17/3/16

Κώστας Ζουράρις: «Τρίχες» το θέμα με τον Μουζάλα

zouraris
Μιλώντας στο Mega, ο συνεργαζόμενος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, χαρακτήρισε «τρίχες» το θέμα που προέκυψε με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, «οι Βρυξελοκοπρίτες τον παίρνουν χίλια τηλέφωνα την ημέρα και του λένε Μακεδονία, Μακεδονία, Μακεδονία. Του ξέφυγε του Μουζάλα».

Την αντίθεσή του με τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με το ίδιο θέμα, εξέφρασε ο Κώστας Ζουράρις και χθες μιλώντας στο radio1d.gr. Ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, προερχόμενος από το κόμμα Πυρίκαυστος Ελλάδα, τόνισε πως ο Γιάννης Μουζάλας δεν χρειάζεται ούτε να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για μια γκάφα, για ένα γλωσσικό ολίσθημα, για μια ανοησία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ταυτόχρονα, ο κ. Ζουράρις έκανε λόγο περί όνου σκιάς και σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να εμμένουμε σε τέτοια θέματα και απέδωσε την γκάφα του κ. Μουζάλα στην κόπωση αλλά και στις συνεχείς επαφές του υπουργού με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τους παράγοντες των Βρυξελλών, οι οποίοι συστηματικά αποκαλούν «Μακεδονία» τα Σκόπια.

Ο Κώστας Ζουράρις υπογράμμισε ότι το θέμα δεν είναι ο κ. Μπουζάλας, αλλά η ελεεινή πολιτική της Ελλάδας επί 25 χρόνια, που δεν κατήγγειλε ποτέ την Ενδιάμεση Συμφωνία και δεν υποχρέωσε τους Ευρωπαίους να αποκαλούν τα Σκόπια με το προσωρινό επίσημο όνομα, δηλαδή FYROM. 

Ο κ. Ζουράρις υπενθύμισε πως όποιος παραχωρεί όνομα, εκχωρεί έδαφος, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση Μουζάλα, καθώς έγινε εκ παραδρομής και μάλιστα το πήρε πίσω.

https://www.topnews.gr/kostas-zouraris-triches-thema-ton-mouzala/

7 σχόλια:

  1. Η Μακεδονία ως "ελευθέρα ζώνη" που έγραφε ο Γεράσιμος Κακλαμάνης πριν είκοσι χρόνια έρχεται, το να έχεις τον μισό πληθυσμό στην Αθήνα, συν άλλα 2 εκατομμύρια σε Κρήτη και Πελοπόννησο, ίσως και να δικαιολογεί την αδιαφορία του κέντρου για τη Βόρεια Ελλάδα και το Αιγαίο, βέβαια όταν το Αιγαίο και οι δρόμοι για την Ευρώπη δεν θα είναι και τόσο δικά σου θα καταλάβουν οι περισσότεροι ότι το εθνικό σώμα για να ζήσει θέλει και πνευμόνια, δεν φτάνει μόνο το κέντρο-καρδιά. Πόση σοφία είχαν εκείνοι οι παλιοί Έλληνες που προτίμησαν να μεταφέρουν την έδρα της αυτοκρατορίας στο άσημο Βυζάντιο για να ελέγχουν τα περάσματα και τους χώρους περιμετρικά και όχι στην ένδοξη Αθήνα όπου θα μας πνίγαν σαν τα ποντίκια στο νερό όλοι οι Βάρβαροι των αιώνων. Βλέπεις παλιές φωτογραφίες της Πόλης και χάρτες, δεν μπορείς να το πιστέψεις, πώς και πού χάθηκαν όλα;-Μια αιωνιότητα και μια μέρα- , εμείς ήμασταν; Και από μέσα ακούς τη φωνή του Κατράκη από το Τοπίο στην ομίχλη να απαντάει "Εγώ είμαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει αγαπητε καμμια αδιαφορια του 'κεντρου' για την Μακεδονια μας, αντιθετως υπαρχει αδιαφορια απο τους Μακεδονες μας που επρεπε οχι μονο να μην ψηφιζουν σκουληκια τυπου Ζουραρι (ραμολί) και (μισοτρελλης) Γαιτανη και να τα στελνουν στην Βουλη ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ στην Βορειο Ελλαδα...
      Βλεπουμε βουλευταδες της Μακεδονιας να υποστηριζουν ανοικτα τους γυφτοσκοπιανους και τσιμπαμε τον εαυτο μας να ξυπνησει πιστευοντες οτιειμαστε σε ενα κακο ονειρο...ομως δυστυχως δεν ειναι κακο ονειρο ειναι η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και αν δεν συνελθουμε θα θρηνησουμε εκατονταδες θυματα ..

      Διαγραφή
    2. Ο θρήνος κάνει θόρυβο, αυτό που συντελείται σήμερα μπορεί να ονομαστεί ως σιωπηλή, βουβή, καταστροφή, ο βάτραχος στην κατσαρόλα.

      Διαγραφή
  2. Ζουράρι αν δεν ήσουν στην κυβέρνηση τα ίδια θα έλεγες; Και τι θα γίνει όταν οι Σκοπιανοί θα περιφέρουν βίντεο με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου που χρησιμοποιεί ρητά το όνομα Μακεδονία;Είναι ή δεν είναι γεγονός ότι έστω και ως λάθος, θα χρησιμοποιηθεί διπλωματικα εναντίον μας;

    Λες: 'οι Βρυξελοκοπρίτες τον παίρνουν χίλια τηλέφωνα την ημέρα και του λένε Μακεδονία, Μακεδονία, Μακεδονία. Του ξέφυγε του Μουζάλα».'
    Αυτοί του λένε Μακεδονία κι αυτός τι κάνει; Την πάπια ή τη λέει κι αυτός έτσι;
    Και πώς θα σεβαστούν οι άλλοι την ενδιάμεση συμφωνία (που κι αυτή είναι απαράδεκτη αλλά τέλος πάντων) όταν δεν την τηρούμε εμείς οι ίδιοι;

    Συγκεκριμένα είπε 'περνούν οι πρόσφυγες στη Μακεδονία'. Δηλαδή από που πέρασαν ρε Ζουράρι στη Μακεδονία; Πριν πού ήτανε; στην Αλάσκα; Όχι μόνο τους δίνουμε το όνομα αλλά το κόβουμε κι από μας;Να δεις στο τέλος θα μας απαγορέψουν να το χρησιμοποιούμε εμείς!

    Ζουράρι η γενικότερη πολιτεία σου ως βουλευτής είναι απογοητευτική και ασύμβατη με αυτά που έλεγες πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας γραφικός που τα παίρνει χρόνια τώρα από το υστέρημά μας. Και να πρόσφερε και τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φταίνε οι ξένοι που ο εθνομηδενιστής Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία υποστηρίζει ο Πυρίκαυστος... κοπρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτου του ειδους λαθη ειναι ασυγχωρητα

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.