27/10/10

Το ΔΝΤ δεν θέλει εκλογές στην Ελλάδα-Στην Αθήνα ο διευθυντής του

Κραχ στην Ελληνική οικονομία πιστεύουν ότι θα προκαλέσουν οι εκλογές. Οι υπεύθυνοι του ΔΝΤ θεωρούν ότι μια εκλογική διαδικασία θα βγάλει την Ελλάδα από το πρόγραμμα σταθεροποίησης τονίζοντας με νόημα ότι ακόμα “ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος”.

Επίσημα κανείς δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αλλά μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ξεκίνησε ήδη συζήτηση για επίσκεψη του επικεφαλής του ΔΝΤ στην Αθήνα, μέσα στο Δεκέμβριο, οι στις αρχές του 2011.

Κάποιοι λένε με νόημα ότι Ε.Ε. και ΔΝΤ έχουν βάλει πλάτη στις αγορές για να στηρίξουν το πρόγραμμα της Κυβέρνησης και τώρα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να εκτεθούν και οι ίδιοι, στέλνοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών.
http://www.sigmalive.com

7 σχόλια:

  1. Εις βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ εχει εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα & κατά συναυτουργία» εχουν συτησει εγκληματικη ομαδα ,συμορια Εάν αφεθουν ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να τελέσει νέες αξιόποινες πράξεις, αφού η μεθοδικότητα και η αποφασιστικότητα στην τέλεση τόσο σοβαρών εγκλημάτων και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν αρκεί μόνον η επιβολή των περιοριστικών όρων για την ανάσχεση της εγκληματικής τους ροπής”ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Η ΔΟΛΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ – ΛΗΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΜΕ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 27 Οκτωβρίου 2010 10:41 π.μ.

    Μοιαζει με διαγγελμα .Δεν βγαζεις τιποτα φιλε,στου κουφου την πορτα.
    Το μονο που πετυχαινεις ειναι να δισαρεστησεις 9,5 εκατομμυρια ελληναραδες εθισμενους με την ...μπαλα.Καλη χωνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Εχω ήδη γράψει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποφασίσει εκλογές χωρίς προηγουμε΄νως να ρωτήσει και να πάρει τη σχετική αδεια από τους δανειστές. Αυτη θα έπρεπε να είναι και η απάντηση της ΝΔ...αλλα δεν ήταν αυτή. Η ΝΔ βρε΄θηκε απολυτως αμηχανη και φα΄νηκε εντελώς ανετοιμη να σηκώσει το γάντι/μπλοφα. Το γιατί αυτή το ξέρει. Η σταση της ΝΔ ίσως βοηθήσει στην (καποια) συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ...ωστε να διασωθεί ο δικομματισμός. Ρίξτε μια ματιά σε άλλα ιστολογια, εξοχως φιλικά στη ΝΔ, με την αντενα τους στραμμένη προσωπικά στον κ. Σαμαρα και θα καταλαβεται τι λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O GAP ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ .. ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΚΛΠ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΑΠΑ . ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ .. ΠΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.