22/3/16

Οι Πόντιοι ΗΠΑ και Καναδά δηλώνουν: Ο Φίλης θα μας βρει απέναντι σε κάθε δημόσια εμφάνιση

  • (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)
Πολλοί θα περίμεναν ότι η πρώτη τους αντίδραση θα ήταν να δηλώσουν πως ο Νίκος Φίλης είναι ανεπιθύμητος. Όμως, οι Πόντιοι των ΗΠΑ και του Καναδά κάνουν την έκπληξη και δηλώνουν ακριβώς το αντίθετο: ότι δηλαδή είναι διατεθειμένοι να συναντηθούν με τον υπουργό Παιδείας κατά τη διάρκεια του επίσημου ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη. Ο Έλληνας υπουργός βρίσκεται στις ΗΠΑ από την Κυριακή. Μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, Έλληνες και Αμερικανούς πανεπιστημιακούς, καθώς και με εκπαιδευτικούς των σχολείων της ομογένειας.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

4 σχόλια:

  1. Έναν Πόντιο να είχαμε σαν τον Φίλη, έναν, όχι περισσότερους, και θα ακούγαμε τα εξ αμάξης, Τουρκόσπορους θα μας ανεβάζαν, Ασιάτες θα μας κατεβάζανε, και οι άλλοι έχουν τόσους και δεν τρέχει κάστανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι τόσο πονηρός που θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο !! ενώ δεν πιστεύουν κάνουν και την κίνηση αυτή !! Σας μάθαμε ... κουτοπόνηρε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι θέμα πίστης, αλλά πολιτικής. Ο Αρχιεπίσκοπος Β. & Ν. Αμερικής είναι ένα πρόσωπο, το οποίο επηρεάζει πολύ κόσμο και όχι μόνον Ομογενείς.

      Διαγραφή
    2. Επίσης, είναι και θέμα πρωτοκόλλου, αν είναι σε επίσημη επίσκεψη.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.