16/3/11

Το ισραηλινό Ναυτικό κατέλαβε πλοίο με όπλα


ΤΕΛ ΑΒΙΒ. Εμπορικό πλοίο, το οποίο μετέφερε όπλα, κατέλαβε χθες το ισραηλινό ναυτικό στα ανοιχτά της χώρας. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, το φορτίο προήλθε από το Ιράν και τη Συρία, με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας. Το περιστατικό είναι το πιο πρόσφατο σε σειρά ισραηλινών ναυτικών επιχειρήσεων εναντίον του «λαθρεμπορίου όπλων» από τη Συρία και το Ιράν -όπως το χαρακτηρίζει το Ισραήλ- με αποδέκτες τη Χαμάς και τη λιβανική Χεζμπολάχ.
«Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα όπλα προήλθαν από το Ιράν και πραγματοποίησαν σταθμό στη Συρία. Αυτός είναι ο άξονας που ενισχύει την τρομοκρατία στον Λίβανο και τη Γάζα», είπε χθες ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Το ισραηλινό ναυτικό ανακοίνωσε ότι το πλοίο «Βικτόρια» ξεκίνησε από το λιμάνι της Λατάκια στη Συρία, προτού μεταβεί στο τουρκικό λιμάνι της Μερσίνας, από όπου απέπλευσε με προορισμό του την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αν και -σύμφωνα πάντα με το ισραηλινό επιτελείο- η Τουρκία και η Αίγυπτος δεν εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο όπλων.

Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, ταξίαρχος Αβι Μπεναγιάχου, ανέφερε ότι το πλοίο μετέφερε τουλάχιστον τρία εμπορευματοκιβώτια γεμάτα όπλα, ενώ οι Αρχές ερευνούσαν χθες το σκάφος και τα υπόλοιπα κοντέινερ αναζητώντας κι άλλα οπλικά συστήματα. «Γνωρίζουμε ότι το πλοίο βρισκόταν στη Λατάκια. Αν συνδυάσουμε σε αυτό την πρόσφατη επίσκεψη των ιρανικών πολεμικών στο λιμάνι, μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας», είπε ο ταξίαρχος Μπεναγιάχου.

Το «Βικτόρια» ανήκει σε γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία, ναυλώθηκε από γαλλική επιχείρηση και ταξιδεύει με σημαία Λιβερίας. Η νηοψία και η κατάληψη του σκάφους έγιναν σε απόσταση 200 ναυτικών μιλίων από τις ισραηλινές ακτές, ενώ οι άνδρες του ισραηλινού ναυτικού δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από το πλήρωμα.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_16/03/2011_435977 

29 σχόλια:

  1. τζαμπα πραμμα.Μπραβο Ισραηλ,αυτο θα πει αναπτυξη και επενδυσεις σε οπλισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι τα όπλα; Δεν βλέπω τίποτα...
    Εκτός και εάν εννοούν τα σακιά που μπορεί να περιέχουν ...γεωργικά λιπάσματα για το ...βαρύ πυροβολικό της Χαμάς.
    Και αρχίζω να υποψιάζομαι ποιός ήταν αυτός που τα έστειλε από Ελλάδα...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο έχων έννομον συμφέρον ας καταγγείλει το Ισραήλ. Προσωπικά, η είδηση με αφήνει αδιάφορο.

    Πάντως, είναι ένα καλό παράδειγμα για τους δικούς μας, που αφήνουν τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν "αβλαβείς" διελεύσεις στα ελληνικά χωρικά ύδατα, αφ' ενός και δεν κάνουν χρήση της πρόσκλησης Νταούτογλου να πάνε "απέναντι" για καφέ, αφ' ετέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο έχων έννομον συμφέρον ας καταγγείλει το Ισραήλ
    Χοντρες και παραφουσκωμενες εκφρασεις χωρις μετρο και τελειωμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο το σχόλιο σου διαγράφεται για το τίτλο που φέρει το τραγούδι που αφιερώνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ισραήλ, οι πειρατές της Μεσογείου


    Πειρατεία από τους Ισραηλινούς στα διεθνή ύδατα και μάλιστα με μιντιακό σιγαστήρα, 320 χιλιόμετρα από τις ακτές του Ισραήλ! Είναι χαρακτηριστικό το ότι η είδηση «δεν έπαιξε» στα διεθνή συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, ενώ είναι οι ίδιοι οι Ισραηλινοί που ενημέρωσαν (φυσικά με τους δικούς τους όρους) για το τι συνέβη και με τον τρόπο που ήθελαν, στοχεύοντας σε ελεγχόμενη ενημέρωση.

    Η πειρατεί:
    Βάσει των στοιχείων που έχουν γίνει γνωστά: Κομάντος της μονάδας ειδικών επιχειρήσεων Shayetet 13 του ισραηλινού στρατού, επέδραμαν εναντίον του υπό σημαία Λιβερίας γερμανικών συμφερόντων πλοίου A.S. Victoria, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Μερσίνης στην Τουρκία και κατευθυνόταν στο αιγυπτιακό λιμάνι El Arish, στο βόρειο Σινά, με την Αλεξάνδρεια ως τελικό προορισμό. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, το πλοίο μετέφερε πυραύλους τύπου C-704, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για επιθέσεις κατά πλοίων και έχουν ακτίνα δράσης 35 χιλιομέτρων, αλλά και όλμους, με αποδέκτη τη Χαμάς ή ισλαμικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τα όσα είπαν (χωρίς τον παραμικρό αντίλογο από πουθενά) οι Ισραηλινοί, το φορτίο είχε παραληφθεί από το λιμάνι της Λαττάκειας, στη Συρία. Εκεί, είχε φτάσει με τα δύο ιρανικά πλοία, το Alvand και το Kharg, τα οποία πέρασαν το Κανάλι του Σουέζ στις 22 Φεβρουαρίου.

