15/3/11

Ήταν Εβραίος ο Κεμάλ;

«Αγρότη» έκανε τον Κεμάλ  Ατατούρκ ο διευθυντής του Μουσείου του Τοπ Καπί, προκειμένου να αποφύγει μια «ενοχλητική ερώτηση» Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τζουμχουριέτ ο Τούρκος καθηγητής και διευθυντής του Μουσείου του Τοπ Καπί κ. Ιλμπέρ Ορταϊλί συμμετείχε σε μια εκδήλωση που οργάνωσε το Τurkish Forum στο Λονδίνο.
Ο κ. Ορταϊλί στην ομιλία του ανέφερε ότι υπάρχουν δυο Ευρώπες, η ιταλική και η αγγλική. Η Ιταλία είναι η κοιτίδα του κλασσικού πολιτισμού, αλλά για την Αγγλία οι γνώσεις των Τούρκων είναι περιορισμένες. Πρέπει ,τόνισε, να μάθουμε την Αγγλία γιατί οι Βρετανοί είναι οι πνευματικοί καθοδηγητές της αμερικανικής πολιτικής. Οι ΗΠΑ δεν κάνουν βήμα αν δεν ζητήσουν τη γνώμη της Βρετανίας.

Το ενδιαφέρον σημείο της ομιλίας του εστιάζεται στο ερώτημα που του έκανε ένας ακροατής που ζήτησε να μάθει αν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται για τον Κεμάλ Ατατούρκ, ότι  «ήταν Εβραίος και πράκτορας των  Άγγλων». Ο κ. Ορταϊλί εντυπωσίασε με την άκρως επιστημονική απάντησή του: «Ο Κεμάλ ήταν αγρότης και δεν μπορεί να ήταν Εβραίος, γιατί οι  Εβραίοι δεν γίνονται αγρότες»!

Πώς ήταν αγρότης ο Κεμάλ που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι που επισκέπτονται όλοι οι Τούρκοι και επισκέφθηκε πρόσφατα ο κ. Νταβούτογλου; Επίσης ο πατέρας του ήταν τελωνειακός υπάλληλος. Δηλαδή δημόσιος υπάλληλος και φυσικά όχι αγρότης. Μόνο ο παππούς του, ο πατέρας της Ζουμπεϊντέ χανίμ ήταν επιστάτης σε ένα αγρόκτημα στο Λαγκαδά. Ο Κεμάλ ακολούθησε στρατιωτικές σπουδές και δεν είχε καμία σχέση με τις αγροτικές δουλειές.  Αυτά γράφει η επίσημη τουρκική ιστοριογραφία. Γιατί  τότε ο έγκριτος καθηγητής έδωσε μια τέτοια  απάντηση;
 http://www.elzoni.gr

72 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Η ανάρτηση (που εκφράζει τη νοοτροπία πολλών)είναι επι της ουσίας αποπροσανατολιστική. Σημασία έχει τι έκανε καποιος, ποια ήταν η πολιτική του, και όχι η καταγωγή του, η εθνική ή η ταξική. Ο Κεμάλ έφτιαξε ένα κράτος και έβαλε γερές βάσεις για ένα ε΄θνος, το τουρκικό, σε μια χώρα ως τότε πολυεθνική, καταστρέφοντας κάθε τι μη τουρκικό. Δεν έκανε εβραϊκό έθνος/κράτος ώστε να μας ενδιαφέρει η καταγωγή του. Αυτό ενδιαφέρει μόνο τους υστερικούς φιλο ή αντι εβραίους που θέλουν όλα να τα ερμηνεύουν με κριτήριο τον εβραϊσμό. Αυτό δικαιούτναι να το κάνουν οι εβραίοι(να κρίνουν τα πάντα με κριτήριο τον εαυτό τους)και μακάρι να το έκαναν και οι Έλληνες, να έχουν δηλαδή αποκλειστικό κριτήριο το συμφέρον της Ελλάδας και του ελληνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την αναφορά σας. Απλώς και μόνο που το αναφέρατε αυτό, σύν τα παρεπόμενα περί ιταλών και άγγλων πρώτον και δεύτερον για το άγγλος χαφχιές, τρίτον το 'επιστάτης'. Αυτά για να αναλυθούν και αποδειχθούν χρειάζεται ολόκληρη διατριβή. Την ετοιμάζω, σύντομα θα την βάλω δωρεάν στο διαδίκτυο περί όλων αυτών των εβραίων που δεν είναι εβραίοι. Καλά διαβάσατε:
    ΔΕΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Κεφ. Β΄ 9 ‘οίδά σου τα έργα και την θλίψιν και την πτωχείαν• αλλά πλούσιος ει και την βλασφημίαν εκ των λεγόντων Ιουδαίους είναι εαυτούς, και ουκ εισίν, αλλά συναγωγή του σατανά’. 'Εβραίοι που δεν είναι εβραίοι. -Τι είναι;' λοιπόν είναι ο τίτλος του βιβλίου μου και δίνω σαφή εξήγηση για τους πράκτορες αυτούς μεταξύ των οποίων κι ο πατρογονικός κλάδος του νύν πρωθυπουργεύοντος εν Ελλάδι εκ των Μινέϊκων Ντε Γκουστάμπα που κι αυτοί εν Λιθουανία, 'επιστάτες' κτημάτων (αγρότες;) ήσαν...
    Κοντολογίς, για τα άλλα. Οι περίεργοι αυτοί μασσωνοεβραίοι ντονμέδες τύπου Κεμάλ (αυτός ήταν κατευθείαν απόγονος του ψευδομεσσία Σαμπετάϊ Τζβή), ΝΑΙ, οργανώθησαν εν Ιταλία ΚΑΙ Φραγκία. Έχουμε δυό συνέδρια των εβραιογενών 'νεότουρκων' στο Παρίσι πριν το Πραξικόπημα του 1908 που κατέλαβαν και διέλυσαν την Οθωμανία.
    Αρχικά φαίνονταν αγκιστρωμένοι στην Γαλλική Μασσωνία, αλλά ο χαφχιές Κεμάλ ΠΟΥΛΗΣΕ τα αφεντικά του για λογαριασμό των... ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΩΝ! Δολοφόνησε μάλιστα τον κύριο συνεργάτη του και ...πρωθυπουργό του κτλ που υπήκουε στο 'γαλλικό' κέντρο. Όμοια με τον αλήτη Σαλονικόπουλο, Μπέν Σελόν, Βενιζέλο, εθνάρχη των δυστυχισμένων ελλήνων, ήταν κι αυτός ρουφχιάνος των εγγλέζων τελικώς σύν κάτι που δεν το γράψατε, μπεκρής κι ανώμαλος ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, όλεθρος για το λεγόμενο 'τουρκικό' έθνος και για ένα σωρό άλλα έθνη, ναζιραίους, κούρδους, αρμενίους, ποντίους κτλ, διότι πήγε να φκιάξη μια ιδιόμορφη προσωπική δυναστεία που επιζεί μέχρι σήμερα! -είναι το λεγόμενο βαθύ τουρκικό κράτος. Το ίδιο κάναν κι άλλοι εβραίοι, όπως ο Ιωσήφ Τζιουγκασβίλλι π.χ. (Στάλιν) εν Ρωσσία, Χίτλερ εν Γερμανία κλπ, με την διαφορά ότι σήμερα οι ΕΒΡΑΙΟΙ δεν ξέρουν τι να κάνουν μ' αυτούς τους περίεργους μπασταρδεμένους (ντονμέδες) εν Τουρκία συγγενείς τους τους έτσι και γιουβέτσι, βάλαν λοιπόν τον κρυπτοεβραίο Ερντογάν (δες μπέστ σέλλερ εν Τουρκία, Μουσανούν Τζοτζουκλαρού = Τα παιδιά του Μωϋσή), να ΑΝΑΤΡΕΨΗ το Γκόλεμ = εβραϊστί, το τέρας = τους κεμαληστές, πράγμα που εύκολα έκαναν με τα άλλα τέρατα. Ένα τέτοιο γκόλεμ ίσως αποδειχτή κι ο περίεργος δικός μας Τζέφρυ (εκ Μινέϊκων Ντε Γκουστάμπα και Τσάντ, ματρογονικώς), όστις είναι άπαιχτος και κινείται με πρωτοφανή ΑΝΕΣΗ σ' όλες τις κλειστές μέχρι αηδίας εβραϊκές συμμορίες. Τελευταία, το παίζει πολύ καλά και με τους σέμπρους = τους περίεργους εβραίους του Ισραήλ που κι αυτοί έχουν πάρει 'εντολή' από το ραββινάτο της Νέας Υόρκης να διαλύσουν το μαγαζί, αλλά ΔΕΝ το κάνουν! στην πολιτική τους αυτή, συμπαρασσύρουν και το χαϊβάνι (την Ελλάδα) ήτις, ομολογουμένως κινείται επιδέξια και επαρίστερα ανάμεσα στις αιμοβόρες εβραιομασσωνικές συμμορίες, βλέπε Τρισσέ (ορθόδοξος οβριός), Στρός Κοέν, Σόρος κτλ (άθεοι οβριοί και ...αντιεβραίοι) κλπ κλπ. Η ΕΞΗΓΗΣΗ σε όλα αυτά τα μπερδεμένα είναι ότι στο Τσιφουταργιό πάντα τρώγονταν μεταξύ τους μέχρι αηδίας, όπως γίνεται και στο φασισταργιό, στο μασσωναργιό και γενικά σε κάθε πουσταργιό, -ψάχτε λίγο στο διαδίκτυο και θα βρήτε τα πάντα που όσο πάνε να τα ΚΡΥΨΟΥΝ, άλλο τόσο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ τις περισσότερες φορές απ'τους... ίδιους! -Μετά τιμής, Ἇπόστολος Κ. Γάτσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ερντογάν σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ήταν Εβραίος. Αφήστε τις συνομοσιολογικές ανοησίες.

      Ο Ρετζέπ Ταϊγίπ - και όχι Ταγίπ - Ερντογάν κατάγεται από τη τουρκική φυλή/ομάδα των Bağatlιoğlu ή Bakatoğlu, τους οποίους εγκατέστησε στην περιοχή του Πόντου ο Σουλτάνος Μεχμέτ Φάτιχ (Μωάμεθ ο Πορθητής) όταν κατέκτησε την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας. Ο παππούς του Ερντογάν λεγόταν Κεμάλ Τεγιούπ (Ταϊγίπ) Μεμίς Μπακάτογλου (και το Μπακάτογλου ήταν περισσότερο ένα εθνονύμιο/παρατσούκλι και όχι επίσημο επώνυμο). Ο Τεγιούπ - τουρκικής και λαζικής καταγωγής - είχε πολεμήσει εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων, όταν είχαν καταλάβει τον ανατολικό Πόντο (μέχρι την Τραπεζούντα) και τραυματίστηκε στην περιοχή του Αρνταχάν. Γεωργιανής καταγωγής ήταν η Χαβουλί, η πρώτη σύζυγος του πατέρα του Ερντογάν. Η μητέρα του Ερντογάν και 2η σύζυγος του πατέρα του, ήταν Τουρκάλα και λεγόταν Τενζιλέ. Ο ίδιος ο Ερντογάν δήλωσε δημόσια ότι ρώτησε τον πατέρα του: "Είμαι Τούρκος ή Λαζός;" Οι Λαζοί όπως ξέρεται είναι καυκάσιο και όχι ελληνικό φύλο.

      Διαγραφή
  3. Εγκυκλ.ΔΟΜΗ τόμ.2

    "Ατατούρκ,Κεμάλ Μουσταφά.Τούρκος πολιτικός καί στρατιωτικός(Θεσσαλονίκη 1880-Κωνσταντινούπολη 1938),θεμελιωτής τής νέας Τουρκίας.Σπούδασε στή Στρατιωτική Ακαδημία καί στή Σχολή Πολέμου τής Κωνσταντινουπόλεως καί διακρινόταν γιά τήν ιδιαίτερη επίδοσή του στά μαθηματικά.........προσπάθησε νά αναμορφώση τήν χώρα του μέ ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις καί νά τήν οργανώση σέ σύγχρονο κράτος.Κατάργησε τήν πολυγαμία,τόν φερετζέ καί τό φέσι καί καθιέρωσε τό γρηγοριανό ημερολόγιο,τό λατινικό αλφάβητο*,μέ νόμο τό 1938 υπεχρέωσε τούς πολίτες τής χώρας του νά αποκτήσουν ο καθένας τους οικογενειακό επώνυμο.Ο ίδιος πήρε τό όνομα Ατατούρκ,πού σημαίνει "Πατέρας τών Τούρκων".

