9/3/11

Η έμμονη ιδέα με το Ισραήλ απογυμνώθηκε Αιτία των αραβικών εξεγέρσεων, οι δικτάτορες που επέτρεψε η Δύση να κυβερνούν

ΤΟΥ ΝΙCΚ CΟΗΕΝ

Για πολλούς Μέση Ανατολή σημαίνει αποκλειστικά το Ισραήλ. Τώρα οι ζωή εκατομμυρίων Αράβων τράβηξε την προσοχή της Ευρώπης. Η αραβική εξέγερση προκάλεσε σωρεία άρθρων, βιβλίων και λόγων σχετικά με τη Μέση Ανατολή ως τον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας. Μέσα σε λίγους μήνες, οι αναγνώστες θα μελετούν επισταμένως σε βιβλιοθήκες ή αρχεία εφημερίδων και θα διερωτούνται πόσο είναι δυνατόν τόσοι πολλοί που ισχυρίζονταν ότι ήσαν ειδήμονες να εθελοτυφλούσαν στην τυραννία και τις συνέπειές της.Για μια γενιά πολιτικά ενεργών, αν όχι ηθικά επίμονων ακτιβιστών, Μέση Ανατολή σήμαινε Ισραήλ και μόνο Ισραήλ.

Στη θεωρία, όφειλαν να παραμένουν προσκολλημένοι σε καθολικές αρχές και να υποστηρίζουν μία δίκαιη διευθέτηση για τους Παλαιστινίους ενώ θα αντιτάσσονταν στους δικτάτορες που κρατούσαν υποταγμένους τους Άραβες. Λίγοι, ωστόσο, μπόρεσαν να αντιταχθούν με συνέπεια στην καταπίεση κάθε μορφής. Η πιο γρήγορα ματιά στις συντηρητικές εφημερίδες δείχνει ότι κάθε φορά κύριο μέλημα σχετικά με τις αλλαγές στη Μέση Ανατολή ήταν το πόσο επηρεάζουν το Ισραήλ. Και για τις δύο πλευρές οι ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων Αράβων, Βερβέρων και Κούρδων που ενεπλέκοντο στη διένεξη παρέμεναν στη λήθη.

Αν με αμφισβητείτε, σκεφτείτε τις ιστορίες σύμφωνα με τις οποίες οι επικεφαλής των τμημάτων Μέσης Ανατολής των διάφορων μυστικών υπηρεσιών δεν έδιναν σημασία σε εξεγέρσεις αν δεν είχαν να κάνουν με Παλαιστινίους. Ο Καντάφι φοβόταν τόσο πολύ ένα πραξικόπημα ώστε διατηρούσε ένα μικρό στρατό με κακό οπλισμό, μισθοφόρους και παραστρατιωτικές «ειδικές δυνάμεις» προκειμένου να δύναται να σφαγιάσει τον άμαχο πληθυσμό όταν το απαιτούσε η συγκυρία.

Η Λεϊλά Μπεν Αλή, η σύζυγος του προέδρου της Τυνησίας υπήρξε μια υπερβολικά ξιπασμένη γυναίκα, που παρακαλούσε τους ξένους ανταποκριτές να γράψουν για τα τεράστια πλούτη που είχε αρπάξει. Μόνο όταν εξεγέρθηκαν οι Τυνήσιοι, αναγκάστηκαν οι δημοσιογράφοι να πουν στους ηγέτες τους πόσο πολύ ώθησε προς την εξέγερση τον λαό της Τυνησίας με το να συνδυάζει τη συμπεριφορά της Ιμέλντα Μάρκος και της Μαρίας Αντουανέτας.

Κατά ενθαρρυντικό τρόπο, για όσους από μας που κρατάμε κάτι από τη νοσταλγία της καλύτερης παράδοσης της παλιάς αριστεράς, η Τυνησία και η Αίγυπτος είχαν ανεξάρτητους ενωτικούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαδραματίσουν «ηγετικό ρόλο», όπως συνηθίζουμε να λέμε στην οργάνωση και πραγματοποίηση των εξεγέρσεων.

Ο ανταγωνισμός με το Ισραήλ, που πολύ απέχει από το να είναι αιτία της επανάστασης, εξυπηρέτησε παντού τα συμφέροντα των καταπιεστών. Οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται να ξαφνιάζονται. Από όλους τους άλλους, εμείς οφείλαμε να γνωρίζουμε από την εμπειρία μας με τον ναζισμό ότι ο αντισημιτισμός είναι μια θεωρία συνωμοσίας για την εξουσία, παρά ένα σταθερό φυλετικό μίσος για φτωχούς μετανάστες.

Τα φασιστικά καθεστώτα τον επικαλούνταν όταν πάσχιζαν να αρνηθούν την ελευθερία των ίδιων τους των λαών. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το κατασκεύασμα της ακροδεξιάς πτέρυγας του παρακμάζοντος τσαρικού καθεστώτος εξεδόθησαν το 1903 προκειμένου να πείσουν τους Ρώσους ότι οφείλουν να συνεχίσουν να υπακούουν σε κάθε διαταγή του τσάρου, ανακήρυσσαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία σαν βιτρίνα πίσω από την οποία οι κρυμμένοι εβραίοι κυβερνήτες του κόσμου χειραγωγούσαν εύπιστους εθνικούς.

