26/3/11

Tα χαϊδεμένα παιδιά του Νταβούτογλου και της Εργενεκόν συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο κατά της Ελλάδος

Τηλεοπτική εκπομπή για τους…καταπιεσμένους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης»

    
Μία ακόμη από τις τουρκικές προκλήσεις σε σχέση με την ελληνική Θράκη σάς επισημαίνουμε σήμερα. Ακροθιγώς και ενδεικτικά βεβαίως, καθότι με την κλιμάκωση της τουρκικής νεοθωμανικής προπαγάνδας, που παρατηρείται τα τελευταία 2 χρόνια εντός και εκτός (τουρκικών) συνόρων, τι να πρωτογράψεις πλέον!
Ο λόγος για μια εκπομπή σε τούρκικο τηλεοπτικό σταθμό με θέμα τα προβλήματα των…Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Παραθέτουμε (σε μετάφραση του Μ.Κ.) το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του ΒΑΤΤΑΜ (δηλαδή του … «Κέντρου Έρευνας Τούρκων Δυτικής Θράκης») στις 20-3-2011:
Ομιλία με θέμα: 
"Το χθες και το σήμερα της Δυτικής Θράκης και τα προβλήματα των Τούρκων που ζουν εκεί"
     Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Σουλεϊμάν Πεχλιβάν στην εκπομπή 'ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΤΙΑ' του τηλεοπτικού καναλιού Καρεσί TV είχε ως θέμα ¨Η Δυτική Θράκή και τα προβλήματα των Τούρκων που ζούνε στην Δυτική Θράκη, χτες και σήμερα¨. Η εκπομπή αυτή του Καρεσί TV παρακολουθήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον από τους τηλεθεατές του καναλιού.
     Μετά από πολλά αιτήματα αναφέρθηκε από τον πρόεδρο των Τουρκικών Εστιών-τμήματος Μπαλίκεσίρ, πως θα ήταν επωφελής η οργάνωση μιας ειδικής εκπομπής. Σε αυτήν κλήθηκε ως ομιλητής ο πρόεδρος του ΒΑΤΤΑΜ Οζκάν Χουσείν. Ο Οζκάν Χουσείν ενημέρωσε τους μετέχοντες στο Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης για τις τελευταίες εξελίξεις στην Δυτική Θράκη.
     Επίσης περιγράφηκαν τα προβλήματα της κοινότητας, οι προσπάθειες για επίλυση των προβλημάτων, ο αγώνας που δίνουν οι σύλλογοι στην Ευρώπη, καθώς και οι επιθέσεις των τελευταίων ημερών σε βάρος των Τούρκων στην Δυτική Θράκη.
     Σχόλιο: Περί επιθέσεων εμείς φυσικά ουδέν γνωρίζουμε. Εκτός βέβαια και αν υπό τον όρο εννοούνται οι προνηπιακού επιπέδου γελοιότητες με τα…κοτέτσια στα μειονοτικά χωριά (μα ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δεν είναι ικανοί επιτέλους να στήσουν;). Γνωρίζουμε όμως ότι η σημαία στην φωτογραφία είναι της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, καθώς και ότι ο ομιλητής δεξιά είναι ο κύριος Οζκάν Χουσείν, γνωστός και για τις δηλώσεις του πως η Δυτική Θράκη νομικά δεν ανήκει στην Ελλάδα. Καλά πάμε…
Πηγή: Προξενείο ΣΤΟΠ

9 σχόλια:

  1. €46,000,000 υπέρβαση προϋπολογισμού, €330,000 πρόσθετες υπερωρίες για εργασία "...υπό εξαιρετικές και έκτακτες συνθήκες κατά τις ημέρες των αργιών..." (για βόλτα χθες στον Υμηττό;), άπειρα μαύρα κονδύλια παντού, και το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. δεν βρήκε ακόμα στοιχεία για να στείλει στον Εισαγγελέα για τέτοιες υποθέσεις.

    Οι προδότες θα έχουν κακό τέλος.

    Ο Φρουρός της Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχιζεται η αυτοκαταστροφη, οσο η κοινωνια επιλεγει το Αριστεροφασιστικο καθηστερημα και τις ηλιθιες αντιληψεις των Εθνομηδενιστων - καταντια η ζητιανια, ο ραγιαδισμος και η ηλιθιοτητα της προοδευτικης νοοτροπιας !

