16

Σάββας Καλεντερίδης: Πάνο Καμμένε, μάζεψε τον netakias.com και τους άλλους αρουραίους σου, για να μην τους μαζέψω εγώ

Αγαπητέ Πάνο
Στα πλαίσια της γνωριμίας μας, έχω σεβαστεί τις επιλογές σου και έχω αποφύγει να κάνω κριτική στην πολιτική που άσκησες στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Δεν μπορώ όμως να μην κάνω κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης της οποίας είσαι εταίρος.
Η κριτική μου, γίνεται πάντα μέσα στα πλαίσια του τι θεωρώ σωστό για την Πατρίδα μας και δεν εξυπηρετώ ούτε προσωπικά ούτε κομματικά ούτε άλλα συμφέροντα.
Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό απ' όλους.
Στο παρελθόν δέχτηκα επιθέσεις, αήθεις και εντελώς άδικες, από διάφορα πρόσωπα του κόμματός σου που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο.
Δεν αντέδρασα, γιατί όπως ξέρεις κι εσύ, η βλακεία είναι ανίκητη.
Τώρα σειρά είχε να κυλιστεί στο βούρκο ο netakias.com, ο οποίος, όπως πληροφορούμαι, είναι από τους έμμισθους στο Υπουργείο σου.
Το άτομο αυτό είχε το θράσος να μου επιτεθεί για την υπόθεση Οτζαλάν, για την οποία γνωρίζεις εσύ με ποιους και με πόσα κράτη συγκρούστηκα και τι κόστος έχω πληρώσει στη ζωή μου.
Γι' αυτό θα ήθελα να σου πω δημοσίως, σε περίπτωση που δεν σου το έχουν επισημάνει οι συνεργάτες σου, ότι τέτοια άτομα σου κάνουν κακό και φυσικά κάνουν κακό και στην ίδια την πατρίδα μας.
Θα περιμένω τις αντιδράσεις σου.

φιλικά

Σάββας Καλεντερίδης

Δια του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά εδώ, στο βούρκο που κυλιέται ένας από τους συνεργάτες σου και σκέψου αν αυτό κάνει καλό σε σένα και στην πατρίδα.
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/03/blog-post_408.html?showComment=1457702861677#c5953165114992937490

35 σχόλια:

  1. Είναι ένα σχόλιο το οποίο δεν είναι άμεσα σχετικό αλλά είναι στο πνεύμα του τι επικρατεί αυτή τη στιγμή στα υπουργεία εθνικής άμυνας και δημόσιας τάξης.
    Πλέον δεν θυμώνω μόνον θλίβομαι. Προχθές στο ραδιόφωνο άκουσα κάτι και νόμισα ότι είχα παρακούσει, αλλά σήμερα διάβασα πως ο Τόσκας το ανακοίνωσε. Τούρκοι αξιωματικοί ως παρατηρητές στα νησιά του Αιγαίου! Θα είναι εκεί λέει για να καταγράφουν τους μετανάστες για να τους παίρνουν πίσω! Ας είμαι καλοπροαίρετος και ας πως ότι το έκαναν για να στείλουν πίσω μετανάστες ευκολότερα είμαι ο μόνος που βρίσκει αυτό το πράγμα εκτός λογικής; Δεν έπρεπε η Ελλάδα να ζητήσει να στείλει αξιωματικούς απέναντι για να βοηθήσουν τις τουρκικές αρχές να φυλάξουν τις ακτές τους ώστε να μην ξεκινούν το ταξίδι τόσοι άνθρωποι εξαρχής; Τι νόημα έχει αυτό που γίνεται και έστω γιατί δεν γίνεται σε μορφή αμοιβαιότητας ώστε να επιτηρούνται τα δίκτυα καλύτερα; Ειλικρινά αναρωτιέμαι ο Τόσκας Έλληνας αξιωματικός δεν ντρέπεται καθόλου να ανακοινώνει τέτοια πράγματα; Θεωρώ πως ένας έντιμος Έλληνας αξιωματικός θα είχε παραιτηθεί αν όχι κάτι περισσότερο, θυμίζω ότι ο Χατζανέστης αν δεν κάνω λάθος ρώτησε τον Κεμάλ αν έπρεπε να αυτοκτονήσει; Αλλά επειδή κάποιοι υποκριτές λένε μα και οι άλλοι είναι το ίδιο. Καταρχάς αυτή τη στιγμή κυβερνούν αυτοί που κυβερνούν και επιπλέον εγώ παραδέχομαι ότι οι προηγούμενοι ήταν κακοί όταν όμως αυτοί είναι τόσο τραγικοί και φέρνουν Τούρκους αξιωματικούς στα ελληνικά νησιά που πλήρωσαν με τόσες σφαγές τον αγώνα για την ελευθερία, ας θυμίσω μόνο τα Ψαρά αλλά και η Χίος μήπως πλήρωσε μικρότερο τίμημα, γιατί οι προηγούμενοι να βελτιωθούν αν ο ελληνικός λαός αποδεχτεί αυτή την εξέλιξη, αν δεν βρεθούν πέντε βουλευτές να ρίξουν αυτό το έκτρωμα; Αν γίνει αποδεκτό αυτό το πράγμα που πηγαίνουμε; Αν ο ελληνικός λαός και οι εκπρόσωποί του δεν αντιδράσουν ούτε σε αυτό τότε λυπάμαι που το λέω αλλά απλώς δεν αξίζουμε να έχουμε πατρίδα! Οι Έλληνες αξιωματικοί δεν έπρεπε όλοι ενωμένοι να τηλεφωνήσουν έστω στον Τόσκα να βγάλουν μια ανακοίνωση; Είναι αυτό προστασία της Δημοκρατίας ή είναι πια σπίλωση της Δημοκρατίας μας; Αν επί δημοκρατίας παραδίδουμε την κυριαρχίας μας πως θα υπερασπιστούμε το πολίτευμά μας; Δεν είναι νόμιμο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να καταδείξουν στην πολιτική ηγεσία τι κάνουν; Επισημαίνω ωστόσο τη σοβαρότητα αυτής της εξέλιξης και τις συνέπειες που θα έχει εξολοκλήρου στην πολιτική ζωή και την πραγματική κερκόπορτα που ανοίγει! Προσωπικά προτείνω να δημιουργήσουμε έστω ένα έγγραφο διαμαρτυρίας που να παραδώσουμε επίσημα στην κυβέρνηση, κάτι πρέπει να γίνει! Εσείς ξέρετε ανθρώπους που μπορούν να παραδώσουν το έγγραφο αυτό και να έχουν κύρος! Δεν πρέπει να γίνει κάτι στα πλαίσια της δημοκρατίας ώστε να αποτραπεί αυτή η κίνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, το καταλαβαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καλεντεριδη γραψτε ένα άρθρο πάνω σε αυτό που ανακοίνωσε ο Τοσκας ή έστω αν θεωρείτε κάτι τέτοιο δικαιολογημένο τεκμηριωστε το. Αυτό που γινεται πλέον είναι απόλυτη παράδοση των νησιών του ανατολικου Αιγαίου στην Τουρκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έγραψα και το έχω στο περίμενε. Αναμπενω στοιχεία.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς θα σου απαντήσει πως κάνει εθνικοαπαλευθερωτικό αγώνα. Όπως έκανε προεκλογικά και μας εξαπάτησε. Στο Συνέδριό τους προεκλογικά(των ΑΝΕΛ) είπα πάνω στην ανάγκη για συγκρότηση πατριωτικού μετώπου, πως ο "πάνος είναι πατριώτης". Ακόμη μετανοιώνω για την αναφορά μου αυτή. Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς και ο πάνος θα πάει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας όπως όλοι οι πολιτικοί απατεώνες πριν από αυτόν.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ απευθύνεσαι με ευγένεια σε ΠΡΟΔΟΤΕΣ του τύπου ΚΑΜΜΕΝΟΥ κλπ., Πολίτικά Λαμόγια
      Εχουμε όλοι μας ευθύνη για ότι συμβαίνει στην πατρίδα, κάποιοι ίσως περισσότερο από άλλους, την μεγαλύτερη όμως την έχουμε ΕΜΕΙΣ που γνωρίζουμε κάτι περισσότερο… και δεν κάνουμε απολύτως τίποτα.
      Μανώλης Χατζησάββας a.k.a. ANTI300