Οι Σύροι οπαδοί του κόμματος Μπάαθ, η Χαμάς, η σαουδαραβική μοναρχία και ο Καντάφι προωθούσαν πρόθυμα τα Πρωτόκολλα, προκειμένου οι διεφθαρμένες ελίτ τους να διατηρούν μια φαντασίωση που απέρριπτε τη δημοκρατία σαν απάτη και να δικαιολογούν την κυριαρχία τους. Ακριβώς όπως πριν την εξέγερση στη Λιβύη, όπου ο Καντάφι προσπάθησε να προβεί σε μια απεγνωσμένη κίνηση την οποία οι Ευρωπαίοι προκάτοχοί του είχαν καταλάβει. Προσπάθησε να προκαλέσει λιβυκή οργή καλώντας τον παλαιστινιακό λαό εναντίον του Ισραήλ. Αυτό θα μπορούσε να έχει και να μην έχει δικαιολογηθεί, αλλά σίγουρα δεν θα σήμαινε καμία βοήθεια για τους δυστυχείς Λίβυους.
Πηγή: Τhe Guardian

Η ΕΕ ΕΠΑΙΞΕ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ
Το σκεπτικό πίσω από τους τόσους πολλούς που τον κολακεύουν είναι ότι το μοναδικό θέμα που αξίζει να παίρνει κανείς θέση στη Μ. Ανατολή είναι η ισραηλο-παλαιστινιακή διένεξη, και ότι η καταπίεση Αράβων από Άραβες είναι ήσσονος σημασίας.

Η μακροζωία των καθεστώτων οικογενειακού τύπου Καντάφι, Ασάντ και Μουμπάρακ και του οίκου των Σαούντ θα έπρεπε να συνιστά λόγο για πιο ζωηρή καταδίκη, ωστόσο η φαινομενική σταθερότητά τους προκαλούσε την αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο οι Λίβυοι, Σύροι, Αιγύπτιοι και Σαουδάραβες ήθελαν να ζουν υπό καθεστώς δικτατορίας. Η Ε.Ε., η οποία κατέβαλε τόσο μεγάλη προσπάθεια για να εξάγει δημοκρατία και την ισχύ του νόμου στις πρώην κομουνιστικές δικτατορίες της Α. Ευρώπης, έπαιξε άθλιο ρόλο στη Μ. Ανατολή. Παρέχει πλουσιοπάροχα βοήθεια αλλά ποτέ δεν απαιτεί σε αντάλλαγμα εκδημοκρατισμό ή περιορισμό των αρμοδιοτήτων της αστυνομίας.

Σε αμηχανία όσοι στήριζαν τον Καντάφι

ΣΤΟΝ «ΕΠΙΤΑΦΙΟενός Τυράννου» ο Αuden έγραψε: «Όταν γέλασε, οι σεβαστοί γερουσιαστές ξέσπασαν σε γέλια. Και όταν έκλαψε, τα μικρά παιδιά πέθαναν στους δρόμους». Η ευρωπαϊκή αμνησία σχετικά με το πώς λειτούργησε η τυραννία στην ήπειρό μας, εξηγεί γιατί η επανάσταση στη Λιβύη φέρνει σε αμηχανία μια πλούσια συλλογή μηδενικών και απατεώνων που θα ήθελαν να γελάνε με τον Καντάφι.

Κάποτε οι επαφές του στη Βρετανία περιορίζονταν σε ένα πραγματικά περιθώριο για άφρονες. Προμήθευε όπλα στον ΙRΑ, χρηματοδοτούσε το Επαναστατικό Εργατικό Κόμμα, την αηδιαστική τροτσκιστική σέκτα της Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, τον διασκεδαστικό Νικ Γκρίφιν και άλλους νεοναζί. Δεν θα πρέπει να τους ξεχάσουμε όταν έρθει η ώρα να διευθετηθούν οι λογαριασμοί. Όταν όμως ο Τόνι Μπλερ, που ήταν τόσο εύγλωττος στην καταδίκη των γενοκτονιών του Σαντάμ, μεθόδευσε συμφιλίωση με τον Καντάφι μετά την 9/11, η φιλία του άνοιξε τον δρόμο στο βρετανικό κατεστημένο να εναγκαλιστεί τη δικτατορία.

Δεν ήταν μόνο η ΒΡ και άλλες πετρελαϊκές εταιρείες, αλλά και Βρετανοί πανεπιστημιακοί που ευχάριστα δέχτηκαν τη γενναιοδωρία του. Το London SchoolofΕconomicsέλαβε 1,5 εκατομμύρια λίρες από τον Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι, χρήμα που εξ ορισμού είχε κλαπεί από τον λαό της Λιβύης, παρά τη προειδοποίηση για υπαναχώρηση του καθηγητή Φρεντ Χάλιντεϊ, του πρώην και μοναδικού ειδήμονα σε θέματα Μέσης Ανατολής, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να κοιτά τους δικτάτορες στα μάτια.

«Γνωρίζω τον Σαΐφ ως άνθρωπο που προσβλέπει στη δημοκρατία, την κοινωνία των πολιτών και οι βαθιές φιλελεύθερες αξίες συνιστούν τον πυρήνα της έμπνευσή του», έκανε με νάζι ο Ντέιβιντ Χελντ του LSΕκαθώς ενθυλάκωνε την επιταγή. Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κάποτε αξιόπιστος αντίπαλος της τυραννίας, πήγε ένα βήμα παραπέρα και περιέγραψε το ίδρυμα που έχει ο Σαΐφ στη Λιβύη σαν μια δύναμη δημοκρατίας, πρόθυμο να αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης στη μάχη για τις πολιτικές ελευθερίες. Εν τω μεταξύ, και προς έκπληξη κανενός, ο Πίτερ Μάντελσον, πεταλούδα των Νέου Εργατικού Κόμματος, πετούσε έξω από τα μέρη του εξοχικού της πλουτοκρατίας. Την περασμένη εβδομάδα, ο «φιλελεύθερος» θιασώτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύνδειπνος του Μάντελσον, εμφανίστηκε στην τηλεόραση της Λιβύης για να πει πως οι πιστολάδες του πατέρα του θα πολεμήσουν μέχρι την τελευταία σφαίρα για να στηρίξουν την εγκληματική οικογένεια Καντάφι, υπόσχεση που κρατάει.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 08/03/2011

36 σχόλια:

  1. Δεδομένου ότι:
    1. Ρωσία και Γαλλία ήταν πολύ καλά τοποθετημένες στη Λιβύη,
    2. το περιθώριο κέρδους από την εκμετάλλευση του πετρελαίου του Ιράκ δεν έφτασε στα επιθυμητά για τις ΗΠΑ επίπεδα, και
    3. ο πόλεμος στο Ιράκ έβγαλε τα λεφτά του, όπως είπε ο Ραμσφελντ,
    ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν τα πανηγύρια.

