4/10/19

Αυτή είναι η κατάσταση στην πατρίδα μας, δυστυχώς! Διακινητής μέσω facebook: «Ελάτε Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς»

«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο...»
Την ώρα που η Τουρκία έχει ανοίξει τη στρόφιγγα και ορδές μεταναστών περνούν στην ελληνική επικράτεια, την ώρα που η Μόρια ασφυκτιά και η Λέσβος βουλιάζει κι αργοπεθαίνει από τη μεταναστευτική κρίση, την ώρα που η κυβέρνηση κάνει έκκληση στη Frontex για περισσότερη αστυνόμευση στα σύνορα, διακινητές, μέσω social media, κλείνουν «δουλειές» και περνούν ανενόχλητοι παράτυπους μετανάστες από τον Έβρο.
Στο θέμα που αποκαλύπτει το Open TV φαίνεται σε βίντεο ο διακινητής να μιλάει και να δείχνει πώς και από πού περνάει ο «πελάτης», πόσο πάει η ταρίφα, αλλά και τις παροχές που του προσφέρει...
«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η διαφήμιση του διακινητή στο Facebook. Το... τουρ κοστίζει από 2.500 ευρώ έως 3.500 ευρώ το κεφάλι, ανάλογα με τις παροχές. Ξεκινώντας από την Ιντλίμπ της Συρίας, φτάνει κανείς στον Εβρο κι από εκεί Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα.
«Είμαι το λιοντάρι της διακίνησης» γράφει ο διακινητής. Παράλληλα καμαρώνει για το έργο του και δίνει περαιτέρω πληροφορίες. «Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο, θα σας περιμένει «ταξί» στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα...».
Πηγή: Έθνος

2 σχόλια:

  1. Το παραμύθι της Frontex που πουλάνε όλες οι κυβερνήσεις στο ελληνικό κοινό, ότι δήθεν κάτι θα κάνει, πάλιωσε. Η Frontex είναι χρήσιμη μόνο στη Γερμανία, γιατί όποιος λαθρομετανάστης καταγράφεται από τη Frontex, ακόμα κι αν καταφέρει να φτάσει Γερμανία, με βάση το Δουβλίνο, επιστρέφεται.

    Και τώρα που ο κ. Βίτσας δεν έχει πια υπουργικό θώκο, το είπε και καθαρά. Γι αυτό και ο Σαλβίνι ΕΔΙΩΞΕ τα ξένα πλοία από την αντίστοιχη Frontex στη Λιβύη και κράτησε μόνο τα ιταλικά και τα αεροπλάνα των άλλων χωρών, ώστε να ανιχνεύουν βάρκες πριν βγουν από τα λιβυκά ύδατα, για να ειδοποιούν τη λιβυκή ακτοφυλακή να τους μαζέψει. Τα ξένα σκάφη απλά τους μάζευαν και τους έφερναν Ιταλία.


    Προσφυγικό: “Η Frontex είναι απλά…επιτροπή υποδοχής” δηλώνει ο Δημ. Βίτσας- Βίντεο
    https://www.militaire.gr/prosfygiko-quot-i-frontex-einai-apla-epitropi-ypodochis-quot-dilonei-o-dim-vitsas-vinteo/

    H Ελλάδα, υπερκομματικά, ζει εδώ και χρόνια, την "τελική λύση του δημογραφικού". Δε μπορούν να το πουν ανοιχτά, αλλά το ξέρουν όλοι και απλά ταίζουν το λαό ότι τάχα η Frontex και δεν ξέρω εγώ τι θα κάνει κάτι.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι δημογραφικο.Μην λετε μια λεξη που αθωωνει οτι κανουν.Τοχουν κολπο να αλλαζουν λεξεις και νοημα εκτοπιζοντας αξιες και κανοντας απαλα τα εγκληματα στην παρανοικη πια δυτικη ορθολογικη τρελα.Αυτη δεν εχει σχεση με τον Ορθο Λογο των Ελληνων σοφων.Τοχουν συστημα να κανουν παραλληλες πονηρες μετατοπισεις.
    Εδω εχουμε εισβολη βαρβαρων λαων.Πολεμο δηλ.Καταλαμβανουν εδαφος δικο μας.Ειναι λαοι αγριοι ..με σλλο πολιτισμο..ηθη..και βαρβαρα θρησκευματα που δεν εχουν ιδεα απο τον ιστορικο μας πολιτισμο και την ηθικη του χιλιαδων ετων ουτε με τον Χριστιανισμο μας.Μας λενε...και απιστους !! Οι βαρβαροι λενε ...εμας απιστους !! Αν ειναι δυνατον ..!!!! Οχι δεν ειναι δημογραφικο η σκοπιμη εισβολη.Αυτα ειναι παραμυθια των μαφιοζων.
    Απο που πηραν εξουσια..εντολη..για να λυσουν το δημογραφικο με βαρβσρους κιολας ??? Απο ποιον ??
    Τοχαν στο πολιτικο τους προγραμμα οτι θα φερνουν Αφγανους μουσουλμανους και το ψηφισε ο λαος ??? Εεεε ??
    Οχι !! Πως λοιπον κι απο που ηρθε η εξουσια των ...δημοκρατων ??? Ποιων δημοκρατων ?? Αυτοι ειναι φασιστες !! Απο που εντελεται αυτη η σπειρα που λεει 500 ψεμματα το λεπτο σε ολα και καμωνεται την δημοκρατικη και την Αγια ?? Αν το κανουν ειναι υπευθυνοι γενοκτονιας γενους.Αν αυριο σφαξουν 50 απο μας θαρθει ο Κουλης και η κυρα Κατινα να τους φερει πισω ?? Πως ειναι τοσο σιγουροι οτι ολα θα πανε καλα ?? Εγω λεω δεν θα πανε. Αυτοι λενε θα πανε.Και φρου φρου..παιδακια ειρηνικα ..μπαμπαδες με σαβουαρ βιβρ κλπ. Εεε αφου ειναι ετσι σιγουροι βρε αδελφε ...αυριο ολοι να υπογραψουν ενα ..σιγουρο χαρτι στην Βουλη προς τον λαο οτι ..για καθε θανατο Ελληνα απ τους εποικους θα κρεμαμε στο Συνταγμα εναν απ..τους ..σιγουρους αυτους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.