15/2/11

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ “ΚΑΛΥΨΕ” ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ – ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞΩΔΙΚΟ!


Δεν έγινε τελικά δεκτή η παραίτηση του Κομοτηναίου Αρχηγού ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου και ο ίδιος παραμένει στη θέση του μέχρι νεοτέρας.Αιτία της αιφνιδιαστικής παραίτησης του Κομοτηναίου στρατηγού από τη θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού ήταν το “άδειασμα” όπως ερμηνεύτηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη. Πέτρα του σκανδάλου μία στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό και είχε ως σενάριο την επέμβαση μονάδων του Στρατού (στρατιωτικά ΜΑΤ) για την καταστολή διαδηλώσεων και εξεγέρσεων από πολίτες.

Το βίντεο αναμεταδόθηκε όπως ήταν φυσικό από δεκάδες blogs και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν την παραίτηση του Α/ΓΕΣ για το θέμα αυτό. Λάδι στη φωτιά ήρθαν να ρίξουν οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη πως ο ίδιος δεν είχε γνώση για την διενέργεια άσκησης με τέτοιο σενάριο! Το επόμενο βήμα ήταν ο στρατηγός να δηλώσει παραίτηση από τη θέση του η οποία τελικά δεν έγινε δεκτή ενώ αμέσως μετά ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος έσπευσε να καλύψει τον στρατηγό κάνοντας μαζί του περιοδία σε στρατόπεδα της βορείου Ελλάδας.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό ζήτημα στην επικαιρότητα του δημοφιλούς στα blogs Κομοτηναίου στρατηγού και Αρχηγού ΓΕΣ αφού πριν λίγες ημέρες ο ίδιος όπως και άλλοι στρατιωτικοί και πολιτικοί παράγοντες παρέλαβε εξώδικο από πολίτες (μεταξύ των οποίων και ο εκδότης του “Αντιφωνητή” Κώστας Καραΐσκος αλλά και η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, πανεπιστημιακοί, απόστρατοι, πολιτευτές κ.α.) οι οποίοι ζητούν να επανεξεταστεί το ζήτημα της εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές αλλοδαπών πολιτών.

Υποθέτουμε πως ο Κομοτηναίος στρατηγός θα έμεινε άφωνος όταν θα διάβασε στο εν λόγω εξώδικο πως “η υπογραφή του δεν αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, αλλά απόδειξη της αποδοχής και της συμφωνίας των, προς το ανοσιούργημα της εισόδου αλλογενών εις τις στρατιωτικές σχολές” και αναμένεται τόσο η δική του αντίδραση όσο και των υπολοίπων οι οποίοι παρέλαβαν το εξώδικο αυτό!
Μια ακόμη γεμάτη εβδομάδα λοιπόν για τον Κομοτηναίο Α/ΓΕΣ που βάζουμε στοίχημα πως πλέον με τον Α ή Β τρόπο έχει γίνει μακράν ο πιο διάσημος από όλους τους προκατόχους του αφού συνεχώς κάτι συμβαίνει και παραμένει εντός της τρέχουσας επικαιρότητας!

Σχετικό δημοσίευμα από την ηλεκτρονική εφημερίδα Zougla.gr:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=256274&cid=6

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την «άγνοια» που εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, για την άσκηση «καταστολής πλήθους» από στρατιωτικές δυνάμεις της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στο Κιλκίς.

Η «άγνοια» του κ. Μπεγλίτη για μία άσκηση που διεξάγεται εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια ερμηνεύθηκε ως «άδειασμα» της ηγεσίας του Γ.Ε.Σ.. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. και ο αναπληρωτής υπουργός και το επιτελείο του βρέθηκαν αντιμέτωποι.

Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος επισκέπτεται σήμερα στα Γιαννιτσά το στρατόπεδο «Καπετάν Άγρας», έχοντας δίπλα του τον αρχηγό Γ.Ε.Σ.
http://rodopinews.gr/?p=15855

30 σχόλια:

  1. Βενιζελος,Μπεγλιτης,Φραγκος...
    Η ανιερη τριαδα του ΥΠΕΘΑ(Υπουργειο ΕΘελουσιου Αφοπλισμου η εναλλακτικως,Υπουργειο ΕΘνικης Αυτοκτονιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τα σάπια ..... τέτοιες ασκήσεις γίνονται εδώ και 35-40 χρόνια. Το οτι είναι απο την Κομοτινή ο Α/ΓΕΣ,αυτό,δεν μπορείτε να καταπιείτε. Και ναι, οι εισαγωγή αλλοδόξων και αλλοεθνών είναι αυτοκτονία.Από την θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχέρωντα
    νομίζω ότι είναι λάθος και άδικο να βάζουμε στην ίδια σειρά και στην ίδια κατηγορία έναν στρατηγό με δυο πολιτικούς.
    Όταν δενα υτό γίνεται με τον στρατηγό Φράγκο, το λάθος και η αδικία γίνονται μεγαλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τόπος καταγωγής κάποιου μικρή εως καθόλου σημασία έχει. Σημασία έχει ο βιος και η πολιτεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχουν οι παγιες εντολες απο το ΝΑΤΟ και ΥΠΕΘΑ που μεταφραζονται σε πραξη απο τηνΔιευθυνση Επιχειρησεων του ΓΕΣ γιατι αυτος ειναι ο κανονας.Ελα ομως που και ο αρχηγος ΓΕΣ αλλα και ο Δντης αυτης της Δνσης ειναι δυο ατομα που ειναι πολυ αξιολογα με περγαμηνες
    και λατρεια στη Ελλαδα και η Πατριδα μονο με τετοια ατομα μπορει να ελπισει οτι θα αντιμετωπισει καθε εξωτερικη επιβουλη.Αυτο το θεμα μου φαινεται υποπτο στην μεθοδευση διοτι αυτες οι ασκησεις γινονται χρονια απλα τωρα ο ασχετος Μπεγλιτης αντεληφθει
    τα περι εκπαιδευσης στρατευματος και την ασχετοσυνη του θελει να την μεταβιβασει σε αλλους.Ντροπη του,δεν κανει ουτε για ΕΠΟΠ ο τυπακος αυτος και να παρει δρομο απο την αμυνα της χωρας μας διοτι ειναι επικινδυνος .Στο Ισραηλ δεν υπαρχει υπουργος η υφυπουργος αμυνας που να μη εχει ζημωθει με τις ειδικες δυναμεις του στρατου σε παμπολες επιχειρησεις που ρισκαρισαν την ζωη τους.Αυτου του μπεγλιτη ποια ειναι η προιστορια του θα ητανε ενδιαφερον το θεμα να διερευνηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάζω κατά καιρούς διάφορα σχόλια θετικά ή αρνητικά για τον εν λόγω Α/ΓΕΣ.
    Παρακολουθώ προσεκτικά τα πεπραγμένα του και πραγματικά θεωρώ ότι είναι άσχετο θέμα ο τόπος καταγωγής του.
    Προσωπικά όμως δεν μου άρεσε καθόλου η υπόθεση με την κόρη του και ο στρατηγός θα έπρεπε να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του την αρνητική εικόνα που δημιουργήθηκε από την παχυλή αμοιβή που αυτή εισέπραξε σε μια εποχή που ο λαός δοκιμάζεται. Για μια εκπομπή μάλιστα, που μάλλον στον αντεθνικό χώρο θα μπορούσε να ανήκει και που τίποτα δεν πρόσφερε στους θεατές της. Όλοι μας τα παίρνουν όπως μπορούν.
    Από εκεί και πέρα η κάποια θετική γνώμη που είχα για αυτόν έχει πλέον εξανεμιστεί. Καριερίστας και αυτός, πρόθυμος οσφυοκάμπτης της πολιτικής εβραιοελίτ. Λίγος.

    Ανήκει λένε στις Καταδρομικές Δυνάμεις, αλλά μόνο γέλια προκαλεί η εμφάνιση του με την κοιλάρα να φτάνει μέχρι το διπλοσάγωνο!!
    Ωραία εικόνα Καταδρομέα Αξιωματικού!!!
    Συγνώμη, αν στενοχώρησα κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φορές που τα μέσα που χρησιμοποιείς ακυρώνουν τις όποιες προθέσεις.

    Εξώδικο;;; το οποίο αναφέρει ..“η υπογραφή του δεν αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, αλλά απόδειξη της αποδοχής και της συμφωνίας των, προς το ανοσιούργημα της εισόδου αλλογενών εις τις στρατιωτικές σχολές”..