    Αλλά είμαι βέβαιος ότι οι μελέτες της μονάδας στρατηγικής υποστήριξης κάποιας γνωστής υπηρεσίας το ανέφεραν αυτό, έτσι δεν είναι;

    Εκτός και αν είναι για τα
    http://www.youtube.com/watch?v=PMfPZM6eFyE
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πολύ ωραία έκθεση ιδεών και δεδομένων που απαλλάσσει το Ισραήλ από κάθε τι που συμβαίνει γύρω του.
    Ένοχοι είναι βεβαίως η ΕΕ, τα Νεοταξικά Πανεπιστήμια, ο Μπλερ, (όχι ότι δεν είναι δηλαδή στο βαθμό που τους αναλογεί), αλλά δυστυχώς ούτε κουβέντα για τα διαβόητα Think Tank των ΗΠΑ, για τα νεοταξικά διευθυντήρια και για το πανίσχυρο Εβραϊκό λόμπι που έχει πρόσβαση σε κάθε κέντρο λήψης αποφάσεων και πολιτικών.
    Ούτε κουβέντα για την ωφέλεια που αποκόμιζε το Ισραήλ από την παραμονή δικτατόρων στην εξουσία όπως ο Μουμπάρακ-όπως διαφάνηκε στην πρόσφατη αιγυπτιακή κρίση- και η Σαουδαραβική και Ιορδανική Μοναρχία.
    Όσο για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που είναι σύμφωνα με αυτόν:


    κατασκεύασμα της ακροδεξιάς πτέρυγας του παρακμάζοντος τσαρικού καθεστώτος εξεδόθησαν το 1903 προκειμένου να πείσουν τους Ρώσους ότι οφείλουν να συνεχίσουν να υπακούουν σε κάθε διαταγή του τσάρου,

    Έχω να πω τα εξής:
    1. Τα Πρωτόκολλα κατηγορούν ευθέως τον Διεθνή Εβραϊκό Σιωνισμό και μόνο.
    2. Κυκλοφορούσαν τουλάχιστον για 20 χρόνια μέχρι την Μπολσεβίκικη Επανάσταση.
    3. Είναι πλέον τοις πάσι γνωστή η μητρική σχέση μεταξύ Εβραιοσιωνισμού και Κομμουνισμού, σχέση που διαπιστώνεται και από ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο Διεθνισμός και η υλιστική αντίληψη του κόσμου, το μίσος εναντίον του Χριστιανισμού κα.
    4. Αυτή η σχέση εξηγεί απόλυτα το ιστορικό και αναμφισβήτητο γεγονός, ότι η Μπολσεβίκικη Μυστική Υπηρεσία ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση των Σιωνιστών-αφεντικών της, κατάσχοντας τα αντίτυπα του βιβλίου "ως έντυπο αντισοβιετικής προπαγάνδας" (!!!), φυλακίζοντας τους κατόχους των, έστω και καθ΄υποψίαν, βασανίζοντας και εκτελώντας εκατοντάδες χιλιάδες αθώων και άκακων ανθρώπων, όπως ήταν και ο ανακηρυγμένος σήμερα Άγιος-μάρτυρας, πατέρας Ανσίμωφ.

    Ένας "ψεύτης" μπορεί το πρωϊ να σου πει, ότι το βράδυ θα γίνει Επανάσταση και συ να γελάσεις!!
    Όμως, αν το βράδυ γίνει όντως η Επανάσταση, εσύ τι θα σκεφτείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με τους προηγουμενους.
    Να μας πει ο κος κοεν για την υποστηριξη του ισραελ προς τον μουμπαρακ και τον κανταφι...
    Αλλα ακομη επιμενω οτι τα γεγονοτα ειναι υποκεινουμενα .
    Κανεις δεν μπορει να με διαβεβαιωσει οτι καμμια 30αρια τυποι
    ασχετοι προς τον λαο των αραβικων κρατων δεν διαδιδουν μεσω του
    Facebook δεδομενα επαναστασης και εξεγερσης.
    Ο απωτερος στοχος:
    1.Aποσταθεροποιηση των καθεστωτων
    2.Αλλαγη του προσανατολισμου της πολιτικης τους(Αποκοπη τους απο την νεοθωμανικη τουρκια).
    3.Αποδυναμωση δυνητικων μελλοντικων κινδυνων.(Καθε σοβαρη ομαδα σκεψης σχεδιαζει για πολλα χρονια στο μελλον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας άλλος Κοέν -από Ελλάδα αυτός- έστειλε την παρακάτω επιστολή.
    Αφορούσε την εκπομπή:

    http://www.youtube.com/watch?v=HbHWEAuAI-c

    Αυτοί είναι οι ...δημοκράτες που θέλουν να μας φιμώσουν!!!
    τζιμης
    -------------------
    //επιστολη Ζαν Κοεν προς το διευθυντη του ΣΚΑΙ για το INFOWAR

    Αγαπητέ κ. διευθυντά,
    Ένας φίλος, μου έστειλε σήμερα το ρεπορτάζ του τ/ο σταθμού σας http://www.youtube.com/watch?v=HbHWEAuAI-c με τον τίτλο «πεθαίνοντας στη Παλαιστίνη.»

