26/2/13

Ζούμε μια τρέλλα…

   
 Μικρό, αλλά πολύ εύγλωττο, από τον προηγούμενο «Αντιφωνητή». Άνευ δικών μας σχολίων. Και τι παραπάνω να πεις δηλαδή; Με αυτά που γίνονται στη Θράκη και υπό την απίστευτη ανοχή των νενέκων της (δήθεν) ελληνικής πολιτείας, ζούμε πραγματικά μια τρέλλα!!!

   Τί τό ἰδιαίτερο ὑπάρχει σέ μία ἀκόμη ἐπίσκεψη θρακιώτικου τουρκοσυλλόγου στήν Προύσσα, στούς χαριεντισμούς ἐκεῖ μέ διάφορους (Μπουλέντ Ἀρίντς ἀντιπρόεδρος τῆς κυβέρνησης, Χακάν Τσαβούσογλου βουλευτής ΑΚΡ, Μουσταφά Ντουντάρ δήμαρχος Ὀσμάνγκαζι…) καί στίς φωτογραφίσεις μπροστά στήν τούρκικη σημαία καί στήν ἄλλη τῆς ἀνεξάρτητης Θράκης;
    Ὅτι αὐτή τή φορά μέ τήν GAT (νεολαία τοῦ Συλλόγου Ἐπιστημόνων Μειονότητας) συνόδεψε καί μιά …ΕΠΟΠ, πού ὑπηρετεῖ σέ μονάδα τῆς Κομοτηνῆς!
    Καλά, ἔχουμε τρελλαθεῖ ἐντελῶς;;; Καί μετά ἔχεις κάποιους νά ἐξανίστανται μέ τήν προϋπόθεση τοῦ «ἑλληνικοῦ γένους» γιά τήν εἰσαγωγή στά ΑΣΕΙ…

«Αντιφωνητής», 16/2/2013

1 σχόλιο:

  1. "Ζούμε μια τρέλλα…"

    Επιεικής έκφραση. Ξέχωρα ότι τη τρέλα δεν μπορείς να την κατηγορήσεις. Δεν έχει λογική. Ορισμένες φορές μπορεί να κρύβει και κάτι το καλό-θετικό πχ
    "Έχω μια ιδέα, κάνουμε μια τρέλα?"..."Μέσα, σε ακούω". Επίσης, ρωτάς πχ με κωμική διάθεση: "Πως περνάμε?" και απαντάει το άλλο με μονίμως χαζοχαρούμενο βλέμμα χορεύοντας όπως να ναι σαν μαϊμού: "Τρέλα λέμε τρέλα!".
    Δεν ζούμε λοιπόν το στάδιο της τρέλας.
    Ζήσαμε το στάδιο του τσίρκου.
    Τώρα ζούμε το στάδιο της απίστευτης αηδίας.
    Όσο κι αν φαντάζει πολύ σκληρό, μόνο μια πλήρης κατάρρευση και ανάδειξη ηγετών με @ θα σώσει τον Ελληνισμό. Όσο κι αν πονέσει αρχικά ο τόπος. Δεν υπάρχει σωτηρία έτσι όπως πάμε.
    Από τη μια θέλουν κάποιοι να κάνουν την κοινωνία ΚΕΕΔ(και λίγο λέω..για αρχαία Σπάρτη τους κόβω) και τους ανυπάκουους να τους βάζουν σε φούρνους ή θαλάμους αερίων. Από την άλλη έχουμε το ΚΚΕ στη κοσμάρα του με ρητορική 1949. Σαν υποκατάστημα τράπεζαν με κλειστά τα κεντρικά του! Από την άλλη έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ που θεωρεί τον εαυτό του "εγγύηση" για τον τόπο. Από την άλλη έναν πρωθυπουργό που βλέπεις την αγωνία στο βλέμμα του όσο κι αν κουνάει χέρια και μας λέει για ανάπτυξη(κι αυτός). Από την άλλη ακούμε από άλλους για "συνωστισμούς". Τέλος ακούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήσεις εντυπώσεων που δεν πείθουν.
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΊ ΑΥΤΌΣ Ο ΤΟΠΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ "ΤΡΕΛΟΣ". ΕΝΑΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΎΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ!
    ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΜΕ @@@ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ!
    Ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις, πολιτικά νούμερα που σε άλλη χώρα δεν θα τους είχαν ούτε για καθαριστές στο κοινοβούλιο, τουρκικά σίριαλ, ειδήσεις- εξελιγμένες Νεοραγιαδοκομματικές ΨΕΠ μέσω 4 βασικών τηλεοπτικών καναλιών, χορούς και πανηγύρια ανύπαρκτης ποιότητας με τα οποία βομβαρδίζουν συνεχώς τον μέσο πολίτη με σκοπό να τον μεταλλάξουν εντελώς σε "αποβλακωμένο-πειθαρχημένο". Ξεπεράσανε(το κατάφεραν κι αυτό) σε γελοιότητα τα πανηγύρια της Χούντας που οι νεότεροι και ερασιτέχνες έχουμε δει σε βίντεο αναλύοντας τακτικές ΨΕΠ καθεστώτων.
    Μετά μας φταίνε οι Τουρκοπράκτορες στη Θράκη. Για τον μέσο Έλληνα αυτό είναι ασήμαντη λεπτομέρεια. Του έρχονται οι λογαριασμοί, το φυσάει και δεν κρυώνει και η μόνη του σκέψη(αφού ρίξει βρισίδια) είναι πως θα τα πληρώσει και πχ τι τραγούδι θα πάει Eurovision.
    Αν όλο αυτό το εκρηκτικό μίγμα δεν ήταν μια πορεία προς Εθνική καταστροφή θα μπορούσε να ναι άνετα η καλύτερη κωμική παράσταση!
    Η Υπεραγία Θεοτόκος να μας προστατεύει.
    (όποιος δεν πιστεύει το σέβομαι και δεν με νοιάζει)
    Έλεος πια! Τι κατήφορος είναι αυτός.
    Τι κράτος είναι αυτό! Τσουβαλιάστε τους τουρκοπράκτορες στη Θράκη. Κλείστε και το προξενείο αν δεν καταλαβαίνουν από μηνύματα. Ας θολώσουν τα γυαλάκια του Αχμέτ από τα νεύρα.
    Πολύ το λιβανίζουμε εκεί πάνω.
    @#$%!

    Έστω κι έτσι βαστάτε γερά όλοι.Κόντρα σε όλα. Εδώ κρατούσε ο άλλος στο ραδιόφωνο όταν οι Γερμανοί φτάνανε με τα όπλα στην Αθήνα το 41
    http://www.youtube.com/watch?v=V_92ZZPQZ5I

    Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.