    Κάποιων τα μυαλά αρχίζουν και παίρνουν αέρα καθώς δεν την αντέχουν την δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Κιλκίς αλλά και στο εξωτερικό οι ελληνικές δυνάμεις πάντα εκπαιδεύονταν σε καταστολή πλήθους. Αυτοί που εκπαιδεύονταν ήταν αυτοί που ήταν να υπηρετήσουν σε ειρηνευτικές αποστολές στην Αλβανία, Σκόπια, Κόσοβο, Βοσνία, Αφγανιστάν.

    Μάλιστα πολλές φορές είχαν εκφραστεί αντιδράσεις για το ότι δεν υπάρχει ο σωστός εξοπλισμός για αντιμετώπιση πλήθους και ότι με τα όπλα οι στρατιώτες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν πλήθος.
    Και εκεί έμπαινε το θέμα προμήθειας μη θανατηφόρων όπλων.

    Μην ξεχνάτε το επεισόδιο όπου ομάδα Ελλήνων κρύφτηκε σε εκκλησία στο Κόσοβο και από έξω ήταν ο όχλος που ήθελε να εισβάλει, αλλά οι στρατιώτες πυροβολούσαν στον αέρα για αρκετές ώρες. Μέχρι που ένα ΤΟΜΠ Μ113 έκανε όπισθεν και έσπασε την πόρτα και έτσι έφυγε η ομάδα.

    Έχω δει φωτογραφίες (και αν θυμάμαι καλά ήταν συνεκπαίδευση Ελλήνων, άλλων Νατοϊκών και Ουκρανών) από τέτοιες περιπτώσεις όπου στρατιώτες παρίσταναν τους διαδηλωτές και οι εκπαιδευόμενοι που ακολουθούσαν τις οδηγίες.
    Αυτά κάπου το 2001-2002.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 16 Φεβρουαρίου 2011 1:33 π.μ.

    Αχεροντα
    Εισαι σε βαθυτατη ΠΛΑΝΗ.Ξανασκεψου ηρεμα και ψυχραιμα αυτα που ειπες.
    Εκτος και αν...????. Φιλικα Αρχελαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι περγαμηνές και αν έχει ο Φράγκος αποτελεί ντροπή η τυφλή του υπακοή στους πολιτικούς του προιστάμενους χωρίς να έχει την ευθυξία να παραιτηθεί. Φυσικά η επιπλέον σύνταξη και το αυξημένο εφάπαξ για όσο παραμένει αποτελούν δελεαρ καθώς και οι ανέσεις και διασκεδάσεις που απολαμβάνει ως (επιορκος) Αρχηγός ΓΕΣ.
    Θα μου πείς και να παραιτηθεί θα βρούν τον απο κάτω του που θα δεχτεί να υπογράψει τα πάντα. Έτσι κατάντησαν τον στρατό. Αλλά ας ήξερε ότι και ο από κάτω του δεν θα υπογράψει και ο πιο κάτω το ίδιο για να φτάσουν να κάνουν αρχηγό ΓΕΣ Συνταγματάρχη να ξεφτιλιστούν οι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικούς τελικά τους ενοχλεί πολύ να υπάρχουν άνθρωποι έντιμοι και ικανοί και να προσπαθούν για το καλό τις πατρίδας. Αυτός είναι ο ΚΥΡΙΟΣ Φραγκούλης. Έτυχε να τον γνωρίσω κατά την θητεία μου σαν ταξίαρχο και ξέρω καλά περί τίνος ανθρώπου πρόκειται. Αν ήταν όλη σαν τον ΚΥΡΙΟ Φραγκούλη θα ήμασταν έτη φωτός μπροστά!
    Το πόσο έντιμος είναι φαίνεται και από την υποβολή της παραίτησής του μετά τον παροξυσμό του Μπεγλίτη.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 16 Φεβρουαρίου 2011 10:48 π.μ.
    Αλλά ας ήξερε ότι και ο από κάτω του δεν θα υπογράψει και ο πιο κάτω το ίδιο για να φτάσουν να κάνουν αρχηγό ΓΕΣ Συνταγματάρχη να ξεφτιλιστούν οι πολιτικοί.

    Δινεις μονος την απαντηση.
    Στο στρατο εισαι υποχρεωμενος να εκτελεις εντολες.


    16 Φεβρουαρίου 2011 10:01 π.μ.
    Καριερίστας και αυτός, πρόθυμος οσφυοκάμπτης της πολιτικής εβραιοελίτ. Λίγος.