    Σαν δημοσιογράφος που καλύπτει τα τελευταία 30 χρόνια το θέμα Μέση Ανατολή και παρακολουθώ με προσοχή τι λέγεται στα ραδιόφωνα, τι δείχνεται στους τ/ο σταθμούς και τι γράφεται στις εφημερίδες πρέπει να ομολογήσω πως η δήθεν δημοσιογραφική αυτή εκπομπή είναι η χειρότερη που έχω δει σε ελληνικά ΜΜΕ.
    Είναι προφανές πως ο νεαρός παρουσιαστής της εκπομπής σας είναι ή εντελώς ανίδεος περί του τόσο περίπλοκου θέματος που λέγετε Μέση Ανατολή ή ήταν σε διατεταγμένη από τους Παλαιστίνιους υπηρεσία.

    Στη Ισραηλινό-Παλαιστινιακή διαμάχη δεν υπάρχουν ούτε άγγελοι από τη μία ούτε διάολοι από την άλλη. Τα πάντα είναι γκρίζα με χιλιάδες λάθη και από τις δύο πλευρές. Βλέπετε όταν δύο λαοί διεκδικούν, δικαιωματικά, τον ίδιο χώρο δεν υπάρχει άσπρο μαύρο.

    Πιστέψτε με πως αν δεν επρόκειτο για το σταθμό σας, που παρουσιάζει τις ειδήσεις όπως κάθε πολιτισμένο κράτος και τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας (όαση στο θολό ελληνικό τ/ο πεδίο) δεν θα σας έγραφα αυτό το email, θα παρέβλεπα το όλο θέμα ως άλλη μία ελληνική αντιδυτική/αντιισραηλινή/αντιαμερικανική υστερία.

    Επιτρέψτε μου, με όλο την αγάπη και σεβασμό που έχω για τον σταθμό σας, να σας πω πως καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα κάνετε εκπομπή για ένα τόσο αμφιλεγόμενο θέμα, να είστε σίγουροι εκ των προτέρων πως ο παρουσιαστής ξέρει το θέμα και δεν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    Φιλικά
    Ζαν Κοέν
    Ανταποκριτής του ισραηλινού ραδιοφώνου στην Ελλάδα.

    ΥΓ. Αν ο παρουσιαστής της εκπομπής θέλει όντως να μάθει κάτι για το θέμα μπορεί να μπαίνει στην ιστοσελίδα μου www.cohen.gr.
    Z.K.//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζιμη ταπες ολα.
    Ενα καρο Κοενηδες! (πως λεγαμε παλια ενα καρο Παπαδοπουλοι! Αλλαξαν ομως οι καιροι!
    Πολυπολιτισμικοτητες γαρ!)

    Οπωσδηποτε θα επισκεφθουμε την ιστοσελιδα του εβραιου για να μαθουμε την αληθεια, δεδομενου ειναι ο μονος εν Ελλαδι που εχει και ειδικη "αδεια" διαδοσης της αληθειας!!!!!!

    (Και μετα μου λες οτι ο αρχι-σαγιαν δεν σχολιαζει εδω μεσα η δεν "προγκαει" τους διαχειριστες με τηλεφωνα, ι-μεϊλς και επιστολες για τα "αντισημτικα" σχολια μας)

    Φυσικα κουτσουλισε και ο παρα-σαγιαν "Αρχελαος"!
    Λειπει ο Μαρτης απο την Τεσσαρακοστην;
    (Για να ειμαι και Ορθοδοξα σωστος κατα τον φιλτατο ΑΠΕΛΛΗΝ!!!!!)

    Εκεινο που μ' αρεσει παντως, ειναι το "Νιcκ".
    Πως λεμε "Δημοκριτος" η "Αρχελαος"!




    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους-εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Ρε Κοενηδες, αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της εβραιοφωλιας σας, με τινος την μερια θα πιασετε τ΄ οπλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=HbHWEAuAI-c

    Δείτε στο τέλος του βίντεο το μικρό κορίτσι, με τι ωριμότητα μιλάει.
    Τους έχουν γεράσει πριν την ώρα τους.

    Τις προάλλες σε άλλο βίντεο, διάφοροι εδώ μέσα, μας έλεγαν ότι η Παλαιστίνια που έμπαινε μπροστά στις κάννες των όπλων των ισραηλινών, είναι...αμερικάνα ηθοποιός και το σκηνικό στημένο από την κορεατική τηλεόραση..

    Να δω τώρα τι θα πουν και για την μικρή Παλαιστίνια.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομαδεον
    9 Μαρτίου 2011 6:28 μ.μ.

