17/10/19

Βλοσυρά βλέμματα και παγωμάρα στη συνάντηση Πενς - Ερντογάν

Συνάντηση μιάμισης ώρας είχαν ο αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρικό μέγαρο της Αγκυρας.
Η αμερικανική διπλωματική αποστολή, υπό τον αμερικανό αντιπρόεδρο, έχει το δύσκολο έργο να πείσει τον Τούρκο Πρόεδρο να κηρύξει κατάπαυση του πυρός στη βόρεια Συρία.
Τεθωρακισμένα SUV μετέφεραν τον Μάικ Πενς και τον Υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο καθώς και τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Ρόμπερτ ο’ Μπράιεν, στο τεράστιο προεδρικό μέγαρο στην Αγκυρα.
Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική κυβέρνηση εμφανίζουν τους Πένς και Ερντογάν με βλοσυρές εκφράσεις καθώς ανταλλάσσουν χειραψία, πριν από την κατ’ ιδίαν τους συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα.
Οι αμερικανοί αξιωματούχοι αναμένεται να προειδοποιήσουν τον Ερντογάν ότι θα αντιμετωπίσει επιπρόσθετες οικονομικές κυρώσεις εάν δεν σταματήσει τις επιθέσεις εναντίων κουρδικών δυνάμεων.
Πηγή: Reuters, Καθημερινή

2 σχόλια:

  1. ΚΥΠΡΟΣ 1974 ΣΕ επαναληψη.
    μεχρι και οι ριφθεισες απο τουρκους ναπαλμ εχουν αφιερωσεις για κυπρο και οχι για συρια,οπως λεμε ληγμενα προιοντα μεν, αναλωσιμα απο ρακοσυλλεκτες δε.
    Γερο μαθημα δια απαντας. Και δι ημας και δι υμας.
    Δηλ ο Αμερικανος δεν ειναι σαν τον Σισκο, αλλα ανακριβες αντιγραφο.Ηρεμα . Με τοσα αγγλικα που αλα τζιχαντ εμαθαμεν(συτυχως καθοτι η αγγλικη ειναι ενενηντα τοις εκατο ελληνικα) , ολο και θα ανοιξουν δουλεις σε ΜΚΟ.απο διερμηνεις μεχρι μισθοφοροι.Το δολλαριο θα ρεει, η Γλυφαδα θα γεμισει πεζοναυτες , και αλλες πολεις στην ελλαδα,--- δουλειες θα αναοιξουν, θα χορτασει ο κοσμακης ψωμακι. Ουτε επικουρικες, ουτε περικοπες. ουτε ποειες ουτε δεκεμβριανα Και στα δυσκολα , αμα λαχει την καμωμεν με αναλαφρα πηδηματακια, εφοσον η γηραια Αλβιων επιβαλλει το αποδεκτο εξ ημων νεο, ανανεωμενο ομως νομισμα λιρα αγγλιας. Διαχρονικο. Αμφι νομισμα. Αποδεκτο απο ζερβα και βελουχιωτη.τωρα αν πρεοερχεται απο τον κλαπεντα χρυσο της ελλαδος ποιος νοιαζεται. Η ρουλεττα να γυρναει. Προσοχη μονον στα πηδηματα της καρακαξας, διοτι οπως λενε η καρακαξα απο τα πολλα πηδητακια καμμια φορα καθεται και σε αγκαθι.
    Ετσι ολοι ευχαριστημενοι. παρτε λοιπον το αιγαιο αμερικανοι ωστε στα αληθεια να κοιμηθωμεν ησυχοι. αυτο κι αν ειναι κεφαλικος φορος. μονον δια τοιουτας κεφαλες αναρωτωμαι εαν αξιζει,---- αλλο κεφαλη , αλλο κεφαλας.και δεν το λεει πετεινος , διοτι δεν απευθυνεται σε γαιδουρι, αλλα σε κεφάλες, οχι κεφαλές.
    σχεδιο μαρσαλ αραγε θα εφαρμοστει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυωνουν και οι ...παγοι στην Αλασκα ...που θα πουλαμε τα παγωτα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.