    Αυθαιρετα συμπερασματα που αδικουνε
    στρατιωτικο αξιο και υπηρεσιακο πληρως.Μετα απο αυτον ποιον θα προτεινες που θα σηκωνε αναστημα στην ηγεσια του ΥΠΕΘΑ και περιεγραψε και το αποτελεσμα και μετα προτεινε και αλλον και μετα αλλον αργηγο ΓΕΣ και το αποτελεσμα της ανταρσιας και τελικα ποιος μενει,μονο εμεις που κατακρινωμε απο το PC μας.Θα ηθελα να σου τονισω οτι "πρωτοβουλιες" μπορει να παρει ενας στρατιωτικος μονο σε εξτρα καταστασεις οταν υπαρξει εξτρα θεμα.Αυτο επιβαλλει και το Συνταγμα και οχι οποτε του καπνισει του καθενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ΑΠΕΛΛΗ

    Σχετικά με την «παχυλή» αμοιβή (€ 800 ανά εκπομπή), της κόρης του στρατηγού, καλό θα είναι να ερευνάς και να διασταυρώνεις πρώτα τα στοιχεία, αντί να αντιγράφεις ό,τι αρλούμπες διαβάζεις.

    «που μάλλον στον αντεθνικό χώρο θα μπορούσε να ανήκει»

    Έχεις δει καμιά εκπομπή; Αν ναι, πια και εξήγησέ μας γιατί ανήκει στον ... «αντεθνικό» (sic!) χώρο. Επειδή η δεύτερη (αν θυμάμαι καλά) εκπομπή της ήταν αφιερωμένη στους λαθρομετανάστες; Οι άλλες, τι αντικείμενο είχαν, το οποίο κρίνεις «αντεθνικό»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν Δειλοί και Άνανδροι Αστράτευτοι... κονδυλοφόροι. Ξιφουλκούν

    Η λάσπη λερώνει τους λασπιαδες...
    Διδάκτωρ της Γεωπολιτικής με διατριβή που διήρκεσε έξι χρόνια για τις μειονότητες στην Τουρκία ( τον εν δυνάμει κίνδυνο της Τουρκίας να υποστεί την τύχη της Γιουγκοσλαβίας) βαθύς γνώστης της Τουρκικής απειλής αλλά και της στρατηγικής αντιμετωπίσεως του εξ ανατολών κίνδυνου, όσο κανείς άλλος από την θέση αυτή, ο Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος είναι ένα σπάνιο παράδειγμα αξιοκρατικής εξελίξεως.
    Γέννημα και θρέμμα του ελληνικού λαού, προερχόμενος από τον κορμό της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς κανένα μέσο από τα συνοριακά κατσάβραχα ο Φραγκούλης που ξεκίνησε την μαθητική του ζωή.. Πρώτος επιτυχών στην Σχολή Ευελπιδων το 1970, πρώτος απόφοιτος από την σχολή με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού το 1974 , μετά από επιτυχή διακεκριμένη σταδιοδρομία , καταδρομέας αλεξιπτωτιστής εν ενεργεία, αφού υπηρέτησε περίπου 4 χρόνια ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Ελληνική Πρεσβεία της Άγκυρας, διατέλεσε εν συνεχεία διοικητής μονάδας ειδικών δυνάμεων, μετά διοικητής της ταξιαρχίας Πεζοναυτών , αργότερα διοικητής σε επίλεκτες θέσεις της στρατιωτικής ιεραρχίας , απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, και απόφοιτος του NATO DEFENCE COLLEGE (NADEFCOL) τελικός κατέκτησε επαξίως και ασκεί τα καθήκοντα του Αρχηγού ΓΕΣ από την 6η Αυγούστου 2009.
    Η κόρη του Ευτυχία χαρισματική ταλαντούχος απόφοιτος της Δραματική Σχολής American Musical and Dramatic Academy, Νέα Υόρκη. Εν συνεχεία του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού, του Παντείου Πανεπιστημίου. Με Μουσικές σπουδές, Απόφοιτος του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό είναι το βιογραφικό του στρατηγού κι αυτό της κόρης του, την οποία κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν τσουλάκι, που ανεβαίνει χάρη στο μπαμπά της.

    Είχε κάνει και από την ΕΤ3 την εξαιρετική εκπομπή Balkan Express, μία από τις καλύτερες στο είδος της που έχουν προβληθεί από ελληνικό κανάλι.