    Ασε ρε αρχικαραγκιοζη "μαδημενον"
    τα σαπια σου.Εδω ειναι ελλαδα βλακοπουλο και αφου τους γουσταρεις τοσο τους Μουσουλμανοπαιδες αντε και θα σου δωσουμε και τα ναυλα σου αρχηγελοιε
    τυπακο.Ουστ απο την Ελλαδα πρακτορισκο των γυφτων.Αντε μη ακουσεις και τα χειροτερα που σου ταιριαζουν.Στηριζεσαι στη ευγενεια των αλλων θρασυμι ποντικε και παριστανεις τον καποιο εδω βλαμμενε.Βρε ουστ απο Ελλαδα.Παρε και το χαζο το κολητηρι σου μαζι καραγκιοζη τον τζιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω βαρεθεί να βλέπω να προβάλλεται η αποψη των σιωνιστών περι της καταγωγής των πρωτκόλλων των σοφών της σιών, αλλά ούτε λέξη για τη νταμπακιέρα. Λίγο με απασχολεί αν είναι εργο των μυστικών υπηρεσιών του Τσάρου (αν και ο Απελλής εθεσε πολύ σωστά το θέμα). Ας πουμε οτι είναι έτσι. Η ουσία είναι το τι γραφει αυτό το βιβλίο. Ενα κείμενο του 1900 εξιστορεί με θαυμαστή διορατικότητα τις εξελίξεις του 20 αιώνα. Περιγράφει απολυτα γλαφυρά τις κινήσεις του σιωνιστικού λομπυ για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, που ήδη ζουμε στο πετσί μας. ΚΑι μην μας πει ο κ. Κοέν οτι το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα (και οχι μονο) το ελέγχουν οι εξωγκαλάκτικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε καλώς την κοπελιά 8:38 μ.μ.!!!
    Λένε ότι στην Μάνη, από το πρώτο βράδυ απονέμουν τον τίτλο της επίτιμης μανιάτισσας...
    Άραγε ποιος νάταν ο τυχερός που σε έχρισε;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαγιανιμ!!!!!!!!!!
    Χωρις σαλιο!
    Γι αυτο σας πονεσε τοσο!
    Την επομενη σας υποσχομαι οτι θα ειμαι πιο προσεκτικος!
    Τα ειπατε ολα, αλλα αποφυγατε να απαντησετε στην ερωτηση μου:

    "Ρε Κοενηδες, (ελληναραδες) αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της εβραιοφωλιας σας, με τινος την μερια θα πιασετε τ΄ οπλο";

    Εγω προσωπικα ξερω την απαντηση σας!
    Αλλα να μαθαινουν κι οι αλλοι ναιανιες!


    Φιλικα και στο επανειδειν!


    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους-εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://rocketsintoroses.com/videos/rockets_video.html

    Όμαδεον
    Πες αλευρι.ΟΙ ρουκετες ειναι φιλειρηνικες και εξαγιασμενες απο τον προφητη σου και ριχνονται απο την χαμας για να γιορτασετε το ραμαζανι σας. Σα δεν ντρεπεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τσου ρε Λακη!

    Και κοπανατε την απ' την κλεμμενη γη της Παλαιστινης αφου αποζημιωσετε στο επακρον τον Παλαιστινιακο Λαο για τα δεινα που εχει υποστει απο σας τους εγκληματιες της ανθρωποτητας!
    Πισω στην Ρωσσια και στην Πολωνια τρομοκρατες και λεχριτες!




    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους-εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Ρε Κοενηδες, (ελληναραδες) αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της εβραιοφωλιας σας, με τινος την μερια θα πιασετε τ΄ οπλο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σαγιανιμ, σαγιαναμ" ... - μερος β)

    >> Σαγιανιμ!!!!!!!!!!
    Χωρις σαλιο!
    Γι αυτο σας πονεσε τοσο!
    Την επομενη σας υποσχομαι οτι θα ειμαι πιο προσεκτικος!
    Τα ειπατε ολα, αλλα αποφυγατε να απαντησετε στην ερωτηση μου:
    "Ρε Κοενηδες, (ελληναραδες) αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της εβραιοφωλιας σας, με τινος την μερια θα πιασετε τ΄ οπλο";
    Εγω προσωπικα ξερω την απαντηση σας!
    Αλλα να μαθαινουν κι οι αλλοι ναιανιες!<<

    Βλαμμενε Γερμανοτσολια, χανεις επεισοδια !

    >>Φιλικα και στο επανειδειν!
    10 Μαρτίου 2011 5:57 π.μ.<<

    Να εισαι σιγουρος για αυτο, Νεο-Ναζι τρολλ - θα βρισκεσαι παντα αντιμετωπος !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όμαδεον
    ΥΓ.
    Ρε Κοενηδες, (ελληναραδες) αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της εβραιοφωλιας σας, με τινος την μερια θα πιασετε τ΄ οπλο"

    10 Μαρτίου 2011 2:49 μ.μ.

    Με την Ελλαδα ρε γυφτοτσογλανε θα παμε γιατι οτι και να εκανε πατριδα μας ειναι.εσυ σαν ΝΑΖΙ που εισαι σε περιπτωση πολεμου ελλαδας-γερμανιας με ποιον θα εισαι ρε μπαστερδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ορκιζεστε σαγιανιμ, Κοενηδες;

    ή

    θα ισχυση οπως παντα το τραγουδακι
    'KOL NIDRE'


    This is the prayer that Jews pray on Yom Kippur during Judaism's most holy moment equivalent to Christmas Eve for the Christians. The Kol Nidre is a celebration of the DECEPTIONS to come.

    "All vows, obligations, oaths, and anathemas, pledges of all names, which we may vow, or swear, or pledge, or whereby we may be bound, from this Day of Atonement until the next (whose happy coming we await), we do repent. May they be deemed absolved, forgiven, annulled, and void, and made of no effect; they shall not bind us nor have power over us. The vows shall not be reckoned vows; the obligations shall not be obligatory; nor the oaths be oaths."

    Μη μπασταρδοι, ΜΗ ναζιδες, Μη τοκογλυφοι και ΜΗ δολοφονοι αθωων γυναικοπαιδων οβραιοι, δεν σας εμπιστευομαι ουτε αν ακομα χαραξετε την γλωσσα σας με συμβολαιογραφικη σφραγιδα.

    Σαγιαν "ανωνυμε Δημοκριτε" και σας ποναει και σας τσουζει εεεε;
    Τοσο πολυ ρε παιδι μου!


    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους-εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Τουλαχιστον παραδεχεστε οτι ειστε οβραιοι ωρε Κοενηδες;;;
    Και με μπερδευετε με κεινα τ' αρχαιολογικα ονοματα σας ρε!