    Όλο το άρθρο για του εγκληματίες- πειρατές εβραίους.
    http://www.elkosmos.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακρίτα,

    1) Αυτό το τραγούδι αφιερώνεται σε κάποιον εδώ και καιρό όταν αυτός ο κάποιος εδώ μέσα με προκαλεί. Δεν είναι η πρώτη φορά.

    2) Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε η διαγραφή από τη στιγμή που το τραγούδι όπως είδες υπήρχε σε ταινία κωμωδία τη δεκαετία του 80. Μην κολλάς στην έκφραση(και σιγά την έκφραση δηλ) αλλά στο στυλ που τραγουδιέται που είναι καθαρά χιουμοριστικός. Εξάλου το "Άντε σπάσε ρε μλκ"(τίτλος του song) το λέμε σε κάποιον που μας κολλάει και μας κάνει "ίσα με εδώ".

    3) Αυτός ο κάποιος αν είχες παρατηρήσει Ακρίτα με είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα με κάποιες βαριές εκφράσεις στις οποίες σε εκείνη την "επική" σύγκρουση απάντησα μεν αλλά όχι με τις ίδιες.
    Προσπαθώ πάντα να απαντώ ("κοφτά" μεν χωρίς υβρεολόγιο δε)στον συγκεκριμένο τύπο και το καταφέρνω.
    Με έχει χαρακτηρίσει ένα σωρό εκφράσεις τότε(και πιο παλιά..από το θέμα με τους μασόνους ξεκινάει η ιστορία) και δεν είδα κάποιον να τον μπλοκάρει όταν ειρωνεύεται ούτε είδα να τον μπλοκάρει όταν ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΆ? Δεν τραβάω ποτέ "σπαθί από τη θήκη" πρώτος. Αν βγει όμως πρέπει να νικήσει πάση θυσία. Είναι βασική αρχή μου. Ούτε απαντώ αν δεν συνεχίσει να επιμένει ο άλλος για πολύ. Μετά όμως αρπάζομαι («το σπαθί που βγαίνει από τη θήκη»).

    4) Ακρίτα,
    Πάτα στο "αναζήτηση" του infognomon "Γιώργος φοιτητής Γεωπονίας" και αν δεις έστω και μια λέξη του πεζοδρομίου θα πω ότι έχεις δίκιο.

    5) Υπάρχουν οι εξής επιλογές με βάση την απλή λογική:

    α) Αφήνεις ως έχει το θέμα και τον χειρίζομαι εγώ όπως ξέρω(και δεν βρίζω Ακρίτα...ποτέ!) όποτε χώνεται ειρωνικά σε μένα ή στον Βούλγαρη.

    β) Δεν δημοσιεύεις το μήνυμα και το ξαναστέλνω αλλά χωρίς το ΥΓ αφιερωμένο στον συγκεκριμένο τύπο. Ταυτόχρονα όμως δεσμεύεσαι δημόσια εντός του blog (και όχι μόνο εσύ) να προστατεύσεις εμένα και τον Βούλγαρη όποτε στέλνει μηνύματα που μας ειρωνεύεται είτε έμμεσα είτε απευθείας. Εμείς δεν τον αναφέρουμε καν σε μηνύματα που σχολιάζουμε! Αυτός κοιτάει πως θα προκαλεσει. Πάντα αυτός το ξεκινάει και θέλω αυτό είτε να σταματήσει είτε να έχω το δικαίωμα να απαντώ. Κολλήσαμε σε ένα χιουμοριστικό τραγουδάκι με τίτλο "Αντε σπασε ρε μλκ" έλεος
    δηλ. Στο σινεμά το βλέπανε και έχει προβληθεί η ταινία και στην tv.

    γ) Επιμένεις στην αρχική θέση σου, αποχωρώ και αναλαμβάνω το θέμα εκτός infognomon που είναι ένα πολύ καλό blog που δεν χρωστάει τίποτα αν και φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα έχει τηρήσει ισορροπίες.
    Δεν αναφέρομαι ότι θα λύσω τη διαφορά μου με τον συγκεκριμένο τύπο (Τζίμη) δικαστικά, ούτε από κοντά ούτε με βία(έλεος δηλ) αλλά θα τη λύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα τελικό ερώτημα Ακρίτα:
    Είδες πουθενά να έχω πρόβλημα με κάνενα άλλο παιδί (παιδιά όλοι ασχέτως ηλικίας :)) εδώ μέσα?
    Δεν έχει να κάνει αν συμφωνούμε οι αναγνώστες ο ένας με τον άλλον. Σημασία έχει να γίνεται ένας ωραίος διάλογος.
    Ο Τζίμης, κοιτάει πως θα προκαλέσει συγκεκριμένα άτομα που δεν τα πάει. Εγώ όμως δεν είμαι άτομο που θα κάνει πίσω σε τέτοιο πράγμα. Απαιτώ σεβασμό διότι ποτέ δεν τον προκάλεσα. Πάντα αυτός ξεκινάει εδώ και πάρα πολύ καιρό(από το θέμα τότε με τους μασόνους). Απαιτώ αυτό είτε να σταματήσει είτε να μπορώ να απαντώ. Μην ξεχνάς ότι και εγώ και ο Βούλγαρης του είχαμε κάνει πρόταση ειρήνης αλλά δεν σταματάει. Είμαι πάντα σε όλα τα θέματα υπέρ την ειρήνης αλλά με αλληλοσεβασμό. Αυτός δεν με σέβεται οπότε αντιδρώ. Απλό.
    Για να στο πω αλλιώς…Δεν είμαι Δρούτσας να έχω τον Νταβούτογλου στη Θράκη, τους Τούρκους σε υπέρπτηση νήσων και να κάνω πως δεν τρέχει τίποτα Κατάρριψη λοιπόν στο μαχητικό που κάνει υπέρπτηση και ειρωνεύεται.

