16/3/16

Και πάλι ψέμα και υποκρισία - Δεν έκανε λάθος ο Μουζάλας, είπε αυτό που πιστεύει - Το έχει ξαναπεί (βίντεο)

Σάλος έχει προκληθεί από τη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, που την Τρίτη το βράδυ αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υποπίπτει σε αυτό το ολίσθημα.
Ηταν τον Οκτώβριο του 2015, όταν, μιλώντας στον Real FM για το ενδεχόμενο κλεισίματος των συνόρων από Βουλγαρία και ΠΓΔΜ, ο κ. Μουζάλας είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει από τη "Μακεδονία" τη δυνατότητα, από τη "Μακεδονία"... συγχωρέστε με, γιατί χθες όλο αυτές τις λέξεις ακούγαμε»...   
Ωστόσο, τότε κανείς δεν είχε προσέξει τις δηλώσεις του και το θέμα πέρασε ασχολίαστο...
Πηγή: iefimerida.gr 

12 σχόλια:

  1. Ίσως κάποιος να έπρεπε να ασχοληθεί συγκεκριμένα με τα έργα και τις ημέρες του Μουζάλα στο υπουργείο και να αναδείξει τα λάθη του. Πάνε να μας τον περάσουν ως πετυχημένο λες και θα χαθεί κανένα εθνικό κεφάλαιο αν παραιτηθεί. Σε τι βελτιώθηκε η κατάσταση από τότε που ανέλαβε και ποια η διαφορά με την Τασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Μουζαλας δεν επρεπε να ζητησει συγγνωμη για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Επρεπε να συνεχισει να την στηριζει χωρις φοβο. Αυτο πιστευει συνειδητα και υποσυνειδητα , αυτο του "βγηκε". Αν φορουσε παντελονια θα το στηριζε. Αυτο ειναι θεμα βουλης και δικαιοσυνης για την διωξη του . Αυτο λεγεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. Το κοινοβουλιο πρεπει να αντιδρασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί είναι εκδηλωμένοι από καιρό και δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν... στο κάτω κάτω υπάρχουν και χειρότερα..Ποια είναι τα χειρότερα??Πολύ απλά λοιπόν...υπάρχουν άτομα που βρίσκονται σε κόμματα και καλά πατριωτικά και άτομα που ανήκουν στην ανώτατη οικονομική τάξη και που ενώ πουλάνε αγάπες και έρωτες προς την πατρίδα είναι οι πρώτοι που την ξεπουλάνε τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στα οικονομικά και κάνουν τις μπίζνες τους έξω και που αν ποτέ γίνει κανένα μπαμ με φίλους και γείτονες,είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να κρυφτούν στο εξωτερικό.Η λύση σε τέτοιες εποχές αποσύνθεσης που ζούμε είναι ο καθένας μας να μελετήσει και να διαβάσει σοβαρούς συγγραφείς και να θυμηθούμε και λίγο τα ήθη τα έθιμα, τις παραδόσεις και την ιστορία μας..Γραφικοί ηγέτες και παράγοντες ήρθαν και θα έρθουν στο μέλλον..την ιστορία μας και τους προγόνους μας να θυμόμαστε εμείς οι απλοί άνθρωποι και η Ελλάδα θα επιβιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε δηλαδή δεν τρέχει τίποτα να ζήσουμε με αυτό αφού υπάρχουν κι άλλοι; Και μεθαύριο αν μας πουν να μην λεγόμαστε Έλληνες γιατί έτσι λέει ο Μουζάλας ας με λεγόμαστε δε βαριέσαι γιατί μπορεί να πιστεύει το ίδιο και κάποιος στην ΝΔ; Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον ειρμό των σκέψεών σου!

      Διαγραφή
  4. ορθώς όλοι λέγουν για τη γκάφα ολκής του κυρίου Μουζάλα.Εγώ εξεπλάγην όχι για την ανιστόρητη αυτή του θέση.Εξεπλάγην για τη στάση του κυρίου Καμμένου και φυσικά για την διορθωτική δήλωση Μουζάλα.Εξεπλάγην διότι πρώτη φορά οι δεδηλωμένοι διεθνιστές Συριζαίοι και ο συνοδοιπόρος Καμμένος έρχονται σε τέτοια δύσκολη θέση.Εξηγείται φυσικά το γεγονός αλλά είναι άλλη ανάλυση.
    Όλοι μένουν στο κύριο Μουζάλα.Για τον κύριο Τσίμα όμως δεν πρέπει να πούμε κάτι ? Είναι δυνατόν Έλλην δημοσιογράφος να κάνει τέτοια δήλωση μπροστά του υπουργός και να μην τον διορθώνει ? Δεν έχει ευθύνες ? Δεν νομίζω ότι είναι δημοσιογραφικό μυράκιο.Τρία λοιπόν τα θέματα που ανέδειξε η δήλωση αυτή του γυναικολόγου κυρίου Μουζάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτέ δεν πίστεψα ότι το είπε ερήμην του λόγου !!! Αυτά που βλέπουμε από αυτά τα σκουπίδια είναι η κορυφή του παγόβουνου !! Αν δεν παραιτηθεί ο Καμένος θα είναι άξιος της μοίρας του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερήμην τού λόγου δεν θα μπορούσε να το πει. Ούτε σαν εγγαστρίμυθος. Εν τη ρύμη τού λόγου, ίσως.

      Την γλώσσα σού έδωσαν ελληνική ...

      Διαγραφή
  6. Κατά πάσαν πιθανότητα υπάρχουν σχέδια για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, χωρίς το αντίστοιχο Ελληνικό βέτο με ότι αυτό σημαίνει για τα εθνικά μας συμφέροντα στο μέλλον.

    Ο δυσανάλογος καυγάς είναι η αφορμή, τα αίτια είναι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξήγησε μας λίγο παραπάνω τι εννοείς και πως μπορεί να γίνει αυτό;

      Διαγραφή
  7. ...αργησε πολυ ο Καμμενος....ενω εβλεπε τι συμβαινει και εντος και εκτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Skopje is a lost case for us because we wanted to be as the Aegean, Thrace, etc.
    At this point we should get to a mutual understanding Macedonian = Greek and give them passports. They seem to be more proud than us. Take a look at Amphipolis. We do everything we can to brand it non-Greek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενας απο τους πολλους απογονους του Εφιαλτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.