    Φτου!!!! να με κοροϊδευετε τοσο καιρο και να μην τοχω παρει χαμπαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 8:57 μ.μ., κατ΄αρχάς εσένα ποτέ δεν θα σε πάρουνε φαντάρο κοπελιά μου, οπότε ό,τι και να δηλώσεις, το κάνεις εκ του ασφαλούς.
    Αυτόν όμως τον δήθεν πατριωτισμό σου δεν μας τον είχες δείξει μέχρι τώρα που οι σιωνιστές είχαν το ειδύλλιο με τους τούρκους...
    Δείξε μου ένα σχόλιό σου που να καταδικάζεις την σιωνιστο/κεμαλο/ισλαμική σας στρατιωτική συμμαχία και να σου ζητήσω συγγνώμη.
    Αλλά τι ζητάω κι εγώ από μια τουρκογύφτισσα σαν και του λόγου σου!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όμαδεον

    10 Μαρτίου 2011 11:29 μ.μ.

    Πρεπει να σου ομολογησω ενα μυστικο
    Ακου γυμνοσαλιαγκε ΝΑΖΙ.Οποτε θα ασχοληθουμε μαζι σου μονο ενα ερεθισμα μας ωθει σε αυτο.Εισαι απαραιτητος για να σε βριζουμε και να στοχευουμε την κεφαλα σου φτυνοντας.Για τιποτα αλλο δεν αξιζεις να ασχοληθει καποιος μαζι σου.Κρατησε το αυτο για να μη αναρωτηθεις ξανα "καλα δεν ξερουν ποσο γελοιος ειμαι και μου απαντουν
    τα κοροιδα". ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που λες φιλε μου
    11 Μαρτίου 2011 8:41 π.μ.,

    Ητανε ενας κυνηγος που πηγε κυνηγι για αρκουδες στο δασος. Μολις λοιπον ειδε μια αρκουδα απο μακρια, πισω απ' τους θαμνους, σκοπευσε με το στοχαστρο παταει σκανδαλη και μπαμ την ριχνει κατω.
    Στον ενθουσιασμο του και στην αγωνια του να δη απο κοντα ποσο μεγαλη ητανε η αρκουδα τρεχει στο σημειο που επεσε ψαχνει απο δω, ψαχνει απο κει, τιποτα.
    Αισθανθηκε ομως ενα ελαφρο χτυπηματακι πισω στον ωμο και γυριζοντας τι να δη;
    Ο αρκουδος που μολις πριν ειχε πυροβολησει.
    "Εσυ εισαι που 'θελες να με σκοτωσης"; τον ρωτησε.
    "Τωρα θα σε ξεσκισω. Μονο πες μου πως θελεις να σε ξεσκισω. Με τα νυχια μου ή ...αλλιως";
    Τρεμουλιαζοντας ο κηνυγος τι να κανη; Διαλεξε "αλλιως" γιατι με τα νυχια ηξερε οτι ο αρκουδος θα τον εκανε κομματια.
    Πισω στην πολη κατευθειαν στο οπλοπωλειο ο φιλος μας και αγοραζει μεγαλυτερο οπλο και δυνατοτερο στοχαστρο.
    Μετα απο 2-3 μερες και αφου συνηλθε απ' το "σοκ" παει παλι στο δασος, τωρα ζητωντας εκδικηση.
    Το ιδο σκηνικο νατο το αρκουδι απο μακρια, μπαμ και κατω, παλι.
    Τουτη τη φορα το χτυπησα στο κεφαλι συλλογιστικε ο κυνηγος.
    Ενω ετρεχε προς το μερος που επεσε το αρκουδι νατο παλι και τον χτυπαει στον ωμο.
    "Συ ησουνα που... κλπ. κλπ.
    Διαλεξε πως θες να σε ξεσκισω".
    Τι να κανη ο φουκαρας ο κηνυγος επελεξε την ιδια ....ρουτινα.
    Τρεχατος πισω στο σπιτι πλυθηκε και κατ' ευθειαν πισω στο οπλοπωλειο.
    "Τι ειναι αυτα τα παλιο-οπλα που μου πουλας" διαμαρτηρηθηκε στον οπλοπωλη.
    "Θελω κατι που να σκοτωνη ελεφαντα".
    "Το μονο που εχω γι αυτη τη δουλεια ειναι εκεινο το μπαζουκα στη γωνια" του αποκριθηκε ο οπλοπωλης.
    Μετα απο κανα δυο μερες με το μπαζουκα στον ωμο παλι στο δασος ο φιλος μας βεβαιος οτι θα κανη λιωμα το κεφαλι του αρκουδιου.
    Το βλεπει στο μισο χιλιομετρο, μπαμ και παρτο κατω το αρκουδι.
    Χαρωπος ο κυνηγος μαζευει το μπαζουκα αλλα πριν καν κουνησει απο την κρυψωνα του αισθανθηκε το χτυπηματακι στον ωμο.
    Γυριζει και τι να δη!
    Ο αρκουδος πισω του ετοιμος, και να του λεει.
    "Ρε φιλε μη μου πεις οτι ερχεσαι στο δασος για ....κηνυγι!"

    _________________

    Δημοκερατε! Σαγιααααν!
    Μη μου πεις οτι ερχεσαι δω μεσα να ....σχολιασης!!!!!
    Μαλλον το αλλο σου αρεσει σαγιαν. Το αλλο!
    Και σου αρεσει, ΜΗ υπανθρωπε οβραιε, τοσο πολυ!

    Παντως σας υποσχομαι οτι αν περασει ο οβραιο-νομος Καστανιδη, (που κρυβεστε πισω απ το εκτρωμα αυτο τοσο απεγνωσμενα ως συνηθως), θα ερχομαι Ελλαδα και θα μπαινω στο Πανεπιστημιο και θα σας λεω την αληθεια τρισαθλιοι θιασωτες δολοφονων γυναικοπαιδων.
    Απο κει μεσα, ελληνοφωνοι βοηθοι του ισραηλ, και καλυπτομενος απο την προβλεπομενη Πανεπιστημιακη ασυλια!