    Περιμένω την τελική απόφαση σου.

    Φιλικά,
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργο,

    Σόρυ ρε φίλε που επεμβαίνω, αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει το θέμα. Λες:

    Είδες πουθενά να έχω πρόβλημα με κάνενα άλλο παιδί (παιδιά όλοι ασχέτως ηλικίας :)) εδώ μέσα?

    Όχι, δεν έχεις κανένα πρόβλημα, μια χαρά παιδί είσαι! Το μόνο σου πρόβλημα είναι ότι κολλάς άσχημα!! Αντί να τρέχεις σαν γάργαρο νερό..

    Πολύ σωστά επισημαίνεις ότι:

    Μην ξεχνάς ότι και εγώ και ο Βούλγαρης του είχαμε κάνει πρόταση ειρήνης αλλά δεν σταματάει.

    Και κατ΄εμέ κάνατε πολύ καλά, μη μετανιώνεις για αυτό!!

    Άσε τον Τζίμη να κάνει τα δικά του. Πλακίτσα κάνει, αφού σε βλέπει και "τσιμπάς" συνέχεια.
    Δεν είχες στο Δημοτικό κανένα συμμαθητή ζιζάνιο και πειραχτήρι;
    Ε, ίσως μερικοί από εμάς, μεγαλώνοντας δεν αποβάλλουμε όλα τα παιδικά μας χούγια!!
    Γιατί δεν το πιστεύω ότι έχει αληθινά αρνητικά αισθήματα για σας. Είναι το στυλάκι του τέτοιο!!
    Μη δίνετε τόση σημασία σε ασήμαντα πράγματα....



    ΥΓ: Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανάρτησης, γνώμη μου είναι πως πρόκειται για μια ακόμη ισραηλινή αυθαιρεσία, που το μόνο που υποδηλώνει είναι η έντονη ανησυχία και ο φόβος που έχει καταλάβει το Ισραήλ τον τελευταίο καιρό.
    Αν έκανε την νηοψία εντός, έστω της εθνικής του ΑΟΖ, θα είχε μια νομιμοποίηση!
    Αλλά τώρα;;;
    Τώρα, όπως χθες και όπως προχθές, γράφει την νομιμότητα στα παλιά του τα παπούτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέχασες κάτι Γιώργο, αν ο καθένας αρχίσει να στέλνει μυνήματα με αυτό το τρόπο υποστηρίζοντας ότι έχει χιουμοριστική διάθεση και τότε θα δούν πολλά τα μάτια μας εδώ μέσα και ο χώρος δεν θα είναι πια ιστολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακρίτα και εσύ ξέχασες κάτι. Ποιο?
    "Γκέκε αστράτευτε μπουρδολόγε εικονικέ..". Αυτό ήταν ένα απόσπασμα από τις φράσεις του Τζίμη σε μια από τις πολλές προσωπικές του επιθέσεις στο πρόσωπο μου. Σημείωση εδώ ότι ήταν στο άρθρο με το Τουρκικό υποβρύχιο. Δεν είδα τότε να τον μπλοκάρεις.
    Όσο για το βίντεο δεν το υποστηρίζω εγώ μόνο ότι έχει χιουμοριστική διάθεση. Έχει χιουμοριστικύη διάθεση, αυτή είναι η αλήθεια κι αυτό το ξέρουν όσοι έχουν δει αυτή τη γνωστή ταινία του 80 που στο συγκεκριμένο απόσπασμα τραγουδάει ο Γαρδέλης.
    Όπως και να χει του το χω αφιερώσει πολλές φορές και πολύ καλά κάνω σε ένα τέτοιο παράσιτο που μου κολλάει όπως αυτός συνηθίζει. Άλλοι εδώ μέσα βρίζουνε και απευθείας φίλε Ακρίτα και το τραγούδι με το link στο youtube χαλάει την εικόνα? Τράβα τον μην στάξει η ουρά του!
    Για το βίντεο απάντησες αλλά για τα άλλα όχι. Περιμένω μια απάντηση αν κάποιος θα φρενάρει τον Τζίμη κάθε φορά που προκαλεί εντάσεις εδώ μέσα. Όχι φυσικά όταν κάνει το σχόλιο του(όπως έχει δικαίωμα) για ένα θέμα αλλά όταν προκαλεί άλλα άτομα είτε έμμεσα είτε απευθείας. Τότε πράγματι Ακρίτα θα ανέβει το επίπεδο του ιστολογίου.