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός από την περίπτωση του έμμισθου προπαγανδιστή, να μας εξηγήσει ο Καμμένος γιατί τοποθετήθηκαν hot spots δίπλα σε κρίσιμα στρατόπεδα για την εθνική άμυνα της πατρίδας μας όπως πχ σε αυτό στην Χίο (ένα από τα νησιά που θέλουν οι τούρκοι να αναφέρονται με αριθμό και όχι με όνομα γιατί το διεκδικούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αλλάξουν την αιώνια φιλοτουρκική στρατηγική τους οι Γερμανοί που επηρεάζουν τις ΗΠΑ, θα τα χάσουμε τα νησιά συντομότερα από ότι νομίζουμε.

      Υπάρχει πλάνο διάλυσης της χώρας, και κάθε κυβέρνηση που δεν στηρίζει τους γηγενείς για να κάνουν οικογένειες και παιδιά, είναι εθνοπροδοτική. Το δημογραφικό δεν είναι διαχειρήσιμο πλέον, έχει γίνει η αρχή του τέλους.

      Διαγραφή
  6. Με το συγνώμη κ. Καλεντερίδη, είμαι από τους πρώτους-πρώτους αναγνώστες του ιστολογίου σου και καθημερινός, αλλά...

    "Στα πλαίσια της γνωριμίας μας, έχω σεβαστεί τις επιλογές σου και έχω αποφύγει να κάνω κριτική στην πολιτική που άσκησες στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης."

    Αυτό που γράφετε εδώ το παρατήρησα και με έκανε εντύπωση, γιατί πιστεύω ότι τους πολιτικούς άσχετα αν τους γνωρίζουμε προσωπικά ή όχι, τους κάνουμε πάντα κριτική αν και όταν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ σαν μια δημοκρατική αρχή και υποχρέωση.

    Αυτό που κατάλαβα εδώ είναι ότι χαριστήκατε σε κάποιον που κατέχει ένα υπουργείο πολύ καίριο και σπουδαίο!!! Πράγμα απαράδεκτο για κάποιον που θέλει να λέει ότι κρατάει, έστω και λίγο, αντικειμενική στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακεδόνα
      Δεν ελιμαι μηχανή, άνθρωπος είμαι.

      Διαγραφή
    2. Άρα σαν άνθρωπος, βάζετε πάνω από όποια λάθη που μπορεί να στοιχίσουν την ακεραιότητα της χώρας μας και την κοινωνική συνοχή της από πολιτικές επιλογές του φίλου σας, την φιλία με αυτόν.

      Είναι ο ίδιος που στηρίζει με κάθε τρόπο τον Τσίπρα που χτυπάτε κάθε μέρα και καλά κάνετε

      Είναι αυτό πατριωτισμός;

      Διαγραφή
    3. Θα συμφωνησω και γω με τον Μακεδων,οτι ειναι λαθος να μην κριτικαρεις τον Καμμενο,που εχει ενα κομμα συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ,μονο και μονο επειδη ειναι φιλος σου(κατι που φαινεται οτι εκεινος το ξεχναει).Ο Καμμενος δεν ειναι σε ενα υπουργειο που δεν παιζει ρολο στην καταντια της χωρας,οποτε πρεπει να γινεται κριτικη για να μαθαινουμε και μεις.Στο λεω εγω που πιστευα οτι επρεπε να μπει στν Βουλη,τον ψηφισα κι ολας,μπας και συγκρατησει τον εθνομεδενισμο του ΣΥΡΙΖΑ.....

