27/3/11

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Εφ. Ραντικάλ 25-3-2011





To Λαγονήσι έγινε τάφος για τους πρώτους ιεραπόστολους
Κατά την διάρκεια ανασκαφών σε απομεινάρια εκκλησίας που έγιναν στο παγκοσμίως γνωστό Λαγονήσι της περιοχής Αλικαρνασσού -στο οποίο πας περπατώντας από την Μύνδο- βγήκαν στο φως κρανία στα οποία ήταν καρφωμένα καρφιά.
Αλικαρνασσός-Με βάση τις διαπιστώσεις του επικεφαλής των ανασκαφών καθηγητή αρχαιολογίας Μουσταφά Σαχίν, τα κρανία είναι του 3 μ.Χ. αιώνα, ανήκαν σε ιεραπόστολους 40-45 ετών, ενώ έλειπαν τα σώματα.
Στα πλαίσια των ανασκαφών με την ονομασία ¨Ανασκαφές Σωτηρίας της αρχαίας πόλης της Μύνδου¨ που γίνονται υπό την προεδρία του καθηγητή Μουσταφά Σαχίν και από τον εκπρόσωπο του υπουργείου πολιτισμού Νετσμί Ερόλ, βρέθηκαν στο Λαγονήσι 8 κρανία με καρφιά στο κεφάλι τους, τα οποία μεταφέρθηκαν για έρευνα στο τμήμα αρχαιολογίας του Μπούρντουρ με συμμετοχή ανθρωπολόγων.
ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
Ο καθηγητής Μουσταφά Σαχίν ξεδίπλωσε την θηριωδία , όπως αυτή αποκαλύφθηκε από τα κρανία που βρέθηκαν ανάμεσα σε απομεινάρια εκκλησίας στο Λαγονήσι. Ο καθηγητής δήλωσε τα εξής : ¨Τα κρανία είναι της Ύστερης Αρχαίας Περιόδου, ανήκουν σε άτομα που πιάστηκαν αιχμάλωτοι και σκοτώθηκαν με καρφιά στο κεφάλι, ακολούθως αποκόπηκαν από τα σώματα τους και κατά πάσα πιθανότητα αφού επιδείχτηκαν στον κόσμο προς παραδειγματισμό, θάφτηκαν. Πρόκειται για μια πρακτική σκληρότητας και φρίκης που εφαρμόστηκε κατά την ρωμαϊκή εποχή σε βάρος αυτών που προσπαθούσαν να διαδώσουν τον χριστιανισμό¨.

25 σχόλια:

