28/5/10

Ziraat: Ελληνικές τράπεζες εξετάζουν την πώληση θυγατρικών στα Βαλκάνια

Την έξοδο τους από τα Βαλκάνια εξετάζουν η ελληνικές τράπεζες όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη Τύπου στην Κων/πολη ο δ/νων σύμβουλος της Ziraat Bankasi, Can Akin Caglar, καθώς έχουν προσεγγίσει τη διοίκηση της μεγαλύτερης κρατικής τουρκικής τράπεζας, ζητώντας προσφορές για την εξαγορά των περιουσιακών τους στοιχείων στην περιοχή. Ο κ. Caglar σημείωσε ότι οι προσφορές έγιναν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα μαζί με τον Τούρκο πρωθυπουργό, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών που προσφέρθηκαν ήταν μικρότερα απ' αυτά της Ziraat.
bankingnews.gr

Ελληνικές τράπεζες προσπαθούν να πουλήσουν θυγατρικές στην τουρκική Ziraat, αποκαλύπτει ο δ/νων σύμβουλος!

Ελληνικές τράπεζες προσέγγισαν τη διοίκηση της μεγαλύτερης τουρκικής τράπεζας, Ziraat Bankasi θέτοντας περιουσιακά στοιχεία "προς πώληση", αποκάλυψε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στην Κων/πολη ο δ/νων σύμβουλος της Ziraat, Can Akin Caglar.

Σημειώνοντας πως "οι προσφορές έγιναν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα μαζί με τον Τούρκο πρωθυπουργό", ο κ. Caglar σημείωσε πως "αυτό δεν είναι μία απόφαση που μπορείς να πάρεις πολύ γρήγορα",

Όπως δήλωσε, "τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών που προσφέρθηκαν ήταν μικρότερα απ' αυτά της Ziraat".

Κάποιες ελληνικές και αυστριακές τράπεζες προετοιμάζουν την έξοδος τους απ’ τα Βαλκάνια, κάτι που αποτελεί «καλή ευκαιρία» για την Ziraat καθώς επιδιώκει επέκταση εκτός τουρκικών συνόρων, συμπλήρωσε.
isotimia.gr

3 σχόλια:

  1. Και ποιός θα αγοράσει;;;
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάστε τον ενθουσιασμό μας, όταν η "ισχυρή" Ελλάδα του Σημίτη έκανε οικονομική διείσδυση στα Βαλκάνια, άνοιγε τράπεζες, αγόραζε τηλεπικοινωνίες και κόντευε να φτάξει στο ... Βερολίνο; Φύκια για κορδέλες πούλαγε ο απατεώνας με την δημιουργική λογιστική, με την οποία μας έβαλε και στο ευρώ και είδαμε χαΐρι!..

    Τώρα θύμωσε με τον Μαντέλη, λες και δεν ήταν αυτός πρωθυπουργός, λες και δεν ήξερε ότι τα έπαιρνε το κόμμα του από την SIEMENS (=> Tούρκο πρώην πεθερό του Χριστοφοράκου).

    Πού είναι, μωρέ, ο Πλαστήρας ή ο Πάγκαλος (παππούς) να κάνουν ένα κίνημα να τους στείλουν όλους δαύτους στου Γουδή, ή να τους κρεμάσουν; Ρεμάλια, αλήτες, που εκμεταλλευτήκανε την ευπιστία του ελληνικού λαού, που έχαφτε τα παραμύθια τους, τον έγδυσαν ανελέητα μέσω χρηματιστηρίου κι αυτός ακόμη τους πίστευε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ελληνικές επιχειρήσεις στα βαλκάνια και γενικότερα στις ανατολικές χώρες είναι πολύ μεγάλες. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο κερδοφόρες τράπεζες στον κόσμο ( επιτόκια υπρημερίας και άλλα) ήταν οι Ελληνικές. Δεν μπορεί αυτές οι τράπεζες να έχουν πρόβλημα. Μέσα από το πασοκ έβγαζαν φήμες για να σηκώσουν τα χρήματα από τις ελληνικές τράπεζες και να τα πάνε στην κύπρου και στην σιτιμπανκ(τοξικά). Οι ελληνικές τράπεζες στην ανατολική ευρώπη έχουν το 50%, σε περιόδους επισφάλειας. Τώρα θέλουν να γονατίσουν τις ελληνικές τράπεζες για να μπούνε άλλες(γνωστές για τους μηιμένους) και κάνουν πόλεμο στην βάση των τραπεζών. Μετά από τα χρόνια της επισφάλειας οι τράπεζες αυτές είναι πλέον πολύ ισχυρές. Νίκο ΑΠ δεν ξέρουμε που φύτευσες (το συγγραφιλικια είναι για τους ρομαντικούς καλλιτέχνες) αλλά ενεργείς σαν συνεχιστής της μαργαρίτας. Οι έλληνες είναι από τους λίγους που επένδυσαν στην επισφαλή ανατολική ευρώπη των ανατολικών χωρών. Σημίτης και Καραμανλής κατάφεραν να πουλήσουν αμέτητης περιουσίας τηλεπικοινωνίες (δεν ξέρω αν καταλάβαν τι έκαναν). Τώρα ο ΓΑΠ και ο ΝΑΠ ξεπουλούν το μεγάλο χαρτί τις τράπεζες( για τους μηιμένους). Ξυπνάτε ρε!!!!! Το έλεγα σε φίλους και πήραν χαμπάρι και τώρα βγαίνω αληθινός. Αυτά που οι τουρκικές τράπεζες λένε είναι η απόδειξη. Καταστρέφοντας τις τράπεζες στον σύνχρονο κόσμο καταστρέφετε ολόκληρη η οικονομία. καταστρέφοντας την οικονομία καταστρέφονται και οι τράπεζες με αποτέλεσμα να καστραφούν και στις ανατολικές χώρες. Αυτό προσπαθούν να πετύχουν, έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.