31/1/14

Συνάντηση του πρωθυπουργού με συγγενείς πεσόντων στα Ιμια

Κάνουμε το αυτονόητο - Τιμή στην μνήμη ηρώων που έπεσαν για την πατρίδα
Με τους συγγενείς των πεσόντων ηρώων στα Ίμια συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Κάνουμε το αυτονόητο. Τιμούμε τη μνήμη των τριών παλικαριών που πριν από 18 χρόνια έπεσαν για την πατρίδα. Για την ακεραιότητα και για την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Αυτό είναι χρεος τιμής για την πολιτεία και χρέος ψυχής για όλους μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Ο Ιωάννης Καραθανάσης, γιος του κυβερνήτη Χριστόδουλου Καραθανάση, ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά.
«Αυτοί οι τρεις άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους για κάποια ιδανικά που είμαι σίγουρος ότι τα συμμερίζεστε και πιστεύω ότι με την προσήλωση σας σε αυτά θα βοηθήσετε τους ανθρώπους και πολίτες της Ελλάδας και θα δώσετε μια ώθηση στη δική μου γενιά και τις επόμενες» είπε στον πρωθυπουργό.
Επίσης, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που ασχολήθηκε με το θέμα.
«Σημαίνει πολλά για εμάς» τόνισε, ενώ ο αδερφός του συγκυβερνήτη Παναγιώτη Βλαχάκου, Νίκος, είπε ότι είναι τιμητική στιγμή για όλες τις οικογένειες. «Η θυσία των τριών αξιωματικών είναι αντίσταση σε κάθε επίβουλο για την Ελλάδα» ανέφερε.
BHMA

2 σχόλια:

  1. Καλώς ετιμήθηκαν οι νεκροί αξιωματικοί αλλά αν πιστέψουμε το πιο πάνω απόσπασμα του βιβλίου του κ. Καλεντερίδη:
    Η Θυσία των τριών αξιωματικών δεν έγινε για την Ελλάδα!
    Έγινε επειδή η τότε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ελλήνων απετελείτο από ΗΛΙΘΙΟΥΣ ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    Τιμωρήθηκε κανείς γι αυτό;

    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περυσι που ηταν ακομα πρωθυπουργος τους ειχε τιμησει η απλως φετος εχουμε εκλογες ? οταν κανουν τετοια πανηγυρια οι πολιτικαντηδες για ψηφους ειναι χειροτερα και απο τους τουρκους οταν κοκορευονται , δειχνουν το πως βλεπουν πραγματικα τους πολιτες , ως αθροισμα ψηφων η εναν αριθμο στην εφορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.