4/7/18

Πενήντα δύο πολιτιστικοί σύλλογοι της Φλώρινας, που καταγγέλουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι φασίστες κ. Τσίπρα, που έχετε το θράσος να υβρίζετε τους Έλληνες;

Το ψήφισμα της συγκέντρωσης των συλλόγων της Φλώρινας κατά της συμφωνίας Κοτζιά – Ντιμιτρόφ

Το ψήφισμα της συγκέντρωσης των συλλόγων της Φλώρινας κατά της συμφωνίας Κοτζιά – Ντιμιτρόφ

Σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, ο Λαός της περιοχής Φλώρινας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των παρακάτω Συλλόγων (Πολιτιστικών, Αθλητικών κ.ά.) της Π.Ε. Φλώρινας, προσήλθε σε ειρηνική Συγκέντρωση κατά της υπογραφείσας συμφωνίας Κοτζιά-Ντιμιτρόφ, και ομόφωνα ενέκρινε το παρακάτω
Ψήφισμα
 1. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η υπογραφείσα Συμφωνία, παρά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, εμφανίζεται στα μάτια μας ως ένα απλό κείμενο μεταξύ δύο Υπουργών (υπό το βλέμμα του διαπραγματευτή -και εχθρού της Ελλάδας- κ. Νίμιτς), στερούμενη ουσιαστικής αλλά και τυπικής νομιμοποίησης, χωρίς την έγκριση της Βουλής των Ελλήνων και, κυρίως, του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού.
 2. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ την υπογραφείσα Συμφωνία, γιατί ως ελεύθεροι πολίτες δημοκρατικής χώρας δεν δώσαμε ποτέ και σε κανέναν εν λευκώ την εξουσιοδότηση να προβεί, ερήμην ημών, σε ανάλογες ενέργειες, που, με τη μορφή τετελεσμένων, θα καθορίσουν το μέλλον μας. Οι διαπραγματεύσεις / συμφωνία ουδέποτε εξαγγέλθηκαν κατά τις προγραμματικές δηλώσεις των δύο κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ (Φεβρουάριος / Οκτώβριος 2015) στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ είναι πασιφανές ότι οι εξελίξεις επιβλήθηκαν από ξένες χώρες, χάριν των δικών τους και μόνο συμφερόντων, με τους …συνήθεις σύμφωνους πολιτικούς μας να πανηγυρίζουν. Αγνοούν, ότι οι «έξωθεν» επιβεβλημένες «συμφωνίες», αποδεικνύονται εύθραυστες, επικίνδυνες για τη σταθερότητα και την ειρήνη, και, τελικά, καταστροφικές για τους λαούς;
 3. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με την εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ακόμα και ως γεωγραφικού προσδιορισμού του γειτονικού κράτους, καθώς αποτελεί πλήρη εκχώρηση της ιστορίας, του πολιτισμού και της κληρονομιάς μας ως Μακεδόνων, που δεν υπήρξαμε μόνο στην αρχαιότητα (την οποία μας έκαναν τη χάρη οι γείτονες να μην την διεκδικήσουν) αλλά υπάρχουμε συνεχώς, μέχρι και σήμερα, και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εμφανίζεται με τη δική μας ταυτότητα.
 4. ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ τις «καλές προθέσεις» των γειτόνων, των οποίων γνωρίζουμε πολύ καλά (πολύ πριν ανακαλύψει το πρόβλημα η επίσημη πολιτική του κράτους των Αθηνών.) και τις επιδιώξεις και τα μέσα και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ στη Φλώρινα, που με αίμα και θυσίες οι πρόγονοί μας κράτησαν ελληνική σε πιο δύσκολους καιρούς, να εγερθούν σήμερα ζητήματα περί δήθεν καταπιεσμένων ψευτομακεδονικών (και όχι μόνο) μειονοτήτων, επειδή αυτό εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και άλλων ξένων «φίλων», «συμμάχων» και «εταίρων».
 5. ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ τις «καλές προθέσεις» των γειτόνων, που ουδέποτε τήρησαν τους στοιχειώδεις όρους της Ενδιάμεσης Συμφωνίας (1995), ακολουθώντας την επί δεκαετίες άκαμπτη και άκρως προκλητική πολιτική τους, με τη χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε καθημερινές, πολιτικές, πολιτιστικές, αθλητικές κ.ά. εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Ήδη, κατά την υπογραφή της Συμφωνίας, ο Πρωθυπουργός της FYROM χρησιμοποίησε ανεμπόδιστα και προκλητικά σκέτο τον όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ», χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.
 6. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ την αναγνώριση, εμμέσως πλην σαφώς, εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, του δήθεν «μακεδονικού» έθνους -πρωτοφανή και απαράδεκτη για κυβέρνηση ταγμένη να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα. Αυτή η αναγνώριση «μακεδονικού έθνους» ακυρώνει τον γεωγραφικό προσδιορισμό του ονόματος, για τον οποίο τόσο καυχώνται οι υπογράψαντες, και δυστυχώς, με αυτήν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φαίνεται να δικαιώνει τα πιο βρώμικα σχέδια κατά της Μακεδονίας, κατά της Ελλάδας.
 7. Για τους ίδιους λόγους, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ την επίσης πρωτοφανή, για την ελληνική ιστορία, αναγνώριση δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας, που τελικά θα είναι η επίσημη -αν και πραγματικά ανύπαρκτη- «εθνική γλώσσα» ενός ανύπαρκτου «έθνους», όσο κι αν οι υποσημειώσεις της συμφωνίας προσπαθούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα. Απλές αλήθειες, που μόνο αδαείς, εμπαθείς (ή, μήπως, δοτοί;) δεν τις κατανοούν.
 8. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ και ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ κάθε προσπάθεια αλλοίωσης της Ιστορίας μας, που τυχόν θα επιχειρηθεί στο πλαίσιο της Συμφωνίας από την Ελληνική Πολιτεία. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ το Υπουργείο Παδείας ότι θα στείλει στα παιδιά μας σχολικά βιβλία στο πνεύμα που επιβάλλει η Νέα Τάξη ή ότι θα απαγορεύσει τον Εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα ή τη διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων ιστορικής μνήμης. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ότι θα απαγορεύσουν το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» στις στρατιωτικές Σχολές ή στις παρελάσεις, για na μη θιγούν οι γείτονες ψευτομακεδόνες… ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ το Υπουργείο Εμπορίου ότι θα αφαιρέσει ή θα τροποποιήσει εμπορικά σήματα και επωνυμίες προϊόντων για να μην συγχέονται με αυτά των ψευτομακεδόνων γειτόνων μας.