    *Μήπως θέλουν νά κάνουν τό ίδιο καί στήν ελληνική γλώσσα;
    Γι'αυτό οι πολιτικοί μας καί οι αριστερόχειρες καί οι αδέξιό-χειρες γράφουν μέ γραικύλικους λατινικούς χαρακτήρες;
    Τί ονόματα είχαν πρώτα στήν Μικρασία;μήπως στήν πλειονότητα ήταν Ελληνικά;
    Καί λόγω καί τού βίαιου εξισλαμισμού καί τής υποχρεωτικής ονοματοθεσίας,εξαφάνισαν κάθε ελληνικό χαραχτηριστικό;
    Απλές ερωτήσεις!
    Βάζουν μπροστά τήν θρησκευτική ιδεοληψία....καί δουλεύουν μέ φανατισμό,εναντίον τού ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,πού μέ πολύ έξυπνο-έντεχνο τρόπο τόν κάνουν δικό τους!
    Αναδεικνύουν όλα τά αρχαία ¨"ΜΝΗΜΕΙΑ"τά ελληνικά,πχ στήν ΈΦΕΣΣΟ,ΣΈ ΌΛΗ ΤΉΝ ΙΩΝΙΑ,ΣΤΌΝ ΠΟΝΤΟ,ΠΕΡΓΑΜΟ....καί λένε: εμείς είμαστε οι Ίωνες!καί οι Πόντιοι!
    Δέν πιάνονται στήν Προπαγάνδα!
    Ενώ κάτι παλιάνθρωποι δικοί μας έχουν ύπνον αιώνιον!
    Ωρισμένα "σοράκια".....
    Και κτυπάνε τίς καμπάνες τάχα τής οροδοξίας,ενώ η Ελλάδα γέμισε μουσουλμάνους!
    Καί κατηγορούν όσους υποστηρίζουν τόν ελληνικό Πολιτισμό,τόν δικόν μας μεγάλο Πολιτισμό,τά μάρμαρά μας που λάμπουν στόν Ήλιο,ως "ειδωλολάτρες",καί χτυπάνε πένθιμα τίς καμπάνες.....
    Αλλοίμονό μας!!!
    Γιά τούς Έλληνες που έχουν ύπνον βαθύν.
    Καί οι Πνευματικοί άνθρωποι τής Ελλάδος,ένα "βόδι"στήν γλώσσα τους!
    "ΒΟΥΣ ΕΠΙ ΓΛΩΤΤΗ"!
    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΕ
    ἐσύ εἶσαι αὐτός;;;

    http://neostipoukeitos.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου όμως επ'ουδενί δεν δέχομαι οτι η ανάρτηση (που εκφράζει τη νοοτροπία πολλών)είναι επι της ουσίας αποπροσανατολιστική.

    Δεν το δέχομαι γιατί η άποψη του καθηγητή και διευθυντή του Μουσείου του Τοπ Καπί κ. Ιλμπέρ Ορταϊλί είναι αντίθετη με την επίσημη τουρκική ιστοριογραφία. Αυτό κάτι σημαίνει.

    Το έχω γράψει και το έχω πει μυριάδες φορές δεν ανήκω σε καμιά ομάδα και το γεγονός ότι κατά καιρούς υψηλού επιπέδου σχολιαστές με χαρακτηρίζουν φιλοισλαμιστή, σιωνιστή, αμειβόμενο απο το ΚΙΣ, πράκτορα της ΜΙΤ, προβοκάτορα, νεοοθωμανό,κατάλληλο για το indymendia,ψευτοπατριώτη,Υπάλληλο ότι κινούμαι απο μωροφιλοδοξία και ότι λογής άλλο μπορεί να παράγει η αρρωστημένη φαντασία και η ψυχή τους το αποδεικνύει περίτρανα.

    Δεν χαϊδεύω κανέναν μόνος είμαι, μόνος ήρθα, μόνος θα φύγω όταν καταλάβω ότι είμαι βαρίδι.Με μια μικρή διαφορά που μπορεί να πονά κάποια ανθρωπάκια,Με το κεφάλι όρθιο γιατί γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ και με δίδαξαν να ζω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Την μαγκιά στο τόπο μου την μετρούν με τα ροζιασμένα χέρια, το χαραγμένο μέτωπο και την καθαρή ματιά.Την περηφάνια την μετρούν με την ανθρωπιά.Τήν παλικαριά με το θάρρος.Και ο λόγος είναι μαχαίρι δεν το παίρνεις πίσω και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πράξη.Οταν δε τραβήξεις "μαχαίρι" τότε δεν το ξαναβάνεις στο θηκάρι αν δεν ματώσει, αυτός είναι ο λόγος που τραβήχτηκε και αν τραβήχτηκε άδικα τότε "κόβεις" το χέρι σου να τρέξει το αίμα σου ώστε να ειναι δίδαγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη το συμφερον της ελλαδος και του ελληνισμου καθοριζεται απο τους
    εβραιους τυπου ροζακη;
    Ε τοτε αυτη η ελλαδα ευκολα διαλυεται οταν οι εβραιοι αποφασισουν να ακολουθησουν φιλοαλβανικη ή φιλομουσουλμουνικη ή
    φιλοβρετανικη πολιτικη ή πολιτικη διεισδυσης στα βαλκανια και ξεπουληματος των παντων στους αδελφους εβραιους ...
    Αυτο στο οποιο ειμαστε μαρτυρες στις μερες μας ειναι το οτι τα πολυεθνικα παιδια στην ελλαδα προερχονται απο το συμφερον της ελλαδος(?).Το οτι ακουμε αυτα τα παιδια να μιλουν την μητρικη τους γλωσσα πηγαζει επισης απο το ιδιο συμφερον(?).
    Δηλ. ειναι προς συμφερον της ελλαδος η σταδιακη αντικατασταση του γηγενους πληθυσμου απο αλλοεθνεις...
    Ετσι δημιουργουνται και τα πολυτεχνεια και οι πυρηνες της φωτιας απο καθαρο ελληνικο συμφερον...Οπως κιη υποταγη στις προσταγες των αγορων...
    Και εμπασει περιπτωσει ο ειρηνικος αφανισμος των ελληνων γιατι δεν "συμφερει την ελλαδα η υπαρξη τους"ειναι προς συμφερον της ελλαδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακρίτα
    έχουμε να επιτελέσουμε εθνικό έργο από τούτο δω το ιστολόγιο.
    Ήλθες μόνος, αλλά δεν είσαι μόνος.
    Έχεις τουλάχιστον εμένα δίπλα σου, αλλά και εκατοντάδες ή χιλιάδες φίλους αυτού του ιστολογίου, που αντιλαμβάνονται τους κόπους σου για την ενημέρωση του κόσμου και την ουσιαστική προσφορά σου στην πορεία του ιστολογίου μας.
    Κράτα γερά.

    φιλικά

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο για την ουσία της ανάρτησης, ναι, ο Κεμάλ ήταν εβραϊκής καταγωγής, όπως ήταν και άνθρωπος πολύ κοντά στους Άγγλους.
    Όσο για αυτά που έκανε, ξεκλήρησε όλους τους χριστιανούς από την Ανατολή, που ήλεγχαν την οικονομία και το εμπόριο και τη θέση τους πήραν οι λεγόμενοι 'λευκοί Τούρκοι', οι οποίοι μέσω ενός ιδιότυπου εθνικισμού -αφού ο Κεμάλ κατήργησε το ενοχλητικό χαλιφάτο- κυριάρχησαν στην οικονομική, πολιτική και πνευματική ζωή της χώρας.
    Όσο για το ποιοι ήταν οι "λευκοί Τούρκοι", αυτό θα το θίξουμε σε άλλο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλει και ρώτημα ;;; Αφου το ονομά του έχει βρεθεί στους καταλόγους του σχολείου των ντονμέδων της Θεσσαλονίκης ....Και η παρακαταθήκη του είναι βαριά στις κυβερνήσεις της τουρκίας.Τόσοι και τόσοι εφέντηδες είναι εβραίοι. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραιος ο Τουρκος επιστημονας , εβγαλε τον Ελληνορωμαικο πολιτισμο "Ιταλικο" τρομαρα του ο γυφτος , και εδωσε και Εγγλεζικη χροια στην Ευρωπη απο το πουθενα . Δεν περνουν απαρατηρητα απο κανεναν ομως αυτες οι χαλκευσεις και τα μη-γενομενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1)Ἇπόστολος Κ. Γάτσιας
    15 Μαρτίου 2011 9:55 π.μ.

    Θα μπορουσες να γινεις ενας ιστορικος αν δεν επασχες απο ...(παχυ)Πλευριτιδα.Κατανοεις απολυτα ελπιζω.

    2)Οταν δε τραβήξεις "μαχαίρι" τότε δεν το ξαναβάνεις στο θηκάρι αν δεν ματώσει
    Ακρίτας

    Αυτα ασε τα για εμας.Μη λες ...χοντραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι μόνο της Μάνης φαινόμενο. Συναντάται και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδος όπως σε χωριά των Αγράφων.Την συνήθεια αυτή επίσης την είχαν και πολλοί μικρασιάτες πρόσφυγες.Επίσης απαντάται και σε άλλους πολιτισμούς λ.χ. ινδιάνοι.

    Δεν γράφω λοιπόν καμιά χοντράδα.

    Ομως εγώ έγραψα το μαχαίρι με ομοιωματικά "μαχαίρι" αν πρόσεξες καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο 1ος ανώνυμος (ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ?)τα έγραψε ορθά, ψύχραιμα και λογικά. Συμφωνώ απόλυτα. Φαγωθήκαμε να χαρακτηρίζουμε τους ανθρωπους με βαση την καταγωγή τους, μονοπατια που οδηγούν μοιραία σε ρατσιστικά χωραφια. Και από ανθρώπους που αλλοιμονο αν ξερουν απο που καταγονται. Ναι ναι ξερω, ειστε εσεις Ελληνες και το ξερετε και εμεις δεν ξερουμε τι λεμε, και ήμαστε προδοτες και ανθελληνες και μπλα μπλα μπλα.
    Τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα με εμας τους νεο-ελληνες, από εντυπωση αλλο τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 15 Μαρτίου 2011 11:23 π.μ.

    Ο.Κ. Λεβεντη μου.Εμεις δεν βαζουμε ομοιωματικα και για αυτο ακομα υπαρχει Ελλαδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντονμέ ήταν όπως και πολλοί εκ των Νεοτούρκων. Όλη η ιστορία έγινε για να περάσει το εμπόριο που βρισκόταν στα χέρια Ελλήνων και Αρμενίων στα χέρια της τρίτης και υστερούσας μειονότητας (που δεν τα είχαν καταφέρει το ίδιο καλά με τους εξαδέρφους στη Δύση).
    Αλλά για τους Τούρκους μια χαρά ήταν. Τους έφτιαξαν εκ του μηδενός εθνική ιδεολογία και εθνικό κράτος.
    Δεν έχει σχέση με το Ισραήλ αυτό, γιατί εκείνοι είναι απόγονοι των σιωνιστών της διασποράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εμένα μου κάνει εντύπωση πως του ξέφυγε του Βερέμη αυτός ο διαπρεπής Τούρκος καθηγητής και δεν τον έφερε να μας μιλήσει στο 1821 και να μας πει πως η Ιταλία, και προφανώς όχι η Ελλάδα, είναι κοιτίδα του κλασσικού πολιτισμού!! Βέβαια είχε τον άλλο φίλο του ο Βερέμης που μας είπε πως είμαστε μίγμα Τούρκων, Αλβανών, Σλάβων και ολίγω Ελλήνων. Άφεριμ!

    Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και κτυπάνε τίς καμπάνες τάχα τής οροδοξίας,ενώ η Ελλάδα γέμισε μουσουλμάνους!
    Καί κατηγορούν όσους υποστηρίζουν τόν ελληνικό Πολιτισμό,τόν δικόν μας μεγάλο Πολιτισμό,τά μάρμαρά μας που λάμπουν στόν Ήλιο,ως "ειδωλολάτρες",καί χτυπάνε πένθιμα τίς καμπάνες.....
    Αλλοίμονό μας!!!

    Πολύβιος

    15 Μαρτίου 2011 10:09 π.μ.

    --------------------

    Η Ορθοδοξία φέρνει τους Μουσουλμάνους;

    Οι αρχιερείς, πχ ο Σεραφείμ Πειραιώς, είναι υπέρ των μουσουλμάνων;

    Ο Ελληνικός Πολιτισμός, ο μεγάλος δικός μας πολιτισμός, όπως λες, είναι μόνο "δικός σας";;;;

    Και ο μεγάλος υπερχιλιόχρονος πολιτισμός της Ρωμανίας ποίων είναι; Των Γκαλάκτικας;;;;


    Έχω πειστεί από καιρό για τον ύποπτο ρόλο σου, αλλά και για την ιστορική σου ημιμάθεια και σίγουρα την μονομέρεια.


    υγ:
    Βλέπω ξαναεμφανίστηκε το "προοοδευτικό φαντασματάκι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ,λες:
    {Ο Κεμάλ έφτιαξε ένα κράτος και έβαλε γερές βάσεις για ένα ε΄θνος, το τουρκικό, σε μια χώρα ως τότε πολυεθνική, καταστρέφοντας κάθε τι μη τουρκικό. Δεν έκανε εβραϊκό έθνος/κράτος ώστε να μας ενδιαφέρει η καταγωγή του. }

    Μα δεν ήθελαν να δημιουργήσουν,εκεί,ΦΑΝΕΡΑ, εβραϊκό κράτος.Γι'αυτό κατασκεύασαν τουρκικό έθνος,χρησιμοποιώντας ως Τούρκους,ως λαό,Οθωμανούς Μουσουλμάνους,διαφόρων εθνικών προελεύσεων.Ως εξουσία, όμως,χρησιμοποίησαν ντονμέδες.

    Δεν θα μπορούσαν να κάνουν,εκεί,εβραϊκό κράτος,γιατί δεν υπήρχε λογικό-ιστορικό έρεισμα(ενώ στη...Χαναάν ήταν πιο προφανές).Τους αρκούσε-και με το παραπάνω, να εξοντώσουν τους γηγενείς Χριστιανούς,Έλληνες,Αρμένιους κ.άλ. και να βάλουν επικεφαλής δικούς τους,τους ντονμέδες.

    Γιατί δεν ήθελαν,βέβαια, κατασκεύαζοντας αυτό το κράτος,με τον μουσουλμανικό λαό,να δώσουν δύναμη στο Ισλάμ και σε όλον τον μουσουλμανικό κόσμο,γι'αυτό ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ τη στραμμένη προς την Ευρώπη Τουρκία,καταργώντας το χαλιφάτο,περιορίζοντας την επίδραση του ισλάμ στη λειτουργία του κράτους και κάνοντας τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις,"εξευρωπαϊζοντας",όσο γίνεται πάντα- τους φτωχούς κι αμόρφωτους Μουσουλμάνους της Οθωμαν.Αυτοκρατορίας.