      Διαγραφή
    4. Χρήστο, μέχρι αρχές Μαρτίου του 2015 ήμουν κάτι παραπάνω από απλός ψηφοφόρος για τον Καμμένο από πριν στηθούν οι ΑΝΕΛ και λυπάμαι πολύ που εξαπατήθηκα και έχασα πολύτιμο χρόνο με έναν μεγάλο πολιτικό απατεώνα. Πιστεύω ότι η πατρίδα είναι υπεράνω όλων, ακόμα και της οικογένειας, πολύ περισσότερο της όποιας φιλίας, ειδικά όταν δει κάποιος ότι πολλά δεν πάνε καλά με αυτόν τον "φίλο"

      Διαγραφή
    5. Dear Savva,
      1. If he is a friend, he will listen
      2. If he is just a "friend" he can be bought.
      3. If he is not a friend, he can be convinced to choose btw 1 and 2.
      I am sure you know how Mossad used to raise funds for Israel or get people do the "right" thing.
      Have an interview with him, invite him to write on your blog let see where he stands and we take it ftom there....

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Σάββα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάζετε αφρούς κάθε φορά που κάποιος ανώνυμος ή επωνυμος πετάει μια κοτσάνα ή μια κακοήθεια σε σχέση με την υπόθεση Οτσαλάν. Το ότι τότε άπαντες από την Ελληνική πλευρά, με πρωτοβουλία του Σημίτη και Πάγκαλου, ακολούθησαν την Αμερικανική προσέγγιση στο ζήτημα, είναι γνωστό.

    Σήμερα βλέπουμε εσάς να έχετε μια δραστηριότητα και να σας στηρίζει τουλάχιστον ένας μηχανισμός, ο οποίος έχει αδελφικές σχέσεις με τις ΗΠΑ, όπως σχεδόν έχουν άπαντες στο χώρο της πολιτικής στην Ελλάδα. Και ο κ. Καμμένος στο ίδιο μεγάλο κλάμπ είναι. Και οι Κούρδοι σήμερα αυτό κάνουν. Ίσως καλό θα ήταν να μη τρώγεστε μεταξύ σας δημόσια.

    Το να δηλώνετε ότι ο Βαξεβάνης δεν θα ξαναβρεί θέση εργασίας επειδή σας έθιξε περι Οτσαλάν, και το ότι εσάς κανένας δεν μπορεί να σας βλάψει, δείχνει επιπολαιότητα και μη έλεγχο του θυμικού μας. Μπορεί ο μεγάλος σας αδελφός να σας έχει πει ότι είστε υπό την προστασία του, αλλά και αυτός ακόμα έχει ανάγκη της προστασίας και της αγάπης από τις μεταφυσικές και υπερφυσικές δυνάμεις που υπερπέραντος.

    Όλοι μας είμαστε θνητοί και περαστικοί, και όλους σταδιακά μας καταβάλει ο χρόνος, ότι μαγικά και να κάνουμε. Δεν αξίζει να βγάζουμε αφρούς με την επιπολαιότητα και την κακοήθεια κάποιων, διότι αυτό μας τρώει το χρόνο και την υγεία μας. Με το μαλακό στις αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την κριτικη και την ενημερωση οσον αφορα το ΥΕΘΑ την θελουμε για να γνωριζουμε πραγματικα τι συμβαινει και να κανουμε τις συγκρισεις με το παρελθον.
    Οι προσωπικες γνωριμιες δεν πρεπει να επηρεαζουν την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρίσταρχε
      Δηλαδή όταν αποφεύγω να κάνω κριτική σε ένα θέμα, επηρεάζεται η αλήθεια;
      Τι θεωρία είναι αυτή;

      Διαγραφή
    2. Σάββα βεβαίως και δεν επηρεάζεται ή αλήθεια όταν δεν κανείς κριτική.
      Όταν όμως αφήνεις υπονοούμενα για επιλογές που δεν κρίνεις λόγω φιλίας τι σημαίνει;

      Διαγραφή
    3. Σάββα βεβαίως και δεν επηρεάζεται ή αλήθεια όταν δεν κανείς κριτική.
      Όταν όμως αφήνεις υπονοούμενα για επιλογές που δεν κρίνεις λόγω φιλίας τι σημαίνει;

