11/3/16

Εξώδικο Ιβάν Σαββίδη στον Ολυμπιακό για το «Ρωσοπόντιος» και το «φιλοξενούμενος»

  • (Φωτ.: Βασίλης Τσενκελίδης για το pontos-news.gr)
Με εξώδικο που έστειλε ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης σηκώνει το γάντι και απαντά στους χαρακτηρισμούς της ερυθρόλευκης πλευράς. «Ρωσοπόντιος», «κλόουν» και «φιλοξενούμενος» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν και είχαν αποδέκτη τον ομογενή επιχειρηματία. Όπως σημειώνει, κανείς δεν είναι φιλοξενούμενος στη χώρα όπου ανήκει, ενώ δηλώνει πως απόδειξη της αγάπης του για την Ελλάδα είναι οι επενδύσεις και οι θέσεις εργασίας που δημιουργεί. Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω του εξώδικου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητά να ανακληθούν δημόσια όλοι οι χαρακτηρισμοί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσει τη νομική οδό.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

5 σχόλια:

  1. Ρε μουνοπανα ανθέλληνες, η χωρα είναι μέσα στην κρίση, δέχεται χτυπήματα από παντού και εσείς ασχολείστε αν ο Σαββίδης είναι έλληνας η όχι. Έλεος. Μονο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε αν υπάρχει ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιβάν Σαββίδη είσαι ωραίος. Παλληκάρι. Συνέχισε συνέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο απόγονος αράβων δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει την καταγωγή του κ. Σαββίδη, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος είναι αλλοδαπής καταγωγής, είναι υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και της ισλαμοποίησης της Ελλάδας (πλην Κρήτης/Πελοποννήσου/Ιονίων Νήσων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.