19/2/16

Άρχισαν τα «κόλπα» με μετανάστες στο Καστελόριζο…

Στο Καστελόριζο έφθασαν το τελευταίο τριήμερο (16-18/02) τουλάχιστον 600 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες (λ/μ) όπως αναφέρουν τοπικές και άλλες πηγές, αποδεικνύοντας την επιχειρησιακή στρατηγική της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί αυτοβούλως τις ροές ως εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής, σε συνδυασμό με τις ένοπλες δυνάμεις.
Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής
Το ΓΕΕΘΑ επισημαίνει ότι στο πλαίσιο της μεταναστευτικής κρίσης είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται τέτοια αύξηση στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, γεγονός που εντάσσει το σύμπλεγμα νήσων και νησίδων στο επίκεντρο του προβλήματος.
Όπως αναφέραμε προ ημερών σε σχετική αρθρογραφία και προειδοποιήσαμε για τις εξελίξεις (http://www.defence-point.gr/news/?p=146623 και http://www.defence-point.gr/news/?p=146750), η Άγκυρα κλιμακώνει την πίεση κατά της χώρας μας, καθώς έχει βρει πρόσφορο έδαφος μετά δε και από την νατοϊκή εμπλοκή, δημιουργώντας τεχνητή αύξηση της ροής σε μια σειρά προεπιλεγμένων σημείων.

Για τη συνέχεια Defence-point

2 σχόλια:

  1. Αν δεν ακούς και δεν διαβάζεις συστημικά μέσα που λέει και ο Σύρριζα χάνεις ειδήσεις τελικά και είδα τώρα την είδηση για τα επεισόδια της Χρυσής Αυγής στη βουλή. Είναι βλάκες οι της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαμε αν μη τι άλλο να δούμε τι είναι το απόρρητο στην ενημέρωση για τη συμμετοχη του ΝΑΤΟ στο μεταναστευτικό. Τι είδους πληροφορίες εμπλέκονται σε αυτή την ενηέρωση ώστε να αποτελούν πρόβλημα εθνικής ασφαλειας και να είναι απόρρητες? Γιατί είναι απόρρητο να ξέρει ο ελληνικός λαός που ακριβώς περιπολεί το ΝΑΤΟ και ποίες δυνάμεις συμμετέχουν? Βεβαια όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την εθνική ασφάλεια έχουν όμως σχέση με την κοινοβουλευτική ασφάλεια και την ασφάλεια των "βουλευταδων". Φοβόνται για την πατρίδα η φοβόνται τις προδοσίες εναντίον της πατρίδας που εμπεριέχουν τέτοια σχέδια και έτσι θεωρούνται οι Έλληνες πολίτες ως ανώριμοι να αποφασίσουν για τέτοια ζητήματα και έτσι αποφασίζει ο ώριμος Καμμένος με τον Τσίπρα? Αυτή είναι η δημοκρατία? Υπάρχουν πολεμικά σχέδια εναντίον των μεταναστών και δεν πρέπει να φανερωθούν? Τι ακριβώς είναι υψιστης εθνικής ασφαλειας και δεν μπορούμε να το μάθουμε?
    Τώρα που όντως πηγαίνει κόσμος στο Καστελόριζο τι θα γίνει το ΝΑΤΟ ποιον θα ειδοποιεί? Αυτή είναι η υψιστη εθνική ασφάλεια, η κάλυψη τους για την προδοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Είναι βλάκες οι της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαμε αν μη τι άλλο να δούμε τι είναι το απόρρητο στην ενημέρωση για τη συμμετοχη του ΝΑΤΟ στο μεταναστευτικό"

      Τι ακριβώς θέλεις να πεις; Εδώ αναφέρεσαι; Σε τι σε εμπόδισαν να δεις το απόρρητο;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.