  1. Την ευλογία και την μεσιτεία των μαρτύρων αυτών να έχουμε!
    Ας φροντίσει και το πατριαρχείο να τα τιμήσει όπως πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κιεγω που νομιζα οτι ο χριστιαισμος ειναι η θρησκεια της αγαπης και συγχωρησης...
    Καλα θακαναν οι ιερεις να ξυρισουν λιγο αυτα τα γενια,να βγαλλουν τα πενθιμα ρασσα τους και να διαβασουν λιγο περισσοτερο την αγια γραφη να δουν πως βριζει ο χρηστος τους ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χριστιανισμός διαδόθηκε μέσα απο τις κοινότητες των Εβραίων.Εκμεταλλέυόμενοι επί 3 αιώνες την ανοχή του Αρχαίου Δωδεκαθεϊστικου κόσμου, μόλις βρέθηκαν στην εξουσία κυνήγησαν διέλυσαν και δολοφόνησαν τον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο. Κατρακυλάει ο Ελληνισμός απο τότε..
    Τίποτα μα τίποτα που να βγήκε απο αυτό το έθνος(τους Εβραίους) δεν οφέλησε ουτε την Ελλαδα ούτε την ανθρωπότητα. Παραδειγματος χάρη ο κομμουνισμός, ή ο ληστοκρατικός καπιταλισμός των τραπεζών.
    Και μόνο τους αναθεματισμούς των πατερικων κειμένων σε οτιδηποτε εχει σχεση με την Αρχαία Ελλάδα να διαβάσει κανείς θα φρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τούρκοι είναι πονηροί διπλωμάτες!
    Ίσως θέλουν νά αποδείξουν ότι τήν εποχή τής Παντοδυναμίας τού ΕλληνοΡωμαικού Πολιτισμού γίνονταν φρικτά καί τρομερά κατά χριστιανών!(ενώ συνέβη τό αντίθετο...κατά Ελλήνων).
    Οι κάτοικοι μήπως ήταν Έλληνες καί μέ τήν παλιά εκείνοι μέθοδο,πού ξεπάστρεψαν καί οι Οθωμανοί όλους τούς χριστιανικούς πληθυσμούς:Αρμένιους,Έλληνες,Ασσύριους,Κούρδους,Αλεβήτες...Κυπρίους Ελλήνες; τόν περασμένο αιώνα τών γενοκτονιών;!!!
    Απλό ερώτημα θέτω.
    Καί τί έκαναν οι Ορθόδοξοι απανταχού τής Γής, ταγοί τής Ορθοδοξίας, γιά νά μήν γένουν οι απάνθρωπες "γενοκτονίες;"!!!
    Μέχρι σήμερα τίποτε.
    Η Αλήθεια πρέπει νά πονάει γιά νά ακούσεις,τόν πόνο τών κατατρεγμένων.Τά λέει όλα ο Αμερικανός Πρεσβευτής ΧΌΡΤΟΝ στό βιβλίο του "Η μάστιγα τής Ασίας".
    Και δυστυχώς ο ελληνισμός καί ο Ελληνικός Πολιτισμός βάλλονται μέχρι τίς μέρες μας!Καί τά "μνημεία"μας τά ιδιοποιούνται οι Πανέξυπνοι Γείτονες!..Ως δικά τους!
    Όσο υπάρχουν τύραννοι πρέπει νά παθαίνουν αυτά πού λέει ο ποιητής Σεφέρης ,σ'ένα του ποίημα λίγο πρίν πεθάνει το 1971.Τήν επομένη τής κηδείας του,δημοσιεύτηκε στίς εφημερίδες τής εποχής
    μέ τίτλο:
    *** (Ένα ποίημα τού Σεφέρη κατά τών
    Τυράννων),

    "Επί Ασπαλάθων"

    Ήταν ωραίο τό Σούνιο τή μέρα εκείνη τού Ευ αγγελισμού πάλι μέ τήν άνοιξη/Λιγοστά πράσινα φύλλα γύρω στίς σκουριασμένες πέτρες/τό κόκκινο χρώμα κι ασπάλαθοι/δείχνοντας έτοιμα τά μεγάλα τους βελόνια/καί τούς κίτρινους ανθούς./Απόμακρα οι αρχαίες κ ο λ ό ν ε ς,χ ο ρ δ έ ς μιάς άρπας α ν τ η χ ο ύ ν ακόμη.../Γαλήνη.
    -Τί μπορεί νά μου θύμισε τόν
    Αρ(δ)ιαίο εκείνον;/Μιά λέξη στόν
    Π λ ά τ ω ν α θαρρό,χαμένη στού μυαλού τ'αυλάκια/τ'όνομα τού κίτρινου θάμνου/δέν άλλαξε από εκείνους τούς καιρούς./Τό βράδυ βρήκα τήν περικοπή:"Τόν έδεσαν χειροπόδαρα"μάς λέει/τόν έριξαν χάμω καί τόν έγδαραν/τον έσυραν παράμερα τόν καταξέσκισαν/πάνω στούς αγκαθερούς ασπάλαθους/καί πήγαν καί τόν πέταξαν στόν Τάρταρο,κουρέλι."
    Έτσι στόν κάτω κόσμο πλέρωνε τά κρίματά του/ο Παμφύλιος Αρδιαίος,ο Πανάθλιος Τύραννος."
    Ι.ΣΕΦΕΡΗΣ (31 Μάρτη 1971)
    *("συμποδίσαντες χείρας τε καί πόδας καί κεφαλήν,καταβαλόντες καί εκδείραντες,είλκον παρά τήν οδόν εκτός επ'ασπαλάθων(...)εις τόν τάρταρον..."ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ"616α.

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:36 π.μ.
    THN KATAΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ...
    ΑΜΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ!

    ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω πως δεν καταλάβατε τι λέει το κείμενο!!
    Πως οι πιστοί του Δωδεκάθεου δηλαδή εξόντωναν και έσφαζαν τους χριστιανούς της εποχής τους και ότι μάλιστα ήταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν αυτήν την τακτική την οποία αργότερα ακολούθησαν από αντίδραση και οι χριστιανοί.
    Καταλάβατε όμως πολύ καλά....και για αυτό αφρίζετε...

    Περαστικά σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι σύχρονοι "δωδεκαθεϊστές" είναι όργανα των ξένων- συνειδητά και άλλοι ασυνείδητα, κι έχουν σκοπό να διχάσουν τον ελληνικό λαό,αφού κύρια ασχολία τους είναι να βρίζουν τον Χριστό και την Εκκλησία Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι συγχρονοι 12 θεϊστές ή δεν κατανοούν τα γεγονότα και τις πηγές για διαφόρους προσωπικούς τους λόγους ή υπηρετούν άνομα συμφέροντα και μυστικές υπηρεσίες. υπάρχουν πολλές αποδείξεις για το 2ο. Για το πρώτο φαίνεται.όταν οι πρωτογενείς πηγές λένε 5 κι αυτοί το κάνουν 0,12345 τοτε ειναι αλλού γι αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βεβαια οποιος ειναι ελληνολατρης πρεπει να ειναι πρακτωρας των ξενων ενω αυτος που ως χριστιανος ειναι κατ'ουσιαν και ορισμο ιουδαιολατρης δεν ειναι πρακτωρας των ξενων... ρε που φτασαμε. οσον αφορα το κειμενο το προβλημα ειναι οτι οι ελληνορωμαιοι δεν εσπασαν το κεφαλι ολων των χριστιανων/ιουδαιων με πρωτο του εβραιακου του Σαύλου και αφησαν χαριν δημοκρατιας και αλλα τσιπρικα το αυγο του ιουδαικου φιδιου να επωασθει για να γευθουν μετα απο λιγο την...αγαπη και την συνχωρηση και αλλες τετοιες παπαριες. για να φτασουμε στο σημερα να λεμε τον ελληνολατρη προδοτη και το ιουδαιοχριστιανο πατριωτη!!! α ρε περικλη και πλατωνα που καταντησανε οι ελληνες, γεννιτσαροι.. μονο οταν δεν εχουνε τι να αντιταξουν στους ξενους αα! τοτε τι ωραια που ειναι η ακροπολη κοι οι ολυμπιακοι αγωνες και η φιλοσοφοι μονο που ολα αυτα ΔΕΝ τα εκαναν οι ιουδαιοχριστιανοι αλλα οι ελληνες, που πιστευαν στους 12 και βαλε θεους του Ολυμπου, (βουνό στην ελλαδα νομιζω ε;) και σιγουρα οχι στον Γεσουα και Γιαχβε απο την μεση ανατολη. τρομαρα σας. και μη μου λετε για πρωτογενεις πηγες και λαμακιες (μεταπτυχιακο στην αρχαια ιστορια εχω τις γνωριζω καλα) αλλα να μου πειτε εαν εχετε δει κανενα ραββινο να πηγαινει να προσκυνησει στον ολυμπο. ή μηπως οι κινεζοι ειναι κοπανοι που κρατουν τις δικες τους θρησκειες;
    και μην ξεχνατε οτι δεν ειναι το αληθες το εθνικο αλλα το ελληνικο το αληθες. τελεια και παυλα.
    ΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O 12θεϊσμός έχει εξάπλωση τα τελευταία χρόνια, διότι απευθύνεται σε άτομα με χαμηλό μορφωτικό και νοητικό επίπεδο.

    Τα "επιχειρήματα" είναι εντελώς γελοία και προδίδουν το IQ αυτών που τα χρησιμοποιούν. Δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιος μπορεί να είναι απατεώνας, φονιάς, ή μαστροπός, ενώ η ταυτότητα του γράφει Χ.Ο. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι, επειδή κάποιοι σκότωσαν, ή γκρέμισαν στο όνομα του Χριστού, δεν πάει να πει ότι ήσαν και χριστιανοί, δηλαδή συμπεριφερόταν σύμφωνα με την διδασκαλία του Χριστού.

