6/4/19

Βίντεο ντοκουμέντο – Έλληνας πολιτικός πέφτει με αλεξίπτωτο από C-130!

Δείτε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών να κάνει άλμα στατικού ιμάντα



Στο βιογραφικό του οι περισσότεροι στέκονται στην καταγωγή του, τις σπουδές και την πολιτική του διαδρομή. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που λίγοι δίνουν σημασία.

Πρόκειται για τη στρατιωτική εκπαίδευση του υποψήφιου δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη. Την ώρα που άλλοι δεν έχουν εκπληρώσει καν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ο γιος του δολοφονηθέντα από τη 17 Νοέμβρη, δημοσιογράφου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Μπακογιάννη, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής.

 Το Newpost αποκαλύπτει μέρος της εκπαίδευσης που είχε λάβει ο Κώστας Μπακογιάννης στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, όταν υπηρέτησε την πατρίδα το 2002. Συγκεκριμένα αποκαλύπτουμε βίντεο, στο οποίο ο πρώην δήμαρχος Καρπενησίου και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κάνει άλμα στατικού ιμάντα από αεροπλάνο τύπου C-130 και προσγειώνεται στη ζώνη ρίψης Πάχης Μεγάρων.

 Όπως θα παρατηρήσετε ο πολιτικός είναι από τους ψηλότερους καταδρομείς-αλεξιπτωτιστές της σειράς του και φορά το κράνος με το νούμερο 135. Στο τέλος του άλματος παρουσιάζεται στον εκπαιδευτή και αναφέρεται ως Μπακογιάννης Κωνσταντίνος.

 

20 σχόλια:

  1. Ένας πολιτικάντης πήγε και έβγαλε ΣΒΕΑ και τι; Είναι ήρωας; Μετά τη ΣΒΕΑ τι έκανε; Οι περισσότεροι πολιτικοί αριστερά και δεξιά δεν πάνε καν στρατό και αν πάνε ειναι σε απόλυτα βυσματικές θέσεις, όπως επίσης δεν σπουδάζουν , έχουν τις λύσεις έτοιμες απο τον κομματικό μηχανισμό και χαρισμένα τα πτυχία.

    Δεν είναι μια θεότητα που μας έκανε τη χάρη και έγινε θνητός για μια στιγμή για να συμμετέχει στα κοινά.

    Ένας άχρηστος κηφήνας της οικογενειοκρατίας είναι και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να διαβάσετε φίλε μου το καταπληκτικό βιβλίο του Ευάγγελου Λεμπέση, "Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τώ συγχρόνω βίω". Πιστεύω ότι θα ταυτιστείτε απόλυτα!!!

      Διαγραφή
    2. Θα ταυτιστώ με τι; Με τον τίτλο, το συγγραφέα ή τους βλάκες ;

      Διαγραφή
  2. ε ρε μεγαλεία, να υπηρετείς με τον προσωπικό σου εικονολήπτη, και ο Ασαντ το έκανε πριν γίνει δικτάτορας στη θέση του πατέρα του α και στην Αγγλία ο πρίγκηπας Χάρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να το κάνεις εδώ ο Αποστολάκης ήταν διοικητής ουκ αλλά μια χαρά πρόδωσε την πατρίδα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστός ο Kanenas αν και δηκτικός...

      Διαγραφή
    2. Eγραψες !
      Με ρώτησε η κόρη μου "καλά ρε πατέρα οσοι υπηρετήσατε στις Καταδρομές και εκάματε αλματα είσθε κολλημένοι με σημαίες, Πατρίδα, μαχαίρια, επιβίωση και οπλα. Αυτός εγινε...υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ;"

      Διαγραφή
  4. @ Κύριος Τ,

    Συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου. Ναι, είναι γόνος οικογένειας πολιτικών. Ναι, το όνομά του και μόνο του ανοίγει πόρτες ενώ άλλοι δεν έχουν τέτοια τύχη. Όχι δεν τον έχω ψηφίσει. Όμως, απάντησέ μου σε παρακαλώ στα ακόλουθα:

    Έχεις υπηρετήσει την Πατρίδα ως Καταδρομέας; Εκπαιδεύτηκες ως αλεξιπτωτιστής, αποφοίτησες του ΣΒΕΑ και εκτέλεσες (τουλάχιστο) τα προβλεπόμενα άλματα;

    - Εάν όχι, σταμάτα να λες ότι λες. Αν κάποιος δικαιούται να κρίνει (για τις στρατιωτικές του επιδόσεις) τον προαναφερόμενο πολιτικό υποψήφιο, είναι ΜΟΝΟ κάποιος που υπήρξε αλεξιπτωτιστής με (τουλάχιστο) στρατιωτικό πτυχίο στατικού ιμάντα - για να μην επεκταθώ σε πιο προχωρημένα πτυχία αλεξτου.