    Νομίζω,πως βασικά,ήθελαν ό,τι και ο Ιζνογκούντ:
    και να "γίνουν χαλίφηδες,στη θέση του χαλίφη",να πάρουν δηλ. την εξουσία, αλλά και να φτιάξουν για λαό..."Έλληνες", στη θέση των Ελλήνων!Δηλαδή έναν δυτικοποιημένο λαό,δηλ.μη μουσουλμανικό ουσιαστικά,παρά μόνο τυπικά,ΑΛΛΑ οπωσδήποτε όχι και χριστιανικό,
    στη θέση των Ελλήνων και των Αρμενίων,που ήταν Χριστιανοί βέβαια,
    και τον οποίο λαό, φυσικά, θα κυβερνούσαν αυτοί(οι οποίοι έγιναν σίγουρα "χαλίφηδες" στη θέση του Χαλίφη,ενώ από τον λαό,ένα μόνο μέρος δυτικοποιήθηκε,κι αυτό που δεν δυτικοποιήθηκε,τώρα εκδικείται!).


    Οπότε ,μας ενδιαφέρει η καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ και των Νεότουρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρός κύριον "Απελλήν"εκκλησιαστήν!
    Βαρέθηκα νά σχολιάζεις.. τά" σχόλια" τών τού ιστολογίου...
    Γράψε τήν δική σου άποψη,ιστορικό στοιχείο,πληροφορία,κριτική,σάτιρα...ότι θέλεις.Γράψε όμως!
    Εγώ είμαι δύσκολος,άμα χρειασθεί.
    Κάνε σχόλιο,γράψε,αντίκρουσε μέ επιχειρήματα....όχι χά χα χά καί άσπρα περιστέρια.
    ΔΈΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΆ ΜΈΝΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΣΤΌ ΑΠΕΙΡΌΒΛΗΤΟ.ΟΎΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΜΑΣ!
    Σεβασμός στήν γλώσσα μας τό στολίδι τού Ελληνικού Πολιτισμού!
    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΕΛΛΗΣ είπεΈχω πειστεί από καιρό για τον ύποπτο ρόλο σου, αλλά και για την ιστορική σου ημιμάθεια και σίγουρα την μονομέρεια.
    υγ:
    Βλέπω ξαναεμφανίστηκε το "προοοδευτικό φαντασματάκι"!!!
    15 Μαρτίου 2011 12:47 μ.μ.



    Πολύβιος
    Πρός κύριον "Απελλήν"εκκλησιαστήν!
    Βαρέθηκα νά σχολιάζεις.. τά" σχόλια" τών τού ιστολογίου...
    Γράψε τήν δική σου άποψη,ιστορικό στοιχείο,πληροφορία,κριτική,σάτιρα...ότι θέλεις.Γράψε όμως!
    Εγώ είμαι δύσκολος,άμα χρειασθεί.
    Κάνε σχόλιο,γράψε,αντίκρουσε μέ επιχειρήματα....όχι χά χα χά καί άσπρα περιστέρια.
    ΔΈΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΆ ΜΈΝΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΣΤΌ ΑΠΕΙΡΌΒΛΗΤΟ

    15 Μαρτίου 2011 1:41 μ.μ.

    Μεγαλο το ρεζιλιλι σου Απελλη,χαχαχα και χουχουχου.καλα βρε ανθρωπε σαλταρισμενε τουλαχιστον μη δειχνεις το σαλταρισμα σου ενοχλωντας συνεχεια τους αλλους.Κανε πως γραφεις και εσυ κατι και μετα αν θελεις σχολιασε.Μας κουρασες μονο σχολιαζοντας τι γραφουν οι αλλοι και μαλιστα μονο για να βγαλεις της αρρωστια σου.
    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11.01 Oι τουρκοι ειχαν εθιμο σκωτονοντας εναν μεγαλο εχθρο να κανουν το κρανιο του κουπα για το κρασι τους [προσφατα αρχαιολογοι ανακαλυψαν οτι αυτο ηταν και εθιμο για τους εγγλεζους ]αυτη την τυχη ειχε ο Αυτοκρατορας Φωκας ο Α . Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσοι Έλληνες ήταν εκεί , όσοι δέν σφαγιάσθηκαν καί εξορίστηκαν,τί έγιναν;
    Γι'αυτό η πολιτική τής Ορθόδοξης Εκκλησιάς,αλλά καί τού Πατριαρχείου ήτάν καί είναι εσφαλμένη.
    Διότι όγαν λένε Χριστιανούς δέν εννοούν, ότι στήν μεγάλην τους πλειονότητα,μιλούσαν τήν ελληνικήν γλώσσα παλαιόθεν,ήσαν Έλληνες τό γένος καί τήν ψυχήν,αλλά αφήνουν μιάν αοριστία!
    Καί οι σουλτάνοι μιλούσαν γιά "ελληνικόν Έθνος"!
    Αλήθεια είναι ικανοποιημένοι όλοι οι Έλληνες χριστιανοί μέ τίς σφαγές πού έκαναν οι Τούρκοι,στόν Πόντο μέ στοιχεία,ονόματα;στήν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΝ;χιλιάδες εκδιώχθηκαν,στήν Ίμβρο καί Τένεδο,αλλά τό χειρότερον είναι αυτή η "ένοχη σιωπή"πολλών επωνύμων μέ αυτό τό έγκλημα που έγινε στίς μέρες μας!
    Μέ τόν ξερριζωμό τού ΕλληνοΚυπριακού πληθυσμού!
    Διακόσιες πενήντα καί πλέον εξεδιώχθησαν βιαίως από τίς εστίες τους μέ τά "κώλια ιμάτια",καί άρπαξαν τίς περιουσίες τους!
    Τώρα θά είχαν αυξηθεί πληθυσμιακά στόν τόπον τους!
    Άρα μιλούμεν γιά μισό εκοτομμύριον ψυχές!
    Καί δέν μιλάνε τά ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ,λένε ότι είναι Ελληνικά!Δέν μιλάνε επώνυμοι Καθηγητές,ιδίως του Δικαίου,Δεσπότες,τό Πολιτικό Σύστημα τής Ελλαδος,τής Κύπρου,άπαντες σιωπούν!Γιατί;
    Αλλά καί οι σύμμαχοι μας που είναι;
    Ο Ο.Η.Ε με τά τόσα καταδικαστικά ψηφίσματά του;
    Η δήθεν Ευρωπαική Ένωσις;
    Οι φίλοι μας οι Ρώσοι;Οι Κινέζοι;
    Μά τέλος πάντων τί συμβαίνει;
    Οι δημοσιογράφοι πού είναι;
    Τώρα πιστεύω ότι έχουν σχέδιο αφελληνισμού τής Ελλάδος.Θά μάς ονομάσουν όπως θέλουν αλλωστε αυτοί!ΖΉΤΩ ΟΙ ΛΑΘΡΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ!
    Γίνεται γενοκτονία ειρηνική τών Ελλήνων καί κανείς δέν ασχολείται!
    Οικονομική σκλαβιά!
    Ο Κυριάκος Διακογιάννης έγραψε ένα βιβλίο:"Πωλείται Πατρίς".
    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Διακόσιες πενήντα καί πλέον εξεδιώχθησαν βιαίως από τίς εστίες τους μέ τά "κώλια ιμάτια",καί άρπαξαν τίς περιουσίες τους!"

      Δεν ήταν 250.000. Ήταν γύρω στους 180.000, από τους οποίους οι 45-60.000 ήταν Τουρκοκύπριοι (που άφησαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους στον νότο του νησιού.

      Διαγραφή
  23. Αγαπητοί φίλοι,
    παρατηρώ και στην περίπτωσή μου και σε πλήθος άλλες, γίνεται ένα λάθος. Στρέφεστε κάποιοι εναντίον των οποιωνδήποτε συνερευνητών σας που αυτή την πληροφόρηση ή την γνώση έχουν, αυτά έχουν την καλοσύνη να γράφουν.
    Εσείς, πέστε ότι θετικό επί της υποθέσεως γνωρίζετε. Δεν έχουν νόημα οι ταμπέλλες όταν μπαίνουν από άλλους για άλλους μεταξύ συνερευνητών. Δημιουργούν συνήθως μόνο πικρίες. Αυτοί που γράφουν σήμερα, κάποιον καημό έχουν και τις όποιες γνώσεις τους τις πλήρωσαν ακριβά. Επωφεληθείτε, Μην εξαντλείτε τον δυναμισμό σας σε μεταξύ μας άκαρπους διαπληκτισμούς σε προσωπικό επίπεδο. Ρωτήστε εάν δεν ξέρετε κάτι με ευγένεια άλλοι που ξέρουν να σας πούν. Με κάθε συμπάθεια και ευχές για λευτεργιά στην Πατρίδα μας και στον κόσμο, +Απόστολος Κ. Γάτσιας, πάσχων ίσως από πολλά και για πολλά, αλλά απ' όσο ο ίδιος γνωρίζω, από πλευρίτιδα όχι. Λίγο ζάχαρο που εμφανίστηκε το καταπολεμώ κι ως ένα σημείο κι αν κάποιου είμαι οπαδός και φίλος, Αυτός είναι ο Ιησούς ο Ναζωραίος, ουδείς άλλος, έρρωσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς φιλον ΑΠΕΛΛΗΝ
    Γραφεις:
    15 Μαρτίου 2011 12:47 μ.μ.
    >υγ:
    Βλέπω ξαναεμφανίστηκε το "προοοδευτικό φαντασματάκι"!!!<

    Δεν ειναι φαντασματακια πλεον! Τους σαγιανιμ τους εχω αποκαλυψει στο παρελθον και τους αποκαλυπτω τακτικα. Μ' οτι πολυχρωμες κυλωτιτσες μας κοπιασουν εδω μεσα.
    "Λευκοι Τουρκοι" η κατα το απλουστερον "Λευκοι Τουρκοσποροι" ειναι.
    Περιπλανωμενοι σαραφηδες-ιουδαιοι που τωρα τοχουν κανει της μοδας να αγοραζουν ....χρυσα δοντια.
    Αλλα πως τους πονεσε και τους ποναει ο Πλευρης!!!!!!
    Στον υπνο τους τον βλεπουνε και εχουν βαλει τον Καστανιδη να γραψη νομους κομμενους και ραμμενους στα μετρα τους. Δεν ξερουν οι σαγιανιμ Ντονμενδες οτι "οποιος αλλου λακκο σκαβει, πεφτει ο ιδιος μεσα"!
    Για να μην ξεχναμε τα ονειρα των ελληνοφωνων ελληναραδων "Λευκων Τουρκων απο την Μανη" που πληρωνουν φορους μονο στην χαβουζα της γιαφκας τους (αααα ρε πουστη Παπαδοπουλε) ειχαν αλλα ονειρα για την Μακεδονια μας!

    "ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    Δεν τα λεω γω αλλα.....
    Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας".
    http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_6528.html

    Και κεινη η οδαλισκη που ξαφνικα μας προεκυψε "Μανιατης"!;!;!; Τι σου λεει αυτο;
    Χασαμε και τον Αρχελαο με τον Δημοκερατο και τον sterg με το σκυλολοϊ του αλλα μην ανυσηχεις! Εχουμε Νικους και Πολυβιους και κατι περιεργες σκιωδης φατσες που αν τους βαλουμε ολους στο εργαστηριο θα μας προκυψη ενας ομωνυμος και ομοουσιος σαγιαν, ντενεκες επικοινωνιας που εχει ειδικην αδειαν μεταδοσεως της αληθειας.
    Αλλα εγω ειμαι ησυχος.
    Τους επεισα και δηλωσαν δημοσιως και εν γνωσει των συνεπειων του νομου, οι Λευκο-Τουρκοι, οτι στην ουσια ειναι εβραιοι και οτι αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της γιαφκας τους θα πολεμησουν με το μερος της Ελλαδας.
    Ξεχασαν να μας επιβεβαιωσουν αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδας και τουρκιας τινος το μερος θα παρουν. Αυτο θα το εξετασουμε σε αλλο σχολιο.

    Συνεχιζω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συνεχεια

    Το παρηγορο ειναι οτι σαγιανιμ δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα.
    Υπαρχουν και αλλου. Ακομα και στην Λιβυη.

    Διαβαζω:
    Χθες επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς το ηγετικό στέλεχος και θεωρούμενος ως «θεωρητικός» της εξτρεμιστικής οργάνωσης, Αμπού Γιαχία Αλ-Λίμπι, με μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα που κυκλοφόρησε σε ισλαμιστικές ιστοσελίδες, κάλεσε τους Λίβυους συμμορίτες να μην κάνουν πίσω:
    «Οι Λίβυοι υπέστησαν κάθε είδους δεινά επί 40 χρόνια στα χέρια του Καντάφι, ο οποίος τους χρησιμοποίησε σαν πειραματόζωα για τις σάπιες ιδέες του, τους ανόητους παραλογισμούς του, την τρελή πολιτική και τις βλακώδεις απόψεις του. Συνεχίστε την εξέγερση χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο, προκειμένου να ρίξετε τον Καντάφι στην άβυσσο και τον πόνο. Αν χάσετε τη μάχη, το τίμημα που θα πληρώσετε θα είναι νέες σκληρότερες δεκαετίες, πιο καταπιεστικές και πιο άδικες απ’ αυτές που έχετε ζήσει».
    Εδώ, βέβαια, γεννάται το ερώτημα: Πως γίνεται οι δύο θεωρητικά ασυμφιλίωτοι εχθροί, οι αμερικανο-εβραιοι και οι τρελοί του Αλλάχ, να έχουν τα ίδια συμφέροντα και να υποστηρίζουν την ίδια εξέγερση και μάλιστα σε μια αραβική-μουσουλμανική χώρα; Μήπως, λοιπόν, δεν είναι και τόσο εχθροί, αλλά αποτελούν την διαφορετική όψη του ιδίου νομίσματος, με σκοπό την καθυπόταξη ολόκληρου του κόσμου στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; Τα συμπεράσματα δικά σας…
    Βρε Λευκοτουρκοι ντονμεδες σαγιανιμ, λετε ναναι αληθεια;

    Αλ-Καϊντα-Μοσσαντ και CIA... συμμαχια; Γιατι εσεις μας ορμηνευετε να συμμαχησουμε και με τον διαβολο.
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fakealqaeda.php#axzz1GNpNnKMI

    Μιας και μιλαμε για οβριους, ή Λευκους Τουρκους (το ιδιο ειναι) ας μην ξεναμε να τους ευχαριστουμε καθημερινως για την τιμη της βενζινας που πληρωνουμε στα βενζιναδικα την σημερον.



