28/10/19

Ποτέ στην Ιστορία δεν ξανάγινε τέτοιο πράγμα… Η Ελλάδα που ξέραμε, οδηγείται στην αυτοκαταστροφή της με το μεταναστευτικό

Γράφει ο Θανάσης Κ.
Μερικές χρήσιμες – και κρίσιμες – πληροφορίες, για τα γεγονότα που αντιμετωπίζουμε και τα – δραματικότερα ίσως – που έρχονται:
Πρώτον, όλες οι χώρες που έχουν μεταναστευτικούς πληθυσμούς, έλεγξαν απολύτως την είσοδό τους. Τους προσκάλεσαν, τους επέλεξαν όταν μπήκαν – και τους έλεγχαν συνεχώς.
Κάποιες υπήρξαν εξ αρχής οι ίδιες κοινωνίες εποίκων: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ζηλανδία.
Κάποιες άλλες είναι πρώην αποικιοκρατίες που απορρόφησαν μετανάστες από τις αποικίες τους: Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία.
Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος μεταναστευτικών ρευμάτων έγινε ελεγχόμενα. Με την πρόσκληση, την έγκριση και την επιλογή της φιλοξενούσας χώρας.
Η περίπτωση της Ελλάδας πρέπει να είναι η πρώτη και μόνη τους τελευταίους αιώνες, όπου σύγχρονη χώρα, με κράτος, νομοθεσία, πλήρη συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς κλπ., εποικίζεται ανεξέλεγκτα, από ανθρώπους που δεν τους ελέγχει, δεν ξέρει καν ποιοι είναι, γιατί έρχονται, που θέλουν να πάνε.

