18/2/11

Ποιος κυβερνάει τη…Δυτική Θράκη;

   
Άλλη μια καταγγελία (μετά από εκείνη του ψευτομουφτή Ξάνθης Μέτε προ μηνών) ότι ο πρόεδρος του IRCICA Ερέν είναι εκείνος που ουσιαστικά κυβερνάει τη μειονότητα της Θράκης, διακινώντας τεράστια ποσά (βεβαίως…κατάμαυρα), είχαμε τις προάλλες, αυτή τη τη φορά από τον τέως βουλευτή Ξάνθης Αχμέτ Φαίκογλου, που δήλωσε - μεταξύ άλλων – πως η Δυτική Θράκη δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τηλεκοντρόλ!  Ας δούμε τι γράφει σχετικά το δημοσίευμα της «Τζουμχουριέτ – Θράκης» στις 4-2-2011 (σε μετάφραση από το http://tourkikanea.gr):

    Αχμέτ Φαίκογλου: Η Δυτική Θράκη δεν κυβερνιέται με τηλεχειριστήριο
    Ο Αχμέτ Φαίκογλου παίρνοντας το λόγο κατά την τελετή τιμής της «29ης Ιανουαρίου» που είχε οργανώσει η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης προέβη σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Να τα ενδιαφέροντα μέρη της ομιλίας του:
    Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν αφέθηκε στους Ερέν…
    «Επιθυμώ από εδώ απόψε να απευθύνω μια συμβουλή προς τους κρατικούς λειτουργούς και διοικούντες του κράτους που έχουν έρθει από την μητέρα πατρίδα Τουρκία: Αγαπητά μου αδέρφια είναι εύκολο να αγωνίζεται κανείς μέσα στα σύνορα της Τουρκικής Δημοκρατίας. Όμως το να αγωνίζεται κανείς κάτω από αυτήν τη σημαία (σημ. μεταφρ. την ελληνική) είναι δύσκολο… Κάνετε ό,τι θέλετε. Υπάρχει όμως κάτι που δεν πρέπει να ξεχνιέται για αυτήν την κοινότητα. Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν έχει αφεθεί ούτε στους δερβίσηδες, ούτε σε ανθρώπους σαν τον Ερέν, ούτε σε αγίους. Πάνω από όλα, έχει παραδοθεί στον Παντοδύναμο Θεό και στην μάνα Τουρκική Δημοκρατία. Να μην υπάρχουν παιχνίδια από Τουρκία, από Γερμανία, από εδώ και από εκεί, του τύπου: ¨Αυτός είναι ο άνθρωπος μας. Αυτόν να τον κάνουμε πρόεδρο, να κάνουμε τις αλλαγές για να μπορέσει να εκλεγεί βουλευτής¨ !…Αδερφέ μου δεν γίνεται να σηκώνεσαι από κει, δεν κυβερνιέται με τηλεχειριστήριο η Δυτική Θράκη»!
    Για μια ακόμη φορά λοιπόν καταγγέλεται η παρέμβαση του προέδρου του IRCICA με τα πολλά χρήματα. Αλλά βέβαια εμείς ασχολούμαστε να πιάσουμε κανένα μπακάλη που δεν χτύπησε απόδειξη για την γκοφρέτα που πούλησε. Τόσα χρόνια γράφουμε για τα μαύρα χρήματα που διακινούνται στη Δυτική Θράκη σε διάφορους που εξυπηρετούνε τους  σκοπούς της Τουρκίας, αλλά φυσικά….πέρα βρέχει!

8 σχόλια:

  1. Eδω η Ντορα ιδρυσε μειονοτικο κομμα,δεν το πηρατε ειδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?ΕΥΡΩΠΗ-ΑΜΕ-ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ-ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ-ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ....... ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΖΩΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιοχή συγκυβερνήσεως είναι. Η Τουρκία, δια του προξενείου Κομοτηνής, έχει μάλλον τον πάνω χέρι στην μειονότητα, η οποία τείνει να γίνει πλειονότητα, διότι το ελληνικό στοιχείο εγκαταλείπει την Θράκη και επί πλέον υστερεί σε γεννήσεις από το μουσουλμανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Περιοχή συγκυβερνήσεως είναι. "

    μέχρι ν' αρχίσουν να κυβερνούν και την υπόλοιπη Ελλάδα...
    Πιστεύω όμως,πως δεν θα τους βγουν τα σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ δεν μπορούμε να απαντήσουμε το ερώτημα:Ποιός/οί κυβερνά/ούν την Ελλάδα.

    Όταν απαντήσουμε το παραπάνω ερώτημα θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε και σε αυτό της Θράκης.

    Τα τσοπανόσκυλα της Άγκυρας είναι γνωστά,τα ντόπια λιγούρια επίσης,οι μέθοδοι τους το ίδιο,η φωλιά που χρησιμοποιούν έχει και ταμπέλα,το σχέδιο τους έχει γίνει και βιβλίο,το μόνο που χρειάζεται είναι το βαρύ χέρι του Ελληνικού Κράτους,όταν γίνει αυτό είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα αποβράσματα θα διαλυθούν σαν άτακτο κοπάδι και ο τόπος θα καθαρίσει μια και καλή,μέχρι τότε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιοχή μειωμένης (ελληνικής) εθνικής κυριαρχίας, υποψήφια για κοσοβοποίηση.

    6:08 μ.μ., δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι δεν θα τους βγουν τα σχέδια, διότι μέχρι τώρα τους βγαίνουν και με το παραπάνω. Οι Έλληνες ( Θεός να τους κάνει) πολιτικοί είναι μάλλον πουλημένοι στην Άγκυρα. Αυτό έχει φανεί καθαρά από την εποχή του Σημίτη. Τα "έπιασαν", πώς το λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας κυνηγάνε τους πωλητές γκοφρέτας (όπως αναφέρει και το άρθρο) και ας οργιάζει η διακίνηση μαύρου χρήματος ανά το ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα, από διάφορους μυστηριώδεις που ουδόλως ελέγχονται ούτε για το τι κάνουν, ούτε από πού προέρχονται. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.