    Λερες της οικουμενης!



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για εγκληματιες.


    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Σαγιανιμ, Σαγιαναμ" και το "Τσουκσιμο" ενος Νεο-Ναζι ...

    >>Δημοκερατε! Σαγιααααν!
    Μη μου πεις οτι ερχεσαι δω μεσα να ....σχολιασης!!!!!
    Μαλλον το αλλο σου αρεσει σαγιαν. Το αλλο!
    Και σου αρεσει, ΜΗ υπανθρωπε οβραιε, τοσο πολυ!
    Παντως σας υποσχομαι οτι αν περασει ο οβραιο-νομος Καστανιδη, (που κρυβεστε πισω απ το εκτρωμα αυτο τοσο απεγνωσμενα ως συνηθως), θα ερχομαι Ελλαδα και θα μπαινω στο Πανεπιστημιο και θα σας λεω την αληθεια τρισαθλιοι θιασωτες δολοφονων γυναικοπαιδων.
    Απο κει μεσα, ελληνοφωνοι βοηθοι του ισραηλ, και καλυπτομενος απο την προβλεπομενη Πανεπιστημιακη ασυλια!
    Λερες της οικουμενης!
    11 Μαρτίου 2011 1:21 μ.μ.<<

    Ομαντεοναρα, αναμφιβολα εσενα περιμενουμε, αποφοιτε (Summa Cum Laude) !

    >>Σαγιαν "ανωνυμε Δημοκριτε" και σας ποναει και σας τσουζει εεεε;
    Τοσο πολυ ρε παιδι μου!
    ΥΓ.
    Τουλαχιστον παραδεχεστε οτι ειστε οβραιοι ωρε Κοενηδες;;;
    Και με μπερδευετε με κεινα τ' αρχαιολογικα ονοματα σας ρε!
    Φτου!!!! να με κοροϊδευετε τοσο καιρο και να μην τοχω παρει χαμπαρι!
    10 Μαρτίου 2011 11:29 μ.μ.<<

    Και βεβαιως, το μεγαλειο της καθολου πρωτοτυπης παρανοιας σου !

    Να μας γραφεις ;) ...

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά, έχετε τρελαθεί και οι δύο!


    Ρε συ Δημόκριτε, δεν το καταλαβαίνω αυτό το χούι που έχεις, να απαντάς με αντιγραφές των απαντήσεων των άλλων και έπειτα να προσθέτεις δυο εξυπνάδες γκουρμέ δικές σου και πάει τελείωσες!!

    Γιατί δεν του την βγαίνεις στα ίσια με επιχειρήματα και να τον αποστομώσεις, αν εσύ έχεις δίκιο;
    Αυτός κατηγορεί το Ισραήλ για κάτι συγκεκριμένο, εσύ, έχεις κάτι ουσιαστικό να του απαντήσεις;
    Με το να σπας αρχ@@@α, δεν βγαίνει τίποτα!!
    Χάνεις και το δίκιο σου...αν έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω γιατι να εχω τρελλαθη φιλτατε ΑΠΕΛΛΗ;

    Απλως τους αποκαλω αυτο που πραγματικα ειναι, δηλ. θιασωτες δολοφονων γυκαικοπαιδων και παντα με αποδεικτικα στοιχεια, και το διασκεδαζω με την "Ναζιστικη λυσσα αγαπης" που αντι-σχολιαζουν!
    (Ειναι κι απο πανω κοπριτες γιατι κανουν κοπυ-πεϊστ αντι να γραψουν κατι δικο τους οπως πολυ σωστα επσημαινεις. Τι να γραψουν ομως; Οτι εχω δικιο;)
    Αλλα θα μου πης οβραιοι δεν ειναι!
    Τι να περιμενη κανεις απο δαυτους!

    Ο Δημοκερατας βεβαια οσο σχολιαζει τοσο μεγαλωνουν και τα κερατα* του!
    Ασε που ερχεται δω μεσα γιατι του αρεσει το....κυνηγι!

    ΑΠΕΛΛΗ, αν δεις τον sterg πες του την καλημερα μου!


    * Δε ξερω αν ειναι παντρεμενος ουτε και που ενδιαφερει!




    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους-εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.


    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!! (Κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν!)
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα και ψεμματα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. >>ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Καλά, έχετε τρελαθεί και οι δύο!
    Ρε συ Δημόκριτε, δεν το καταλαβαίνω αυτό το χούι που έχεις, να απαντάς με αντιγραφές των απαντήσεων των άλλων και έπειτα να προσθέτεις δυο εξυπνάδες γκουρμέ δικές σου και πάει τελείωσες!!<<

    Την καταλληλη απαντηση εχεις ηδη παρει εδω, και ποιο συγκεκριμενα εδω - μπας και καταλαβεις καλυτερα ...

    >>Γιατί δεν του την βγαίνεις στα ίσια με επιχειρήματα και να τον αποστομώσεις, αν εσύ έχεις δίκιο;
    Αυτός κατηγορεί το Ισραήλ για κάτι συγκεκριμένο, εσύ, έχεις κάτι ουσιαστικό να του απαντήσεις;
    Με το να σπας αρχ@@@α, δεν βγαίνει τίποτα!!
    Χάνεις και το δίκιο σου...αν έχεις...
    11 Μαρτίου 2011 9:50 μ.μ.<<

    Δεν παρακολουθεις φαινεται την "συζητηση" - για ξανακανε μια προσπαθεια.

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 12 Μαρτίου 2011 9:23 π.μ.
    Άλλα λόγια ν αγαπιώμαστε.

