18/4/19

Άλλη αθλιότητα των Τούρκων - Αερομαχίες πάνω από τη Ρω ενώ πετούσε στην περιοχή το ελικόπτερο του Αρχηγού ΓΕΣ

Σοβαρό επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πάνω από το Καστελόριζο, «παρουσία» μάλιστα του Αρχηγού ΓΕΣ.
Τουρκικά F-16 παραβίασαν το εναέριο χώρο και πέταξαν πάνω από την περιοχή, συγκεκριμένα πάνω από τη Ρω, την ώρα που επιχειρούσε να προσγειωθεί στη νησίδα το  ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς, ο οποίος επισκεπτόταν μονάδες της περιοχής.
Τα τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν από τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, σε μία αερομαχία που έγινε μπροστά στα μάτια του Έλληνα αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού. 

7 σχόλια:

  1. Αφου το ξερουμε οτι θα συμβει, γιατι σε τετοιες περιπτωσεις δεν στελνουμε F-16 συνοδεια του ελικοπτερου ωστε να μην αποτολμησουν τις παραβιασεις οι Τουρκοι.
    Εχει παρατραβηξει η ιστορια με τις παραβιασεις. Μηπως χρειαζεται ξανα κανενα touch-n-go στη Σμυρνη για να ηρεμησουν οι Τουρκαλαδες για λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ακόμα οι Τούρκοι δεν έχουν πάρει τους S-400 ούτε τα F-35.
    Δέν χρειάζεται να φανταστεί κανείς τί έχει να γίνει όταν σύντομα θα πάρουν, είτε τα προηγμένα Ρωσσικά αντιαεροπορικά συστήματα με βελλινεκές 400 χιλιόμετρα, είτε τα Αμερικανικά αεροπλάνα πέμπτης γενεάς.
    Με τεράστιο κίνδυνο θα μπορούμε τότε να πετάξουμε στο Αιγαίο μας, που είναι αποκλειστικά διάσπαρτο από χιλιάδες Ελληνικά νησιά και νησίδες.

    Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα δεν γίνονται σχεδόν καθόλου εξοπλισμοί, το πολεμικό μας υλικό φθείρεται καθημερινά και παλιώνει. Επί πλέον μειώνεται συνεχώς η στρατιωτική θητεία, πολλοί δεν υπηρετούν και γίνονται ανυπότακτοι, άλλοι δε 'έξυπνοι',(πονηροί και δειλοί), γίνονται "αντιρρησίες συνείδησης" ώστε να μην κινδυνεύσουν να σκοτωθούν αυτοί σε πόλεμο, αλλά τα κορόϊδα οι άλλοι που κάνουν ενσυνείδητα την θητεία τους.

    Έχουμε διακόσιες χιλιάδες εκτρώσεις το χρόνο, μισό εκατομμύριο οικονομικά ενεργούς Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό πρός αναζήτηση εργασίας και η χώρα μας ταχύτατα μαζικά εποικίζεται από μουσουλμάνους.

    Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και δυστυχώς, εκφυλισμένοι πολιτικοί μας, κάνουν ότι μπορούν να αποτελειώσουν την Ελλάδα.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση !!!!
      Εκείνο που με κάνει να λυπάμαι πολύ είναι ότι βλέπουμε το κακό που έρχεται και αδυνατούμε να αντιδράσουμε !!!!!!
      Κάποιος όμως φταίει !!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Κ.Νικο....αν σας πει καποιος ...ποιος φταιει ...τι θα κανετε ???!!!! Θα ησυχασετε ?? Θα τον εξοντωσετε ?? Θα τον πατε στην Χαγη ?? Θα φωναξετε εξωγηινους τιμωρους ?? Που αποσκοπει η γνωση αυτη .??

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου Δημήτρη, όταν λέω ότι κάποιος φταίει με ερωτηματικό σημαίνει ότι δεν τον γνωρίζω ακριβώς αλλά σίγουρα κάποιος φταίει !!!! Αν τον ήξερα ακριβώς ποιός, θα το διόρθωνα το πρόβλημα !!!!!!

      Διαγραφή
  3. Οι Τουρκοι πως γνωριζουν παντα ποιος μετακινειται με τα Ελληνικα στρατιωτικα αεροσκαφη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετούν με κανόνες IFR, καταθέτουν Σχέδιο Πτήσης και αναφέρουν σαφώς το τί μεταφέρουν. Διεθνής πρακτική.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.