    H λάσπη, όμως, είναι εύκολη και φτηνή, όπως αυτούς που την πετάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πωπώ, υποστηρικτές!!

    16 Φεβρουαρίου 2011 11:55 π.μ.

    "Επειδή η δεύτερη (αν θυμάμαι καλά) εκπομπή της ήταν αφιερωμένη στους λαθρομετανάστες;"

    -------------------

    Ναι, δεν κάνεις λάθος, καλά θυμάσαι!!
    Την επόμενη φορά που θα βρίζετε τον Θεοδωράκη (τον δημοσιογράφο) και τον Κούλογλου, θα σας το θυμίσω!!!
    --------------
    Αρχελαος
    Όταν Δειλοί και Άνανδροι Αστράτευτοι... κονδυλοφόροι. Ξιφουλκούν

    -----------
    Πήρες φόρα Αρχέλαε!!
    Θέλω να πιστεύω ότι αναφέρεσαι σε άλλους, γιατί εμένα δεν με αγγίζουν αυτά!!

    Τέλος πάντων, εσείς που είστε "κοντά" στον Στρατηγό δεν του λέτε να αδυνατίσει και λίγο για να μην δίνει το κακό παράδειγμα μιας και είναι εν ενεργεία και όχι συνταξιούχος;
    Αυτός, αν τρέξει 100 μέτρα δεν θα μπορεί να ανασάνει!!!!
    Δείτε φωτογραφία!
    Το επόμενο στάδιο είναι να γίνει Βενιζέλος ή Πάγκαλος στο φάρδος γιατί το ύψος το έχει!!!

    Και πάλι συγγνώμη για όσους ενοχληθούν, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ ΑΠΕΛΛΗ

    >Ναι, δεν κάνεις λάθος, καλά θυμάσαι!!<

    Την πάτησες την πεπονόφλουδα, αρλουμπατζή, διότι δεν ήταν η δεύτερη εκπομπή, αλλά η τρίτη! Απλώς, δεν έχεις δει ΚΑΜΜΙΑ εκπομπή, παρά αντιγράφεις, ως συνήθως, ό,τι βρεις.

    Τα υπόλοιπα .... "γαργάρα" ε; Η ... "πολιτική εβραιοελίτ" σε μάρανε, μπουνταλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΕΛΛΛΗΣ - ΑΦΕΛΗΣ

    Κοίτα λιγο στο δεξιό του στοιθος τι εχει κρεμασμενα και αντε να πνιγεις!! Ουτε την τριχα του δεν μπορεις να συναγωνιστεις.Λιμοκοντορε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Πωπώ, υποστηρικτές!!
    16 Φεβρουαρίου 2011 11:55 π.μ.

    Πιστεψε με οτι ειναι καθαρο διαμαντι ο στρατηγος Φραγκος και για αυτο και μονο τον υποστηριξα.
    Οσον αφορα την...κοιλια του εχεις δικαιο,αυτη ειναι!
    Και οσον αφορα το "δειλοι και ανανδροι αστρατευτοι" με ποιο σκεπτικο να αφορα εσενα,εξαλλου εγω και εσυ πηγαμε στρατο και εγω μεν υπηρετησα 2,5 χρονια και εσυ καπου εκει γυρω θα υπηρετησες.Αφορα τους εγκαθετους ελληναραδες που τα βαλανε με τον στρατηγο χωρις να γνωριζουν καν ποιος ειναι εκτος και αν...ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!! και τοτε θα ειναι πραγματικα εγκαθετοι και δουλοι ανθελληνικων κεντρων.Καημενη Ελλαδα μακαρι να ηξερες απο που σου βγαινει η προδοσια ,απο εκει που δεν μπορεις να το φανταστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Yπερβαρος ο καταδρομεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 16 Φεβρουαρίου 2011 2:30 μ.μ.

    ΑΠΕΛΛΛΗΣ - ΑΦΕΛΗΣ

    -------------

    Φτιάχνεις και ρίμες βλέπω!!