    Ξεχνούν τους Διωγμούς των Χριστιανών από τους Ρωμαίους, αλλά ξεχνούν και το ότι ο Αντίοχος ο Επιφανής θέλησε δια της βίας να επιβάλει το 12θεο στους Εβραίους, χρησιμοποιώντας αποτρόπαια βασανιστήρια. Στο τέλος και αφού δεν μπόρεσε να τους κάμψει, ατίμασε τον Ναό του Σολομώντος σφάζοντας μέσα χοίρους. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκώσει την Επανάσταση των Μακκαβαίων, οι οποίοι τελικά τον πήραν φαλάγγι κι έδιωξαν τις συριακές λεγεώνες από την Παλαιστίνη.

    Αντί να διαβάζουν διαδίκτυο, θα μπορούσαν να ανοίξουν κανένα ιστορικό βιβλίο, αλλά είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 27 Μαρτίου 2011 7:05 μ.μ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ))

    27 Μαρτίου 2011 4:58 μ.μ.ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ
    http://lykofron.wordpress.com/2009/10/27/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανόητοι νεοπαγανιστές, όργανα κι εσείς της νέας τάξεως πραγμάτων, οι Έλληνες όταν υποδουλώθηκαν στους Ρωμαίους ή όταν αλληλοσφάζονταν μήπως ήταν χριστιανοί ή δωδεκαθεϊστές; Οι Έλληνες της εποχής του Χριστού λ.χ., είσθε βέβαιοι ότι ήσαν όλοι δωδεκαθεϊστές ή ακραιφνώς δωδεκαθεϊστές; Μήπως είχαν προδώσει κι αυτοί μερικώς την "πατρώαν" πίστη, αποδεχόμενοι διάφορες ανατολικές θεότητες;

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεταπτυχιακέ φοιτητά της Ιστορίας 7:53 (δύστυχη Φιλοσοφική, πού κατήντησες!), μάθε πρώτα σωστή ορθογραφία, σωστή σύνταξη, βάλε και κανένα τόνο -πού να φθανες και το πολυτονικό- και ύστερα έλα να γράψεις κάτι το σοβαρό. Εννοείται δε, αφού σκίσεις το πτυχίο σου και στρωθείς στο διάβασμα.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς διαχειριστη:

    θα ηθελα να μαθω τη ηταν αυτο που ενοχλησε στο σχολιο μου και δεν το δημοσιευσατε.ουτε εβριζα,ουτε βομολοχουσα.

    απεναντιας,υπερασπιζα την πιστη μας απο τους μαρμαρολατρες που την καθυβριζουν.
    επιτρεπεται σε αυτους να βρισουν την πιστη του λαου μας και δεν αφηνεται καποιον να τους απαντηση;;;
    γιατι;;;

    επαλαμβανω το σχολιο

    προς πολυβιο:
    αποφασισε τελικα,εισαι με τους ελληνες η οχι...

    προς αρχαιολατρες-ειδωλολατρες-αντιχριστιανους:
    ειστε εχθροι των ελληνων,του λαου μας και πλυμενοι εγκεφαλικα απο την σιωνιστικη προπαγανδα...

    προς αξιοτιμο σαββα καλεντεριδη:

    αφου πραγματι αγαπας την ελλαδα και αγωνιζεσαι να την προστατευσεις,γιατι αφηνεις να δημοσιευονται αυτα τα αντιχριστινικα σχολια που σκοπο εχουν να καταστρεψουν τον ινφογνωμων;
    πατα ενα delete και στειλτα απο εκει που ηρθανε...

