24/7/18

Μην ανησυχείτε, θα ξεχάσουμε. Ξανά.

Μόνο αυτοί που έχασαν δεν θα ξεχάσουν ποτέ

Aν έχετε κάνει ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε, αν έχετε δώσει αίμα, αν έχετε δώσει τρόφιμα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, συνεχίστε να διαβάζετε. Αν δεν το έχετε κάνει και μπορείτε, παρακαλώ πολύ πρώτα να βοηθήσετε και μετά να διαβάσετε. Η βοήθειά σας μπορεί να αλλάξει κάτι, το διάβασμα αυτού του κειμένου όχι. Γιατί αυτό το κείμενο είναι για όλα αυτά που σε λίγο καιρό θα ξεχάσουμε. Είναι για όλα αυτά που κάθε φορά, αφού οργιστούμε, βρίσουμε, κλάψουμε, τελικά ξεχνάμε. Για να ξαναοργιστούμε, να ξαναβρίσουμε και να ξανακλάψουμε λίγους μήνες ή λίγα χρόνια αργότερα. Επειδή ξεχάσαμε. 

Για τη συνέχεια AthensVoice

3 σχόλια:

  1. Φυσικά και θα ξεχάσουμε, γιατί αν δεν ξεχάσουμε, θα πρέπει κάποιοι να τιμωρηθούν.

    Γιατί κανένας δεν μιλάει για τις ευθύνες του/της Περιφερειάρχη? Αυτός/αυτή δεν είναι ο αρμόδιος για να ενεργοποιήσει τα σχέδια έκτακτης ανάγκης? Τι έκανε? Από όσο είδα ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι μαλλον απ αυτα τα ..επαρκη ατομα τα γεματα ικανοτητες που ειχαν λυσεις για ολα ..πριν τις εκλογες.( πριν τις βροχες...πριν τις φωτιες...παντα ..πριν αλλεκτωρ φωνησει τρις...) Ειναι απαιτηση πια ..μεγαλη ο κοσμος αυτο το ....τρια ..να μην το ξεχασει ποτε στο εξης..και να το αποδωσει σαν αμοιβη...Τρια ηθελε...τρια θα παρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.