    Βρε, δε πα να έχει κρεμασμένες πουλάδες και παπάδες!!!
    last year!! που έλεγε και η χαριτωμένη διαφήμιση.
    Το ζήτημα είναι, τώρα πως είναι!!
    Πάντως με την υπεράσπιση που του δίνεις δεν εξαφανίζονται τα κιλά!!
    Μόνο εγώ τα βλέπω;
    Θέλει γυμναστική και άσκηση το σώμα και όχι μασαμπούκα!!
    Αν ήταν απόστρατος δεν θα το έλεγα, αλλά αξιωματικός εν ενεργεία;
    Εγώ ήξερα ότι οι Καταδρομείς, λόγω "τρέλλας" και συνήθειας γυμνάζονται και κρατούνται σε καλή φόρμα μέχρι σε μεγάλη ηλικία!!

    Και μην τον συγκρίνεις με εμένα, εξυπνάκια, που είμαι πολίτης, με συναδέλφους του να τον συγκρίνεις. Και όταν γεννήσει, να κρατήσεις και εσύ ένα!!

    ΥΓ. αναρωτιέμαι, τι μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να αλλοιθωρίζει και να μην βλέπει ότι ο χοντρός δεν είναι λεπτός;
    Μήπως η φιλοδοξία για κανένα παραπάνω αστέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί, ρε συ Ακρίτα;
    Να μην του πω, αυτά που βλέπουνε τα μάτια μου και δεν ακούν τα αυτιά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την πάτησες την πεπονόφλουδα, αρλουμπατζή, διότι δεν ήταν η δεύτερη εκπομπή, αλλά η τρίτη! Απλώς, δεν έχεις δει ΚΑΜΜΙΑ εκπομπή, παρά αντιγράφεις, ως συνήθως, ό,τι βρεις.

    Τα υπόλοιπα .... "γαργάρα" ε; Η ... "πολιτική εβραιοελίτ" σε μάρανε, μπουνταλά.
    16 Φεβρουαρίου 2011 1:41 μ.μ.
    --------------


    Βρε φουκαρά, που βιάστηκες να στήσεις τρόπαιο, από όλα, αυτό βρήκες να μου πεις;
    Για διάβασε, τι με ρώτησες και τι σου απάντησα.


    "Επειδή η δεύτερη (αν θυμάμαι καλά) εκπομπή της ήταν αφιερωμένη στους λαθρομετανάστες;"

    -------------------

    Ναι, δεν κάνεις λάθος, καλά θυμάσαι!!


    Ποια ήταν η ερώτηση;
    Αν ήταν η δεύτερη εκπομπή;
    Ή αν η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στους λαθρομετανάστες;
    Γιατί εγώ στην δεύτερη απάντησα, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, και όχι στην πρώτη!
    Μπουνταλάς λοιπόν αποδεικνύεσαι εσύ!!
    Γιατί, εσύ μόνος σου ομολόγησες, ότι σαν καλός Εβραίος μου έστησες "μηχανή", και έδειξες σε όλους ότι είσαι ένας ανάξιος συζητητής που θέλει να υπονομεύει με μπλόφες και τεχνάσματα τον διάλογο.
    Έσκαψες τον λάκκο, αλλά έπεσες μέσα!!!
    Έτσι γίνεται πάντα!!

    -------------------

    Αρχέλαος

    "εξαλλου εγω και εσυ πηγαμε στρατο και εγω μεν υπηρετησα 2,5 χρονια και εσυ καπου εκει γυρω θα υπηρετησες
    -------------

    Μπήκα με 30 μήνες και απολύθηκα με 28.
    Θαλασσινός μέχρι εκεί που δεν παίρνει!! Όχι μοδίστρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 16 Φεβρουαρίου 2011 3:33 μ.μ.