    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειμεθα ολοι Ελληνες.Τελεια.Μην ''τσιμπατε'' στην διαιρεσιν.Την πραγματικη ιστορια ας την αναλυουμε φιλικα.Ανεξιθρησκεια εχουμε,μην ξεχνατε πως και οι προγονοι μας δεν ειχαν την λεξιν δωδεκαθειστης η παγανιστης.Τα ιδια πιστευω δεν ειχαν οι διαφοροι φιλοσοφοι και ειχαν μαλιστα διαφορετικες αντιληψεις περι θειου.Το ιδιο και στην εποχη μας.Εγω δεν μπορω να δεχθω περι θειοτητος Ιησου,αλλα δεν παυω στα πλαισια της ελληνικης μου ψυχης να σεβομαι τα θεια και να εχω θρησκευτικη συνειδηση ομοια με τους γυρω μου.Μην ξεχνατε πως η πολεμικη εναντια στο χριστιανισμο αφορα ιδιαιτερα την ελληνορθοδοξια.Περα απο το κακο κομματι του κληρου και ιουδαιους.Ισως διοτι ενδομυχα ολοι μας(οι πιο πολλοι)ειμεθα κυριως ορθοδοξοι Ελληνες και οποιος καταλαβε..ΥΓ:Οι διαφορες ''υπηρεσιες''και εντοπιοι εφιαλτες βρισκονται και εναγκαλιζουν απο ''υπερορθοδοξους''χριστιανους ,παγανιστες,αθεους,12θειστες,πατρωας θρησκειας,κλπ εως και ινδουιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "το δε λοιπόν καθεύδοντες διατελοίτε αν ει μη τινα ο Θεός επιπέμψειεεν κηδόμενος υμών" Σωκράτης σύμφωνα μέ τον Πλάτωνα. Η πολλή @@@@@@@@@@@@@@κία κύριοι του δωδεκαθέου βαράει στο μυαλό. είναι και το ΔΝΤ τώρα και δε συμμαζεύεται. αντε μαζευτείτε στις κούρνιες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=el&v=z-PWCGozs3Q

    για δείτε εδώ τι λέει ο Φουράκης και βγάλτε συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "προς αρχαιολατρες-ειδωλολατρες-αντιχριστιανους:
    ειστε εχθροι των ελληνων,του λαου μας και πλυμενοι εγκεφαλικα απο την σιωνιστικη προπαγανδα."..

    εάν οι σιωνιστές υποστηρίζουν το 12θεο αυτό ειναι καινουργια ανακάλυψη. Μηπως ειναι και οι σιωνιστες 12θειστές και δεν το ξέραμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο το αρθρο δειχνει ποσο "ανεκτικοι" ηταν οι ειδωλολατρες οταν ειχαν την εξουσια στα χερια τους.Δυστηχως οι αναρθες και παραληρηματικες κραυγες ορισμενων "επιιγονων" τους (στην πραγματικοτητα τελειωμενων χιποειδων)αποδεικκνυουν οτι ορισμενοι δεν εχουν εξελιχθει καθολου απο τοτε, πχ. ο ισχυρισμος η Ρωμακιη Αυτοκρατορια ηταν λεει...δημοκρατικο κρατος οπως ισυριζεται ο ΓΣ θα ηταν το ανεκδοτο της χρονιας αν εξαιρσουμε τον ισχυρισμο του οτι δηλωνει μεταπτυχιακος φοιτητης στην Ιστορια! για τον Τακιτο εχει ακουστα αραγε;Παρεπιντοντως η "κυριαρχη" πληθυσμιακα θρησκεια ειναι ο βουδισμος ο οποιος ηταν ινδικης προελευσης (εκ του "πεφωτισμενου"="Βουδα"- Σιχνατρα αν θυμαμαι καλα) ενω τα τελευταια χρονια αυξανεται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ο αρθμος των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.Ειθε οι ψυχες των ΜΑΡΤΥΡΩΝ να μεσιτευουν υπερ υμων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επισης οπως πολυ σωστα τονισε ο αξιοτιμος Κωνσταντινος απο την Κυπρο, ορισμενοι θα επρεπε να προβληματιστουν απο το γεγονος οτι π.χ. απο την εποχη του Αυγουστου και μετα η δημοφιλεστερη θρησκεια στην Αθηνα ηταν αυτη της "ελληνικης" Ισιδας.Υπαρχουν και αρχιολογικα ευρηματα τα οποια το αποδικνυουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εάν οι σιωνιστές υποστηρίζουν το 12θεο αυτό ειναι καινουργια ανακάλυψη. Μηπως ειναι και οι σιωνιστες 12θειστές και δεν το ξέραμε;

    28 Μαρτίου 2011 7:35 π.μ.