    Φιλικά,
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζιμη τι εκανες στα λαμογια παλι και ψαχνονται;



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργο, σε πάω ρε!!!
    Και τον Βούλγαρη, για να μην έχει παράπονο!!!
    Αλλά γιατί ρε φιλαράκι τα παίρνεις στο κρανίο κάθε φορά που ακούς για...λιπάσματα;

    Και θυμάσαι ποτέ να έχω ζητήσει την φίμωσή σου από τους διαχειριστές;

    Ενώ εγώ δεν σε έχω βρίσει ποτέ, ούτε σε έχω απειλήσει όπως έχεις κάνει τουλάχιστον δύο φορές και μία τρίτη τώρα (3:51 μ.μ.), εσύ χρησιμοποιείς εναντίον μου αγοραίους χαρακτηρισμούς μέσω βίντεο κλπ.
    Αλλά και πάλι δεν τρέχει τίποτα διότι διασκεδάζω.
    Δεν χρειάζεται δε να δηλώνεις ότι δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα, διότι πράγματι -και να θέλεις- δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα.
    Ή μάλλον, το μόνο που μπορείς να μου κάνεις είναι...αέρα!!!
    Φιλάκια
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα ρε Γιωργο με αυτους τους δυο ασχολεισαι(Απελλης-Τζιμης)και χανεις ...θερμιδες.Δεν παρακολουθας τι κραξιμο τους γινεται απο παντου.Φανταζεσαι οτι εσυ θα λυσεις το προβλημα των δυο και του υποβολεα τους ισλαμομαδεον.
    Τι σχεση εχεις με αυτους.ΚΑΜΜΙΑ.Εις το εξης αστους σε εμας και θα δεις αν στην ξαναβγουνε οι κατσαριδες αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλο το άρθρο για του εγκληματίες- πειρατές εβραίους.
    http://www.elkosmos.gr/
    16 Μαρτίου 2011 2:44 μ.μ.

    _____________

    Εμ από την φυλλάδα που πας και κάνεις copy/paste, τι περιμένεις να βρεις; Αυτοί εκεί δεν ξέρουν καν την διαφορά μεταξύ του Εβραίου και του Ισραηλινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζίμης είπε:

    1) "Και θυμάσαι ποτέ να έχω ζητήσει την φίμωσή σου από τους διαχειριστές;"

    Δεν ζήτησα την φίμωση σου σε ότι γράφεις. Ζήτησα να μπλοκάρουν τα μηνύματα σου όταν αρχίζεις προσωπικές επιθέσεις.

    2) "Ενώ εγώ δεν σε έχω βρίσει ποτέ,"

    Δεν έχεις καλή μνήμη φαίνεται.

    3) "ούτε σε έχω απειλήσει όπως έχεις κάνει τουλάχιστον δύο φορές και μία τρίτη τώρα (3:51 μ.μ.), εσύ χρησιμοποιείς εναντίον μου αγοραίους χαρακτηρισμούς μέσω βίντεο κλπ."

    Ναι Τζίμη φόρα και αλεξίσφαιρο αφού σε απειλούνε..τι άλλο θα ακούσουμε. Αλλά και πάλι αν αισθάνεσαι απειλή υποθέτω θα υπάρχει κάποιος λόγος. Μήπως λέω μήπως "κολλάς" εδώ και πολύ καιρό σε κάποιους χωρίς εκείνοι να το έχουν ξεκινήσει?

    4) "Αλλά και πάλι δεν τρέχει τίποτα διότι διασκεδάζω."

    Σημασία έχει ποιος το διασκεδάζει στο τέλος.

    5) "Δεν χρειάζεται δε να δηλώνεις ότι δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα, διότι πράγματι -και να θέλεις- δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα."

    Είσαι σίγουρος? Κοίτα Τζίμη, η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.
    Δεν σε ενοχλώ και δεν θέλω να με ενοχλείς. Δεν θα υπάρχω για σένα και δεν θα υπάρχεις για μένα.
    Ο Απέλλης είπε και κάτι για πειραχτήρια Δημοτικού. Ναι Απέλλη υπήρχαν. Ένα στο δημοτικό και ένα στο Γυμνάσιο. Τους έμεινα αξέχαστος και στα δύο πειραχτήρια.
    Περνάω απαρατήρητος αρκεί να μην με ενοχλούν. Τότε αλλάζει ο δίσκος σε hard rock.
    Όπως βλέπεις Τζίμη δεν σχολιάζω καν ότι λες για τα άρθρα. Μόνο όταν το ξεκινάς εσύ με έμμεσες ή απευθείας επιθέσεις. Δεν με νοιάζει καν τι λες στις αναρτήσεις γι αυτό που γράφει το θέμα. Τις προσωπικές επιθέσεις όμως(έμμεσες και άμεσες) θα τις σταματήσω. Εσύ θα διαλέξεις τον τρόπο πως θες να ηρεμήσουμε. Εγώ προτείνω τον απλό και εύκολο. Είμαι πολύ επίμονος άνθρωπος και αν κάτι μου σφηνωθεί στο μυαλό δεν μου το βγάζεις ούτε με κομπρεσέρ.
    Μην λες ότι σε απειλούνε. Κανένας δεν σε απειλεί. Εσύ διαλέγεις.
    Αν εσύ συνεχίσεις(που σου λέω σταμάτα για χιλιοστή φορά) και αν οι διαχειριστές δεν σε μπλοκάρουν κάθε φορά που θα ξεκινάς προσωπικές επιθέσεις δεν θα κάτσω να σε ακούω.

    6) "Ή μάλλον, το μόνο που μπορείς να μου κάνεις είναι...αέρα!!!"

    Συνέχισε έτσι εσύ.

