27/5/10

Σημίτης: Ο ινστρούχτορας των Μαντέληδων που έδωσε ιδεολογικό μανδύα στη λαμογιά

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαΐου 27, 2010


Τα παιδάκια του Σημίτη κατηγορούσαν όποιον προσπαθούσε να αντιταχθεί στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ως “ακροδεξιούς και εθνικιστές”. Την ίδια ώρα γέμιζαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τις μίζες του νεοναζιστικού κεφαλαίου. Όπως ακριβώς έκαναν με το Ανάν.(Ο Ανάν, οι μίζες και το παγκόσμιο ρεκόρ του Κώστα Σημίτη.)

Η συνέχεια στο ΟΛΥΜΠΙΑ...

4 σχόλια:

  1. Να τα λόγια απάντηση στα λόγια που είπε δημόσια ο Σημίτης. Να ο εφιάλτης του Σημίτη. Να ο εφιάλτης του Παπανδρέου και του Καραμανλή :
    http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/04/blog-post_7702.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι ανοησίες είναι αυτές ρε παιδιά ;

    έκλεψε ένας υπουργός, οπωσδήποτε πρέπει να τα επιστρέψει και να πάει φυλακή. Πώς εμπλέκεται ο Σημίτης και το σχέδιο Ανάν ; Μια ζωή σε αυτή τη χώρα θα βλέπουμε φαντάσματα ;

    Σε ποιά προηγμένη χώρα γενικεύεται και κομματικοποιείται ένα ποινικό αδίκημα όπως αυτό του Μαντέλη, ώστε να παρέχεται στον υπόλογο προστασία από κομματικούς φίλους ?

    Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έπρεπε να προσέχεις όταν αποκαλείς ανοησίες το σχέδιο Ανάν και όλο το δράμα του Ελληνισμού τα τελευταία 100 χρόνια (τουλάχιστον).

    Όσο για το απλό ποινικό αδίκημα, αυτό μαζί με μερικά εκατομμύρια ακόμα τέτοια ποινικά αδικήματα (Siemens, Χρηματιστήριο, Ολυμπιακοί και άλλα πολλά ων ουκ έστι αριθμός) ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση.

    Και επειδή τέθηκε θέμα δικαιοσύνης, υπάρχει και το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος που αφορά σχεδόν όλους όσους έχουν δημόσιο αξίωμα.

    Όσο για τη δικαιοσύνη, η κατάσταση είναι γνωστή. Αρκεί να σκεφτούμε ένα παλιό παράδειγμα. Το αδίκημα που διαπράχθηκε στις 21 Απριλίου 1967 είναι το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας (και καλά αν αυτοί που το διέπραξαν είχαν επίγνωση και ήταν διατεθειμένοι να θυσιαστούν για την πατρίδα τους αλλά...). Το ίδιο αδίκημα τέλεσαν τότε και όλοι οι αξιωματικοί ή τουλάχιστον όσοι έφεραν βαθμό συνταγματάρχη και άνω.

    Αλλά στην Ελλάδα ζούμε και αυτά τα ξέρουμε. Όσο για τις προηγμένες χώρες ας θαυμάσουμε στις τηλεοράσεις μας το μεγαλείο τους τις επόμενες ημέρες για να μην πούμε τα επόμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν ο ηγήτορας δεν είναι ικανός να επιλέξει τους συνεργάτες του,
    Πως πρέπει να αποκαλείται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.