24/2/16

ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ Εικόνες-σοκ: Κάρφωσαν γουρουνοκεφαλή στο hotspot του Σχιστού!

Εικόνες-σοκ: Κάρφωσαν γουρουνοκεφαλή στο hotspot του Σχιστού! [εικόνες] Αγνωστοι πήγαν νύχτα στο hotspot του Σχιστού και κρέμασαν μια γουρουνοκεφαλή στον φράχτη, ώστε να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί!

Οι δράστες εκτός από τη γουρουνοκεφαλή κρέμασαν και έναν σταυρό, πότισαν τη γη με αίμα γουρουνιού και ανάρτησαν και ένα χαρτόνι που έγραφε «Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την υπέρμαχο στρατηγό, την προστάτιδα του γένους των Ελλήνων».

Θεωρείται ότι εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι μουσουλμάνοι θα το θεωρήσουν ακάθαρτο και δεν θα δεχθούν να μείνουν εκεί.
Το κρέμασμα γουρουνοκεφαλής σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν σε χώρες της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης.
Δείτε τις εικόνες, όπως ανέβηκαν σε blog:

8 σχόλια:

  1. "Χριστιανιστές"! (κατά το τζιχαντιστές)

    ...κατά τα άλλα, αυτοί είναι υπέρμαχοι μιας θρησκείας που πρεσβεύει την Αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μετά, κοροϊδευουμε τους μαμελούκους "Αλαχου ακμπαρ" που νομίζουν οτι θα πάνε στον παράδεισο να πηδάνε 72 παρθένες. Από ότι βλέπω όμως, εχουμε κι εμεις τους δικούς μας "μαμελούκους" που νομίζουν οτι πήραν εργολαβία τον Λόγο του Χριστού κι έγιναν τσιφλικάδες του σύμπαντος. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο πράγμα η διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της δημόσιας τάξης και άλλο πράγμα ο τραμπουκισμός και η ξενοφοβία που στρέφεται επί δικαίων και αδίκων. Αν κάτι μας κάνει πιο πολιτισμένους και εν τέλει ανώτερους από τους Ευρωπαίους "φίλους" μας είναι ακριβώς η πανάρχαια παράδοση της φιλοξενίας και το αίσθημα δικαίου που διακρίνει τον Ελληνικό λαό..αν το χάσουμε αυτό χαθήκαμε. Σε τελευταία ανάλυση ας καταλάβουν οι ανιστόριτοι υπερ-εθνικιστές ότι αυτό το έθνος επιβίωσε και μεγαλούργησε ανά τους αιώνες όχι γιατί κατόρθωσε να αποκρούσει δια της βίας τους όποιους ξένους εισβολείς (και υπήρξαν πάμπολοι τέτοιοι) αλλά γιατί τους αφομοίωσε (βλ. εξελλήνισε, εκχριστιάνισε κοκ) και εν τέλει τους ενέταξε στο δυναμικό του.

      Διαγραφή
    2. Τι σχέση έχει η έννοια της αρχαίας φιλοξενίας με αυτό που καταλαβαίνεις εσύ ως φιλοξενία? Αυτά διαβάζουμε και τα ματάκια μας πονάνε και οι καρδούλες μας κλαίνε και το Έθνος καταλαβαίνουμε πως έχει ποια τελειώσει.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑIΚΥΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Tεέ (ε?), μην ανησυχείς. Οι "ιθαγενείς" αυτού του τόπου που μετείχαν στην ανάρτηση γουρουνοκεφαλής και σταυρού στον φράχτη (πρακτικες Ku Klux Klan δηλαδή), δεν χρειάζονται βοήθεια - μια χαρά τα καταφέρνουν μόνοι τους να προσβάλουν τους εαυτούς τους.

      Με τετοια νοημοσύνη "ιθαγενών" κατοίκων, με τέτοιες πρακτικές... μνημόνια μέχρι να σβησει ο Ήλιος και λίγα θα είναι!

      Διαγραφή
    2. Συνέχισε να κοιμάσαι εσύ. Εμείς όμως τι σου φταίμε;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.