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ;" ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ;ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ! ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙΛΗΔΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ! ΛΕΛΕΥΩ ΤΑ ΨΥΑΣ! ΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ,ΑΡ ΑΕΤΣ!! ΠΑΛΕΑ ΕΙΠΑ ΛΟΓΙΑ Σ'ΑΒΟΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΛΙΑΣΑ'ΣΕ,ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ 1000 ΦΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΘΑ ΑΝΑΣΠΑΛΚΟΥΝΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΗ Π@@@@@Σ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ.

    ΥΓ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ; ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολύβιος

    15 Μαρτίου 2011 1:41 μ.μ.

    Βαρέθηκα νά σχολιάζεις.. τά" σχόλια" τών τού ιστολογίου...
    Γράψε τήν δική σου άποψη,ιστορικό στοιχείο,πληροφορία,κριτική,σάτιρα...ότι θέλεις.Γράψε όμως!
    ----------------------

    Γράφω πάντα τις απόψεις μου και το γνωρίζεις πολύ καλά ειδικά ΕΣΥ! Άλλωστε είναι πολλές φορές που δεν έχεις απαντήσει σε διάφορα στοιχεία και πληροφορίες που έχω παραθέσει. Ακόμη και τώρα!
    Σου έκανα κάποιες ερωτήσεις και δεν απάντησες καν! Φοβάσαι την αλήθεια;
    Το "Εκκλησιαστής" δεν μου χρειάζεται, ούτε μου πάει! Υπερασπίζομαι πάντα την Φωτεινή πλευρά της Ορθοδοξίας.

    Για όλα τα άλλα που λες για τους σχολιασμούς, σαν την θιγομένη πόρνη που το παίζει παρθένα του κόπυ πέιστ, έχω να σου πω το εξής:

    Σχολιάζω/σχολιάζομαι/σχολιάζεις/ σχολιάζεσαι/σχολιάζουν.

    Αλλιώς, γρήγορα στο κουτάκι σου!!!

    -----------------
    Νικος

    15 Μαρτίου 2011 1:52 μ.μ.

    ------------------

    Άσε ρε Νίκο, εσύ..... δεν πιάνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς "μη ρατσιστες":
    Eιλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει ο "ρατσισμος";
    Γιατι ντε και καλα θελουν να εξαλειφθουν οι ρατσες;
    Γιατι θελουν μια φυλη και μια γλωσσα;
    H ποικιλια ειναι κομματι της ζωης.
    Αλλο η γκριζα αρκουδα αλλο η καφε.
    Αλλο το κοκκινο τριανταφυλλο,αλλο το γαρυφαλλο.Το ιδιο μυριζει ο κρινος και το ιδιο η παπαρουνα;
    Ολα εχουν την ομορφια τους.
    Γιατι πρεπει ναχουμε δυτικο πολιτισμο παντου;
    Ποιος μας εδωσε το δικαιωμα να επεμβαινουμε "ως φιλανθρωποι" παντου και σε ολα;
    Mηπως μας εχει επηρεασει ο μυθος της Βαβελ;
    Mηπως εχουμε κολλησει την σκεψη μας στον αντιχιτλερικο προπαγανδισμο ;
    Ειναι πολυ ευκολο να φωναζεις αντιρατσιστικα συνθηματα.
    Ειναι και επικερδες.
    Γιατι εχεις back-up...
    Κερδιζεις...
    Συμφερει...
    Το υπαγορευει κιο νομος της αγορας.
    Ο αγοραιος νομος...
    Oχι ο νομος του πνευματος...
    Ή παλι κανω λαθος;
    Ναι ειμαι ρατσιστης γιατι αγαπω τις ρατσες.
    Δεν θελω να βλεπω τον αφρικανο στο Brompton αλλα στην αφρικη.
    Κιουτε μαρεσει να τον βλεπω γραβατωμενο να σφαζεται με καλασνικωφ με τις αλλες φυλες στο αλ-τζαζιρα.
    Προτιμω να μην τον βλεπω καθολου.
    Κιουτε μαρεσει να με δουλευουν οι δικοι μου που δεν θεωρουν τον εαυτο τους δικους μου αλλα δικοι κανενος.Τι μοναξια...
    Τι αγοραια μοναξια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ήταν Εβραίος ο Κεμάλ;

    Σα να λέμε είναι Καθολικός ο Πάπας;

    Θέλει και ρώτημα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπερασπίζομαι πάντα την Φωτεινή πλευρά της Ορθοδοξίας
    15 Μαρτίου 2011 6:00 μ.μ.

    Ασε ρε απελλη την "φωτεινη πλευρα"
    και κοιτα τα σκοταδια της σαλεμμενης ψυχης σου.Βλεπω ερριξες προσωρινα και τους τονους,προσφιλης σου μεθοδος οταν στριμωχνεσαι.Αντε παγενε με τους ομοιους σου που οι προγονοι τους καψανε την βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας και σκοτωσαν την κορυφαια Υπατια.

    [Σου μεταφερω και λιγο Βικιπεδια
    Η Υπατία (370-415 μ.Χ.) υπήρξε Ελληνίδα νεοπλατωνική φιλόσοφος, αστρονόμος και μαθηματικός. Έζησε και δίδαξε στην Αλεξάνδρεια όπου και δολοφονήθηκε από όχλο που αποτελείτο από φανατικούς χριστιανούς.]

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ομαντεοναρα , τα "εχασες",

    <<...Χασαμε και τον Αρχελαο με τον Δημοκερατο και τον sterg με το σκυλολοϊ του αλλα μην ανυσηχεις!...<<

    και "επεισες" ...

    <<...Τους επεισα και δηλωσαν δημοσιως και εν γνωσει των συνεπειων του νομου, οι Λευκο-Τουρκοι, οτι στην ουσια ειναι εβραιοι και οτι αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της γιαφκας τους θα πολεμησουν με το μερος της Ελλαδας...
    15 Μαρτίου 2011 4:18 μ.μ.<<

    για την



    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ομαντεοναρα , τα "εχασες",

    <<...Χασαμε και τον Αρχελαο με τον Δημοκερατο και τον sterg με το σκυλολοϊ του αλλα μην ανυσηχεις!...<<

    και "επεισες" ...

    <<...Τους επεισα και δηλωσαν δημοσιως και εν γνωσει των συνεπειων του νομου, οι Λευκο-Τουρκοι, οτι στην ουσια ειναι εβραιοι και οτι αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της γιαφκας τους θα πολεμησουν με το μερος της Ελλαδας...
    15 Μαρτίου 2011 4:18 μ.μ.<<

    τον εξευτελισμο σου - συνεχιζε να διασκεδαζεις το κοινο !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και σε 'ο,τι αφορά τους Εβραίους, γιατί Εβραίος ήταν ο Κεμάλ (να, γιατί και η βοήθεια από την εβραϊκή σοβιετία), σας παραθέτω 2-3 ιστορικές μαρτυρίες εβραιοτουρκικής αλληλεγγύης και σύμπνοιας!!

    1.
    "...Μερικοί Εβραίοι πήραν την άδεια του δημίου (σύμφωνα με ορισμένους τον δωροδόκησαν), έδεσαν τα πόδια του λειψάνου (του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄), το έσυραν από το Πατριαρχείο μέχρι την παραλία κοροϊδεύοντας και βλαστημώντας, το έριξαν στην θάλασσα και έδωσαν το σχοινί στον δήμιο που περίμενε μέσα σε ένα πλοιάριο" (σελ. 102)

    2. Επανάσταση στον Πολύγηρο Μάιος 1821.
    "...Ο μουτεσελίμης, μαθαίνοντας τα γεγονότα, εξαγριώθηκε, σούβλισε τους ομήρους των επαρχιών και αποκεφάλισε τον Επίσκοπο Κυτρών, τον Χριστόδουλο Μπολάνο, τον Χρίστο Μενεξέ και τον Κυδωνιάτη. Φυλάκισε 2.000 άλλους χριστιανούς στο ναό και στην αυλή της μητρόπολης και λεηλάτησε πολλά σπίτια. Στις αιματηρές αυτές ενέργειες οι Τούρκοι είχαν θερμούς συμπαραστάτες τους Εβραίους της πόλης, οι οποίοι πήραν τα όπλα κατά των χριστιανών. (σελ.187)
    και παρακάτω...

    3.
    "...οι Τούρκοι της Θεσσαλονίκης αναθάρρησαν και, παίρνοντας τους Εβραίους μαζί τους, προχώρησαν ως στα Βασιλικά, τέσσερις ώρες μακριά από την Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησαν 200 Έλληνες οπλοφόρους..." (σελ. 188)

    Παρακάτω...

    "...Οι Τούρκοι και οι Εβραίοι μπήκαν στην κωμόπολη (Βασιλικά), έκαψαν τα σπίτια της, σκότωσαν πολλούς κατοίκους και αιχμαλώτισαν αρκετούς άλλους" (σελ. 188)

    Η Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του Σπ. Τρικούπη.

    Το ίδιο έκαναν και στη Γαλάτιστα λίγες ημέρες μετά! Και όχι μόνο (δες Βαλκανικούς πολέμους, Μικρασιατική καταστροφή κλπ)!!

    Μετά αναρωτιέστε για τη σημασία της καταγωγής και για την διαχρονική και συγγενική σχέση του Κεμάλ και των Τούρκων με τους Εβραίους;;

    Η ιστορία, ας είναι ο δάσκαλος και ο καθοδηγητής όλων μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Κεμαλ ητο υιος ψευδοεξισλαμισθεντος κρυπτοεβραιου(ντονμε)και αλβανιδος.Φυλετικως ομιλωντας,ισως απο τους χειροτερους γονιδιακους συνδυασμους(χωρις απολυτον γενικευσιν).Ο αξιοτιμος κος +Αποστολος Γατσιας ειναι ο γνωστος αρθρογραφος ιερευς η απλη συνωνυμια;Μετα τιμης δι'ολους τους προλαλησαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πατέρας του καταγόταν από το χωριό Κοτζατζίκ της ΠΓΔΜ, τουρκικό χωριό. Τί Εβραίος;

      Διαγραφή
  35. @ Ηλία τάπες όλα.
    Αλλά μην γίνεσαι τόσο ρομαντικός.
    Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είναι εξ αρχαιοτάτων χρόνων αργυρώνητοι προδότες του Ελληνισμού προσποιούμενοι όπως πάντα τα θύματα και τους εν σφαγείω αμνούς.

    @ ΑΠΕΛΛΗ
    Ποιος Πολύβιος;
    Ο γνωστός παπατζής και χαχαμίκος είναι!
    Ξέρεις αυτός που δεν έχει αφήσει αρχαίο για αρχαίο όνομα.
    Ούτε ο μακαρίτης ο αρχαιολόγος Ανδρόνικος νάτανε.
    Για τι κουτάκια τους μιλάς;
    Αυτοί ζούνε κάτω απ όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στον βούρκο της σαπίλας τους και όταν δουν το φώς του Ήλιου τρέχουν για το πλησιέστερο κάλλυμα.




    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Ήταν Εβραίος ο Κεμάλ;"

    Ξέρω 'γώ; Πιθανώς και νά ήτανε. Αλλά κοιτάζοντας τη φωτογραφία τής ανάρτησης, βλέπει κανείς να ανοίγεται διάπλατα και μια άλλη πτυχή αυτηνής (τής προσωπικότητας). Δηλαδή, αν αφαιρέσουμε το μουστακάκι (νομίζω στην τούρκικη αργκό το λένε feretze), βάλουμε λίγο χρώμα ακολουθώντας τις περιγραφές (γαλανά ματάκια, ξανθούλι κλπ), παρατηρήσουμε τα λεία απαλά μαγουλάκια, το άσπρο δερματάκι, και το ελαφρά ανασηκωμένο φρυδάκι... τσουπ, ως δια μαγείας μάς αποκαλύπτεται ένα γλυκό αγόρι! Χμμμ... Λές;

    (κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ήταν κι εκείνοι οι κακοήθεις οι Βέλγοι που πριν μερικά χρόνια τον είχαν περιλάβει στη λίστα με τις διάσημες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καταρχάς και καταρχήν η καταγωγή παίζει τεράστιο ρόλο. Αλλιώς ο λαός μας δεν θα "έλεγε απο που κρατά η σκούφια σου". Ρόλο παίζει και η καταγωγή και το DNA. Για λόγους πολιτικής ορθότητας λέμε πως δεν παίζει ρόλο. Απο 'κει και πέρα οτι δεν μας παρέχει ή μας παρέχει η καταγωγή συμπληρωνεται ή καταστρέφεται απο την παιδεία-αγωγή, τις συναναστροφές και το κοινωνικό περιβάλλον. Για παράδειγμα απο τα γραφόμενα του Ακρίτα καταλαβαίνω 2 πράγματα:
    1)Δεν είναι κάτω απο το αυλάκι.
    2)Είναι απο τη Β. Ελλάδα και πιθανότατα με καταγωγή απο τη Μ. Ασία. Μάλλον Πόντιος. Η καταγωγή διαμορφώνει το χαρακτήρα και δεν το λέω φυσικά μειωτικά για τον Ακρίτα. Απλά κάνω μια υπόθεση. ο τρόπος που εκφράζεται μου θυμίζει Βορειοελλαδίτη.
    Όσον αφορά το κεφάλαιο Κεμάλ φυσικά και ήταν Ιουδαικής καταγωγής. (Όχι Εβραικής). Όπως και ο Τζεμ. Δεν ήταν όμως Εβραίος στο Θρήσκευμα αλλά Ντονμές. Και υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στους Εβραίους και τους Ντονμέδες. Για παράδειγμα οι Ντονμέδες μεταξύ άλλων αυνανίζονταν μέσα στις Συναγωγές. Γενικότερα δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά με τους λοιπούς Ιουδαίους. Φυσικά κάποιοι Ντονμέδες με κάποιους Ιουδαίους είχαν επαφές. Τα πράγματα γενικότερα είναι πιο σύνθετα απο όσο νομίζουμε. Και μεταξύ μας,πολλοί Έλληνες ή έστω Ελληνόφωνοι είναι εξίσου βρώμικοι.
    ΚΑΝΕΝΑΣ-ΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ Ηλία τάπες όλα.
    Αλλά μην γίνεσαι τόσο ρομαντικός.
    Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είναι αργυρώνητοι προδότες του Ελληνισμού ποιούμενοι όπως πάντα τα θύματα και τους εν σφαγείω αμνούς.

