27/10/10

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

O «Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTAYTD) είναι το πιο αποδεκτό από πλευράς ελληνικών Αρχών μειονοτικό σωματείο, αφού περιλαμβάνει την ελίτ των τουρκοφρόνων, λειτουργεί νόμιμα και έχει αναβαθμιστεί σε ΜΚΟ.
Έτσι, συχνά είναι συνομιλητής τους και οργανωτής εκδηλώσεων στη Θράκη, ενώ οι εκτός Ελλάδος δραστηριότητές του – στις οποίες κι άλλοτε αναφερθήκαμε – κανέναν δεν φαίνεται να απασχολούν. Πρόσφατα λοιπόν πάλι (1-10-10) μετείχε στη Βαρσοβία στην πρώτη Διάσκεψη για την αναθεώρηση του ΟΑΣΕ, με το γνωστό δίδυμο των «ανθρωπιστών» Περβίν Χαϊρουλάχ (φωτό) και Σεμπαχετίν Απτουραχμάν.
Η πρώτη παρουσίασε δύο θέματα με τίτλο ¨Η πολιτική συμμετοχή και εκπροσώπηση της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης¨ και ¨Η θρησκευτική ελευθερία στη Δυτική Θράκη (Ελλάδα)¨. Η Χαϊρουλάχ εξέφρασε την άποψη πως «η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν μπόρεσε να εκπροσωπηθεί επαρκώς όσον αφορά την συμμετοχή και την εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στους πολιτικούς μηχανισμούς». Επικαλέστηκε πάλι το πλαφόν του 3% ως εμπόδιο και είπε πως οι εκλεγέντες με τα κόμματα βουλευτές δεν μπορούνε να εκφράσουν στο Κοινοβούλιο με άνεση τις σχετικές με την μειονότητα ιδέες τους (δηλαδή τους …λογοκρίνουν τους καημένους!). Η Χαιρουλάχ στράφηκε και κατά του ¨Καλλικράτη¨, που «μείωσε τους μειονοτικούς τοπικούς άρχοντες» («ξεχνώντας» να πει ότι τώρα ελέγχουν μεγαλύτερο πληθυσμό από πριν) και ζήτησε ποσόστωση – θετική διάκριση και στις εκλογές!!! Δηλαδή να ανατραπεί η βασική αρχή τού «ένας άνθρωπος, μία ψήφος»! Κατά τ’ άλλα κλάφτηκε για τον ορισμό του μουφτή και των βακουφικών επιτροπών και υπεραμύνθηκε της Σαρίας.
Λίγες μέρες μετά (4-6 Οκτωβρίου) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) επισκέφτηκε τη Βουλή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Μιά επιτροπή της ABTTF (Χαλίτ Χαμπίμπογλου και Κουρτουλούς Ενγκίν Σογιλμάζ) εξέθεσε τα «προβλήματα» της «Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» και μια άλλη επιτροπή πήγε στο Στρασβούργο. Αποτελείτο από τον πρόεδρο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (İTB) Αχμέτ Καρά, από την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Τουρκάλων γυναικών Ροδόπης Χουλιά Εμίν, από τον δικηγόρο τους Ορχάν Χατζηιμπράμ και από την Περβίν Χαϊρουλάχ (πάλι!), διευθύντρια της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Εταιρίας Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BAKEŞ) και περιέγραψε σε κάποιους αρμόδιους την «επιμονή της Ελλάδας να μην εφαρμόζει τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (2008) για την ίδρυση μειονοτικών συλλόγων». Η ABTTF δεν παρέλειψε να αναφερθεί εγγράφως και στα «προβλήματα των Τούρκων που ζούνε στα Δωδεκάνησα», σε Ρόδο και Κω, έτσι όπως τα «διαπίστωσε» πέρυσι σε επίσκεψή της στα δύο αυτά ελληνικά νησιά. Μάλιστα στη συνάντηση με τον Γ.Γ. της «Επιτροπής ενάντια στον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία», Στέφανο Σταύρου, υπογράμμισε τις «επιθέσεις μίσους σε βάρος των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» καθώς και σε βάρος των περιουσιών και των φορέων τους, και του παρέδωσε μιαν αναφορά για τις «επιθέσεις μίσους» της περιόδου 2009-2010.
Βλέπουμε λοιπόν ότι όχι μόνο οι ερίτιμοι αυτοί συμπολίτες μας όχι μόνο μπαινοβγαίνουν στους διεθνείς οργανισμούς σαν στο σπίτι τους αλλά και χρησιμοποιούν τις πιο προωθημένες θέσεις (θετικές διακρίσεις στην κάλπη!) και τις πιο μοντέρνες ιδεοληψίες της μειονοτολάγνας Δύσης (άκου «επιθέσεις μίσους»!). Κι όλα αυτά βεβαίως τα κάνουν από δική τους πρωτοβουλία, χωρίς καμμία συνδρομή από τους μηχανισμούς της Τουρκίας και χωρίς καμμία καθοδήγηση, έτσι; Κι αν κάποιος (δηλ. ο «Αντιφωνητής») το επισημάνει, βρίσκει και τον μπελά του με τις συκοφαντικές επιθέσεις των κάφρων και των πουλημένων!
http://antifonitis.gr/online/?p=2312