      Διαγραφή
  10. Πληρωμένη απάντηση!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο,τι εγινε τοτε σε ακολουθει κ σε βαραινει. Δεν θα πρεπει να δινεις σημασια στον καθε τυχαρπαστο ουτε να πληγωνεσαι. Συνεχισε την δουλεια σου κ το εργο σου. Ειμαστε πολλοι που καθημερινα ενημερωνομαστε απο σενα. Θα προσπαθησουν πληγωσουν δημοσια το ξερεις ηδη. Μη τσιμπας Σαββα. Συνεχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρεμπιπτόντως βέβαια κακώς κατα την γνώμη μου χαρίζετε στον κόκκινο πανο η ακομβιωτο στρατάρχη, μιλάμε για ένα απολυτως φαιδρό άτομο και βέβαια ταιριάζει γάντι δίπλα στον φαιδρό πρωθυπουργό ως συνέταιρος του. Ειναι επισης ισάξια προσβλητικός με το τέρας της αποκαλύψεως Φίλη! Συγχωρέστε με για τις εκφράσεις αλλα οταν κάποιος φτύνει τους νεκρούς μου δεν μπορώ να ειμαι επιεικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κα(η)μένος έσπασε το δεξί του χέρι και έμαθε να γράφει με το αριστερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tι περιμένουμε απο αναρχοαυτόνομους Τροτσικιστές να ενδιαφερθούν για σύνορα και πατρίδα; Mέχρι και ο Στάλιν αγανάτησε και δολοφόνησε τον Τρόσκι για να μπορέσει να στήσει κράτος. Πρέπει να φύγουν οι άχρηστοι εθνομηδενιστές μαζί με το σκυλάκι τους το γρηγορότερο απο την κυβέρνηση, ΠΡΙΝ είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή λέμε πολύ συχνά στην Ελλάδα, «αυτά γίνονται κι αλλού» πολύ φοβάμαι ότι δεν γίνονται αλλού! Το παλληκάρι αυτό από τα Σκόπια που κάνει πλάκα στον Κοτζιά έδωσε μια συνέντευξη προχθές και είπε για τον ρόλο που έπαιξαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στην Ευρωπαϊκή πολιτική! Με λίγα λόγια δηλαδή είπε ότι οι Γάλλοι έπραξαν το αυτονόητο. Έψαξαν να βρουν ποιοι άνθρωποι τους επιτέθηκαν, βρήκαν ότι αυτοί είχαν μπει μερικοί από την Ελλάδα επιστρέφοντας στις χώρες που είχαν γεννηθεί και έκοψαν τον δρόμο. Το ότι αυτοί είχαν καταγραφεί δεν είναι ιδιαίτερη επιτυχία, δηλαδή το ελληνικό κράτος έλεγε εγώ τους κατέγραψα όμως το χρέος του ήταν να τους εμποδίσει να εισέλθουν, εφόσον το ελληνικό κράτος δεν είναι διατεθειμένο να σταματήσει τους ανθρώπους η Γαλλία και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι είναι οπότε τους σταματάνε! Άρα λοιπόν η έννοια του εκσυγχρονισμού στην Ελλάδα είναι μάλλον στρεβλή! Δεν είδα τον Λαζόπουλο και τον Τσίπρα να διαμαρτύρονται στον Αριστερό Ολάντ που δεν έβγαλε άχνα για τα κλειστά σύνορα….Έπειτα το τελευταίο διάστημα ζούμε ένα πολύ ωραίο έργο από όλα τα Μέσα, ξέρετε αυτά τα συστημικά που επιτίθενται στην κυβέρνηση. Βλέπουμε γέννες στις λάσπες της Ειδομένης βλέπουμε πιάνα στις λάσπες της Ειδομένης! Κι εγώ σαν απλοϊκός που είμαι αναρωτιέμαι εκείνα τα συνεργεία που έβγαζαν τις φωτογραφίες στη γέννα εν σκέφτηκαν να πάρουν ένα ασθενοφόρο η γυναίκα να πάει να γεννήσει σε ένα νοσοκομείο, εκείνοι που πήγαν το πιάνο στην Ειδομένη δεν σκέφτηκαν να πάρουν εκείνη την Γυναίκα να πάει να παίξει το πιάνο σε έναν πιο ανθρώπινο χόρο να ξεφύγει κιόλας από το χάλι της Ειδομένη; Και αναρωτιέμαι για αυτές τις χολυγουντιανές παραγωγές ποιος πληρώνει και ποιος οργανώνει; Ήρθε ο Στυλιανίδης προχθές και είπε ότι 700 εκατομμύρια βοήθεια για τους πρόσφυγες θα πάνε σε ΜΚΟ! Ούτε σε δήμους που παρέχουν χώρους και τρόφιμα και φάρμακα και νερό ούτε στο λιμενικό ούτε σε αυτούς που ανοίγουν τα σπίτια τους και πάνε βοήθεια από το υστέρημά τους αλλά σε ΜΚΟ που υποτίθεται είναι αυτοχρηματοδοτούμενες από φιλανθρωπίες!!!! Αυτά σας το εγγυώμαι αν γίνονται κάπου γίνονται σε πολύ σκοτεινά μέρη του πλανήτη, σε ακυβέρνητους χώρους! Οι ακυβέρνητοι χώροι ή ό,τι εκλαμβάνεται ως ακυβέρνητος χώρος έχουν πολύ κακή κατάληξη….