    @ ΑΠΕΛΛΗ
    Ποιος Πολύβιος;
    Ο γνωστός χαχαμίκος είναι!
    Ξέρεις αυτός που δεν έχει αφήσει αρχαίο για αρχαίο όνομα.
    Ούτε ο μακαρίτης ο αρχαιολόγος Ανδρόνικος νάτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οβριε!
    Τι να σου κανω. Δεν μπορω να τον πλανησω γιατι μετα θα μου ζητας και τα ροκανιδια.
    Παντως για να κλεισουμε μια και καλη.
    Εγω και μπορω και εχω το δικαιωμα να σε αποκαλω αυτο που εισαι.
    Δηλ. Οβριος!
    Εσυ μονο Ελληνα μπορεις να με αποκαλεις.
    Σωστα;

    Δημιοκερατε εβραιε;
    Ουστ λακε! αρουραιε!


    Μιας και μιλαμε για οβριους, ή Λευκους Τουρκους (το ιδιο ειναι) ας μην ξεχναμε να τους ευχαριστουμε καθημερινως για την τιμη της βενζινας που πληρωνουμε στα βενζιναδικα την σημερον.





    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΚΡΙΤΑ η παρουσία σου είναι πολύτιμη, οι αναρτήσεις σου σπουδαίες, το ίδιο και τα σχόλιά σου. Μην κολλάς. Μέτρα και εμένα δίπλα σου. Και μην χαραμίζεις το μαχαίρι σου σε τζούφια πεπόνια.

    ΠΟΛΥΒΙΕ 1:41 μ.μ., δεν μου αρέσει να υπερασπίζομαι ανθρώπους που μπορούν άνετα να το κάνουν για τον εαυτό τους, νιώθω όμως την ανάγκη να σου πω ότι αδικείς κατάφωρα τον ΑΠΕΛΛΗ με αυτό το σχόλιό σου. Το μόνο που δεν κάνει είναι να σχολιάζει για να σχολιάζει, πάντα έχει επιχειρήματα ο λόγος του και συνοδεύεται από δεδομένα γνώσης. Έχει πάντα άποψη και την δύναμη να την υποστηρίζει, ίσως γι’ αυτό και δέχεται επιθέσεις. Ελπίζω να ανακαλέσεις, έστω και μέσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α -
    Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν πίσω από κάθε ΚΑΘΑΡΜΑ της Ιστορίας να κρύβεται η εβραϊκή καταγωγή. Την οποία βέβαια ουδείς παραδέχεται ανοικτά, σαν να ντρέπονται, να θέλουν να την κρύψουν. Ο Κεμάλ «αγρότης». Ναι, καλά. Μόνο που αντί να ασχολείται με τα ραπανάκια του, αποφάσισε να ξεριζώσει τους Έλληνες της Ανατολής, από τα αρχέγονα εδάφη τους. Τι άλλο θα ακούσουμε. Μήπως είναι και μόνος, και ψάχνει...

    Φυσικά υπάρχει η παγίδα να πιστέψουμε και το ανάποδο, δηλ. ότι όλοι οι Εβραίοι είναι καθάρματα. Θα ήταν μεγάλο σφάλμα, μια επικίνδυνη γενίκευση. Ίσως και ο ίδιος ο λαός των Εβραίων να είναι θύμα του εβραϊσμού, σιωνισμού, μασωνίας, και λοιπών παραφυάδων αυτής της «ιδεολογίας» του χρήματος, του ελέγχου, του σκότους. Αν, όπως λένε οι κακές οι γλώσσες, Εβραίοι υπήρξαν οι κύριοι χρηματοδότες του Χίτλερ, μάλλον χρησιμοποιούν τον ίδιο τον λαό τους για να εγκαθιδρύσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους. Αν, για παράδειγμα, ο πατέρας της μεγάλης στην ψυχή Ελληνίδας Ζακλίν ντε Ρομιγί ήταν Εβραίος, αν η καταγωγή της Ναόμι Κλάϊν που ξεσκεπάζει τους οικονομικούς εγκληματίες είναι εβραϊκή, τότε δεν μπορούμε, δεν επιτρέπεται να γενικεύουμε. Ούτε όμως να αρνούμαστε την πραγματικότητα, και να φοβόμαστε να μιλήσουμε.

    Εβραϊσμός και Ισλαμισμός. Ιδεολογίες βίας, κρυμμένες πίσω από μια διεστραμμένη αντίληψη του Θεού. Βία οικονομική, κρυφή, λαθραία και ύπουλη από την μία, ντυμένη με ακριβά κοστούμια, με τα όπλα μέσα σε χαρτοφύλακες. Από την άλλη, βία ωμή, με απειλές, να πεθάνουν οι άπιστοι. Σφαγές, εκτοπισμοί, λεηλασίες, απειλές. Μήπως το ισλάμ τροφοδοτείται και ενισχύεται από τον σιωνισμό για να κάνει τις βρωμοδουλειές του ;

    Να μην λερωθούν με αίμα τα κοστούμια. Υπάρχουν οι πρωτόγονοι γι’ αυτό. Ψέμα είναι ότι οι «πολιτισμένοι» χριστιανοί Δυτικοί απλά κοιτούσαν από τα πλοία τους τους τούρκους να σφάζουν και να καίνε τους Έλληνες της Σμύρνης ; Βέβαια οι εγκαταστάσεις της Standard Oil του Rockefeller στην Σμύρνη παρέμειναν άθικτες. Και γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αλλά και των Αρμενίων ...

    Σιωνισμός και ισλάμ. Και στη μέση το Φως. Ο Ελληνισμός. Και το μήνυμα του Χριστού. Ναι, και αυτό. Το ιερατείο της Εκκλησίας απέτυχε, σε πολλές περιπτώσεις να το υποστηρίξει, όμως αυτό δεν το αναιρεί. Υπάρχει και η φωτεινή πλευρά της Ορθοδοξίας, αλλά είναι αυτή που βρίσκουμε μέσα μας, αυτή που προδόθηκε από τα χρυσοποίκιλτα ράσα και τις τιάρες με τα «πολύτιμα» πετράδια. Αυτή που προδίδεται σήμερα, που, ως συνήθως, η Εκκλησία «πολιτεύεται» αντί να αντισταθεί στην βία που ζούμε.
    (συνεχίζω..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Β-
    Πιστεύω ότι η Ορθοδοξία υπήρξε το όχημα του Ελληνισμού, και μπολιάστηκε από αυτόν. Σύνθεση των δύο χρειάζεται να κάνουμε σήμερα, όχι να επιλέξουμε. Αν η μασωνία κρύβεται πίσω από πολλά «αρχαιολατρικά» σωματεία, όπως παραδέχτηκε λίγους μήνες πριν τον θάνατό του ο συγχωρεμένος πλέον Ιωάννης Φουράκης, τι σημαίνει αυτό ; Ποιος χρηματοδοτεί και ενισχύει μια υποτιθέμενη εσωτερική ρήξη των Ελλήνων ως προς βασικά στοιχεία της ταυτότητάς τους ;

    Ουδείς μπορεί να αρνηθεί την παγίδα του σκοταδισμού που βρίσκεται πίσω από οποιαδήποτε θρησκεία. ......
    «Μια μέρα που ένιωθα να μ' έχουν εγκαταλείψει όλα και μια μεγάλη θλίψη να πέφτει αργά στην ψυχή μου, τράβηξα, κει που περπατούσα μες στα χωράφια χωρίς σωτηρία, ένα κλωνάρι άγνωστου θάμνου. Το 'κοψα και το 'φερα στο απάνω χείλι μου. Ευθύς αμέσως κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι αθώος. Το διάβασα σ' αυτή τη στυφή από αλήθεια ευωδιά τόσο έντονα που πήρα να προχωρώ το δρόμο της μ' ελαφρύ βήμα και καρδιά ιεραποστόλου. Ώσπου, σε μεγάλο βάθος, μου έγινε συνείδηση πια ότι όλες οι θρησκείες λέγανε ψέματα. Ναι, ο Παράδεισος δεν ήταν μια νοσταλγία. Ούτε, πολύ περισσότερο, μια ανταμοιβή. Ήταν ένα δικαίωμα.» Οδυσσέας Ελύτης, Ο Μικρός Ναυτίλος.

    Όμως η Ορθοδοξία δεν επικροτεί την βία. Και το μήνυμα του Χριστού δεν είναι ασύνδετο με τις επιταγές των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων. Θα το βάλουμε επιτέλους το έρημο να δουλέψει ; Δεν είναι κήπος μαλλιών το κεφάλι μας, άλλες οδηγίες χρήσης έχει. Αναρωτιέμαι, γιατί υπάρχει στο Άγιον Όρος Αγιογραφία με τον Πλάτωνα και την Σίβυλλα, την ιέρεια του Απόλλωνα, αν είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία δυνάμεις αντικρουόμενες ;

    Μήπως τα πλοκάμια του σιωνισμού είναι πιο παλιά από ότι πιστεύουμε και μόλυναν και τα ιερατεία του Χριστιανισμού ; Επίτηδες εννοείται. Με σκοπό την άλωση του Ελληνισμού. Όπως έχουν μολύνει την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Και όχι μόνο. Εβραίος δεν είναι ο σημίτης ; Η δαμανάκη ; Και άλλοι πολλοί, με αλλαγμένα επίθετα, αλλά φανερές πλέον προθέσεις και σχέδια. Αλλά και οι ξεπουλημένοι, ανεξάρτητα καταγωγής, οι φοβισμένοι εξαγορασμένοι «Έλληνες», οι χειρότεροι τελικά.

    Ποιος είναι ο προθάλαμος του πολιτικού χρίσματος ; Η μασωνία ίσως ; Μυστικά και ψέμματα. Κρυφές συνάξεις ανελεύθερων ανθρώπων, φορούν την ποδίτσα τους και συνωμοτούν. Αληθεύει ότι δεν είναι ο 33ος βαθμός ο τελευταίος της μασωνίας, αλλά μετά «ασκούν» τον εωσφορισμό ; Ακόμα χειρότερα. Τι κατάντια. Ένα μάτσο «πολιτισμένων» ανθρώπων, «μορφωμένων», να προσκυνούν κέρατα και ουρές, σκοτάδια και χάος, να βρωμίζουν την ψυχή τους, αντί να ανοίξουν κανένα βιβλίο να ξεστραβωθούν. Να διαβάσουν Πλάτωνα, για παράδειγμα, για αρχή. Ακόμα και ο Ποπάϊ ανωτέρου επιπέδου από την τωρινή τους γνώση θα ήταν.
    (συνεχίζω-πάλι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γ-
    Είναι θέμα Ιδεολογίας. Ιδεών. Η καταγωγή, όταν είναι συνυφασμένη με την ιδεολογία, θρησκεία, δεν μένει πνευματικά αμόλυντη. Ποιος υμνεί το Φως, το πνεύμα, ποιος το σκοτάδι, την ύλη. Ορισμός του Ανθρώπου. Είναι πλασμένος να είναι Ελεύθερος, να κοιτά ψηλά ; Να αγαπά την Πατρίδα του και να τιμά την Ιστορία του ; Η προορίζεται να έχει μενού Μονσάντο, άρωμα αεροψεκασμών, «οικονομία» δούλου, αμνησία Ιστορική και να προχωρά σκυμμένος. Υποταγμένος στην ζωή που του πούλησαν ως αληθινή, κι ας φωνάζει μέσα του η ψυχή του Έλληνα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.

    Ας μην ξεχνάμε και τον φυσικό Θάνατο. Του σώματος. Το Πνεύμα δεν πεθαίνει. Εκεί την πατούν οι ιδεολογίες της βίας. Από το πλέον δημοκρατικό φαινόμενο. Κανείς δεν μένει εδώ για πάντα. Και τα μπιχλιμπίδια που «πούλησαν» στους αποκαμωμένους και αποδεκατισμένους από τους πολέμους του περασμένου αιώνα Έλληνες για να μας υπνωτίσουν προκειμένου να μας κατακλέψουν και απενεργοποιήσουν αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Έτσι κι αλλιώς έχουμε πολλές μούτζες να δώσουμε και τα πολλά δαχτυλίδια βαραίνουν τα δάχτυλα.

    Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
    Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συζήτηση μέ τόν αείμνηστο φίλο καί καθηγητή Πανεπιστημίου Αντρέα Παναγόπουλο:
    -Πές μου Αντρέα γιά τούς Ήρωες Έλληνες,τούς πιό κοντινούς τού'21.
    -Ήθελα νά τούς έμοιζα λίγο..
    -Μά είσαι τό "πνεύμα",έχεις τήν "Γνώση",διδάσκεις στό Πανεπιστήμιο τούς αυριανούς Πολίτες.
    -Ήθελα πρίν πεθάνω...νά είχα ρίξει μέ κανονικό τουφέκι,μέ αληθνές σφαίρες,νά είχα πολεμήσει γιά τίς αρετές τής Πατρίδος.
    -Μά εσύ ρίχνεις σφαίρες μέ τά γραπτά σου ,τίς ομιλίες σου,κάθε "γράμμα"καί στό στόχο.
    Πές μου γιά τόν Θωδοράκη Κολοκοτρώνη.
    -Τετράγωνη Πελοπόννα κεφάλα!
    Καί πρόσεξε πολλές φορές τήν μεγάλη Αρετή τής Ελευθερίας τήν κατακτάς,δέν σού τήν παραχωρούν μέ ευχολόγια.Εκτιμώ τήν γενναιότητα,μεγαλοψυχία,μεγαλοκαρδία ενός "Νικηταρά"!
    -Κύριε καθηγητά!είπα αυθόρμητα μέ σεβασμέ,αυτή είναι η γνώση!
    Έγινε ο Πολεμιστής καί εγώ απλά τον προσφώνησα μέ τόν "τίτλο"."ΠαπαΦλέσσας"ο μπουρλοτιέρης τών ψυχών γιά τήν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

    Πολύβιος
    "μπορεί νά διαφωνούμε,-ώ,μέ όσα λέγονται,αλλά θά υπερασπισθώ τό δικαίωμα νά τά λέμε(λέτε,λέω)"
    Μέ εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρίκα Κ.
    Εχεις γραψει παρα πολλα αλλα εγω θα σε απαντησω μονο συνοπτικα και αν καταλαβεις απαντησε διαφορετικα δεν χρειαζεται να προβληματιστεις.
    Τα βαθεια Εβραικα "πιστευω" σαν εχοντα προελευση απο Σουμερια μεσω
    Χαλδαικων και Ασσυριακων "πιστευω"
    πιστευουν στην ΦΩΤΕΙΝΗ πλευρα της Δημιουργιας δηλαδη στην ΤΑΞΗ και ο Γιαχβε που επικαλουνται οι (Γνωστες) Εβραιοι, και οχι ο μαζικος Εβραισμος ,ειναι ο Νομος που παρεμβαλλεται στην Φ Ω Τ Ε Ι Ν Η
    πλευρα της Δημιουργιας για την ιδια την Υπαρξη και Δημιουργια στην οποια ανηκουμε και ολοι εμεις που αντιλαμβανομαστε Ενα Δημιουργο.
    Ελα ομως που υπαρχει και η ΣΚΟΤΕΙΝΗ
    πλευρα της Δημιουργιας την οποιαν χειριζονται αλλοι και οχι οι γνησιοι και πραγματικοι Εβραιοι.Αυτη η πλευρα ειναι χαοτικη
    χωρις ρυθμικη κυκλικοτητα και ειναι ανακυκλωματικα μονοδρομικη.
    Θεωρειται Φρακταλικη υποστρωματικη φαση του Συμπαντος και εναντια στην ιδια την Ταξη και Ζωη οπως την ξερουμε εμεις οι απλοι κατοικοι αυτου του Πλανητη.Τα σεναρια που βλεπουμε να παιζονται ακολουθουν αυτην την Αριστερη Ατραπο και δεν τα κανουν Εβραιοι αλλα ατομα και ομαδες ολων των Φυλων και Θρησκειων.Αυτα τα τρομερα και τρομακτικα που βλεπουμε και θα συνεχιστουν δεν ειναι απο Σημιτικα-Εβραικα φυλα.Συμμετεχουν "ασπροι-μαυροι-κιτρινοι-...κοκκινοι και...τουρκουαζ"απο ολο τον Πλανητη.Κεντρικο σημειο η χειραγωγηση των ανθρωπων για συγκεκριμμενους λογους.Αυτα ζουμε ολοι μας και ειμαστε σε βαθεια απορια ΟΛΟΙ ΜΑΣ (και εγω)!
    ΥΓ
    Προβληματιστηκα πολυ αν πρεπει να γραψω το παρον σχολιο αλλα η αληθεια ειναι μια και αυθυπαρκτη και μονο το ψεμμα ειναι ανθρωπινη κατασκευη.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ακριτα δημοσιευσε το αυτο που σου εστειλα προ ολιγου,απλα επρεπε να σπασω την "σιωπη" μου κατ εξαιρεση
    διοτι κανενας δεν αντεχει επ απειρον την συκοφαντια με στοχο αλλους και οχι τους πραγματικους συμμετεχοντες σε ΒΑΡΥΤΑΤΑ σχεδια για τον ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιά τούς Ασιάτες:
    Νιρβάνα=γαλήνη,αταραξία
    Γιά τούς Εβραίους:
    ΤΟΡΆ=ο Νόμος τού Θεού,τού τετραγράμματου.
    Γιά τούς Έλληνες!
    Ισχύει μιά μόνον λέξις,"Αγών!"
    Μέχρι τήν οριογραμμή τής αγωνίας.
    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολύβιος
    "μπορεί νά διαφωνούμε,-ώ,μέ όσα λέγονται,αλλά θά υπερασπισθώ τό δικαίωμα νά τά λέμε(λέτε,λέω)"
    Μέ εκτίμηση

    16 Μαρτίου 2011 7:59 π.μ.
    -----------------

    Τις δικές μου ωστόσο διαφωνίες στα όσα ψευδή και χαλκευμένα λες, δεν τις σέβεσαι.
    Σε εμένα δεν αναγνωρίζεις το δικαίωμα να σε σχολιάζω, και όταν το κάνω γίνομαι κακός, γιατί σε τσούζει και σου χαλάει την performance της διάσπασης και του αρχαιοπρεπισμού που θέλεις να περάσεις.
    Σε ό,σα πολύ σωστά σου είπε η Ρίκα, έκανες γαργάρα και πέταξες την μπάλα έξω από το γήπεδο. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

    Αντι αυτού, μας έκανες μια στομφώδη επαναδήλωση περί των δικαιωμάτων του Λόγου (!!!) που σε εμένα όμως δεν αναγνώρισες υποκριτή, αφού μου απαγόρεψες να σε σχολιάζω.
    Ε, τι να τον κάνουμε τώρα πια τον Βολταίρο αφού υπάρχει ο Πολύβιος!!!

    Τελικά, είσαι πολύ πιο βλάξ από όσο φανταζόμουν!!
    Αλλά τέτοιος είσαι! Κίβδηλος και παρελκυστικός. Μιλάς για την αρχαία Ελλάδα, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι απλά τη χρησιμοποιείς για τους ιδιοτελείς σκοπούς σου της διάσπασης των Ελλήνων!
    Θα ήμουν πρόθυμος να μην τραβήξω το σχοινί, ακόμη και αν διαφωνούσαμε, αν έβλεπα και σε εσένα μια κάποια ειλικρίνεια στη διάθεση. Αλλά δεν την βλέπω.
    Έτσι με εμένα Πολύβιε απόκτησες κακό σπυρί στον κώ@λο! Στο υπόσχομαι!
    -----------------

    Ο Λάκης, ο Νικολάκης το ρούφηξε το αυγό του ή είναι νηστικούλης;
    Σου είπα ότι εσύ δεν "πιάνεσαι", είσαι πολύ λίγος. Αλλά επιμένεις να σηκώνεσαι στις μύτες των ποδιών για να φτάσεις!

    Φαίνεται και από την Βικιπεδια που μου "μεταφέρεις", εκτός βέβαια από το άδειο κεφάλι σου που το κτυπάς σαν τενεκέ πέρα -δώθε!
    Άνοιξε και κανένα βιβλίο ρε νούμερο, και μην αρκείσαι σε έτοιμη τροφή τσιπς που σου βάζουν άλλοι αμάσητη στο αμήχανο στόμα σου που χάσκει ορθάνοιχτο!

    "Βλεπω ερριξες προσωρινα και τους τονους,προσφιλης σου μεθοδος οταν στριμωχνεσαι"

    Επιμένεις ακόμη Λάκη-Νικολάκη;

    -------------------

    sterg

    Τα βαθεια Εβραικα "πιστευω" σαν εχοντα προελευση απο Σουμερια μεσω
    Χαλδαικων και Ασσυριακων "πιστευω"
    πιστευουν στην ΦΩΤΕΙΝΗ πλευρα της Δημιουργιας
    ----------------

    Εγώ γνωρίζω την Χαλδαϊκή Μαγεία, που είναι αναπόσπαστο μέρος της Εβραϊκής Καμπάλα, που οι Εβραίοι διδάχθηκαν τον καιρό της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας τους από τους Χαλδαίους μάγους. Μαύρο σκοτάδι, πήχτρα. Δαιμονολατρεία και μυστικισμός από λαούς της Ανατολής βυθισμένους στην δεισιδαιμονία και στην ειδωλολατρική προκατάληψη!
    Όλο φωτεινότητα!!!!!!!
    Από τότε "στράβωσαν" οι Εβραίοι της ανώτερης τάξης και εγκατέλειψαν τον αληθινό Θεό, ακολουθώντας τον Διάβολο, πράγμα για το οποίο τους κατηγόρησε ευθέως ο Χριστός και οι προφήτες πριν από Εκείνον.
    Αυτή δε η προσέγγιση τους με τις σκοτεινές και αιματηρές όψεις του μεσοποταμιακού δαιμονικού "πιστεύω", είναι που ευθύνεται για την μη αποδοχή του φωτεινού μηνύματος του Χριστού!
    Αυτή επίσης η κεντρική αντίληψη των σιωνιστών είναι που κινεί τα νήματα και τα πιόνια του παγκοσμιοποιημένου σιωνιστικού κινήματος μέσω των Στοών, που όλες ανάγονται όλως τυχαίως σε "μυστήρια" των αρχαίων θρησκειών της Ανατολής και στους γνωστικιστές.
    Όσο για όλα τα άλλα που λες:

    "Φρακταλικη υποστρωματικη φαση του Συμπαντος"

    Είναι μπλα-μπλα-μπλα, θεωρίες ανθρώπων, που ο Θεός απλώς δεν έχει καμία θέση, ούτε παίζει κάποιον ρόλο στην ζωή τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καί μόνο ότι χρησιμοποιείς εκφράσεις λέξεις κακό "σπυρί","κώ@λο"δείχνει πόσο γονατισμένος είσαι.
    1η Μ.ΑΛ,Γ'Μ.Α.Κ.=Πολύβιος κατάλαβες φαντασματάκι;
    Ανάποδα καβουράκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1η Μ.ΑΛ,Γ'Μ.Α.Κ.=Πολύβιος κατάλαβες φαντασματάκι;
    Ανάποδα καβουράκια;

    16 Μαρτίου 2011 5:30 μ.μ.
    -----------------

    Ρε συ!!

    Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις;;
    Ούτε που με ακούμπησες!!!
    Πάρε θέση και ξαναδοκίμασε, μπας και με πετύχεις!!

    1η Μ.ΑΛ,Γ'Μ.Α.Κ.=Πολύβιος

    Για να σου πω την αλήθεια, αυτό, με έναν μικρό αναγραμματισμό, μου μοιάζει σαν να λέει:

    ΠΡΩΤΟΣ-Η ΜΑΛΑΚΑΣ=Πολύβιος!!!

    Καλά, γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Α-
    Sterg,
    Μου απηύθυνες τον λόγο και σου οφείλω μια απάντηση. Ερωτήσεις περισσότερες μάλλον, παρά απάντηση. Εξεπλάγην διαβάζοντας ότι ο κεμάλ ήταν εβραίος, πίστευα ότι ήταν τούρκος μουσουλμάνος (τι άλλο;) που άλλαξε πορεία ιδεολογική για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τούρκων. Ο «ιδρυτής» της τουρκικής «δημοκρατίας» εβραίος ; Οι τούρκοι το ξέρουν ; Πάω στο σήμερα. Είναι ή δεν είναι εβραϊκών συμφερόντων οι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οίκοι ; Η Goldman Sachs, που κανείς δεν μας έχει εξηγήσει τι ρόλο έπαιξε και παίζει στο Ελληνικό «χρέος». Την οποία ο σημίτης έβαλε στο παιχνίδι. Τι καλούμαστε να πληρώσουμε σήμερα ; Με βάση ποιες συμφωνίες, μεταξύ ποιων ; Πότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για αυτά τα φαινόμενα ; Ινδουϊστές είναι ο Στρος Καν, ο Τζορτζ Σόρος ; Θα μου πεις οικονομικοί διαχειριστές – χρηματιστές είναι οι άνθρωποι, αγαπούν το χρήμα, καταστρέφουν λαούς ... Γιατί δεν μιλούν ανοιχτά για την θρησκεία τους ; Γιατί την κρύβουν ; Γιατί αρνήθηκε ο «καθηγητής» την θρησκεία του κεμάλ, με το ηλίθιο επιχείρημα ότι είναι αγρότης... Και γιατί να μην είναι ο εβραίος αγρότης ; Υποκείμενη νοοτροπία. Αν και για μένα είναι προσόν να μπορεί ένας άντρας να καλλιεργεί την γη. Γιατί ο μπουτάρης μιλά για τη «Νέα Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», την Θεσσαλονίκη ; Τι εννοεί ; Πολλά νιαουρίσματα στα κεραμίδια, αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι ελέφαντας στην στέγη.