    -------------------

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

    Οι Σιωνιστές είναι δηλωμένοι εχθροί του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας!

    Οι νεοπαγανιστές είναι επίσης ακραιφνείς εχθροί του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας!


    Σύμφωνα λοιπόν με την αρχή που αρέσει ιδιαίτερα σε κάποιους, δηλαδή "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου", μπορείτε να καταλάβετε κάπως τους κοινούς στόχους των δυο τους αλλά και τη συμμαχία τους εναντίον της Ορθοδοξίας!!
    Ασφαλώς δε και την "υποκίνηση" των νεοπαγανιστών από τους Σιωνιστές-Μασόνους, μιας και οι νεοπαγανιστές είναι απλώς μια φαιδρή ομάδα ανίκανη για κάτι άλλο, πέρα από το να κάνουν φολκλορικές τελετές με ιμιτασιόν χλαμύδες φτιαγμένες στην Κίνα!!

    Αμφιβάλλω, αν κανείς από αυτούς γνωρίζει μετά από 2000 χρόνια, πως γίνονταν οι αρχαίες τελετές, με ποια διαδικασία, τι έλεγαν οι ιερείς και πως το έλεγαν!
    Το κιτς δυστυχώς βασιλεύει στη θέση του γνήσιου αρχαιοελληνικού πνεύματος. Μιλάμε δηλαδή για κανονικούς μασκαράδες στις Απόκριες!

    Ο θρησκευτικός πρωτογονισμός στο μεγαλείο του!
    Αλήθεια, συνεχίζουν ακόμη να θυσιάζουν ζώα στους "θεούς";
    Ένα ακόμη κοινό τους στοιχείο με τον σιωνιστικό Ιουδαϊσμό, είναι φυσικά και οι θυσίες του αίματος!
    Αφού ως γνωστόν οι Εβραίοι συνεχίζουν να θυσιάζουν στον Γιαχβέ ζώα και αίμα!!!
    Όπως είδατε, είναι αρκετά τα κοινά τους στοιχεία και τα κοινά τους συμφέροντα εναντίον της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού.
    Ο χριστιανισμός, που κατάργησε τις θυσίες του αίματος και των ζώων, είναι η ανώτερη και η πιο εξελιγμένη από θρησκειολογικής και πολιτισμικής άποψης θρησκεία που εμφανίστηκε ποτέ επί προσώπου της γης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς ΟΛΟΥΣ... απο Α.Α.


    ΑΔΕΛΦΙΑ...ειμαστε ολοι ελληνες
    εφοσον αγαπαμε την ελλαδα,την ποναμε,αγωνιζομαστε ο καθενας με τον τροπο του για αυτην και ειμαστε προθυμοι να πολεμησουμε θυσιαζοντας ακομα και την ζωη μας για αυτην...

    για αυτο λοιπον ας αφησουμε τους αλληλοσπαραγμους και ΟΟΟΛΟΙ μαζι,χριστιανοι και 12θειστες ας παλεψουμε για την επιβιωση της χωρας μας και του εθνους μας...

    ζουμε σε αυτην την γωνια του κοσμου 4.000 χρονια (τουλαχιστον) και ας αγωνιστουμε ολοι μαζι αδελφια για να μην αφομειωθουμε και να υπαρξουμε αλλα 4.000 χρονια...
    (τουλαχιστον)

    αντι να βγαζει ο καθενας μας την αντιπαθεια του,ας προτεινει λυσεις ΑΔΕΛΦΙΑ εν ΧΡΙΣΤΟ και ΑΔΕΛΦΙΑ εν ΔΙΑ ωστε να βγει η χωρα απο την πολυπλευρη κριση...

    αυτο ειναι το εξυπνο,αυτο ειναι το πατριωτικο,αυτο εχει αναγκη η ΕΛΛΑΔΑ μας απο εμας...

    αντι να σχολιαζεται εσεις με καθε αφορμη κατα της εκλλησιας και της χριστιανικης ορθοδοξιας και εμεις να σας απανταμε,ας χρησιμοποιησουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ αυτην την φαια ουσια και εξυπναδα μας και την ετοιμολογια μας για να απαντησουμε στο ολους αυτους που με την ρητορικη τους μας σκλαβωνουν και μας οδηγουν στο χαος...