    Η στάση του Ακρίτα ήταν άδικη αυτή τη φορά. Κόλλησε στη λέξη. Δεν είδε το δάσος αλλά το δέντρο. Ζητάω να μπλοκάρουν τον Τζίμη μόνο όταν ξεκινάει προσωπικές επιθέσεις. Έμμεσες και άμεσες. Βαρέθηκα αυτή την ιστορία. Θα τη λύσουμε ναι ή όχι?!!
    Να ξέρω ναι ή ου για να την λύσω να ησυχάσω!

    ΥΓ: Ομαδέον, για την πρώτη φράση που είπες στο σχόλιο σου θα σου πω το εξής: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. //...Εις το εξης αστους σε εμας και θα δεις αν στην ξαναβγουνε οι κατσαριδες αυτες.
    17 Μαρτίου 2011 8:33 π.μ.//
    ---------------
    Ωραία !!! Τώρα θα υπάρχουν δύο με βεντάλιες να μας κάνουν αέρα !!!
    Κοπελιά, επειδή αναχωρώ για Φουκουσίμα (φθάνω αύριο), θα ασχοληθώ μαζί σας προσεχώς.
    Με τα σχόλια του Γιωργάκη θα μου περνάει και το αναμενόμενο στρες αφού η κατάσταση εκεί είναι πολύ ζοφερή...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. //...Δεν ζήτησα την φίμωση σου σε ότι γράφεις. Ζήτησα να μπλοκάρουν τα μηνύματα σου όταν αρχίζεις προσωπικές επιθέσεις...// γεωπόνος
    ----------------
    Α, το μπλοκάρισμα δεν είναι φίμωση... Κατάλαβα!!!
    Να γράφουμε σχόλια, φτάνει αυτά να είναι του γούστου σου μήπως;
    Εδώ φιλαράκι δεν σχολιάζουμε μόνο τα άρθρα, αλλά και απόψεις άλλων σχολιαστών, όπως μπορούν να κάνουν και αυτοί το ίδιο ελεύθερα με τα δικά μας σχόλια/απόψεις.
    Φτάνει να μην απειλούμε,βρίζουμε ή συκοφαντούμε κάποιον.
    Αλλά όσο υπάρχει ανωνυμία σου, συκοφαντία δεν υφίσταται ούτε από νομικής απόψεως.
    Δεν θα μας υπαγορεύσεις και το στυλ σχολιασμού...
    Σαν πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ συμφωνώ με σένα Αρχέλαε!
    17 Μαρτίου 2011 8:33 π.μ.
    17 Μαρτίου 2011 11:45 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Γιωργο Βουλγαρη ή sterg η φοιτητη δημητριακων εκ Θεσσαλονικης του Λονδινου κλπ.
    Βλεπω οτι ο Τζιμης ειναι πολυ ευγενης μαζι σου και μιλαει μονο για ...αερηδες.
    Εγω προσωπικα θα σου προσφερα μια φασουλαδα για να εχης (οταν ερθει η καταληλη ωρα) και συμπιεση.
    Μ' αρεσει να ακουω και κροτο.

    Τα χαιρετισματα μου στον Χασδαϊ Καπον και στον φιλελληνα Μπουταρη.


    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. " Εδώ φιλαράκι δεν σχολιάζουμε μόνο τα άρθρα, αλλά και απόψεις άλλων σχολιαστών,"

    Είδες να έχω κάνει κάποιο σχόλιο στο παρόν θέμα πριν το πρώτο σου σχόλιο πάνω πάνω που ειρωνεύτηκες(έμμεσα αυτή τη φορά άλλες φορές το κάνεις άμεσα)?
    Δεν είχα κάνει καν σχόλιο στο παρόν άρθρο και μου κανες έμμεση προσωπική επίθεση. Εσύ λοιπόν είσαι το θρασίμι διότι πίσω από έναν υπολογιστή σου αρέσει να βγάζεις την ειρωνία σου και να κάνεις προσωπικές επιθέσεις από κόμπλεξ ή απλώς για πλάκα. Η "πλάκα" όμως θα κοπεί.

    Όσο για τον Ομαδέον θα του πω ότι
    ο Βούλγαρης λέγεται Χρήστος και όχι Γιώργος στο όνομα, είναι επώνυμος με προφίλ στο facebook και όχι ανώνυμος με ένα σκέτο Τζίμης ή ένα σκέτο Ομαδέον. Το ίδιο είμαι κι εγώ και ο Καλεντερίδης ξέρει ποιος είμαι. Γενεές 14 μέχρι και ποιους φίλους είχα από δημοτικό, γυμνάσιο, Λύκειο μέχρι και συμφοιτητές σήμερα. Όλους του έχω μαζεμένους. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

    Πρώτον, αποχωρώ από εδώ μέσα διότι δεν μου άρεσε η στάση του Ακρίτα, δεν απάντησε στα υπόλοιπα ερωτήματα. Τον ενδιέφερε μόνο το τραγούδι. Ας δεχθώ ότι είχε δίκιο για το τραγούδι, όφειλε όμως να προστατεύσει και τον άλλον σχολιαστή που δέχεται τις ειρωνίες του Τζίμη για χιλιοστή φορά. Από το πρώτο σχόλιο του Τζίμη στο παρόν άρθρο(όπως και άλλες φορές) φαίνεται ποιος θέλει αναστάτωση εδώ μέσα και ποιος προκαλεί. Η δικαιοσύνη Ακρίτα έτσι λειτουργεί και τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Τραγούδια και ποιήματα.
    Εδώ δεν είναι λόχος στρατού να διατάζει ο λοχαγός ότι του καπνίσει και να μη δίνει καμία εξήγηση σε όλα τα ερωτήματα.

