8/2/11

Ο ....πρωταγωνιστής των Ιμίων, της Μαδρίτης και της παράδοσης Οτζαλάν, στις μίζες των υποβρυχίων!!!

Προβλήματα για τα συνετεράκια.. Και ο Σημίτης στο... υποβρύχιο του Άκη!!! Σύμφωνα με το περιοδικό, Der Spiegel
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Der Spiegel, υπήρξε άμεση διασύνδεση του Άκη Τσοχατζόπουλου με υπόγειες μίζες για να κερδίσει η γερμανική εταιρεία HDW το πρόγραμμα ναυπήγησης τεσσάρων υποβρυχίων τύπου «214», μεταξύ των οποίων και το γνωστό «Παπανικολής» που έγερνε!
Η μία σύμβαση υπογράφτηκε το 2000 και η άλλη το 2002, αμφότερες επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, ύστερα από σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ.
Η εισαγγελία του Μονάχου, σύμφωνα με την εφημερίδα, Δημοκρατία φέρεται να ερευνά και το ρόλο της Μαργαρίτας Μαθιοπούλου, η εταιρεία συμβούλων της οποίας υποστηρίζει ότι εισέπραξε 1.200. 000  ευρώ προκειμένου να αναλάβουν τα ελληνικά ναυπηγεία την κατασκευή των υποβρυχίων της HDW.

Ψευδές και συκοφαντικό,  χαρακτηρίζει ο τέως υπουργός Άμυνας το δημοσίευμα , σύμφωνα με το οποίο σύστησε συνεργάτη του σε συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία. «Ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε συνεργάτη μου στην εν λόγω εταιρεία, ούτε είχα οιαδήποτε σχέση με συνεργάτες της» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Τσοχατζόπουλος.
Ο τέως υπουργός τονίζει ότι ζητά από το εν λόγω περιοδικό, την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας «σε σχέση με όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά περιλαμβάνονται στο δημοσίευμα για το πρόσωπό του», διαφορετικά, όπως αναφέρει, «θα αναγκαστεί και πάλι να προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη όπως και το 2004, όταν το ίδιο περιοδικό επιχείρησε με ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς να με εμπλέξει σε άλλη υπόθεση και τελικά καταδικάστηκε και υποχρεώθηκε σε επίσημη διάψευση».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική εταιρεία Ferrostaal φέρεται να πλήρωσε μεγάλες προμήθειες για πωλήσεις υποβρυχίων στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Νότια Αφρική, επικαλούμενο ανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η εισαγγελία Μονάχου.
Πηγή: http://kanena2010.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. Σαπίλα. Χειρότερη κυβέρνηση από του Σημίτη δεν υπήρξε από το 1974 μέχρι σήμερα. Ο μόνος που μπορεί να τον συναγωνιστεί σε επιδόσεις είναι ο Κώστας ο Καραμανλής αλλά πολύ φοβάμαι ότι του Σημίτη η κυβέρνηση ήταν επαγγελματίες(ανώτεροι δηλ) της διαπλόκής γι' αυτό και κράτησαν παραπάνω...8 χρόνια. Ο άλλος(Καραμανλής) ούτε ικανός γι' αυτό δεν ήταν :)
    Πόσα ακόμα θα βγουν. Όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν.
    Να τους βάλουμε όλους σε ένα υποβρύχιο με χαλασμένο πηδάλιο, ρυμούλκηση μέχρι Γιβραλτάρ και μετά όπου τους βγάλει η θάλασσα :)
    Σαπρόφυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά ακούγονται τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο. Τα συνεταιράκια πάντως έχουν φροντίσει να καλύψουν καλά τα ίχνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η Μαθιόπουλου είναι μία έξυπνη και αδίστακτη γυναίκα που κατάφερε ν' ανελιχθεί. Όταν έγινε η δικτατορία, ο πατέρας της κατέφυγε στην γερμανική πρεσβεία της Αθήνας, δηλώνοντας ότι ... κινδυνεύει να συλληφθεί. Ουδείς τον κατεδίωκε βεβαίως, αλλά οι καλόπιστοι Γερμαναράδες τον πήραν και το φυγάδευσαν στην Γερμανία, όπου έλεγε τις ειδήσεις στην DW.

    Έτσι έμεινε εκεί, εκεί γεννήθηκε και η κόρη, στην οποία είχε πάντα αδυναμία ο μακαρίτης Βίλυ Μπραντ, γνωστός για την αδυναμία του στο ποτό και τις μικρές.

    Αργότερα ο πατέρας ήλθε στην Ελλάδα και εργαζόταν την ΕΡΤ (επί Ανδρέα Παπανδρέου, αν θυμάμαι καλά). Η "μικρή" έμεινε στην Γερμανία και πρόκοψε.

    "You must have brains and a cunt and know how to use both of them" (Sharon Stown).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα πόσο βλάκες είμαστε οι Έλληνες τελικά; Μας πήραν πρέφα και οι λαθρομετανάστες και μας δουλεύουν κανονικότατα.

    Κάνουν, λέει, απεργία πείνας, αλλά ο "τρελός του χωριού" (από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια) μας λέει:

    Οι μετανάστες - απεργοί πείνας χρειάζονται τρόφιμα και ρούχα(!!!!).

    Επίσης, η θρασύτητα του κειμένου της ανακοίνωσης των Αφγανών φοιτητών ξεπερνά κάθε όριο. Από πού κι ως πού ΑΠΑΙΤΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας παρακαλώ μην γίνεστε αντιΣημήτες. Απο τα συνθετικά αντί- και Σημήτης(Κώστας)=αντιΣημήτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, αυτός είναι ο Σημίτης που έβαλε βόμβα στο Σύνταγμα επί χούντας; Κι εγώ έγραψα συνθήματα, αλλά όχι πρωθυπουργός, μα ούτε βοηθός βοηθού ανθυποκλητήρα δεν έγινα όταν διοριζόταν όλη η Ελλάδα μαζί με τα σκυλιά και τα γατιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με αυτόν που έγραψε το πρώτο σχόλιο μόνο που θα αλλάξω τη σειρά από τον αρχίζοντας από τον χειρότερο, Καραμανλής, Σημίτης, Μητσοτάκης!
    ΑΝδρέας Κοζάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε τι ακριβώς ήταν χειρότερα, στο χρηματιστήριο στους ολυμπιακούς στα εξοπλιστικά στις βαρονίες στους θείους από στην ανατολική γερμανία;

    Αυτά που έχουν γίνει στην περίοδο εκσυχρονισμού δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.