    Πέρα από το ότι τα ελληνικά νησιά αποκτούν τουρκική διοίκηση εν μέρει και πέρα από το ότι απορώ πως ο Τόσκας «ξέχασε» να αναφέρει ότι θα πάνε και Έλληνες παρατηρητές απέναντι ενώ θυμήθηκε να μας αναφέρει ότι οι Τούρκοι παρατηρητές είναι προς όφελος του «εθνικού συμφέροντος», έναν ειρμό που εγώ δεν είμαι τόσο έξυπνος να ακολουθήσω, αλλά το θυμήθηκε ο Μουζάλας. Υποθέτω απλώς πως ο Μουζάλας έχει πει τόσα πολλά ψέματα που σου λέει «ας πω άλλο ένα ποιος θα το καταλάβει και ποιος θα με ελέγξει. Ποιος θα ελέγξει αν υπάρχει Έλληνας παρατηρητής απέναντι εδώ δεν ελέγχονται αν πηγαίνουν στη δουλειά τους στο δημόσιο στην Ελλάδα, στην Τουρκία;» Είναι και αυτός ένα είδος συλλογισμού φαντάζομαι….Με αφορμή και το παρόν άρθρο του Οδυσσέα αλλά και το ότι πρόσφατα ο Μεσούτ Γιλμάζ είχε παραδεχτεί ότι έκαιγε την Ελλάδα, χωρίς φυσικά κανένας να αντιδράσει, τι πιο φυσιολογικό είναι προετοιμασμένες οι ελληνικές αρχές για αυτό το ενδεχόμενο; Πως θα αντιμετωπίσουν πολλαπλές εστίες πυρκαγιών αν τυχόν μέσα εκεί υπάρχουν μαχητές που 5 χρόνια τώρα συνεργάζονταν με τις τουρκικές αρχές; Πως θα σωθεί το στρατιωτικό υλικό από πιθανές πυρκαγιές όταν οι καταυλισμοί είναι όλοι δίπλα σε στρατιωτικές μονάδες; Που θα δοθεί προτεραιότητα αν έχουμε 10 πυρκαγιές στην Ελλάδα ταυτόχρονα; Είναι τα μέσα έτοιμα για την περίοδο του καλοκαιριού;
    Ο Τόσκας είπε χθες ότι δεν περιμένει πολύ κόσμο να έρθει, χθες πέρασαν 2700 άτομα!!!! Το ΝΑΤΟ εντέλει φυλάει τίποτα ή εμείς παραμένουμε έρμαιο και αφού τα σύνορα έκλεισαν γιατί όλος αυτός ο κόσμος έρχεται στην Ελλάδα; Εντέλει η προτεραιότητα του ελληνικού κράτους ποια είναι είναι η ευημερία των Ελλήνων πολιτών ή είναι να φέρει όσους περισσότερους πρόσφυγες μπορεί στην χώρα; Όχι μπορεί να φιλοξενήσει, μπορεί να φέρει είναι σημαντική η χρήση των λέξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι αριστεροί ανθρωπιστές αν και πρέπει να τα βάλω και τα δυο σε καμιά δεκαριά εισαγωγικά, έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο τα χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά να τα έχουν απαγάγει επιτήδειοι να τα πάνε μέσα στις βάρκες για να μην τις βουλιάζει το λιμενικό και μετά να τα παραλαμβάνουν από την από εδώ μεριά έμποροι οργάνων, παιδεραστές, σαδομαζοχιστές και λοιπές «ανθρωπιστικές» δυνάμεις;Εντέλει πρέπει να απαντήσουν το εξής τι προτιμάνε Ελλάδα ακέραιη ή Ελλάδα Λίβανο αρκεί να έχουν πράξει το παραπάνω «ανθρωπιστικό» καθήκον; Η κυβέρνηση δεν άνοιξε τα σύνορα στους πρόσφυγες αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί στο μυαλό όλων. Θα άνοιγε τα σύνορα στους πρόσφυγες αν αυτοί οι άνθρωποι έρχονταν με νόμιμο τρόπο με τα χαρτιά τους κανονικά καταγράφονταν και υπήρχε ένας μηχανισμός κατανομής και φιλοξενίας. Αφού αυτά δεν υπήρχαν ούτε σε εμβρυακό στάδιο η κυβέρνηση πολύ απλά άνοιξε τα σύνορα στα δίκτυα σωματεμπορίας, τα οποία είναι συνδεδεμένα με δίκτυα ναρκωτικών, τρομοκρατίας, και όπλων! Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί και είναι χρέος των εισαγγελικών αρχών, της αστυνομίας και του στρατού να ελέγξει τι σχέση έχουν πολιτικά κόμματα και πολιτικοί με τέτοια καρτέλ και δίκτυα! Τα πράγματα δεν είναι αστεία, η Λιβανοποίηση προχωράει κανονικότατα. Δεν αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται έχουν καλές προθέσεις και απλώς είναι άνθρωποι που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο, δεν χρειάζονται πολλοί για να δημιουργήσουν προβλήματα, δεν χρειάζεται εξαρχής να έχουν κακές προθέσεις αρκεί να εκμεταλλευτεί κάποιος την πείνα τους! Η Ελλάδα δεν έχει ούτε δουλειές ενώ η συγκεκριμένη παρωδία κυβέρνησης έχει αφοπλίσει πλήρως τον μηχανισμό ένταξης που λέγεται εκκλησία και έχει αφελληνίσει ολοκληρωτικά την παιδεία! Όλες οι συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε δυνάμεις που για δικούς τους λόγους θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση δημιουργώντας αρνητικά σενάρια για την πατρίδα μας να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους! Αντίπαλοί μας είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι οι άνθρωποι που έρχονται. Με λίγα λόγια όχι μόνο ο ρατσισμός δεν είναι λύση, αλλά ουσιαστικά ευνοεί τα σχέδια αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα! Λύσεις δηλαδή άκρας δεξιάς και αρείας φυλής όχι μόνον δεν είναι αποτελεσματικές αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα θα είναι προβοκάτσιες εναντίον του εαυτού μας! Προσωπικά είναι ξεκάθαρο για μένα ότι αντίπαλοι της Ελλάδος είναι αυτή η διεθνιστική κυβερνητική παρωδία και όποιος άλλος έχει τέτοιες διεθνιστικές αντιλήψεις, κάτι παλληκάρια που έγιναν Ευρωπαίοι ξαφνικά και δεν μιλάνε τα ελληνικά ή μιλάνε για την Ελλάδα λες και είναι ξένη σε αυτούς! Όλοι αυτοί είναι διεθνιστές και δεν είναι καθόλου αντιρατσιστές. Αρκεί μόνον κανείς να επισκεφθεί το indymedia και να φρίξει από τον ρατσιστικό οχετό των κειμένων εκεί μέσα ενώ αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε λεπτομερώς αν όντως αυτός ο διεθνισμός αποτελεί ανθρωπισμό ή εντέλει εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα…Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για όποιον αισθάνεται πατριώτης, ότι αγαπά την πατρίδα του και το έθνος του, όπου έθνος είναι το πολιτισμικό μας υπόβαθρο οι ρίζες μας, είναι κατά την γνώμη μου να αγκαλιάσει τους πρόσφυγες όσο περισσότερο μπορεί αφενός και κατά δεύτερον να προσπαθήσει να απομακρύνει την κυβέρνηση με νόμιμους τρόπους αλλά πάση θυσία ώστε να έρθει κάποιος που να εφαρμόσει σοβαρή εθνική μεταναστευτική πολιτική! Και μου κάνει τρομερή εντύπωση που ο Ψινάκης είναι πολύ πιο υπεύθυνος από τον γιαλαντζι διδάκτορα πρωθυπουργό! Κάθε ώρα που αυτό το κόμμα βρίσκεται στην εξουσία δημιουργεί προβλήματα που μπορεί να μην επανορθώνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε Καλεντεριδη , σας ευχομαι υπομονη και δυναμη. Φαινεται ότι ο Παναγιώτης ο Καμμένος προδοσε ολα οσα ευαγγελιζοταν ολα αυτα τα χρόνια (αν τελικα τα πιστευε και ποτε) και εγινε ενα απλο οργανο της ανθελληνικης νεας ταξης. Θεωρω οτι η περιοδος χαριτος του πρέπει να ληξει. Οι επιλογές του πλέον βλαπτουν ξεκάθαρα την Εθνικη άμυνα(αυτο ομολογώ οτι δεν συνεβαινε τοσο ξεκαθαρα απο την αρχη , αφου φαινοταν οτι λιγο-πολυ ακολουθουσε την επιτυχημένη πολιτικη Φραγκουλη-Αβραμοπουλου-Δενδια) Ειναι πλεον πανω καμενος .