    Ποια είναι αυτή η παγκόσμια δικτύωση, ιδεολογία του χρήματος, του παράνομου κέρδους την αποκαλώ, που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα ; Μου αναφέρεις θρησκειολογικά δεδομένα που δεν γνωρίζω. Σίγουρα δεν είναι μόνο Εβραίοι στις κάστες των διεθνών τοκογλύφων, υπάρχουν αρπακτικά όλων των θρησκειών και εθνικοτήτων. Και Έλληνες παίζουν τα παιχνίδια αυτά, που για εμένα είναι και οι χειρότεροι γιατί θα’ πρεπε να απέχουν από αυτά τα φαινόμενα. Είπα ότι πιστεύω ότι και ο εβραϊκός λαός είναι ανάμεσα στα θύματα της πολιτικής της βίας, για παράδειγμα το Ολοκαύτωμα, αλλοίμονο όμως αν στηρίχτηκε σε σιωνιστικά κεφάλαια. Μακάρι όχι, αδυνατώ να φανταστώ πως θα ένιωθαν τα θύματα-εβραίοι των ναζί. Αδυνατώ ... Ποιοι όμως ήταν οι χρηματοδότες του Χίτλερ ; Πως κατάφερε ένας σχιζοφρενής να αιματοκυλίσει την Ευρώπη ;

    Ποιες παραφυάδες έχουν παρεισφρύσει στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα και ακυρώνουν οποιαδήποτε υποψία άσκησης πολιτικής με Εθνικό φρόνημα και συνείδηση ; Γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών είναι φοβισμένοι οσφυοκάμπτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Β-
    Οι Έλληνες που σφαγιάστηκαν στην Σμύρνη, στον Πόντο, τα εγκλήματα στην Κύπρο, στην Πόλη, πότε θα βρουν αναγνώριση και Δικαίωση ; Οι Έλληνες νεκροί – θύματα των ναζί πάλι, πότε ; Αυτοί που πέθαναν από πείνα, που δολοφονήθηκαν στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο. Πολυετές αγώνα δικαστικό έδωσε ο συγχωρεμένος Γιάννης Σταμούλης με τους κατοίκους του Διστόμου και δικαιώθηκε/αν δικαστικά, αλλά το «ελληνικό» κράτος εμποδίζει την εκτέλεση της απόφασης. Έχουμε και τα δικά μας ολοκαυτώματα, αλλά κινδυνεύουν να περάσουν στην λήθη. Αν το επιτρέψουμε.

    Αναμφισβήτητα οι λαοί είναι τα θύματα της πολιτικής της βίας. Επιμένω ότι είναι θέμα ιδεολογίας, που όταν χρωματίζεται με την οικονομική κυριαρχία, τον θρησκευτικό φανατισμό και τις εδαφικές επιδιώξεις, αλλοίμονο.

    Περαιτέρω πιστεύω ότι το αντίδοτο σε αυτήν την καταστροφή είναι η Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία ως κτήμα όλης της Ανθρωπότητας, όχι μόνο των Ελλήνων. Ή έτσι θα έπρεπε να είναι. Γιατί όμως ο Ελληνισμός δέχεται τόσες επιθέσεις ; Ποιον απειλεί ; Η Ελληνική ιστορία ποιον απειλεί ; Η άνθιση της Ελληνικής Οικονομίας ποιον απειλεί ;

    Τέλος, δεν αναγνωρίζω την σκοτεινή πλευρά της δημιουργίας. Ανθρώπων δημιούργημα είναι το κακό. Ας κοιτάξουμε την φύση. Δεν έχω δει κανένα «κακό» ζώο, κανένα «κακό» δέντρο. Ας αναγνωρίσουμε ότι αν δεν μπει ένα τέλος στο κακό που σαρώνει την Ανθρωπότητα, στα οικονομικά εγκλήματα που πυροδοτούν την βία και την αστάθεια, κανείς μας δεν θα γλυτώσει. Κανείς. Και αυτό θα γίνει μόνο αν βγουν όλα στο Φως. Οι μυστικές συναντήσεις, συμφωνίες, οι λέσχες των «ισχυρών», οι καταβολές και οι επιδιώξεις τους, και τα λοιπά κρυπτοφανερά φαινόμενα της οικονομικής, και όχι μόνο, ζωής του πλανήτη. Και να πάψουν επιτέλους οι θρησκείες να ορίζουν τα πολιτικά συστήματα και τις πολιτικές συμπεριφορές και επιδιώξεις.

    ...................................................................
    ΑΠΕΛΛΗ, γιατί με στενοχωρείς και με ακυρώνεις ; Αν ζήτησα από τον ΠΟΛΥΒΙΟ να ανακαλέσει γιατί σου είπε ότι σχολιάζεις μόνο για να σχολιάσεις, εσένα τι πρέπει να σου ζητήσω μετά από όσα του είπες ; Γιατί είσαι τόσο εύφλεκτος ; Δεν είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΕΛΛΗ
    16 Μαρτίου 2011 5:30 μ.μ.

    Απελλη.
    ρωτησα "ειδικο" που αφου ειδε τα σχολια σου εβγαλε διαγνωση=
    "Ψυχοπαθητικη προσωπικοτητα("ηθικη παρανοια")με επιπωματικο υπομανιακο συνδρομο και συνυπαρξη σοβαρων καταθληπτικων στοιχειων λογω κοινωνικης απορρηψης του".
    Δεν σηκωνει θεραπεια η Ψυχοπαθητικη σου προσωπικοτητα γιατι εγινε στην εφηβεια σου αλλα μπορεις να παρεις καποια φαρμακα για την υπομανια σου και την καταθληψη.
    Μου ειπε "θελει προσοχη γιατι νομιζει οτι καταδιωκεται και αντιδρα σε αυτο με παραλληρητικες ιδεες και επιθεσεις.Καλυτερα να του λετε "ναι" σε ολα ιδιως σε θεματα που θεωρει τον εαυτο του θεματοφυλακα,τιτλο που πηρε μονος του υποδυομενος ρολους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΠΕΛΛΗ, γιατί με στενοχωρείς και με ακυρώνεις ;


    Αγαπητή Ρίκα,

    Είμαι από τους ανθρώπους που είναι πάντα έτοιμοι για συμφιλίωση.

    Με τον Πολύβιο τα βρήκαμε σε μια άλλη ανάρτηση και αλληλοευχηθήκαμε.
    Έτσι μιας και όλα αυτά έγιναν ετεροχρονισμένα εσύ δεν το αντιλήφθηκες.
    Έτσι δεν είναι Πολύβιε;

    Τώρα, σε ό,τι αφορά αυτό το "ζουλάπι"

    16 Μαρτίου 2011 5:30 μ.μ. και
    16 Μαρτίου 2011 7:55 μ.μ.

    που εμφανίζεται ως σκιά πάνω στον μπερντέ του Καραγκιόζη, δεν θα το "σβήσω" απόψε, για να μην σε στενοχωρήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΠΕΛΛΗ λυπάμαι αν βιάστηκα και σε αδίκησα, δεν το πήρα είδηση ότι είστε ΟΚ με τον ΠΟΛΥΒΙΟ, αλήθεια χαίρομαι γι’ αυτό. Το έχω καταλάβει ότι δεν είσαι κολλημένος και ότι είσαι υπέρ της συμφιλίωσης και του διαλόγου, γι’ αυτό σου εξέφρασα αυτό το παράπονο.
    Σχετικά με τα καβουράκια. Παραδέχομαι ότι η απόλυτη ηρεμία είναι ένα βαρετό φαινόμενο. Σου λέω λοιπόν, αν μου επιτρέπεις, φιλική αδεία, έχεις το ΟΚ, δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου, αν «σβήσεις» τα καβουράκια. Απλά αν θες σβήσε τα μισά σήμερα, και κράτα και λίγα για αύριο. Απ’ ότι κατάλαβα υπάρχουν πολλά !
    Βέβαια είναι όλα ανάποδα ; Κι αν είναι ανάποδα καβουράκια τι να σημαίνει άραγε, ότι προχωρούν κανονικά ; Ποιος να ξέρει. Δηλαδή αν δεν ήταν ανάποδα, θα προχωρούσαν ανάποδα ; Μπερδεμένα καβουράκια κλαίνε στου γυαλού τα βοτσαλάκια !
    Βέβαια αν θες να κάνεις την καλή σου πράξη, άστα να πάνε, έχουν και τον «ειδικό» που βγάζει «διάγνωση» από την ανάγνωση σχολίων... μάλλον ζουν ένα δράμα. Ότι αποφασίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ρικα Κ.
    Τι γνώμη εχεις για την Παλαιστίνη;


    Βάσια Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οϊβε!!!!! Οποια εκλπηξις!

    Μα ο sterg δεν ειχε "αποχωρησει" του ιστολογιου αφου ανωνυμα εβρισε τους διαχειριστες πριν απο κατι μηνες;
    Πως τωρα προβληματιστηκε να γραψη το παρον σχολιο και να μας αποκαλυψη οτι:
    "...η αληθεια ειναι μια και αυθυπαρκτη και μονο το ψεμμα ειναι ανθρωπινη κατασκευη".
    Εννοεις sterg, εκεινη την "ανθρωπινη κατασκευη" του ψεμματος του δηθεν ολοκαυτωματος των εβραιων για να τα κονομανε; Η αλλες οβραϊκες κατασκευες ψεμματος;
    Γιατι η ανθρωποτητα βριθει απο εβραϊκα ψεμματα!

    Τουλαχιστον η "απουσια σου" και η μοναστικη ζωη σου μακρια απ' τον Ινφογνωμονα βλεπω οτι σου αλλαξε ολιγον τι τον τροπον του σκεπετεσθαι. Κατι ειναι κι αυτο.
    Καλως ωρισες παλι και χαιρετισματα στους "Παυλοβιους σκυλους σου".

    Εκτος και ειχες αποχωρησει του ιστολογιου μονον ως sterg.
    Οποτε το γνωμικο μου, "βαλτε λιγο τυρι σε μια γωνια και οι αρουραιοι θα εμφανιστουν ή θα επανεμφανιστουν τροχαδην χωρις βεβαια να δουν την φακα"
    αρμοζει στην περιπτωση σου 100%.


    Χαιρετισμους στον Αρχελαο.






    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ομαντεοναρα ,

    >>Οβριε!
Τι να σου κανω. Δεν μπορω να τον πλανησω γιατι μετα θα μου ζητας και τα ροκανιδια.Παντως για να κλεισουμε μια και καλη.
Εγω και μπορω και εχω το δικαιωμα να σε αποκαλω αυτο που εισαι. 
Δηλ. Οβριος!<<

    Εχεις καθε δικαιωμα να ζεις το παραληρημα σου !

    >>
Εσυ μονο Ελληνα μπορεις να με αποκαλεις. 
Σωστα;<<

    Αυτο αφινω να κριθει απο τους αναγνωστες.

    Την απαντηση μου παντως, εχεις παρει επανειλημμενα - στην καλυτερη περιπτωση εισαι ενα αξιοθρηνητο Τρολλ !

    >>Δημιοκερατε εβραιε; 
Ουστ λακε! αρουραιε! ...
    16 Μαρτίου 2011 1:42 π.μ.<<

    Συνιστω να πεταξεις τον Νεοναζικο μανδια σου, ηδεμη μην παραπονεισαι για τον αυτοεξευτελισμο σου !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ομαδεον
    Οσο...κτηνωδης και αν παρουσιαζεσαι ομολογω οτι εχεις ενα οριο και μια καλα συγκαλυμμενη και απροσπελαστη στους πολλους αλλα οχι σε εμενα"ευγενεια" που την στερουνται πληρως καποιοι μονοωογενεις σου διδυμοι πραγματικα προβληματικοι οπως ο αδελφος σου απελλης,ανθρωπος χωρις γιατρια που ζουμαρει τον καιαδα μπας και γλυτωσει απο τους...αντιχριστους που τον περιβαλλουν αυτον τον...αγιο ανθρωπο που θελει να κερδισει τον παραδεισο και την επανασυγκροτηση των οστων του σε ενα... συγκροτημμενο σκελετο και μονο για να μπορει να κυκλοφορει στην 2η ...παρουσια που πρεσβευει αυτος και οι εβραιοι,το ιδιο μας κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 17 Μαρτίου 2011 9:49 π.μ.

    ΑΑΑΑΑΑΑΨΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

    Πετράκη,

    Κλείσε την πόρτα ρε φίλε, θα μας πουντιάσεις!!!

    Εσύ που είσαι τόοοοοσο ευγενικό παιδί!!!


    Ωωω, Αφροδίτη!
    Ωωω, Πέτρο-Πετράκη!
    Φάε για την όρεξη ένα ραπανάκι!
    γλου-γλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε σεις Κοενηδες! Τι γινεται;
    Σε σκυταλοδρομια τρεχετε; Προσεχτε ρε οπως τρεχαλατε μηπως πεσετε και σας μπει η σκυταλη εκει που δεν πρεπει, και μετα αντε να τρεχετε σε χειρουργεια και να εξηγειτε στους χειρουργους οτι ..."ηταν μια στο εκατομμυριο γιατρε"!!

    Παντως απ τα ονοματακια που αλλαζετε συχνα, (ακου τωρα Πετρος) αρχιζουν και διακρινονται καθαροτατα τα κερατακια σας και οι ουρες σας και μαλιστα απο μεγαλη αποσταση!

    Ρε εχθρε του Ελληνισμου (οπως ολοι σας) ποικιλοχρωμε εβραιε, παρε χαμπαρι οτι χρειαζεσαι βοηθεια οχι οποιου κι οποιου αλλα "σπεσιαλιστα ψυχιατρου" μπας και στρωσεις, αν και βλεπω την περιπτωση σου μαλλον ανιατη!
    Εγω ομως επειδη αγαπω τον οποιο συνανθρωπο μου (ανεξαρτητως θρησκειας, φυλης, "γεννετησιου προσανατολισμου", κλπ) θα σου προσφερω την βοηθεια μου με το να σου συστησω μια ειδικη υπηρεσια που ταιριαζει στην περιπτωση σου.

    Γιά όσους χρειάζονται άμμεση βοήθεια.