Και σε αριθμούς που, έτσι κι αλλιώς, δεν τους αντέχει. Και από περίεργα κυκλώματα λαθρο-διακινητών, κι από ΜΚΟ που κανείς δεν γνωρίζει από που καθοδηγούνται, πως χρηματοδοτούνται και τι επιδιώκουν.
Ενώ παραβιάζουν ανοικτά και κατάφωρα το Δίκαιο, Εθνικό και Διεθνές, ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα!
Αυτό που συμβαίνει σε μας μετά το 2015 δεν έχει καμία σύγκρισημε ό,τι έχει συμβεί οπουδήποτε αλλού, οποτεδήποτε άλλοτε – στο πρόσφατο και στο απώτατο παρελθόν.
Δεύτερον, βίαιος και ανεξέλεγκτος εποικισμός έγινε ξανά, αλλά σε παρθένες περιοχές όπου ζούσαν πρωτόγονες φυλές (Αφρική, Ωκεανία κλπ.).
Ποτέ σε σύγχρονο κράτος, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.
Πρέπει να ανατρέξουμε στην Αυτοκρατορική Ρώμη μετά τον 3ο μ.Χ. αιώνα, για να βρούμε κάτι αντίστοιχο. Αλλά κι εκεί υπήρξε τουλάχιστον αντίσταση από το κράτος (τη Ρώμη) για να αποτρέψει τα «βαρβαρικά φύλα» και πλήρης έλεγχος, αν δεν μπορούσε να τους αποτρέψει – τουλάχιστον μέχρι το 378 μ.Χ. και τη μάχη της Αδριανούπολης.
Όταν χάθηκε ο έλεγχος, τότε σαρώθηκε και η μισή Αυτοκρατορία (η Δυτική) κι άρχισε ο χιλιόχρονος Μεσαίωνας της Ευρώπης.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, να μπαίνουν συνεχώς σε ένα σύγχρονο κράτος ανεξέλεγκτα πλήθη αλλοδαπών, παράνομα και μαζικά και με απατηλά προσχήματα (τάχα «πρόσφυγες»), χωρίς αντίσταση εξ αρχής και χωρίς κανένα έλεγχο στη συνέχεια, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και πουθενά!
Τρίτον, υπάρχει και μια ακόμα θλιβερή «πρωτιά» στην περίπτωσή μας: ενώ μπαίνουν επικαλούμενοι «ανθρωπιστικούς λόγους», αποδεικνύεται μετά πως κακομεταχειρίζονται αγρίως τα γυναικόπαιδα που κουβαλάνε μαζί τους για «ξεκάρφωμα»!
Κάθε φορά βλέπουμε εικόνες προσφύγων, με παιδιά και «βρεφοκρατούσες μανάδες» σε πρώτο πλάνο. Αλλά η συντριπτική πλειονότητα των παρανόμως εισερχομένων είναι νεαροί άντρες.
Τις γυναίκες και τα παιδιά, τα κουβαλάνε απλώς ως επικοινωνιακή «ασπίδα». Και να τα χρησιμοποιούν ως «ασπίδα»…
Το ελληνικό κράτος έχει χάσει και τη μάχη της προπαγάνδας– πέρα από τον έλεγχο των συνόρων του και τον έλεγχο της ενδοχώρας του.
Το λαθρομεταναστευτικό είναι σήμερα το κρισιμότερο εθνικό, κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα, γιατί τείνει να αναδείξει το ελληνικό κράτος ως failed state. Ως διαλυμένο κράτος
Το λαθρομεταναστευτικό ΔΕΝ είναι «ΕΝΑ από τα σοβαρά προβλήματά μας» – ανάμεσα σε άλλα. Είναι ΤΟ πρωταρχικό, από το οποίο εξαρτάται η επιβίωσή μας ως έθνος και ως κράτος και ως οργανωμένη κοινωνία.
Κι όχι σε βάθος ετών. Αλλά τώρα, σήμερα, τους επόμενους μήνες.
Τέταρτον, μπορούν να γίνουν πολλά, για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά αυτό το κρίσιμο πρόβλημα επιβίωσης μας ως χώρας.
Μην ακούτε ανοησίες.
Στη Βουλγαρία, που έχει κι εκείνη και χερσαία και θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία, δεν περνάει κανείς!
Σε μας εδώ, πριν από το Φεβρουάριο του 2015 δεν περνούσαν οι ροές (περνούσαν ελάχιστοι και περισσότεροι έφευγαν). Τότε πήγαιναν από Λιβύη σε Μάλτα-Σικελία.
Τότε τους κρατούσαμε απ’ έξω! Πώς το κάναμε τότε και δεν μπορεί να γίνει και τώρα (τουλάχιστον, για τα καραβάνια που συνεχίζουν να έρχονται και απειλούν να πολλαπλασιαστούν);
Πώς τους κρατάνε απ’ έξω άλλες χώρες που έχουν θαλάσσια σύνορα;
Το Διεθνές Δίκαιο απαγορεύει «ευθέως» πολλά πράγματα, αλλά ανοίγει και τεράστια «παράθυρα», για να σου τα «επιτρέψει πλαγίως» – αν τα κάνεις σωστά, όπως τα κάνουν όλοι, επικαλούμενοι «λόγους εθνικού συμφέροντος» και λόγους «ασφαλείας».
Και μη ξεχνάτε το πιο σημαντικό: Το Ανατολικό Αιγαίο κοκκίνισε όταν ανοίξαμε τα σύνορα! Όχι όταν τα κρατάγαμε κλειστά και τα φυλάγαμε…
Πέμπτον, οι οργανωμένες χώρες που υποδέχθηκαν μετανάστες στο παρελθόν, ήταν εντελώς διαφορετική περίπτωση από ό,τι συμβαίνει σήμερα σε μας.