    Δεύτερον,
    Η ανάγνωση και η συζήτηση μέσα στο Infognomon ήταν μια ωραία εμπειρία σε γενικές γραμμές(αν εξαιρεθεί ο Τζίμης που απέκτησε και παρέα τον Οmadeon).

    Τρίτον,
    Ευχαριστώ τους φίλους(Βούλγαρη, Ελίνα, de gaulle, Δημόκριτο, Σοροπίδη,Απέλλη καθώς και άλλους με ψευδώνυμο αλλά και ανώνυμους για να μην ξεχάσω κανέναν) για τις ωραίες συζητήσεις μας.
    Γειά σας.

    ΥΓ: Τζίμη, πανηγύρισε αλλά να ξέρεις ότι είμαι επίμονος τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργο δεν μπλόκαρα σχόλια τα οποία διάφοροι επώνυμοι σχολιαστές εκτόξευσαν εναντίον μου, σχόλια ποτισμένα με λάσπη και χολή.

    Να θυμάσαι λοιπόν την λέξη δεδικασμένο.

    Ποιός σου είπε ότι μπορεί κάποιος να διατάζει ότι του καπνίσει;

    Ποιά διαταγή εξέδωσα;

    Αν σε εκφράζει αντιπαράθεση του τύπου "σκάσε ρε ....." δικαίωμα σου.

    Και μην αρνείσαι την πρόθεση που εσύ έχεις και στους άλλους , με την αιτιολογία χιούμορ κάνουμε μέχρι video της τζούλιας θα δούμε αφιερωμένο.Αλλωστε το χιούμορ κατά τον τζίμη εσύ το βάφτισες ειρωνεία.

    Τέλος να ξέρεις πως σε οτι αφορά τον τζίμη του έχουν διαγραφεί δεκάδες σχόλια χωρίς να μπώ καν στον κόπο να του εξηγήσω το γιατί.

    Απάντησα σε ότι αφορούσε την πράξη μου.Για τα υπόλοιπα μην περιμένεις να πώ λέξη, τα του οίκου μην εν δήμω.

    Οι Ελληνες δεν έχουμε απλά πολιτισμό, κουβαλλούμε και τις αρχές και τις αξίες της Ελληνικής Παιδείας ως μας παραδόθηκαν ανα τους αιώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1)«Γιώργο δεν μπλόκαρα σχόλια τα οποία διάφοροι επώνυμοι σχολιαστές εκτόξευσαν εναντίον μου, σχόλια ποτισμένα με λάσπη και χολή.”
    Να θυμάσαι λοιπόν την λέξη δεδικασμένο».

    Ακρίτα, το ότι δεν μπλόκαρες σχόλια στα οποία σου έκαναν προσωπική επίθεση με βαριές εκφράσεις, είναι προσωπική σου επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι διαχειριστές δεν πρέπει να επεμβαίνουν όταν βλέπουν ότι ένας τύπος κάθε φορά προκαλεί(έμμεσα όπως αυτή τη φορά και άμεσα όπως τις περισσότερες φορές) έναν άλλο σχολιαστή και γίνεται εδώ μέσα της τρελής. Αν εσύ αναφέρεις το δεδικασμένο εγώ σου κάνω λόγο για έφεση στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο! :);)
    9 στα 10 σχόλια που κάνει κοιτάει πως θα πει κάτι έμμεσο ή άμεσο για μένα ή τον Βούλγαρη ακόμα και αν εμείς δεν έχουμε σχολιάσει καν την εκάστοτε ανάρτηση. Τι του κάναμε δηλ δεν κατάλαβα? Αυτός το έχει ξεκινήσει από το θέμα με τους μασόνους και δεν σταματά. Ε λοιπόν αφού δεν τον σταματάει κανείς θα το πράξει ο «μικρός». Εγώ θέλω να κάνω το σχόλιο μου για όποιο θέμα κρίνω σκόπιμο χωρίς να ειρωνευτώ άλλο σχολιαστή. Κι αυτό έκανα πάντα. Με τον Τζίμη είναι το πρόβλημα. Το να «κολλάει» για να σπάει πλάκα ή οτιδήποτε άλλο δεν θα το κάνει σε μένα. Μπορεί να σχολιάζει ότι θέλει. Φυσικά μπορεί να σχολιάζει ακόμα και τα σχόλια μου αλλά όχι με τον ερειστικό τρόπο που το πράττει. Γερμανικά συστήματα και το εννοώ. Στις εργασίες για τη σχολή, στη δουλειά…γενικά παντού εφαρμόζω «γερμανικά» συστήματα, οργάνωση και πειθαρχία. Μόνο η διασκέδαση είναι Ελληνική και χύμα που λένε. Αν ο Τζίμης θέλει τη πλάκα του υπάρχουν ένα σωρό τρόποι.
    Με κανέναν άλλο δεν είχα πρόβλημα. Με κανένα άλλο παιδί εδώ μέσα είτε συμφωνούσαμε για ένα θέμα είτε όχι. Απλό. Εξαιρώ τον observer τότε διότι εκείνος φάνηκε ο ρόλος του και πήγε στα τσα..α.
    Ένας ωραίος διάλογος και τελείωσε. Αυτό χρειάζεται το ιστολόγιο. Τι πρόταση ειρήνης του κανα με τον Βούλγαρη τι το ένα τι το άλλο μυαλό δεν βάζει. Θα βάλει όμως. Έχω ΧαλκιδικοΜικρασιατικοΗπειρώτικο κεφάλι.