    Ανακοίνωσις:

    "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ"

    Βασιζόμενοι σε πολυετή εμπειρία με θετικότατα αποτελέσματα παρομοίων οργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική, ανακοινώνουμε την ίδρυση καί στήν Ελλάδα του "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ", που θα δέχεται άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας με σκοπό να μοιράζονται την εμπειρία τους, στη αντοχή του ανθρώπινου χαρακτήρα τους καθώς και την ελπίδα για μια ανθρώπινη συμπεριφορά μεταξύ τους αλλά και μέσα στην κοινωνία που ζουν. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας μας, η μόνη προϋπόθεση για την δωρεάν έγγραφη στην "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ" είναι μια αυθόρμητη και δυνατή επιθυμία να σταματήσει κάποιος να σκέπτεται ότι ανήκει σε μια ανώτερη εβραϊκή φυλή.
    Ο βασικός αλλά και πρωταρχικός σκοπός της "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ" είναι να βοηθήσει τους εβραίους να απαλλαγούν από κάθε αίσθηση της ανωτερότητας που έχουν, σε σχέση με τους συνανθρώπους τους και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ανεξάρτητα από την κληρονομιά, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή τη φυλή.
    Η "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ" πρόκειται να ακολουθήσει όσο το δυνατόν τα πρότυπα του επιτυχημένου μοντέλου του "Ανώνυμου Αλκοολικού" που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία με τους Αλκοολικούς σε Ευρώπη και Αμερική.
    Έχει αποδειχθεί μέσα από πολυετή εμπειρία ότι η μεγαλύτερη πρόκληση τόσο για τους εβραίους όσο και για τους αλκοολικούς είναι το να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα με τον εαυτόν τους.
    Πρέπει να ξεπεράσουν (οι Εβραίοι) έναν "κυκεώνα άρνησης" που υφίστανται καθημερινά, και επιβεβλημένα χρειάζονται τη βοήθεια των συνανθρώπων τους για να ιαθούν από την "ψυχολογία της ανωτερότητας" που υποφέρουν και στην συνέχεια να βοηθηθούν στην επίλυση του σοβαροτάτου κοινού προβλήματος τους.
    Οι ομάδες διαλόγου θα περιλαμβάνουν όχι περισσότερα από 15 άτομα κάθε φορά, θα πλαισιώνονται δε από ειδικούς ψυχίατρους και ψυχολόγους οι οποίοι θα συμμετέχουν στην συζήτηση.

    Σας πληροφορούμε ότι αρχικά ανοίξαμε γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σκοπεύουμε την ίδρυση παρομοίων γραφείων σε Βόλο, Λάρισα, Γιάννενα, Ροδο, Χανιά και άλλες Ελληνικές Πόλεις.
    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποταθούν για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφη στά
    Γραφεία μας, σε
    Αθηνα, Θεσσαλονικη, Ροδο, και Βολο

    Αντε και καλη λευτερια σ'ολες τις ανωνυμες γκαστρομενες εβραιοπουλες!
    Σωστα;


    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θαύμα-Θαύμα!!!!!!!!
    Ο άγιος Πέτρος σχολιάζει στον Ινφογνώμωνα!
    ΑΠΕΛΛΗ, Τζίμη, Ομαδέον, ζητάτε γονυπετείς συγνώμη για τα ανομήματα σας μήπως πείσετε τον άγιο Πέτρο και σας επιτρέψει την είσοδο στον Παράδεισο.
    Ήγγικεν γαρ η ώρα της Αλήθειας!
    Μετανοείτε!
    Ο άγιος Πέτρος στον Ινφογνώμωνα!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλη σου ωρα Ομαδεον με το παραληρημα σου ξεπερασες και τον μονοωογενη σου (απο λαθος φυσικο)
    αδελφι Απελλη.Παντως ησουνα απολαυστικος και μου εδωσες πολυ γελιο και σε ευχαριστω.Καλη συνεχεια
    Πετρος(ετσι ...απλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Συμπληρωμα για Απελλη
    Πες του νεκροθαφτη στην γειτονια σου να μαζεψει προσεκτικα τα κοκκαλα της ευθανασιας σου γιατι και ενα κοκκαλακι απο δαχτυλο να λειπει και να μη ολοκληρωνει πληρη σκελετο ε τοτε θα πανε χαραμι οι τοσες προσπαθειες σου να ...αγιασεις.εξ αλλου τοσες βρισιες που χρεωθηκες για χαρη της θρησκειας σου προκειμενου να πεισεις τα ορνεα της δολοφονιας της Υπατιας να σε δεχτουνε στα μαυρα αδυτα που φωλιαζουν δεν μπορουν να πανε στραφι
    (πετρος...ετσι απλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αρχέλαος με τρίχες κάτω από το καλσόν!!!

    Η μήπως μια εγχειρισμένη Πετρούλα;;;;


    Ρε ούστ!!!!

    ......έτσι απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η Πετρούλα; Εγχειρισμένη;
    Τι διαβάζω;
    Σιγά σιγά ΑΠΕΛΛΗ θα μας πείς ότι είναι και η Τζούλια.

    ......έτσι απλά

    Η Τζούλια/Πετρούλα σχολιάζει στο Ινφογνωμων;
    Ποιός στην χάρη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 17 Μαρτίου 2011 6:46 μ.μ.
    Συμπληρωμα για Απελλη
    Δεν ειδα να σχολιαζεις το παραπανω
    αλλα πετωντας ...καπνο να απομακρυνεσαι απο το κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Α-
    @ Βάσια Τ.

    Δεν είχα χρόνο να απαντήσω νωρίτερα στην ερώτηση που μου απηύθυνες. Δεν ξέρω και αν πρέπει, θα την δεχόμουν ευκολότερα αν είχες πρώτα καταθέσει και την δική σου άποψη για αυτό που με ρωτάς. Ή αν με ρωτούσες κάτι σχετικό με την ΕΛΛΑΔΑ. Ας είναι. Σου λέω ότι δεν έχω γνώμη για την Παλαιστίνη, μόνο εντυπώσεις. Φαντάζομαι δεν αφορά η ερώτησή σου το κλίμα ή την πανίδα της Παλαιστίνης, αλλά τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα με το Ισραήλ και το δράμα των λαών εκεί. Ένας λαβύρινθος η Μέση Ανατολή με πολλούς Μινώταυρους, χωρίς Θησέα, χωρίς Αριάδνη και μίτο.

    Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι σε θέση να έχω συγκεκριμένη γνώμη γιατί δεν είμαι ούτε στρατηγικός αναλυτής, ούτε στρατιωτικός, ούτε διπλωμάτης, ούτε τίποτα σχετικό. Γι’ αυτό έχω μόνο εντυπώσεις μεμονωμένες και δεν φοβάμαι να τις καταθέσω, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι για εμένα οι σημερινές απαντήσεις είναι πολλές φορές οι αυριανές ερωτήσεις. Έχω δει, όπως όλοι μας, τις φωτογραφίες με τα νεκρά παιδιά στην Παλαιστίνη, ξέρω όμως ότι υπάρχουν αντίστοιχα και νεκρά παιδιά στο Ισραήλ. Για εμένα είναι εγκληματίες, ως προς αυτό το δεδομένο και οι δύο πλευρές. Δυσανάλογα τα μεγέθη των νεκρών, δυσανάλογες όμως και οι δυνάμεις. Ρουκέτες και πέτρες εναντίον βομβών.

    Αναρωτιέμαι, οι Άραβες τι κάνουν για την Παλαιστίνη, γιατί οι επικεφαλής της είναι σε ρήξη, τι γίνεται με την Χαμάς και την Φατάχ ; Αληθεύει, ή είναι προπαγάνδα, ότι η Χαμάς χρησιμοποίησε αμάχους ως «ανθρώπινη ασπίδα» ; Ευθύνη μεγάλη έχουν και το επιτιθέμενο Ισραήλ αλλά και οι Παλαιστίνιοι επικεφαλής, βέβαια το παγκόσμιο, αλλά και το τοπικό, σύστημα εξαρτά την ύπαρξή του από αυτές τις καταστάσεις, η ειρήνη, η πρόοδος και η ασφάλεια των λαών είναι έννοιες απειλητικές για αυτούς που «κυβερνούν». Το ξέρουμε καλά και στην Ελλάδα αυτό. Είναι όλα μπερδεμένα, για ένα είμαι σίγουρη, ο λογαριασμός που κάνουν οι ηγεσίες πληρώνεται πάντα από τους λαούς, με πολύ σκληρό τρόπο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

    Στα άνω σχόλιά μου δεν έκανα αναφορά στο Ισραήλ, γιατί δεν έχω καταλάβει την σχέση του με τα εβραιοκρατούμενα αμφιλεγόμενα παγκόσμια τραπεζικά καρτέλ, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οίκους «αξιολόγησης», αυτά που, μεταξύ άλλων, διαλύουν εκ των έσω την Ελλάδα, με την αρωγή των εσωτερικών, αμφίβολης καταγωγής «Ελλήνων» πολιτικών αλλά και των ξεπουλημένων Ελλήνων συμμάχων τους. Ο εβραίος «φιλόσοφος» κατά τον Αλέξη Παπαχελά (ποιον άλλον ;) Τζορτζ Σόρος σε μια συνέντευξή του είχε πει ότι δεν δίνει χρήματα στον εβραϊκό λαό γιατί, όπως είπε, ο εβραϊκός λαός μπορεί να τα βρει και από αλλού (!). Το χρήμα δεν έχει πατρίδα, αναμφίβολα όμως είναι επιδίωξη και αυτοσκοπός μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας. Τότε που τα δίνει ; Μήπως στις ύποπτες ΜΚΟ, ελιαμεπ, ψευτοαριστερίστικες συριζαίϊκες παραφυάδες, στους «ανθρωπιστές αλληλέγυους» ανθρώπων εισβολέων και λαθραία εισερχόμενων στην Ελλάδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Β-
    Ακριβά του κοστίζουν, αλλά είναι φαίνεται σπουδαίο για εκείνον και τα συμφέροντα που υπηρετεί, ο ίδιος και η «παρέα» του, το θέμα της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Τον ξεγέλασαν όμως, δεν κατάλαβε ότι πίσω από την «στολή» του επαναστάτη, το κουλτουριάρικο ντύσιμο με τα επαναστατικά φουλάρια, κρύβονται αρπακτικά χωρίς ήθος και πατρίδα. Αναφέρομαι σε αυτούς που κόπτονται για το δράμα των Παλαιστινίων (και ως άνθρωποι καλά κάνουν), αλλά για την Κύπρο κουβέντα, για την δικαίωση των Ελλήνων νεκρών της Ανατολής κουβέντα, για τον αγώνα των Κούρδων κουβέντα. Σιωπή επιλεκτική, και μάλιστα πολύ ένοχη, αλλά ακριβά εξαγορασμένη. Υπάρχουν και άνθρωποι εμπορεύματα, με καρτελάκι με τιμή, δυστυχώς πολλοί, κυρίως αριστερόστροφοι αλλά όχι μόνο, στην σημερινή Ελλάδα.

    Περαιτέρω, σκεπτόμενη ως Ελληνίδα - δεν έχω την πολυτέλεια ούτε και την διάθεση να είμαι τίποτα άλλο - δεν μπορώ να μην ζηλεύω το Ισραήλ για την εθνική συνείδηση και την αποφασιστικότητα που έχει επιδείξει απέναντι στις προκλήσεις των τούρκων. Πήγαν ορεξάτοι για να προσφέρουν δήθεν «ανθρωπιστική» βοήθεια (εδώ οι λέξεις αυτοκτονούν) και γύρισαν κολυμπώντας με τα αυτιά κατεβασμένα και 9 νεκρούς. Και τι έκαναν τα «γεράκια» που απειλούν να πιουν το Αιγαίο και εμάς μαζί ; 9 κηδείες, μια γκριμάτσα και κάτι ψελλίσματα του ερντογάν, και μετά «μόκο»! Αυτό τους έκανε το Ισραήλ, το οποίο μεταξύ άλλων, σήμερα αναγνωρίζει την δική μας ΑΟΖ, αλλά οι «δικοί» μας κάνουν ότι δεν κατάλαβαν. Επιπλέον, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει αναγνωρίσει ως Μακεδονία το τραβεστί υποκρατίδιο των σκοπίων.

    Τι να υποθέσω λοιπόν ; Το Ισραήλ σήμερα, σε σχέση με την τουρκία, μας δίνει μαθήματα πολιτικής και στρατιωτικής αποφασιστικότητας και φαίνεται να στηρίζει τα δικά μας συμφέροντα, προφανώς γιατί ταυτίζονται με τα δικά του αλλά και πάλι δεν αμφισβητείται αυτό, ενώ οι «υψηλόβαθμοι» εβραίοι της οικονομίας της Δύσης, αλλά και οι κρυφοί του εγχώριου πολιτικού συστήματος λειτουργούν εναντίον του Ελληνικού Έθνους, εναντίον μας. Και όσο τα θρασύτατα υποκείμενα της τουρκίας εντείνουν τις προκλήσεις τους, και όσο οι τρισάθλιοι «δικοί» μας σκύβουν και προσκυνούν, τόσο περισσότερο ζηλεύω το Ισραήλ για τα μαθήματα που τους έχει δώσει και τους δίνει. Ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι φίλος μου, αλλά μπορεί να γίνει δάσκαλός μου.

    Τέλος, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ΕΛΛΑΔΑ, ως ΜΟΝΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, και η σχέση της/μας με τα υπόλοιπα κράτη. Η Ελλάδα που σήμερα σύρεται στην Λιβύη σε έναν πόλεμο συμφερόντων και εκτίθεται σε μεγάλους κινδύνους. Η Ελλάδα μας που αν δεν λύσει άμεσα τα θέματα της Ανάπτυξης, της Εθνικής ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης δεν θα έχει/ουμε καλά ξεμπερδέματα, σε έναν πλανήτη, που έτσι κι αλλιώς καθημερινά απειλείται όλο και περισσότερο από τα έργα των ανθρώπων. Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει, και αμφιβάλλω αν το τελευταίο ζουζούνι θα είναι η ελπίδα. Σε κάθε περίπτωση, αν θες, πες μου τώρα κι εσύ την γνώμη σου για το Μπουτάν. Αν η δική σου ερώτηση ήταν καλοπροαίρετη, σε παρακαλώ κατάλαβε τις επιφυλάξεις μου και μην παιδευτείς, αν πάλι όχι, σε παρακαλώ να μου απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.