Όσοι μας έρχονται σήμερα, στην μεγάλη πλειονότητά τους, δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα! Ξέρουν ότι δεν τους αντέχει η οικονομία της χώρας. Θέλουν να προχωρήσουν πιο πέρα, να πάνε στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Η οποία, όμως τους έχει κλείσει πια τα σύνορα. Τελικά ούτε κι εκείνη τους αντέχει.
Και πληρώνουν εμάς, να κρατάμε πληθυσμούς πολύ πέραν των δυνατοτήτων μας και που οι ίδιοι δεν θέλουν να μείνουν εδώ.
Είναι εντελώς πρωτοφανές – και απολύτως απάνθρωπο – να πιέζεις έναν λαό να δεχθεί στίφη αλλοδαπών που και οι ίδιοι δεν θέλουν ούτε να μείνουν ούτε να «αφομοιωθούν» εδώ.
Είναι απάνθρωπο και για μας και γι’ αυτούς!
Έκτον, παρεμπιπτόντως ακόμα και στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες όπου οι μετανάστες πήγαν ελεγχόμενα και οργανωμένα, με σκοπό και μείνουν και να προκόψουν εκεί, ακόμα και σε αυτές τις χώρες, λοιπόν – Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία – το σύστημα «ενσωμάτωσής τους» απέτυχε παταγωδώς!
[Παρακαλώ κρατείστε σημείωση τα ονόματα που αναφέρω στα αγγλικά και ψάξτε τα με την ησυχία σας αργότερα, για να βεβαιωθείτε]
1. Ο Trevor Phillips υπεύθυνος του Εργατικού κόμματος για τις διαφυλετικές σχέσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Βρετανία (επί Τονυ Μπλαιρ Πρωθυπουργού), έγχρωμος ο ίδιος με καταγωγή από την Βρετανική Γουιάνα και από την αριστερή πτέρυγα του κόμματός του (Broader Left), δήλωσε το 2005, ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε την «Πολύ-πολιτισμικότητα» και να ενσωματώσουμε τις μειονότητες μας στη Βρετανικότητα!
Κατήγγειλε τον «Πολύ-πολιτισμικότητα» ότι διαχωρίζει τους ανθρώπους, αντί να τους ενώνει. Είχε καταλάβει ότι άλλο πράγμα η «Πολύ-πολιτισμικότητα» κι άλλο πράγμα η ενσωμάτωση μειονοτήτων στην «εθνική ταυτότητα»!
Εμείς εδώ δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα…
2. Η ίδια η Καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel δήλωσε τον Οκτώβριο του 2010 κατά λέξη:
«Η Πολύ-πολιτισμικότητα στη Γερμανία έχει αποτύχει – έχει απόλυτα αποτύχει»!
3. Στη Γαλλία επίσης το κατάλαβε ακόμα και ο Μακρόν…
4. Ενώ στις ΗΠΑ, ήδη από το 2007, ο καθηγητής του Harvard Robert DPutnam εξέδωσε το βιβλίο Diversity and Community in the 21st Century (Διαφορετικότητα και Κοινότητα στον 21ο πρώτο αιώνα), όπου επισημαίνει ότι πολύ-πολιτισμικές κοινότητες έχουν πολύ χαμηλότερη εσωτερική συνοχή και αποδοχή δημοκρατικών θεσμών σε σύγκριση με κοινότητες όπου υπάρχει η καλλιεργείται η ενιαία ταυτότητα.
Η πολύ-πολιτισμικότητα είναι η πολιτική της ΜΗ ενσωμάτωσης. Και απέτυχε παντού!
Κι εμείς τώρα την… «ανακαλύψαμε»!
Ανακαλύψαμε αυτό που έχει αποτύχει.
Το ανησυχητικό είναι ότι αντιμετωπίζουμε ένα πρωτοφανές πρόβλημα βίαιου λαθρο-εποικισμού! Η βία δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Αλλά οι προϋποθέσεις της βίας – τα εύφλεκτα υλικά των μελλοντικών εκρήξεων και οι πυροκροτητές – βρίσκονται ήδη στη θέση τους.
Το πρόβλημα διογκώνεται, χωρίς εμείς να μπορούμε να το σταματήσουμε.
Κι εκείνο που το κάνει ακόμα πιο ανησυχητικό: προσχωρούμε σε «συνταγές» – όπως η πολύ-πολιτισμικότητα – που προ πολλού έχουν αποτύχει κι έχουν αποκηρυχθεί, ακόμα κι από όσους παλαιότερα τις πίστευαν.
ΥΓ.1 Να πούμε και στον κ. Χρυσοχοϊδη – ο οποίος κατά τα άλλα κάνει σημαντικό έργο, για να είμαστε δίκαιοι – ότι ΔΕΝ «θα μάθουμε να ζούμε μαζί τους»!
Πρώτον, γιατί οι ίδιοι δεν ήλθαν για να μείνουν εδώ, ήλθαν για να περάσουν από δω και να πάνε αλλού. Δεν μπορεί κανείς να «ενσωματώσει» με το στανιό όποιον δεν θέλει να ενσωματωθεί.
Δεύτερον, διότι δεν τους φέρνουμε (όπως έκαναν άλλες χώρες), δεν τους επιλέξαμε (όπως έκαναν άλλες χώρες), δεν μας ρώτησαν (όπως συνέβη παντού αλλού), άρα δεν μπορούμε να τους δεχθούμε ως «τετελεσμένο»!
«Τετελεσμένα» δέχονται – ή δεν δέχονται – οι χώρες μετά από Πόλεμο!
Κι αφού τον χάσουν.
Εμείς πότε πολεμήσαμε, πότε χάσαμε, από ποιους χάσαμε; Από τις ΜΚΟ;