11 σχόλια:

  1. Θα μπορούσε κανείς να κατανοήσει και ίσως να δικαιολογήσει τη στάση τους, αν οι άνθρωποι αυτοί είχαν προηγουμένως καταδικάσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίστανται δεκαετίες τώρα οι μειονότητες στην Τουρκία, όπου, για παράδειγμα, το όριο για εκπροσώπηση ενός κόμματος στην τουρκική βουλή είναι 10% αντί 3% που είναι στην Ελλάδα, την οποία καταγγέλλουν γι' αυτό.
    Επίσης, θα μπορούσαν να μιλήσουν για θέματα παιδείας, αφού προηγουμένως καταδίκαζαν το κλείσιμο των σχολείων στην Ίμβρο και την Τένεδο και τη φασιστική πρακτική της τοποθέτησης κεμαλικών τοποτηρητών στα ελληνικά σχολεία της Πόλης, που ασκούν ρατσιστική τρομοκρατία σε παιδιά και γονείς.
    Θα μπορούσαν να είναι πιο πειστικοί για τις προθέσεις τους, αν κατήγγειλαν την εθνοκάθαρση που υφίστανται οι Έλληνες της Κωνταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, χάριν των οποίων οι ίδιοι εξαιρέθηκαν της Ανταλλαγής και δεν βρίσκονται τώρα στην Τουρκία, να απολαμβάνουν την ισλαμοφασιστοκεμαλική δημοκρατία αλα Τούρκα.
    Θα μπορούσαν επίσης να απαιτήσουν καλύτερη παιδεία, αν κατήγγειλαν δημόσια την Τουρκία, η οποία απαγορεύει την κουρδική γλώσσα σε είκοσι εκατομμύρια Κούρδους της Τουρκίας, εκτός και αν ακόμα πιστεύουν αυτά τα φασιστοειδή της ελληνικής Θράκης ότι οι Κούρδοι είναι ορεινοί Τούρκοι, που ονομάζονται έτσι από το καρτ-κουρτ που κάνει το χιόνι, όταν περπατούν οι άνθρωποι αυτοί το χειμώνα.
    Βρε άει στο διάολο από δω φασιστοειδή του κεράτα, άει στο διάολο από δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Βρε άει στο διάολο από δω φασιστοειδή του κεράτα, άει στο διάολο από δώ.<

    Να μου λείπουν!

    Διάολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Όπως είναι σε όλους γνωστό, στην Τουρκία το πλαφόν για να εισέλθει ένα κόμμα στην τουρκική εθνοσυνέλευση είναι 10% και όχι όπως εδώ 3%.
    2) Εάν τολμούσε ένα οποιοδήποτε μειονοτικό κόμμα να εκδηλωθή στη τουρκική επικράτεια, όπως εκδηλώνεται εδώ και στο εξωτερικό αυτή η μουσουλμανική φασιστική ρατσιστική συμμορία της Θράκης, οι Τούρκοι θα τους είχαν όλους ανασκολοπίσει.
    3) Στην Τουρκία όλοι οι ιερωμένοι διορίζονται από το τουρκικό κράτος. Οι μουφτήδες ομοίως!
    4) Οι «ελευθερίες» ασυδοσίας τις οποίες απολαμβάνουν οι μουσουλμάνοι της Θράκης μας, είναι αδιανόητες για 25.000.000 Κούρδους και χιλιάδες άλλους Αρμένιους, Ασσύριους και άλλες εθνότητες από τις 67 που ζουν στην Τουρκία.
    (Συνεχίζεται)
    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Συνέχεια εκ του προηγουμένου)
    5) Προ πολλών ετών, όταν οι Τουρκία εξεδίωκε τους Έλληνες της Τουρκίας από τα πατρογονικά των εδάφη, η τότε Ελληνική απέλασε λίγους Τούρκους από την Κω και την Ρόδο.
    Τότε αμέσως σταμάτησαν οι διωγμοί των Ελλήνων στην τουρκική επικράτεια!
    Ερώτηση:
    Ποιος πληρώνει τα έξοδα αυτών των καθαρμάτων που γυρίζουν τον κόσμο καθυβρίζοντας και συκοφαντώντας την Ελλάδα; Την χώρα που τόσο απλόχερα τους φιλοξενεί!
    Διότι, αν τυχόν ως ΜΚΟ, παίρνουν επιχορηγήσεις από τα μυστικά κονδύλια του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, τότε διαμαρτύρομαι έντονα για την παράνομη χρήση και προδοτική κατασπατάληση των φόρων που πληρώνω σαν υποζύγιο, σαν γαίδούρι, στο Ελληνικό απερίγραπτο κράτος!

