5/4/19

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε επιτέλους; Ένωση Εισαγγελέων: Τα Εξάρχεια άβατο εκκολαπτήριο έκνομων ενεργειών

  • Άποψη από την διασταύρωση των οδών Ερεσού και Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)
Μια σκληρή ανακοίνωση λίγες ώρες μετά την ένοπλη επίθεση με… στρατιωτικά χαρακτηριστικά που δέχθηκαν οκτώ λιμενικοί οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερεύνησαν για ναρκωτικά σπίτι στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος. Μάλιστα χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια «άβατο εκκολαπτήριο έκνομων ενεργειών», στηλιτεύει την αδράνεια στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών στη συγκεκριμένη περιοχή και ζητά άμεσα μέτρα.

Τα περίπου 50 άτομα που επιτέθηκαν στο κλιμάκιο του Λιμενικού φορούσαν μαύρες φόρμες, κουκούλες και κράνη, και ήταν οπλισμένα με ρόπαλα, μαχαίρια και πιστόλια. Μαρτυρία κάνει λόγο και για ένα καλάσνικοφ.
Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, πέρα από την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών, αξιώνει να υπάρξουν κατάλληλη εκπαίδευση, εξοπλισμός και μέτρα ατομικής προστασίας των εισαγγελέων που προΐστανται σε επιχειρησιακές ενέργειες αυξημένης επικινδυνότητας.
Να σημειωθεί μετά την επίθεση που δέχθηκαν δύο λιμενικοί διακομίσθηκαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο ένας έχει τραυματιστεί από μαχαίρι στο μηρό και ο άλλος φέρει κακώσεις στο πρόσωπο.

2 σχόλια:

  1. Πιο αβατο? Η κ. Παπακωστα δηλωσε ευθεως και ειλικρινως οτι δεν υπαρχει πουθενα αβατο στην Ελλαδα.
    Και γελασε καθε πικραμενος, Συριζαιος και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος γιατί διαμαρτύρεται;;

    Δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για τα δικά τους παιδιά '''''''και για ασκήσεις, ώστε μόλις έρθει άλλη νόμιμη κυβέρνηση, να είναι...ετοιμοπόλεμοι οι "νεαροί" βλαστοί των Βορείων Προαστίων για να διασαλεύσουν την έννομη τάξη;;

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.