    - Π. Ηφαιστος, Χαλαρα και Επικαιρα 25.3.2011, "Μνημόνιο και πραξικοπηματική εξουσία"
    http://www.ifestos.edu.gr/

    - Βολές Β. Μαρκεζίνη για την εξωτερική πολιτική
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/03/blog-post_1621.html

    - Δημήτρης Kαζάκης
    http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE&feature=player_embedded

    - Μελέτης Μελετόπουλος, "Το τελευταίο σοβιετικό μοντέλο στην Ευρώπη"
    http://neo.antibaro.gr/node/2396

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω γενικα δεν μ'αρεσουν οι βρωμιες και οι κουτοπονηριες και γενικα τα Τουρκικα κολπα , σκευτομουν μπας και φτιαχναμε και εμεις ενα πυρηνικο σταθμο εκει διπλα τους ο οποιος , μαγικα , θα Τσερνομπυλιασει και θα πρεπει να φυγουν προς ανατολας μετα .
    Καλο ε ? Οχι , αλλα κατι τετοια τ'αξιζει ο κωλος τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσαπατσούληδες σε όλα τους, και στην «σημαία». Ένας δεν βρέθηκε να την σιδερώσει ; Έτσι την ξεδιπλώνουμε, φοράμε το χαμόγελο του χαζού και κάνουμε σόου ; Τα εδάφη τους μάραναν. Πως να το κάνουμε, «τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους ....... (εδώ μπαίνει η λέξη που αρχίζει από κ και τελειώνει σε όλους όχι με ο αλλά με ω)» ! Κι αυτοί ούτε είχαν, ούτε έχουν, ούτε θα αποκτήσουν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κρυφο χαρτι ...
    ή ακαριαιο χτυπημα σολα τα μετωπα με φουλ δυναμη...
    Η καλυτρη αμυνα ειναι η επιθεση...
    Κιαστους τους εβραιους να κουρευονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι "καταπιεσμένες" γερμανικές μειονότητες της Τσεχοσλοβακίας και της Πολωνίας, χρησιμοποιήθηκαν από τον Χίτλερ ως πρόσχημα εισβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κρίση έφτασε στη Συρία και Ιορδανία.Ποιός άλλος έχει σειρά;
    Μήπως το Κουρδιστάν στη Τουρκία;
    ή μήπως καμιά 20αριά εκατομύρια Αλεβίτες που θα φωνάζουν γιατί καταπιέζονται θρησκευτικά,ή 3 εκατομύρια Τσερκέζοι,ή 2-3 εκατομύρια εκεί στο Πόντο κάτι ΄΄περίεργοι΄΄που μιλούν αρχαία Ελληνικά κλπ.
    Μετά απο όλα αυτά έχουμε και αυτά τα τσιράκια του προξενείου που λενε ότι είναι Τουρκομογγόλοι,πόσοι είναι;30-40 χιλιάδες; Κατ΄αρχήν άς κοιταχτούν στο καθρέφτη και εάν επιμένουν ότι είναι Μογγόλοι, όλα καλά γιατί σε λίγο θα πρέπει να τρέξουν να βοηθήσουν τους ομοίους τους στη Τουρκία γιατί θα καίγεται ο κώλος τους.
    Εμείς βεβαίως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε με τα Ελληνόφωνα λαμόγια που έδωσαν θάρος σ΄αυτά τα παράσιτα και μετά θα γίνει αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Οι "καταπιεσμένες" γερμανικές μειονότητες της Τσεχοσλοβακίας και της Πολωνίας, χρησιμοποιήθηκαν από τον Χίτλερ ως πρόσχημα εισβολής."
    Μα ειπε κανεις οτι οι τουρκοι δεν συμπεριφερονται ως ναζι;Ας ρωτησουμε τους Κυπριους αδλφους μας, τους Ποντιους-Μικρασιατες μας, τους Αρμενοιυς κτλ για επιβεβαιωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν κάνουν και οι δικοί μας μια αντίστοιχη ημερίδα να δημοσιοποιήσουν την καταπίεση που τραβάνε στη Θράκη;
    Η πολιτική του κατευνασμού δεν αποδίδει, θα πρέπει πια να το συνειδητοποιήσουν όλοι.
    Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.