ΥΓ.2 Θα μπορούσε να πει ο κ. Χρυσοχοϊδης: «πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί τους μέχρι να δούμε πως θα τους διώξουμε…»
Αυτό θα ήταν διαφορετικό. Πάντως δεν είπε αυτό!
Οπωσδήποτε όμως, ακόμα κι αν αυτό εννοούσε, δεν χρειάζεται «να ζούμε μαζί» με ανθρώπους που μας επιβλήθηκαν βίαια και που δεν ξέρουμε ποιοι είναι γιατί ήλθαν, ποιοι τους έφεραν και τι επιδιώκουν.
Μπορούμε, κάλλιστα, να ζούμε και χώρια…
Μπορούν να ζουν εκείνοι σε κλειστά κέντρα – όπως εξήγγειλε, άλλωστε η κυβέρνησή του – μέχρι να φύγουν.
Κανείς μας δεν θέλει να γίνει η Ελλάδα failed state.
Κι αν προς τα κει πάει το πράγμα, οφείλουμε να το αντιστρέψουμε!
Έστω και τώρα…
Συνεννοηθήκαμε, νομίζω.

19 σχόλια:

 1. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα των προδοτων πολιτικων. Αλλα, καποιοι τους ψηφιζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μονο εσεις κι ο εαυτος σας συνεννοηθηκατε..
  Οι αλλοι οχι...στην Χαβρα...
  Σωστα τα λετε...αλλα πεσαμε σε βραχο..Θελει ...φουρνελο...
  και τα εκρηκτικα λειπουν...
  Θα παμε εως το τελος...μαλλον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ὅλα τά κρατικά ὄργανα πρέπει νά αὐτενεργοῦν στά πλαίσια ὅλων τῶν δυνατοτήτων τους, πού τούς παρέχονται καί ἀπό νόμους καί ἀπό τό Σύνταγμα τῆς Ἑλλάδος.
  Δέν κάνουν τό καθῆκον τους ὅσοι ὑπακούουν σέ ἀντισυνταγματικές ἐντολές καί σέ ἀντίστροφους νόμους, αὐτους τῆς "παγκοσμιοποιήσεως".
  Κανένα διεθνές δίκαιο δέν παραβλέπει τό ἐθνικό καί δημόσιο συμφέρον, μέ ἐπίκληση συγκεκριμένων δεδομένων συγκεκριμένων περιπτώσεων. Τά περί τοῦ ἀντιθέτου ρποβαλλόμενα σέ μΜΕ καίσ ε΄/εγγραφα τοῦ ΟΗΕ καί λοιπά, κεἶνται ἐκτός τοῦ δεθνοῦς δικαίου ἤ ἀποτλεοῦν ἑρμηνεῖες του τραβηγμένες ἀπό τά μαλλιά.
  Δέν δεσμεύουν κανέναν, οὔτε αὐτούς πού τά λένε, οὔτε τούς πολιτικούς πού "ὑπακοῦνε".