    ΑΔΕΛΦΙΑ...αυτο δεν ειναι το εξυπνο;;;
    ολοι μαζι μια γροθια...
    ελληνες,γραικοι,ρωμαιοι,χριστιανοι ορθοδοξοι,12θειστες αρκει να εχετε την ΕΛΛΑΔΑ ειτε την ΡΩΜΑΝΙΑ στην καρδια σας.

    τι περιμενετε λοιπον;;;

    σηκωθητε,μιληστε,παλεψτε,αγωνιστηται για την ελλαδα μας.
    ολοι αυτην αγαπαμε,ολοι αυτην ποναμε...

    ο σαββας καλεντεριδης αγωνιζεται για την ελλαδα,εμεις τι κανουμε;;;
    βγαζουμε τα ματια μονοι μας;;;

    περιμενω απαντηση...

    με αγαπη προς ολους που αγαπουν την ελλαδα και θελουν να κανουν κατι για την βοηθησουν


    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Μακάριοι οι πτωχοί τών πνεύματι"

    Παίζετε,-ουμε αθελά μας;τό άθλιο παιχνίδι τών Οθωμανών Μογγόλων Εξουσιαστών,όπως λέει καί ο Σάββας!
    Έτσι δικαιολογούν τίς πιό άθλιες γενοκτονίες πού έκαναν τόν περασμένο αιώνα κατά τών Ελλήνων,Αρμενίων,Ασσυρίων,Αλεβητών...Κυπρίων τό 1974 ,ναί τόσο κοντά στίς μέρες μας!
    Εάν όλοι αυτοί ήταν καί Χριστιανοί,τότε κάτι έχει πάθει ο εγκέφαλός μας καί δέν ξεσηκωνόμαστε νά αρπάξουμε τούς δικούς μας Εξουσιαστές-Δεσπότες,γιατί δέν μάς υποστηρίζουν!διαχρονικώς!
    Έλεος!
    Σηκωθείτε Συνέλληνες λίγο ψηλότερα!
    Τήν γλώσσαν μού έδωκαν Ελληνικήν,είπε ο μεγάλος ποιητής Ελύτης!
    "οξυδέρκεια!"
    Έίναι ανεπίτρεπτο νά διαχειρίζονται αναδεικνύουν τά "μνημεία"τά ελληνικά τά δικά μας στήν Έφεσσο ,Αλικαρνασ΄σο καί αλλού καί κάποιοι δήθεν Ελληναράδες νά έχουν λήμη(τσίμπλα)στά μάτια ακόμα!
    Πολιτισμός,πολιτιστικά στοιχεία,Ιστορία,Μνήμη,αυτά θέλουν νά μας σκοτώσουν,γιά νά μήν θυμόμαστε τήν ΜΑΝΑ ΚΑΊ ΤΌΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΑΣ!Τήν Παράδοσή μας!
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!
    Νά μήν αγαπάμε τόν τόπο τών Προγόνων μας!Φοβερό καί τραγικό!
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!ΝΑ ΜΆΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΟΎΝ!
    ΚΑΊ ΜΕΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ....ΑΦΟΥ ΘΆΧΟΥΝ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΟΎΣ ΉΡΩΕΣ ΠΟΎ ΜΆΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ!ΚΑΙ ΤΟΎΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΎ ΈΓΡΑΨΑΝ ΓΙΆ ΜΆΣ!
    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!
    ΖΗΤΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΠΟΛΥΒΙΟΣ"!
    ΣΤΟΛΊΔΙ ΜΑΣ ΤΌ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΌΠΟΛΙΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!
    ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΚΑΊ ΑΥΤΌ ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ...

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. προς πολυβιο,5.12

    οταν λες εξουσιαστες-δεσποτες,ποιους εννοεις;

    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και τους σκελετούς των Αρμενίων πότε θα τους βγάλουν από την ντουλάπα;
    Η΄ μήπως εκεί δε σκέφτηκαν να ψάξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.