18/10/19

Διαμαρτυρία Αφρικανών στη πόλη της Σάμου


Περίπου 100 μετανάστες από χώρες της Αφρικής διαδήλωσαν στο κέντρο του νησιού στις 3 το μεσημέρι , ζητώντας τον άμεσο απεγκλωβισμό τους από το νησί.

Oι μετανάστες φώναζαν συνθήματα όπως “Ελευθερία”.
Στη συνέχεια επέστρεψαν στη δομή.
Εξω από το camp βρέθηκε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος καθώς και Αντιδήμαρχοι.
Δείτε  το βίντεο από την διαμαρτυρία


4 σχόλια:

  1. Στην ζουγκλα δεν ειχε ?? Αντε βρε παιδια απ τον Ζαμβεζη...αντε...εδω την γεωργια δεν βρηκατε ακομη...βρηκατε τις αφηρημενες εννοιες ?? Δεν ειμαστε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. They cannot repopulated Greece if they are locked up. Wasn't that the plan? How was that song, Afrikane, Afrikane.....

      Διαγραφή
    2. Κ.Νικο πηγαινε εσυ στην Ανω Βολτα και ζητησε ελευθεριες..σπιτια..τηλεφωνα..ρευματα..φαι..δουλεια..και διδασκαλια του διαφορικου λογισμου στην πλατεια...Σε βλεπω σε χυτρα για προγευμα.. Κανε και πεισματα και θυμους..αν δεν ταχεις αμεσως.!! Κανε κι ενα κηρυγμα στα πληθη ..περι ανθρωπισμου..παραδεισσου..και αλλων αφηρημενων εννοιων...με το ζορι σπαστους τα αυτια και τα ..καρυδια στα ..δεντρα !!! Βαλε και φωτιες σε 40 σπιτια καλυβες.Και αν δεν σε βρουμε μετα σε μορια με φασματογραφο μσζων στο εργαστηριο που ανιχνευει υλη και ατομα του περιοδικου συστηματος των στοιχειων...θα παρεις Νομπελ..στον Γαλαξια..
      Αυτες τις λογικες χρησιμοποιουν ο Τσιπρας κι ο Κουλης..και οι κυρα Κατινες με τα ντοκτορα απ το Αμερικα.Κανουν πειραματα γεννετικης σε χωρα φουκαραδων.Θελουν να κανουν υβριδια στην Ελλαδα.

      Διαγραφή
  2. C 130 αλεξιπτωτακι και ριψη στην πατριδα τους , ωραια εμπειρια το αλμα , αλλοι πληρωνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.