  Ἄλλωστε, ὅπως ἀποδεικνύουν ποἱ τελευταῖες δηλώσεις Τσαβούσογλου, ἀνεξαρτήτως τοῦ πόσο καλά φερόμαστε στούς (1 τοῖς χιλίοις καί ἄν...) "πρόσφυγες", οἱ ψευδέστατες καί κακόβουλες καταγγελίες σέ βάρος μας δέν θά λείπουν.
  Ἄς κάνουμε λοιπόν ὅλοι ἁπλῶς τό καθῆκον μας, μέ γνώμονα τό ἐθνικό συμφέρον, καί μή περιμένουμε "δικαιώσεις" ἀπό Τουρκία, οὔτε βοήθεια ἀπό "Δύση"
  -πού καί τόν πάπα της τῆς τόν ἀλλάξανε γιά νά γεμίσῃ μετανάστες τήν Εὐρώπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν καιμγια αλλο λόγο ! Πολωνουν το κλίμα και δείχνει η Τουρκία ειναι Καλη με τους μουσουλμάνους , η Ευρώπη οχι.Εκτος απο εσωτερική κατανάλωση οι Τούρκοι ακολουθούν και την πολιτική του παγκοσμιου προστάτη των πιστών του Αλλαχ,Δεν δείχνουν βέβαια στους μουσουλμάνους πως δέρνουν τους μετανάστες απο τη Συρία η τι γράφουν τα σουπερμάρκετ τους για τους Σύριους ! Πλήθος βιντεο στο γιου τούμπ,Ακούει κ Ινδονήσιος μουσουλμάνος τον Ερντογαν και λεει να ο μεγάλος μας πρόεδρος ! Ειναι μεθοδευεμενα και προγραμματισμένα ολα απο τους Τούρκους.Δεν ειναι τυχαίο ουι των αρχίζουν αυτές τις δηλώσεις τωρα ! Δεν τις έκαναν προ έτους π.χ.

   Διαγραφή
 4. Πάνω από 2,5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, αλλά τους “κρύβουν”…

  29/09/2019 00:54

  "Οι αριθμοί των Μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα μας μαζί με αυτούς που έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια εκτιμάται ότι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκ. άτομα, ένας αριθμός που αυξάνεται αλματωδώς. Αυτό σημαίνει ότι οι Μουσουλμάνοι σήμερα αναλογούν ή και ξεπερνούν το 20-25% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας. Για προφανείς λόγους δεν υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία, ή όσα υπάρχουν υποεκτιμούν την πραγματικότητα.

  Γεγονός είναι ότι, τώρα πια, τα παιδιά που γεννιούνται από Μουσουλμάνες μητέρες σε μαιευτήρια της Αθήνας, είναι περίπου ίσα στον αριθμό με αυτά που γεννούν Ελληνίδες. Επισημαίνεται εδώ ότι, η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,1 παιδί κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών, έναντι 5 παιδιών κατά μέσο όροι της Μουσουλμάνας μητέρας. Σε κάθε 90.000 νέες γεννήσεις περίπου το χρόνο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αντιστοιχούν 120.000 περίπου θάνατοι, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε χρόνο, οι γηγενείς Έλληνες μειώνονται κατά 20-30.000 άτομα.

  Επί πλέον, με την έλευση της οικονομικής κρίσης, από το 2009 και μετά, μεταναστεύουν ετησίως πάνω από 120.000 Έλληνες στο εξωτερικό. Και την ίδια ώρα εισβάλλουν εκατοντάδες Μουσουλμάνοι ημερησίως. Με δεδομένο ότι, τα βόρεια σύνορά μας προς τις Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει οριστικά για τους μετανάστες,ο μεγαλύτερος αν όχι το σύνολο των εισβολέων, θα παραμείνει στη χώρα όπου επιτρέπεται η είσοδος αλλά απαγορεύεται η έξοδος. Και φυσικά αν αυτό το τσουνάμι της εισβολής δε σταματήσει, τότε η Λιβανοποίσηση της χώρας και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος είναι απόλυτα ορατή στο κοντινό μέλλον."

  https://www.defence-point.gr/news/pano-apo-2-5-ek-oi-moysoylmanoi-stin-ellada-alla-toys-kryvoyn