    Υγ. Ειναι φοβερη η συμπτωση πως οπως το προηγούμενο δεκανικι του Συριζα (τοτε ΠΑΣΟΚ) ειχε δικο του καναλι για να παραπληροφορει τους πατριωτες -αναφερομαι στον Καρατζαφερη- ετσι και το νυν δεκανικι του Συστήματος Σόρρος εχει μεγαλη δυναμη στο διαδίκτυο . Οι τυποι ειναι Χίλια χρονια μπροστα. Θελω να δω τι μεσα προπαγανδας θα εχει το τριτο δεκανικι το οποίο θα παιξει τον τελικο ρολο στον διαφαινομενο διαμελισμο της πατριδας μας. Αναφερομαι στην Χ.Α. και αν θα έπρεπε να προβλεψω , θα ελεγα οτι θα ειναι παλι το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο έτσι πέστα τους.....και μην συνεχίζεις κύριε Καλεντερίδη να αποφεύγεις την όποια κριτική προς τον Καμμένο. Εδώ η πολιτική τους αφήνει πίσω καμμένη γη και αυτή η γή είναι η Πατρίδα μας...αρκετή περίοδο χάριτος έδωσες και για την πολιτική του στο Υπουργείο Άμυνας...η φιλία είναι φιλία αλλά η Πατρίδα πρέπει να είναι πάνω απ΄όλα και εσύ αυτό το ξέρεις καλύτερα από πολλούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εάν ισχύουν αυτά που γράφεις για Καμμένο και netakia κ Καλεντερίδη τότε εξηγείατι και το "μόνιμο στασίδι" που ο netakias έχει εδώ και καιρό στο πάλαι ποτέ αντικεμενικό και φλογερά ΕΛΛΗΝΙΚΟ Olympia.gr που εδώ και κάποιο διάστημα έχει σαφή θέση υπέρ ΑΝΕΛ (και κατά προέκταση Συν-Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ)...Τελικά οι κλασικές μορφές "ασθενειών" που μας ταλανίζουν εδώ και 3000 χρόνια είναι πλέον ευδιάκριτες και στην Ελληνική μολογκόσφαιρα...Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.