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΛΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ "ΗΡΩΑΣ"ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ 1821,ΟΥΤΕ ΟΙ
    ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ,Π.Χ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ,
    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ[ΠΑΠΑΣ ΦΛΕΣΣΑΣ],
    ΕΓΙΝΑΝ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ
    ΑΓΙΟΠΟΙΕΙ...
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΕΙ
    ΕΝΑ "ΚΕΡΙ",ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ
    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α Σ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ,ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,ΚΑΙ
    ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ[ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ,ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ],
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑ"ΚΑΙ ΣΕ
    ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ,ΣΑΝ
    ΧΑΖΟΙ...
    ΤΟΥΣ ΛΕΣ "ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ"...ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ
    "ΣΟΦΙΑ-ΓΝΩΣΗ" ΑΘΗΝΑ,ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ
    ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ...
    ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ "ΑΣΥΛΟΥ"ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΟΡΦΩΣΗ...ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν τους αρέσει η Ελλάδα, γιατί δεν φεύγουν να πάνε στην Τουρκία ??

    Εξω από την Ελλάδα...όσοι αισθάνονται Τούρκοι.

    ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ευμένη

    Παίρνουν από τα μυστικά κονδύλια του ΥπΕξ και πολλά μάλιστα. Υπάρχει στο YouTube βίντεο με τον Δημητρά, ο οποίος παραδέχεται ότι χρηματοδοτείται και από το ΥπΕξ. Τρελή κατάσταση.

    Πριν χρόνια, αν θυμάσαι, επί κυβερνήσεως Σημίτη, είχε γίνει θέμα ολόκληρο η χρηματοδότηση των ΜΚΟ από τον ΥπΕξ και νυν πρωθυπουργό, διότι σε πολλές ΜΚΟ πρόεδρος ήταν η μαμά του. Αυτό είναι μεγάλο σκάνδαλο, φίλε, διότι εμείς πληρώνουμε, πληρώνουμε, πληρώνουμε και δεν ξέρουμε πού πάνε τα λεφτά μας. Ή μάλλον υποψιαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΙΤΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΠ, ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΙΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΣΙΤΙΖΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΙΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι καταπιεσμένη μειονότητα!

    αυτοί τελικά αξίζουν την πολιτική που επιφυλάσσει το τουρκικό κράτος σε μειονότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως αναφέρεται και παραπάνω΄΄Άει στο διάολο και ακόμα παραπέρα΄΄ για τους Τουρκομογγόλους του Προξενείου και τα πληρωμένα τσιράκια τους στην Θράκη μας.
    Ελληνική ήταν και έτσι θα παραμείνει όσο και να χτυπιούνται.
    Όσοι αισθάνονται περίφανοι για τη Μογγολική τους καταγωγή άς τρέξουν να βοηθήσουν τους Τουρκομογγόλους διότι το Κουρδιστάν ήδη δημιουργείται και έπεται συνέχεια με τους υπολείπους λαούς που ξυπνάνε βλέποντας στον καθρέφτη ότι σεν μοιάζουν με Μογγόλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι σίγουρο ότι τα παραπάνω (άρθρο+διάλογος) εύγλωττα απεικονίζουν τον χορό του παραλόγου που έχει σκηνοθετήσει η Τουρκία με οργανωμένους κομπάρσους που ζητούν να εφαρμοστεί το Κοινοτικό κεκτημένο στο μάξιμουμ στην Ελλάδα, λες και είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, και από την άλλη για την Τουρκία θα ζητείται μεν, αλλά θα υπάρχει σχετική κατανόηση.
    Πρίν από λίγα χρόνια δεν έπρεπε να πιέζουμε πολύ την Τουρκία (επί κεμαλιστών) να αντέξουν τους ισλαμιστές - τώρα πάλι δεν πρέπει να πιέζουμε παράλογα την τουρκιά μην τυχόν και στραφεί αλλού…
    Αυτό επιτρέπει στην Τουρκία α) να μην αλλάξει τα στρατηγικά σχέδια της
    β) να καταφέρει «σύνεση» ή παθητικότητα των Οργάνων της Ε.Ε. στις τουρκικές διεκδικήσεις.
    Οι ΜΚΟ θεωρούνται θεσμοί της κοινωνίας των πολιτών και ενίοτε εισακούονται ( ΕΕ=St.Dpt. ), όταν μάλιστα συμφέρει, τότε οργανώνονται τα γνωστά - διεθνείς διασκέψεις, ανεπίσημες προτροπές στις κυβερνήσεις κλπ. Προσωπικά δεν γνωρίζω ΜΚΟ που θα αναδείκνυε τις γενοκτονίες των Τούρκων απέναντι των αρχαίων λαών της Μ.Α. σε ευρωπαϊκό επίπεδο (δεν εννοώ καταγγελίες ή ψηφίσματα). Να ένα πεδίο που θα έπρεπε να αναπτυχθεί η προσπάθεια…Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.