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καί οἱ ἐπιστροφές τῶν "ἑλληνοποιηθέντων" μέ ἀπίστευτη ταχύτητα
   (λίγες δεκαετίες, ἤ μόνο 5 χρόνια γιά παιδιά),
   λές καί εἴμαστε οἱ ..... ΗΠΑ τοῦ 1960 καί σέ ἀλματώδη οἰκονομική ἀνάπτυξη (!),
   στίς άληθινές πατρίδες τους;

   Διαγραφή
 5. υπακουοι πολιτικαντηδες στις εντολες της ΝΤΠ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ..ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ....ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άλλη μια εξαιρετική ανάρτηση για το σοβαρότερο πρόβλημα της χώρας αυτή τη στιγμή.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στον συγγραφέα αλλά και στον κ Καλεντεριδη.

  Επαρκεις ή ανεπαρκείς οι κυβερνώντες ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ διαφορετικά η Ελλάδα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.
  Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΥΨΙΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς και στρατιωτικούς. ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ καταντήσουν ΔΙΑΤΡΗΤΑ.

  Όλες οι χώρες από τις μεγάλες Ιταλία ,Ισπανία, Γαλλία μέχρι τις μικρές Βουλγαρία, Αλβανία ,Σκόπια κατάφεραν να ελέγξουν τα σύνορά τους ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΑ (ΟΙ ΜΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!)
  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΔΟΘΟΥΝ.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η περίοδος της μεταπολίτευσης βαίνει προς το τέλος της. Πολύ φοβάμαι θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Από εικόνες της σημερινής παρέλασης των Αθηνών ακριβώς απέναντι από τους επίσημους είχαν στοιχηθεί καμία δεκαριά μελαμψοί οι οποίοι με εκδηλη ικανοποίηση κρατούσαν αφίσες που έδειχναν μία ελληνική σημαία σε background με ένα μιναρέ σε πρώτο πλάνο και η αφίσα συμπληρωνόταν με πομπώδη επιγραφή "μουσουλμανική ένωση Ελλάδος" και επισημαίνεται πως ήταν φανερό ότι δεν ήταν Έλληνες υπήκοοι.

  Ποιο ελληνικό δικαστήριο προβλέπεται να νομιμοποιεί υπηκόους τρίτων κρατών να φέρουν τον τίτλο "ένωσης μουσουλμάνων Ελλάδος", και αν είναι κάτι τέτοιο παράνομο γιατί τους αφήνουν να προπαγανδίζουν και προκαλούν εν μέσω παρελάσεων εθνικών επετείων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί, νομίζεις ότι οι υπεύθυνοι κατάλαβαν κάτι;
   Ύπνος βαθύς διακατέχει όλο το σύστημα !!!!!! Εσύ το πρόσεξες, αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου !!!!!

   Διαγραφή
 9. Δυστυχώς η χώρα σε παρακμή! !
  Πολιτικοί, εκκλησία, λαός, πρόεδρος Δημοκρατίας όλοι τόσο αδιάφοροι όσο δεν πάει άλλο! !!!!!
  Εύχομαι να βρεθεί ένας ή να ξυπνήσει αυτός ο λαός ο οποίος κοιμάται με ταχύτητα !!!!
  Πάντως αν δεν πετάξουν έξω όλους αυτούς , η χώρα θα καταστραφεί, θα χαθεί !!! Ξύπνα βλάκα ξύπνα και πέτα τους έξω και μην κοιτάς νόμους και τιμωριες των Ευρωπαίων! !!! Ξύπνα να σε γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα! !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. χιλιοειπωμενα δισεκατομμυριοειπωμενα ολοσωστα πραγματα.... και λοιπον?
  ποιος σας ειπε οτι αλλαζει αυτη η κατασταση γραφοντας αρθρακια?
  μονο με ποταμους αιματος αντιστρεφεται πλεον το αναποφευκτο τελος

  Το λαθρομεταναστευτικό είναι σήμερα το κρισιμότερο εθνικό, κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα, γιατί
  λαθος! το κομουνιστκο ειναι το υπαριθμον ενα προβλημα του λαου μας. απο αυτο πηγαζουν ολα ταλλα( εισβολικο δημογραφικο οικονομικο τουρκικο κ.λ.π
  η διαγνωση μας ειναι/ καρκινοκομουνισμος!

