7/2/11

Μαζική παραγωγή ASBM ξεκίνησε το Ιράν

Το Ιράν άρχισε τη «μαζική παραγωγή έξυπνων βαλλιστικών πυραύλων που δεν εντοπίζονται» και προορίζονται για την καταστροφή «ναυτικών στόχων», ανακοίνωσε σήμερα ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, ο στρατηγός Μοχαμάντ Αλί Τζαφαρί, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

«Η ταχύτητα αυτών των πυραύλων είναι τριπλάσια αυτής του ήχου, δεν εντοπίζονται και δεν μπορούν να εξουδετερωθούν από τους εχθρούς», πρόσθεσε ο στρατηγός Τζαφαρί, ο οποίος δεν έδωσε καμιά διευκρίνιση για την ονομασία ή τα άλλα χαρακτηριστικά αυτών των πυραύλων.Μια ταινία από την εκτόξευση ενός από τους πυραύλους αυτούς «θα τεθεί στη διάθεση των μέσων ενημέρωσης», πρόσθεσε.

«Οι βαλλιστικοί πύραυλοι, για τους οποίους δώσαμε στη δημοσιότητα πληροφορίες πριν από δύο χρόνια, άρχισαν να παράγονται μαζικά, όμως είναι ακριβέστεροι και πιο εξελιγμένοι», δήλωσε ο στρατηγός Τζαφαρί τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ISNA χωρίς να αναφέρει περισσότερες διευκρίνισεις.

Οι Φρουροί της Επανάστασης (Πασνταράν), ο επίλεκτος ιδεολογικός στρατός της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ελέγχουν το σύνολο του βαλλιστικού και πυραυλικού προγράμματος του Ιράν. Το Ιράν διαθέτει μια σημαντική πανοπλία από πυραύλους μικρού, μέσου και μακρού βεληνεκους, μερικοί από τους οποίους μπορούν κατ' αρχήν να πλήξουν το Ισραήλ ή τις αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο και τη Μέση Ανατολή. Οι περισσότεροι από τους πυραύλους αυτούς, για τον αριθμό των οποίων δεν υπάρχει καμιά ακριβής πληροφορία, προέρχονται από ρωσικούς, κινεζικούς ή βορειοκορεατικούς πυραύλους.

«Στο μέτρο που οι ενδεχόμενες απειλές των εχθρών είναι κυρίως βαλλιστικές, αεροπορικές και θαλάσσιες, οι Φρουροί της Επανάστασης είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονες δυνατότητες για να εξουδετερώνουν τους εχθρούς», προσθέτει ο στρατηγός Τζαφαρί, σύμφωνα με το IRNA.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν όσοι θέλουν να μας βάλουν στο στόχαστρο όλου του Μουσουλμανικού κόσμου με την συνεργασία με το Ισραήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας απειλήτε δηλαδή;πρέπει να συμμορφωθούμε με τις εντολές της Τεχεράνης και των ισλαμοφασιστών;τέλειωσαν όλα τα επιχειρήματα και σας έμεινε ο εκφοβισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 8 Φεβρουαρίου 2011 2:56 π.μ.

    Συμφωνώ με τον 8:41 π.μ., εκτός από το β' πληθυντικού, διότι δεν ξέρω τι είσαι. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα πούμε "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω", ή θα ενδώσω στις απειλές του ισλαμοφασισμού. Πας καλά, ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς πάτε καλά;; Αντι να συνεργαστούμε με τους Ρωσους, θα στρέψουμε ολον τον Μουσουλμανικό κόσμο εναντίων μας, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ!!! ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΣΑΓΙΑΝΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. β πληθυντικός γιατί είμαστε οι έλληνες,η φυλή που η μοίρα της φαινεται το έχει να προασπίζεται απο την αρχαιότητα τον ελεύθερο κόσμο ενάντια σε κάθε σκοταδιστική απολυταρχία εξ ανατολής.Η ιστορία κάνει κύκλους,καμμιά φορά και μεγάλους,2500 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.