    >Εβραίοι = ΕΧΘΡΟΙ του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού.<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κλωνε,

    >>@ 12 Μαρτίου 2011 9:23 π.μ.
    Άλλα λόγια ν αγαπιώμαστε.
    >Εβραίοι = ΕΧΘΡΟΙ του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού.<
    12 Μαρτίου 2011 1:18 μ.μ.<<

    αυτα ισχυριζονται βεβαια, μονο καποια καθυστερημενα Φασιστομουτρα !


    "...Η ημέτερη διάνοια: Περισσότερο φοβούμαι τα ιδικά μας σφάλματα παρά τα σχέδια των εχθρών μας (ΜΑΛΛΟΝ ΓΑΡ ΠΕΦΟΒΗΜΑΙ ΤΑΣ ΟΙΚΕΙΑΣ ΗΜΩΝ ΑΜΑΡΤΙΑΣ Ή ΤΑΣ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΙΑΝΟΙΑΣ0. Περικλής Θουκυδίδου Α144 (Ελ. Βενιζέλος) ..."
    (Λόγια σοφά και λογικά, http://www.ifestos.edu.gr/)

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.

    http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_6528.html

    Τα ξέρετε αλλά μας τα κρύβετε ανθέλληνες εβραίοι αυτά.



    Δημόκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ομαδεον
    Αποφασισα μια πιο ...προωθημενη σταση απεναντι στην τρισαθλια και συμπλεγματικη σου προσωπικοτητα.
    Ουτε φτυσημο πλεον στα μουτρα σου-
    στοχο κυνηγου.Τζαμπα τα ...σκαγια.
    Υπαρχουν καλυτεροι στοχοι εδω απο τα μουτρα σου.Και ετσι θα αποκτησεις καθαρο κουτελο αλλα μπαγασα θα αναφερεις σε οποιον σε ρωταει γιατι δεν ειναι φτυσμενο το προσωπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εχεις προβλημα, δειλε Μασκαρα ...!

    >>ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.
    http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_6528.html
    Τα ξέρετε αλλά μας τα κρύβετε ανθέλληνες εβραίοι αυτά.
    Δημόκριτος
    13 Μαρτίου 2011 11:05 π.μ.<<

    Με "προδοτικα" "ανθελληνες" - το σιχαμα Γερμανοτσολιαδων !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε καλώς την ερμαφρόδιτη 13 Μαρτίου 12:36 μ.μ.!!!
    Λένε ότι στην Μάνη, από το πρώτο βράδυ απονέμουν τον τίτλο της επίτιμης μανιάτισσας...
    Άραγε ποιος νάταν ο τυχερός που σε έχρισε;;;

    Θαραλέε χλημίτσουρα 2:25 μ.μ.
    Όπως το Τσουνάμι της Ιαπωνίας έτσι θαρθει και το Τσουνάμι στο πισινό σας.
    Τσουνάμι από κοπάδια ....λούτσων
    Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε και από που να λακήσετε ντροπαλέ ΚΙΣιτη επικοινωνιακέ τοκογλύφε.
    Εκτός κι αν εγγραφείτε στην αντιναζιστική πρωτοβουλία η στην Τερμινάλ 119.


    Μόνο έτσι θα σωθείτε.-


    Δημόκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε καλώς την ερμαφρόδιτη 13 Μαρτίου 12:36 μ.μ.!!!
    13 Μαρτίου 2011 4:24 μ.μ.

    Ομαδεον ελα στη Μανη μονο για μια βραδυα και θα σου μεινει...αλησμονητη!Αν θελεις θα σου δωσω και υπογραφη πρωτοκολημμενη για το ...αλησμονητη. ΘΡΑΣΥΜΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Μασκαρας, και τα κατορθωματα των Νεοναζι / ΑναρχοΑριστερο-Φασιστων ...

    >>Θαραλέε χλημίτσουρα 2:25 μ.μ.
    Όπως το Τσουνάμι της Ιαπωνίας έτσι θαρθει και το Τσουνάμι στο πισινό σας.
    Τσουνάμι από κοπάδια ....λούτσων
    Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε και από που να λακήσετε ντροπαλέ ΚΙΣιτη επικοινωνιακέ τοκογλύφε.
    Εκτός κι αν εγγραφείτε στην αντιναζιστική πρωτοβουλία η στην Τερμινάλ 119.
    Μόνο έτσι θα σωθείτε.-
    Δημόκριτος
    13 Μαρτίου 2011 4:24 μ.μ.<<

    Συγχαρητηρια, για την "τερμιναλικη" αποβλακωση !

    - http://www.scribd.com/doc/31784410/terminal-119-issue-2

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τώρα μου γίνες και φασίστας "Μιχαλολιάκος" από την Μάνη;
    Μα εσύ είσαι ανέκαθεν ήσουν ένας χομοεβραίος, επαίτης Λουτρακίου.

    Δημόκριτος και Αρχέλαος μαζί.
    (Με συμμετοχή του Χρήστο από ....Λονδίνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μασκαρα , συνεχιζε να περηφανευεσαι την Ηλιθιοτητα σου !

    >>Τώρα μου γίνες και φασίστας "Μιχαλολιάκος" από την Μάνη;
    Μα εσύ είσαι ανέκαθεν ήσουν ένας χομοεβραίος, επαίτης Λουτρακίου.
    Δημόκριτος και Αρχέλαος μαζί.
    (Με συμμετοχή του Χρήστο από ....Λονδίνο)
    14 Μαρτίου 2011 2:08 μ.μ.<<

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έτσι,
    Δημόκριτος και Αρχέλαος μαζί.
    (Με συμμετοχή του Χρήστο από ....Λονδίνο)
    Βάλτε και την κοπελιά μέσα.



    Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο εβραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο εβραίος.
    15 Μαρτίου 2011 1:05 π.μ.

    ΨΥΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.