 9. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ κάθε προσπάθεια κατασυκοφάντησης, σπίλωσης και τρομοκράτησης των Ελλήνων που αντιδρούν στα σχέδια των κυβερνώντων. Στα τερατώδη ψέματα, τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τη χρήση υπερβολικής αστυνομικής βίας (τα ζήσαμε στο Πισοδέρι, όπου χρησιμοποιήθηκαν χημικά και ξυλοφορτώθηκαν ανελέητα Έλληνες πολίτες, για να μην ενοχλήσουν με την πορεία τους αυτούς που υπέγραφαν 35 ολόκληρα χλμ. μακριά!!!) προστίθεται και ένα ακόμη όπλο: μας απειλούν για «αμελλητί» λήψη κατασταλτικών μέτρων, κάθε φορά που κάποιοι «υπεύθυνοι» (θα είναι μήπως, οι ίδιοι που μέτρησαν 40000 μόνο διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη;) θα κρίνουν ότι οι εκδηλώσεις μας «πιθανόν υποδαυλίζουν την βία, το μίσος ή την εχθρότητα εναντίον του άλλου μέρους».
 10. Απέναντι σε όλα αυτά, εμείς οι Φλωρινιώτες, περήφανοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να τραγουδάμε το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» και να το μαθαίνουμε και στα παιδιά μας, και να γιορτάζουμε περήφανοι τον Μακεδονικό Αγώνα, χωρίς να υπολογίζουμε τις «αμελλητί» κυρώσεις. Αντέξαμε σε πολύ πιο δύσκολα. Δεν μας ξέρουν καλά…
 11. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ παραμένουμε ενωμένοι σε αυτό το ζήτημα, ανεξαρτήτως καταγωγής και πολιτικών τοποθετήσεων, και ΚΑΛΟΥΜΕ σε επαγρύπνηση, έναντι όλων εκείνων που προσπαθούν να σπείρουν τον σπόρο της διαίρεσης με τις φαινομενικά αθώες, αλλά στην πραγματικότητα ύπουλες και προκλητικές δηλώσεις τους.
 12. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους άρχοντες του τόπου και, μάλιστα, τους αιρετούς (είτε εν ενεργεία είτε πρώην) να μην παίζουν «εν ου παικτοίς» για δικούς τους λόγους. Έχει και η ψηφοθηρία τα όριά της.
 13. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σεβαστεί τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό ζητώντας τη γνώμη του με Δημοψήφισμα. Εάν δεν το κάνει, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν τη Χώρα ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ την Συμφωνία μόλις γίνουν Κυβέρνηση.
 14. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους Βουλευτές του Νομού μας, αν και όταν έρθει η Συμφωνία για κύρωση στη Βουλή, να ψηφίσουν όπως θέλει ο Λαός της Φλώρινας, τον οποίο, με βάση το Σύνταγμα εκπροσωπούν. Εμείς είμαστε οι εντολείς, αυτοί οι εντολοδόχοι.
 15. Το παρόν, αφού εγκριθεί, να αποσταλεί στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Χώρας, να επιδοθεί στους τοπικούς Άρχοντες (Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημάρχους κλπ) και να δημοσιευθεί στον Τύπο (γραπτό και ηλεκτρονικό).
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 1. ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
 2. ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 4. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΙΤΑΡΙΑΣ»
 5. ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 6. ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΧΟΒΙΤΩΝ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»
 7. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ & ΠΕΡΙΞ
 8. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ Ι.Μ. ΦΛΩΡΙΝΗΣ «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ»
 9. Σύλλογος Επιστημόνων Φλώρινας «Βλάσιος Πασκάλ»
 10. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»
 11. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»
 12. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ
 13. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ
 14. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
 15. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΛΛΗΣ «ΑΚΡΙΤΕΣ»
 16. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ – ΤΡΙΒΟΥΝΟΥ «Η ΕΛΠΙΔΑ»
 17. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΝΗΣΙΟΥ «ΔΡΥΑΔΕΣ»
 18. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
 19. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ
 20. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΣΠΙΩΤΩΝ
 21. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΙΑΣ «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ»
 22. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΩΤΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»
 23. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ «ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ»
 24. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 25. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
 26. ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 27. Μ.Κ.Ο. «ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ»
 28. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΛΧΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»
 29. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 30. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ»
 31. ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 32. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 33. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
 34. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 35. ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ
 36. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
 37. ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 38. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ «Η ΕΛΠΙΣ»
 39. ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
 40. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ»
 41. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 42. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ»
 43. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ «ΟΙ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ»
 44. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 45. ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 46. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
 47. «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
 48. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ»
 49. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 50. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 51. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΤΗΣ «ΜΕΛΙΤΕΥΣ»
 52. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ
Πηγή:
Νέα Φλώρινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.