25/4/19

Οι «Μαύροι Απρίλιοι» της ΔΕΗ



Όταν, στις 25 Απριλίου 2018, δύο μήνες πριν από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, η ΔΕΗ εξαγόραζε την σκοπιανή εταιρία EDS, ιδιοκτησίας του Κότσο Ανγκιούσεφ, αντιπροέδρου του Ζάεφ, έναντι 4,8 εκατ. ευρώ, στελέχη της επιχείρησης εξηγούσαν τότε ότι η EDS… μπορεί να αποτελέσει το όχημα για διείσδυση της επιχείρησης στις αγορές των Βαλκανίων.
Έναν ακριβώς χρόνο μετά, η επιχείρηση ζει άλλον έναν μαύρο Απρίλιο: Στις 23 του μήνα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε για το 2018 ζημίες άνω των 900 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των διακοπτόμενων δραστηριοτήτων στη Μελίτη και στη Μεγαλόπολη). Και στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται προφανώς και τα πέντε εκατομμυριάκια που κατατέθηκαν απευθείας σε λογαριασμούς του Κότσο (που μας έπιασε Κώτσους μαζί με όλους τους Σκοπιανούς).
Αλλά και τα 26 εκατ. των δανειακών υποχρεώσεων της EDS. Δηλαδή και έδωσαν πέντε εκατομμύρια στον Κότσο και φορτώθηκαν τα δάνειά του! Σύνολο, πάνω από 30 εκατομμύρια το δώρο στους Σκοπιανούς – μηδαμινό μπροστά στα δώρα της γλώσσας και της ταυτότητας, πρέπει να παραδεχθούμε…

Για τη συνέχεια Liberal


2 σχόλια:

  1. Ε ρε βόδια. ........ Μια ΔΕΗ είχατε και ο πιο βλακας και ανίδεος να κυβερνούσε δε υπήρχε περίπτωση να πάει κατά διαόλου, τώρα με εσάς γουρούνια όλα πάνε στράφι !!!!
    Άραγε, θα το πληρώσετε αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.