    2) «Ποιός σου είπε ότι μπορεί κάποιος να διατάζει ότι του καπνίσει;
    Ποιά διαταγή εξέδωσα;»
    Διαταγή υπό την έννοια «μπλοκάρω τον Γαρδέλή αλλά όχι το Γκέκε, μπουρδολόγε, εικονικέ κτλ γαλλικά του Τζίμη»

    3) «Αν σε εκφράζει αντιπαράθεση του τύπου "σκάσε ρε ....." δικαίωμα σου».

    Δεν με εκφράζει. Ίσα ίσα που σαν άνθρωπος είμαι πολύ ήρεμος και ευγενικός(όπως λένε...άλλωστε η ευγένεια εκτός του ότι σε κάνει τον ίδιο να νιώθεις καλά σαν άνθρωπος, ανοίγει και πολλές πόρτες). Το «σκάσε ρε» το λέω και μάλιστα με νεύρο, απότομα και κοφτά όταν η κατάσταση φτάσει στο Αμήν. Συνήθως στους ήρεμους ανθρώπους βγαίνει μαζεμένο. Για να το πω πρέπει να έχω πολλά μαζεμένα. Αυτό συμβαίνει εδώ. Για αυτό λέω στον Τζίμη μέσω του γνωστού τραγουδιού του Γαρδέλη (που μπλόκαρες): «Ποιος είσαι εσύ που ήρθες εδώ σε μας να κάνεις πλάκα? Άντε σπάσε ρε «τουυυτ»(θα πλακώσει το ΕΣΡ). Το ίδιο είχα αφιερώσει τότε στον Observer. Είναι ένα τραγούδι που αφιερώνεται εδώ και πολύ καιρό. Μην είσαι υπερβολικός.
    4) «Και μην αρνείσαι την πρόθεση που εσύ έχεις και στους άλλους , με την αιτιολογία χιούμορ κάνουμε μέχρι video της τζούλιας θα δούμε αφιερωμένο. Αλλωστε το χιούμορ κατά τον τζίμη εσύ το βάφτισες ειρωνεία».
    Αφού συγκρίνεις Τζούλια με Γαρδέλη δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε. Φυσικά και απάντησα με ένα μλκ μέσα στο τραγούδι το οποίο όμως είναι ταυτόχρονα και βρισιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. και χιούμορ με τον τρόπο που το λέει το συγκρότημα. Αυτό κάνει μπαμ. Όσο καιρό μου κολλάει αυτό το τραγούδι του αφιερώνω.

    5) «Τέλος να ξέρεις πως σε οτι αφορά τον τζίμη του έχουν διαγραφεί δεκάδες σχόλια χωρίς να μπώ καν στον κόπο να του εξηγήσω το γιατί.
    Απάντησα σε ότι αφορούσε την πράξη μου. Για τα υπόλοιπα μην περιμένεις να πώ λέξη, τα του οίκου μην εν δήμω».

    Δεν μου κάνει εντύπωση που του έχεις μπλοκάρει δεκάδες σχόλια του. Εμένα ήταν η πρώτη φορά που μου μπλόκαραν όσο καιρό γράφω εδώ μέσα και μάλιστα για ένα τραγουδάκι του Γαρδέλη «Άντε σπάσε ρε μλκ». Αφού μου κολλάει μια δυο τρεις τι θες να κάνω? Είπαμε να μην το κάνουμε χαμαιτυπείο εδώ μέσα αλλά όχι ρε Ακρίτα και Παρθεναγωγείο του 1930 (σήμερα δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους :) ). Έλεος δηλ.


    6) «Οι Ελληνες δεν έχουμε απλά πολιτισμό, κουβαλλούμε και τις αρχές και τις αξίες της Ελληνικής Παιδείας ως μας παραδόθηκαν ανα τους αιώνες»

    Όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας: «Φιλοκαλούμεν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας». Το θέμα είναι ότι για να υπάρχουν όρια και να φιλοσοφούμε σωστά όπως πρέπει χρειάζεται και η άλλη πλευρά να κάνει κι εκείνη υποχωρήσεις ειδικά μάλιστα όταν τη κόντρα την έχει ξεκινήσει αυτή.

    7) Ακρίτα, αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα μου και στέλνεται επειδή απάντησες και είπες ωραία την άποψη σου. Είπα κι εγώ την δικιά μου. Είναι απλώς διαφορετικές οι απόψεις μας.

    Γεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και χιούμορ με τον τρόπο που το λέει το συγκρότημα. Αυτό κάνει μπαμ. Όσο καιρό μου κολλάει αυτό το τραγούδι του αφιερώνω.

    5) «Τέλος να ξέρεις πως σε οτι αφορά τον τζίμη του έχουν διαγραφεί δεκάδες σχόλια χωρίς να μπώ καν στον κόπο να του εξηγήσω το γιατί.
    Απάντησα σε ότι αφορούσε την πράξη μου. Για τα υπόλοιπα μην περιμένεις να πώ λέξη, τα του οίκου μην εν δήμω».

    Δεν μου κάνει εντύπωση που του έχεις μπλοκάρει δεκάδες σχόλια του. Εμένα ήταν η πρώτη φορά που μου μπλόκαραν όσο καιρό γράφω εδώ μέσα και μάλιστα για ένα τραγουδάκι του Γαρδέλη «Άντε σπάσε ρε μλκ». Αφού μου κολλάει μια δυο τρεις τι θες να κάνω? Είπαμε να μην το κάνουμε χαμαιτυπείο εδώ μέσα αλλά όχι ρε Ακρίτα και Παρθεναγωγείο του 1930 (σήμερα δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους :) ). Έλεος δηλ.