  Κανείς μας δεν θέλει να γίνει η Ελλάδα failed state.
  παλι λαθος!
  ολοι οι φασιστεροι αναρχοκομουνιστες το θελουν γιατι ετσι θα γκρεμιστει το αστικο καπιταλιστικο καθεστως θα τελειωσει για παντα το εθνικο κρατος η μισητη ελλαδα που τους ξεφτιλισε το 49 στο γραμμο βιτσι, και θα ερθει επιτελους ο σταλινικος παραδεισος και η ιδανικη σοβιετικη αταξικη βορειοκορεατικη κοινωνια τους, συμφωνα με τα ιερας κομουνιστικας γραφας των θεων τους σταλιν, λενιν, μαρξ, αρουλας και καρανικα...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Φαινεται ναναι ματαιο ολο..Οτι και να λεμε ματαιο.Η μεγαλη μαζα ειναι απαθης..ακουνητη..αναισθητη.
  Δεν επιδεχεται μεταβολη..Η αδρανεια στο συστημα ειναι τερατωδης.Και ατομικα οι πολιτες ειναι σαν ασφαλειες καμμενες. Δεν υπαρχει καμμια ενδειξη οτι ζει..Γιαυτο κι οι κουβεντες δεν εχουν νοημα πια.
  Ας μας παει το ρευμα ..δυναμη δεν υπαρχει κι αλλα πολλα βασικα.Λογια μονο υπαρχουν...για τις ψυχες. Ουτε ενα 3% του κοσμου δεν κανει θορυβο στην σιωπη.Αν εκανε θα το ακουγαμε πολυ στην ησυχια. Ηχος δεν υπαρχει κανεις.
  Ας τρεξει ετσι..οσο..τρεξει..που δεν θα τρεξει ..Ειναι απιστευτο αλλα και τα ηλεκτρονια σταθηκαν..και τα ρολογια. Ολα παγωσαν σαν την Ιουδηθ στα Σοδομα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Θα πρέπει να δείτε τον πληθυσμό των χωρών από της οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες Πακιστάν 200 εκατομμύρια Ινδονησίας 250 Μαρόκο 35 Αίγυπτο 80,η Αφρική το 1960 είχε 300εκατομμύρια τωρα 1,3δισεκατομμύρια, γεννάνε σα τα κουνέλια με το σκεπτικό ότι θα τα μεγαλοση η γειτονιά τα παιδιά τους.παλια έρχονταν με τα τόξα τώρα ερχωνται εκμεταλευωμενη ανθρωπιστικούς λόγους.ο κύκλος επαναλαμβάνεται παλιά σταμάτησε στην Αυστρία και Πυρηναία όροι. Αδυνατούν οι πολιτικοί με το συγκεκριμένο θέμα να τα καταφέρουν κ χρησιμοποιούν των όρο παγκοσμιοποίηση κ καλά να δικαιολογήσουν την αποτιχια τους θα την πληρώσουν τα παιδιά τους αυτοί καλά θα περάσουν. Πολύς κόσμος θα ερχωνται ασταμάτητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πιό πιστή απεικόνιση για αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους λαθροεποίκους δεν θα μπορούσε να υπάρξει ! Παλαιά Διαθήκη , Σοφία Σειράχ ...
  Αποφυγή των κακών ανθρώπων

  Σοφ. Σειρ. 11,29 Μὴ πάντα ἄνθρωπον εἴσαγε εἰς τὸν οἶκόν σου, πολλὰ γὰρ τὰ ἔνεδρα τοῦ δολίου.

  Σοφ. Σειρ. 11,29 Μη εισάγης κάθε άνθρωπον στο σπίτι σου. Διότι πολλαί είναι αι παγίδες, τας οποίας στήνουν οι δόλιοι άνθρωποι.