    Δεν ειναι η καταλληλοτερη στιγμη για εξυπναδες.Να τελειωσουν τα προβληματα μας και αν βγουμε αθικτοι πραγμα που φοβαμαι οτι δεν θα γινει και τοτε ολοι μζι να καλαμπουρησουμε.ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι εκφράσεις είναι αυτές!
    Από πότε αρχηγός του στρατού πρέπει να είναι σαν εικοσιπέντε χρόνων;
    Τον θέλουμε να σκέπτεται και να παίρνει πρωτοβουλίες και όχι να τρέχει στο βουνό.
    Κατά τα άλλα πράγματι κάνει κακό στην υγεία του.
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα θυμαστε πριν λιγα ετη το περιστατικο ''ανταρσια'' στη ΣΣΕ με τους Ευελπιδες να δυσανασχετουν και να διαμαρτυρονται πως τους καταντησαν γκαρσονια φιλοξενουμενων τουρκων στρατηγων.Οι πιο θερμοαιμοι εαν ειναι και διανοιες ειμαι σιγουρος οτι θα τους εχουν ηδη προγραψει.Τι προτιματε;Στρατηγους μουγγους και υπακοους εν ειρηνη αλλα αξιους την δυσκολη ωρα παρακουοντας τους προδοτες πολιτικους αλλα πιστοι στον ορκο που εδωσαν,η επαναστατες φανερους πατριωτες που η ''διαγωγη''τους εν ειρηνη θα τους παροπλισει ταχιστα στερωντας τις υπηρεσιες τους στο δυσκολο ποστο,την κρισιμη ωρα;Ψυχραιμια.ΥΓ:Kαι εγω ειμαι 20 κιλα βαρυτερος του Α/ΓΕΣ αλλα δεν με εμποδιζει να προσφερω τα παντα οσα δυναμαι.Καταδρομεας και ανω των 50...οταν φθασετε εκει,θυμηθειτε περι αντοχης(οχι δυναμης)και θα γελασετε με τον εαυτο μας.Με τιμη σ'ολες τις γνωμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. SKAL,Αρχελαε,και λοιποι συσχολιαστες,
    Δεν γνωριζω τον Α/ΓΕΣ Φ.Φραγκο προσωπικα,αλλα αυτο δεν το θεωρω μειονεκτημα εν προκειμενω.Συμφωνω με την επισημανση του Σαββα,οτι οταν δεν γνωριζεις το ποιον γινεται μεγαλυτερη η ενδεχομενη αδικια,ομως,ποιος και ποσα μπορει να γνωριζει για εναν στρατιωτικο,οταν δεν ειναι του συναφιου;Για τους πολιτικους ειναι αλοιως,βλεπουμε ομως οτι καραμπινατοι δωσιλογοι τυγχανουν εκτιμησεως και αναγνωρισεως.Καποιοι ειναι υπερ,αλλοι κατα.Για την οικονομια της συζητησεως,δεν θα ασχοληθω ιδιαιτερως με τους Βενιζελο και Μπεγλιτη.
    Ομως,ως προς το προσωπο του Φ.Φραγκου,περιμενα αρκετα εως οτου παρω το θαρρος να γραψω,δεν συμμετειχα στις εις βαρος του επικρισεις οταν ηταν συχνες και οξειες,πλεον ομως σχηματισα γνωμη και την εξεφρασα.
    Την γνωμη μου αυτη την τεκμηριωνω με τις εξης παρατηρησεις:
    Α)ο Σ/γος ανελαβε καθηκοντα ενω η θητεια μολις μειωνοταν στους 9 μηνες.Θα επρεπε να αρνηθει κατα την ταπεινη μου γνωμη,να ηγηθει στρατου υπο διαλυση εκ των ανω.
    B)εαν ειναι οντως ο παλληκαρος που λενε,γιατι βαζει πλατες στην πολιτικη των γαπηδων,και πηγαινοερχεται στην Τουρκια,οπου σημειωτεον φωτογραφιζεται με τους οικοδεσποτες αναμεσα σε τουρκικες ΜΟΝΟΝ σημαιες;Εαν μου πειτε οτι θυσιαζεται,θα σας αντιταξω οτι θυσιαζεται για τους πολιτικους του προ'ι'σταμενους,ΟΧΙ για την υποθεση της Αμυνας.
    Γ)η συγκαταθεση του στην εισοδο αλλογενων,ειναι προσφορα στην Αμυνα και το Εθνος;Η,οπως εγραψε καποιος ηξερε ο Σ/γος τι να κανει,ΑΝ τον αφηναν οι ''τοιουτοι''.Μα,αν κανει την δουλεια των τοιουτων,γινεται λακες τους,κυριοι,θα πρεπει να τον χειροκροτησω;
    Αφησα για το τελος την εκπομπη της κορης του,και δεν την συμπεριλαμβανω στα τεκμηρια,διοτι απο αποψη δεοντολογιας,δεν στεκει να χρεωνεται καποιος πραξεις και θεσεις αλλου.Και εδω ομως,μου δημιουργειται μια απορια:γιατι ο ιδιος ο Φ.Φραγκος πηγε στα δικαστηρια εκεινους που-κατ´αυτον-επετεθησαν σε οτι πολυτιμωτερο εχει,την κορη του δηλαδη;Μηπως δεν ηταν τυχαιο το περιεχομενο και το ''μηνυμα''της εκπομπης;
    Εχω ακουσει πολλα λιβανισματα για προαγομενους αρχηγους επιτελειων,που συντομα διαψευδονται οικτρα,αλλα στην περιπτωση του Φ.Φραγκου,η προσγειωση παραηταν ανωμαλη.
    Κλεινοντας,καποιος ρωτησε για το ποιον του Μπεγλιτη.
    Γνωστο ειναι οτι υπηρξε πεκινουα του Γ.Α.Π στην θητεια του στο ΥΠΕΞ.
    Την ημερα της ποδοσφαιρικης αναμετρησεως Τουρκιας-Βραζιλιας,για το παγκοσμιο του 2002,το περιοδικο ''Στρατηγικη''του απεδωσε την φραση ''σημερα ειμαστε ολοι Τουρκοι''.Προθυμος για περαιτερω διαλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα βρείτε μια φωτό του Α/ΓΕΣ οταν ήταν Υπολοχαγός;;;;Για να δείτε πως είναι η μάχιμη δύναμη των Ειδ.Δυνάμεων μας ....Και ναι η καταγωγή παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των δημοσίων υπαλλήλων(λειτουργών).Κάντε μια στατιστική. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι ο φραγκουλης και οι επιτελεις του μεσα απο το internet βλεπουν το ανυπακουο και καταδρομικο του πνευματος καποιων που ιδιωτευουν και γελαει!!!!!!!ο εν λογω ακουει μεχρι τι λεει ο βροντοσαυρος μητσοτακης που τρεχουν να "συνδεθουν" καποιοι (περιοδος διακυβερνησης εθνικης ενοτητας κυρκου φλωρακη μητσοτακη)αλλα δεν ....... καποιοι αλλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον θέλουμε να σκέπτεται και να παίρνει πρωτοβουλίες και όχι να τρέχει στο βουνό.
    Κατά τα άλλα πράγματι κάνει κακό στην υγεία του.
    Δέσποινα
    16 Φεβρουαρίου 2011 8:57 μ.μ.