    6) «Οι Ελληνες δεν έχουμε απλά πολιτισμό, κουβαλλούμε και τις αρχές και τις αξίες της Ελληνικής Παιδείας ως μας παραδόθηκαν ανα τους αιώνες»

    Όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας: «Φιλοκαλούμεν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας». Το θέμα είναι ότι για να υπάρχου όρια και να φιλοσοφούμε σωστά όπως πρέπει χρειάζεται και η άλλη πλευρά να κάνει κι εκείνη υποχωρήσεις ειδικά μάλιστα όταν τη κόντρα την έχει ξεκινήσει αυτή.

    7) Ακρίτα, αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα μου και στέλνεται επειδή απάντησες και είπες ωραία την άποψη σου. Είπα κι εγώ την δικιά μου. Είναι απλώς διαφορετικές οι απόψεις μας.

    Γεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε Γιώργο,

    Μην το χοντραίνεις το πράγμα και μην του δίνεις μεγαλύτερη σημασία από ό,ση πραγματικά αξίζει.

    Η "διαφορά σας" με τον Τζίμη δεν είναι διαφορά ουσίας, ούτε ιδεολογίας. Δεν σας έχω δει ούτε μια φορά να διαφωνείτε επί κάποιου συγκεκριμένου θέματος, αλλά πάντα επί του προσωπικού, τι μου είπες ρε, τι σου είπα εγώ, κοκ.

    Συμβουλή μου είναι να παραμείνεις στο ιστολόγιο (που έτσι και αλλιώς θα παραμείνεις, αφού είσαι και εσύ "αλκοολικός" όπως όλοι μας) και να συνεχίσεις να κάνεις τις παρεμβάσεις σου.
    -----------------

    Προσωπική παρατήρηση:

    17 Μαρτίου 2011 8:33 π.μ.
    Καλα ρε Γιωργο με αυτους τους δυο ασχολεισαι(Απελλης-Τζιμης)και χανεις ...θερμιδες.

    Είπε η γνωστή φούστρα, με σαφή πρόθεση να υποδαυλίσει τον Γιώργο εναντίον του Τζίμη και εμού, και υπονοώντας με αυτή την "φιλική" παρέμβαση ότι ο Γιώργος "ανήκει" στην "βρωμο-ομάδα" του.
    Αυτή η τακτική της διαβολής, είναι που λέμε τον Διάβολο με το όνομα του.

    Έλα μου όμως, που ο Γιώργος, που δεν ανήκει στην "σπείρα" τους, αγνόησε το παραπάνω σχόλιο και αντί αυτού απάντησε:

    Τρίτον,
    Ευχαριστώ τους φίλους(Βούλγαρη, Ελίνα, de gaulle, Δημόκριτο, Σοροπίδη,Απέλλη καθώς και άλλους με ψευδώνυμο αλλά και ανώνυμους για να μην ξεχάσω κανέναν) για τις ωραίες συζητήσεις μας.

    Αδειάζοντας έτσι, σε ό,τι αφορά το άτομο μου, την ανώνυμη φούστρα!!!

    Για αυτό, πιστεύω πως όλα είναι αποτέλεσμα παγιωμένων παρεξηγήσεων ανάμεσα σε ανθρώπους που φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να έχουν κόντρα, μιας και δεν υπάρχει φανερή ιδεολογική σύγκρουση μεταξύ τους.
    "Κάποιοι" που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, φροντίζουν να υποδαυλίζουν, κατακερματίζοντας και διαιρώντας όλους μας.
    Τελειώνοντας θα απευθυνθώ στους δύο φίλους Τζίμη και Όμαδεον επικαλούμενος την λογική που διαθέτουν, σχετικά με τα όσα προανέφερα.
    Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που παίζουν το "παιχνίδι"!
    Όμως, προσωπική μου εκτίμηση είναι, πως ούτε ο Γιώργος ο φοιτητής, αλλά ούτε και ο Βούλγαρης, ανήκουν στην εβραϊκή "σπείρα" αυτή, αλλά είναι καθαρά πατριωτάκια όπως είμαστε όλοι μας!
    Για αυτό φίλοι μου, ας προσέχουμε ο λόγος μας να πέφτει βαρύς πάντα επί των αδίκων και όχι επί των δικαίων.

    Το παράδειγμα των σχολίων που σας παρέθεσα, νομίζω πως αποδεικνύει τα λεγόμενα μου.
    Κάντε εσείς ό,τι καταλαβαίνετε και συγχωρήστε την παρέμβαση μου που οφείλεται καθαρά σε εσωτερική μου παρόρμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. se poli troxadin na po ki ego opos kai o APELLIS ston geopono na sinexisei na sxoliazei kai na me ...vrizei. pragmati den imaste parthenagogio ki as iparxoun metaksi mas merikes miksoparthenes.
    den kratao kakies, idika se stigmes me skines apokalipsis...
    xeretismous se oli tin omigiri.
    tzimis-Sendai-japan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε καλώς τον Δωμάτιον και τον Ιμάμ-μπαϊλντί. Δεν είστε σε καμμιά γιαχαμπίμπιland πολεμώντας για Δημοκρατία; Στην Ελλαδίτσα με ασφάλεια; Μπράβο μπράβο... πρόοδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παιδιά σταματήστε, φτάνει.Αηδία κατάντησε. Καλή σας συνέχεια όπως (και αν είναι αυτή). Ελπίζω τώρα που έφυγα να ηρεμήσουν κάποιοι αν και δεν το κόβω.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.