  Σοφ. Σειρ. 11,30 πέρδιξ θηρευτὴς ἐν καρτάλλῳ, οὕτως καρδία ὑπερηφάνου, καὶ ὡς ὁ κατάσκοπος ἐπιβλέπει πτῶσιν·

  Σοφ. Σειρ. 11,30 Οπως η πέρδικα τίθεται στο κλουβί του κυνηγού ως δόλωμα, έτσι είναι η καρδιά, ο νους και η διάθεσις του υπερηφάνου, διότι ως κατάσκοπος αυτός παρακολουθεί και περιμένει την κατάρρευσίν σου.

  Σοφ. Σειρ. 11,31 τὰ γὰρ ἀγαθὰ εἰς κακὰ μεταστρέφων ἐνεδρεύει καὶ ἐν τοῖς αἱρετοῖς ἐπιθήσει μῶμον.

  Σοφ. Σειρ. 11,31 Αυτός ενεδρεύει και προσπαθεί να μεταβάλη τα καλά εις κακά, εναντίον δε των εκλεκτών και διακεκριμένων προσπαθεί να προσάψη κατηγορίας.

  Σοφ. Σειρ. 11,32 ἀπὸ σπινθῆρος πυρὸς πληθύνεται ἀνθρακιά, καὶ ἄνθρωπος ἁμαρτωλὸς εἰς αἷμα ἐνεδρεύει.

  Σοφ. Σειρ. 11,32 Από ένα σπινθήρα ανάπτει μεγάλη φωτιά· και ένας αμαρτωλός άνθρωπος στήνει ενέδρας, δια να χύση αίματα.

  Σοφ. Σειρ. 11,33 πρόσεχε ἀπὸ κακούργου, πονηρὰ γὰρ τεκταίνει, μήποτε μῶμον εἰς τὸν αἰῶνα δῷ σοι.

  Σοφ. Σειρ. 11,33 Πρόσεχε από τον κακοποιόν άνθρωπον, διότι αυτός πάντοτε καταστρώνει και θέτει εις ενέργειαν πονηρά σχέδια. Πρόσεχε, μήπως και εναντίον σου προσάψη κατηγορίαν άδικον, η οποία θα μείνη πάντοτε.

  Σοφ. Σειρ. 11,34 ἐνοίκισον ἀλλότριον καὶ διαστρέψει σε ἐν ταραχαῖς, καὶ ἀπαλλοτριώσει σε τῶν ἰδίων σου.

  Σοφ. Σειρ. 11,34 Βαλε ένα ξένον στο σπίτι σου και αυτός θα σε αναστατώση με τας ταραχάς, που θα υπεγείρη στον οίκον σου, και θα σε αποξενώση από τους ιδικούς σου ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Κι Σκαι το χσβα του..Το σχεδιο αμεταβλητο.Επι μιση ωρα τωρα παρουσιαζουν το καημενο το παιδι απ το Μπαγκλαντες..που διεσχησε χαραδρες..πολεμους..ειχε 10.000 ευρω στην τσεπη..κι ηρθε το προκομενο δυστυχο στην χωρα της επαγγελιας να προκοψει ..και να πολεμησει Τουρκους αμα λαχει..ενω εδιωξαν 600.000 κωλοπαιδα δικα μας εξω σαν γενοκτονοι αχρηστα...
  Και το φανατικο στα ορια της τρελας σχεδιο προχωρα..συνηθιζοντας τον λαο στην ομαδικη αυτοκτονια..
  Δεν εχω ξαναδει τετοιους φανατικους..βγαζουν αφρους απ το στομα ..Τοση λυσσα κυριοι για καταστροφη της χωρας δεν υπηρξε ξανα..Εφεραν ελληνοφωνες απ την Αμερικη παρανοικους που ειναι και αγραμματοι..σε τετοιο βαθμο ..σαν την Μιχαηλιδου ..που ειπε οτι το επος του 40 εγινε για τον εθελοντισμο..και τον αλλον τον καραγκιοζη που ειπε οτι οι γεωτρησεις θα καταστρεψουν το περιβαλον και να σταματησουν...κλπ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Καταστροφή και πάλι καταστροφή. Ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται Τσιπρας με γραβάτα. Υποτελεις και ανίκανοι. Με μεγάλη έπαρση αγνοούν επιδεικτικά τους Ελληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.