    ------------

    Μα, αγαπητή Δέσποινα, δεν έχεις ακούσει ποτέ και δεν το έχεις παρατηρήσει η ίδια στη ζωή σου, ότι το σώμα είναι συνδεδεμένο με το μυαλό; Και ότι η κατάσταση του σώματος έχει σχέση με την κατάσταση του νου μας;
    Ένα παρατημένο στην καλοπέραση σώμα, είναι ποτέ δυνατόν να υπακούει σε έναν δραστήριο και πειθαρχικό νου; Και πως αυτός ο νους, που είναι παραδομένος στα παϊδάκια, θα γίνει ξαφνικά πολεμικός και θα αρχίσει να σκέφτεται και να παίρνει πρωτοβουλίες;
    Καταλαβαίνουμε τι λέμε, ή κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον; Δεν είπε κανείς να είναι 25 χρονών, προς Θεού! Ο αρχιστράτηγος πρέπει να είναι ώριμος-έμπειρος-ενεργητικός.
    Βλέπεις τον νέο ΑΓΕΣ των Ισραηλινών που είναι γύρω στα 55, λιγνός, γυμνασμένος, έτοιμος να σου στρίψει το λαρύγγι που λένε!
    Βλέπεις μετά τον Φράγκο να επιθεωρεί το Τουρκικό Άγημα σε μια επίσκεψη του και όλοι οι Τούρκοι του επιτελείου, συμπεριλαμβανομένου του αρχι-πασά είναι και αυτοί καλοδιατηρημένοι, στη μέση και ο Φράγκος με το βάδισμα της πάπιας, μιας και τα μπούτια του δεν κλείνουν από το πάχος!!
    Τουλάχιστον, αν ήταν σε άλλη εποχή θα φόραγε χλαμύδα και δεν θα φαινόταν!
    Δεν ξέρω, αν δεν γνώριζα ότι είναι στρατηγός μπορεί και να τον πέρναγα για τον Μπάμπη, έναν θαμώνα των χασαποταβερνών της Χασιάς!!

    Τέλος πάντων! Να είναι καλά ο άνθρωπος, μπορεί να είναι εξαιρετικός και εγώ να κάνω λάθος (μακάρι). Βασίζομαι όμως στην εικόνα την άτιμη που δεν λέει ποτέ ψέμματα!!

    ----------

    @ χελας γιωργος

    Αυτό είναι καλό ή κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.