    - Εάν ναι, θεωρείς πως δεν θα μπορούσε (κάνοντας χρήση του ονόματός του) να αποφύγει όλη την ταλαιπωρία εκπαίδευσης και να υπηρετήσει σε κάποιο φρουραρχείο ή στο Πολεμικό Μουσείο ή όπου αλλού; Τόσο μαζόχας λες να ήταν και γούσταρε να κυλιέται στις λάσπες και να παίρνει κάμψεις υπό τις εντολές των προϊσταμένων του;

    Να έχεις υπ’ όψη σου πως τις ανωτέρω ερωτήσεις, τις υποβάλει ένας (κατά την άποψη κάποιων) «…άχρηστος κηφήνας μη-παραγωγικός ‘δημόσιος υπάλληλος’ που θέλει να βγει σε σύνταξη στα 40 του…», που όντας ο ίδιος αλεξιπτωτιστής με αρκετές εκατοντάδες άλματα ελευθέρας στο ενεργητικό του, γνωρίζει από πρώτο χέρι πως θέλει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ κάκαλα να εγκαταλείψεις αεροπλάνο εν πτήσει και να πηδήξεις στο κενό - ως εκ τούτου τρέφει ιδιαιτέρα συμπάθεια σε όσους έχουν επιλέξει οικειοθελώς να το κάνουν επ’ ωφελεία της Πατρίδος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΒΕΑ εχω βγαλει και μάλιστα κατα διαβολική συμπτωση στο ίδιο με αυτόν είμουν (28* σχολείο και διοικητής Λόχου Φάρος) τον θυμάμαι δεν είχα βέβαια πάρε δώσε μαζί του, 9 άλματα (5+2+2), καταδρομέας δεν είμουν.

      Επίσης και να μην την είχα βγάλει πάλι θα μπορουσα/δικαιουμαι να πω οτι έγραψα και... το λέω, ένας γόνος της ελιτ είναι που πήγε για να κάνει το χαβαλέ του και γιατι όχι να το χρησιμοποιήσει το τμήμα μάρκετινγκ του κόμματος του.


      * λειπει ενα νουμερο και φυσικά και το θυμαμαι

      Διαγραφή
    2. Δεν θα μπορούσα να απαντήσω καλύτερα στα ερωτήματα σου σύντροφε δημοκράτη για τους πωλητές της ιστορικής Μακεδονίας μας...

      "Τι να το κάνεις εδώ ο Αποστολάκης ήταν διοικητής ουκ αλλά μια χαρά πρόδωσε την πατρίδα του (Kanenas6 Απριλίου 2019 - 3:59 μ.μ.)"

      Διαγραφή
  5. Τι ακριβως θελετε να πειτε με αυτη τη δημοσιευση? Αγιογραφια στην οικογενεια και τους γονους της? ΝΙΣΑΦΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα ποιόν να ψηφίσουμε;
    Τον μπακο-ιωάννη ή τον καραμπελιά;
    Μπερδεύτηκα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρωτιέμαι τι είδους αλεξίπτωτα θα χρειαζοταν ο ΕΣ αν έπεφταν ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος ή ο Καμμένος. Μάλλον όπως των αρμάτων των Ρώσων αλεξιπτωτιστών

    https://www.youtube.com/watch?v=l0JGek9eGD0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @
      Γιώργος Γεωπόνος 6 Απριλίου 2019 - 10:22 μ.μ.

      Τι να πω για την τόσο εύστοχη....απορία....Σου, Φίλε Γιώργο Γεωπόνε από την Θεσσαλονίκη (που υπήρξε και δική μου γεννέτειρα).

      Τόσο .....χοιρομέρι...!

      Φιλικά
      Ευμένης Καρδιανός

      Διαγραφή
    2. @ Nikolaos

      Βασικά, όχι αλεξίπτωτα.Μεγάλα έξοδα χωρίς να αξίζουν. Τώρα που το ξανασκέφτομαι και το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, χρειαζόμαστε τρία μεγάλα στρατιωτικά καζάνια φασολάδα και τρία C130. Τους ταΐζουμε από ένα ένα καζάνι τον καθένα τους και ρίχνουμε τους 2 από από τους 3 τους σε Ανατολική Θράκη και Σμύρνη.Βομβαρδισμός χωρίς έλεος που λένε....ισοπέδωση.
      Αν μετά από αυτά δεν παραδοθούν άνευ ώρων οι Τούρκοι, θα προχωρήσουμε αδίστακτα στη ΦΑΣΗ Β:

      Θα ταϊσουμε πάνω από φασολάδα και λάχανο με κρέας και ρίψη Πάγκαλου στην Άγκυρα. Ταυτόχρονα θα στείλουμε να γίνει ο Αλέξης "πρωθυπουργός" στα κατεχόμενα στην Κύπρο.

      Διαγραφή
  8. τι επαγγέλλεται ο κ. Μπακογιάννης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοκιστης.....τοκιζει αερα...οπως.ολο αυτο το ενδοξο γενος.Αγοραστες υπαρχουν...πολλοι μαλλον..ακομη.

      Διαγραφή
  9. Η Ιστορία δείχνει ότι μέσα από τις ελίτ βγαίνουν πότε-πότε κάποιοι ηγέτες υπέρ του λαού και της πατρίδας.Ίσως όχι συχνά αλλά όχι και τόσο σπάνια. Δυο γνωστά σε όλους παραδείγματα από την αρχαιότητα, τα αναφέρω, όχι φυσικά για να συγκρίνω αλλά μόνο επειδή είναι πασίγνωστα. Ο αριστοκράτης Περικλής και ο γιος βασιλιά Μέγας Αλέξανδρος. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που κάνει. Κανείς δεν φταίει για την καταγωγή και τους γονείς του. Τον κ. Μπακογιάννη λίγοι τον ξέρουν, οι πολλοί θα τον μάθουν τώρα. Σημασία έχει τούτο: ΑΝ δεν περασεις από τις εξετάσεις του κόσμου δεν προχωράς προς τα πάνω, όποια Μπίλντεμπεργκ κι αν σε βοηθάει, ή θα είσαι της μιας φοράς αχυράνθρωπος και μετά στα σκουπίδια. Ο κόσμος λοιπόν έχει ανοιχτά τα μάτια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοι που λες....ειχαν αρετη...οχι αλεξιπτωτο. Η αρετη φαινεται συντομα.Βλεπεις κατι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.