28/9/19

Πάνω από 2,5 εκ. οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα

Οι αριθμοί των Μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα μας μαζί με αυτούς που έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια εκτιμάται ότι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκ. άτομα, ένας αριθμός που αυξάνεται αλματωδώς. Αυτό σημαίνει ότι οι Μουσουλμάνοι σήμερα αναλογούν ή και ξεπερνούν το 20-25% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας. Για προφανείς λόγους δεν υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία, ή όσα υπάρχουν υποεκτιμούν την πραγματικότητα. Γεγονός είναι ότι, τώρα πια, τα παιδιά που γεννιούνται από Μουσουλμάνες μητέρες σε μαιευτήρια της Αθήνας, είναι περίπου ίσα στον αριθμό με αυτά που γεννούν Ελληνίδες.

Επισημαίνεται εδώ ότι, η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,1 παιδί κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών, έναντι 5 παιδιών κατά μέσο όροι της Μουσουλμάνας μητέρας. Σε κάθε 90.000 νέες γεννήσεις περίπου το χρόνο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αντιστοιχούν 120.000 περίπου θάνατοι, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε χρόνο, οι γηγενείς Έλληνες μειώνονται κατά 20-30.000 άτομα. Επί πλέον, με την έλευση της οικονομικής κρίσης, από το 2009 και μετά, μεταναστεύουν ετησίως πάνω από 120.000 Έλληνες στο εξωτερικό. Και την ίδια ώρα εισβάλλουν εκατοντάδες Μουσουλμάνοι ημερησίως. Με δεδομένο ότι, τα βόρεια σύνορά μας προς τις Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει οριστικά για τους μετανάστες,ο μεγαλύτερος αν όχι το σύνολο των εισβολέων, θα παραμείνει στη χώρα όπου επιτρέπεται η είσοδος αλλά απαγορεύεται η έξοδος. Και φυσικά αν αυτό το τσουνάμι της εισβολής δε σταματήσει, τότε η Λιβανοποίσηση της χώρας και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος είναι απόλυτα ορατή στο κοντινό μέλλον.
Η Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος πριν από 9 ολόκληρα χρόνια, το 2010, έχει δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ότι, “υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα» ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010).  Όπως αναφέρει  η Ένωση, υπάρχουν τρεις κατηγορίες μουσουλμάνων: «Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους. Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία,Αλγερία κλπ.
Ποιοι είναι και που κατοικούν
Ως και το 2001, οπότε ο κάθε πολίτης δήλωνε το θρήσκευμά του, οι Έλληνες Μουσουλμάνοι αποτελούσαν μόλις το 1,3% του πληθυσμού της χώρας. Σε αυτούς συγκαταλέγονταν κυρίως τα μέλη της μειονότητας στη Θράκη, στην Κω και στη Ρόδο, όσοι είχαν τελέσει μεικτούς γάμους με Έλληνες υπηκόους, αλλά και ορισμένοι Παλαιστίνιοι που έφτασαν στη χώρα τη δεκαετία του ΄70 και πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.
Ένας ορισμένος αριθμός των Μουσουλμάνων που διαβιούν στη χώρα μας σήμερα προέρχεται από την Αλβανία. Πρόκειται κατά βάση για σουνίτες μουσουλμάνους, οι οποίοι ωστόσο στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν χαλαρή θρησκευτική πίστη ή είναι άθεοι, αφού η θρησκευτική λατρεία απαγορεύθηκε διά νόμου το 1967 από το καθεστώς Χότζα και δεκάδες τζαμιά και εκκλησίες καταστράφηκαν στο όνομα της «αλβανικότητας». Τελευταία, πολλοί Αλβανοί που έκαναν προκοπή στη χώρα μας έχουν επιστρέψει πίσω στην Αλβανία, αλλά λόγω των ανοιχτών συνόρων, η εκτίμηση του πραγματικού αριθμού τους είναι αδύνατη.
Οι παλαιότεροι ηγέτες των Μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα είναι κυρίως παλαιστινιακής καταγωγής. Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων κ. Ναΐμ Ελγαντούρ έφτασε στην Αθήνα από την Αίγυπτο, παντρεύτηκε Χριστιανή, υπηρέτησε τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, είναι επιχειρηματίας, πατέρας 8 παιδιών, αλλά και παππούς με τρία εγγόνια. Παρόμοια είναι η πορεία και του αντιπροέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων, του μεγαλοεπιχειρηματία κ. Ρασάν Μάζεν, πατέρα τριών παιδιών, Έλληνα υπηκόου. Σήμερα αναδεικνύονται πολλοί μικροί ηγετίσκοι μουσουλμάνων από διάφορες χώρες, ενώ πολλά ανεπίσημα τζαμιά λειτουργούν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.
Πέρα από τους νομιμοποιημένους, ένας μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών ή νομίμως εργαζομένων στην Ελλάδα ο οποίος προέρχεται από χώρες όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Ινδονησία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η Σιέρα Λεόνε, η Ρουάντα, το Μπανγκλαντές, η Ερυθραία, ακόμη και από την… εξωτική Μογγολία του Τζένγκις Χαν αλλά και την ταλαιπωρημένη Μιανμάρ. Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία, όταν συλλαμβάνει μετανάστες, δεν καταγράφει το θρήσκευμά τους, στην εγγύτερη στην ανατολή «πύλη εισόδου» στο ευρωπαϊκό όνειρο, την Ελλάδα, καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες μουσουλμάνοι
O κύριος όγκος των μεταναστών κατοικεί στην Αθήνα, στον Πειραιά και στο Λαύριο. Υποβαθμισμένες και πολλές φορές εγκαταλειμμένες από τους Ελληνες περιοχές, όπως γύρω από την πλατεία Ομονοίας ή την πλατεία Κουμουνδούρου, τον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά και άλλες πυκνοκατοικημένες, όπως ο Νέος Κόσμος, η Κυψέλη, η Καλλιθέα και το Παγκράτι, είναι οι τόποι όπου διαβιούν όσοι ξέφυγαν από την πλήρη ανέχεια των μη προνομιούχων χωρών (global south). Όπως επισημαίνει στο «Βήμα» ο κ. Ελγαντούρ, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα εργάτες υπάρχουν σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος του ελληνικού εδάφους. «Πρόκειται για μια πραγματικότητα. Και ήδη υπάρχει δεύτερη και τρίτη γενιά μουσουλμάνων. Όπως εκτιμούν στελέχη των υπηρεσιών που παρακολουθούν τα θρησκευτικά ζητήματα στην Ελλάδα, συνολικά στη χώρα υπάρχουν περισσότερες από 82 διαφορετικές «συγκεντρώσεις» ή «ομάδες» μεταναστών. Οι περισσότερες είναι μουσουλμανικές και οι 70 από αυτές βρίσκονται στην Αθήνα, στα δυτικά προάστια και στο Κορωπί.
Η πραγματικότητα που γνωρίζει καλά τις συνέπειες στις οποίες ελπίζει και επενδύει ο φιλόδοξος πολιτικάντης κ. Ελγκαντούρ είναι ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, όσοι ξένοι πολίτες αποδείξουν ότι ζουν στην Ελλάδα επί επτά χρόνια, δικαιούνται να ζητήσουν και να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.Αυτό από μόνο του δείχνει τι πρόκειται να συμβεί στο ορατό μέλλον.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και οι “φιλάνθρωπες” ΜΚΟ
Αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχει δοθεί μήνυμα έλευσης μεγάλων μαζών μουσουλμάνων στη χώρα μας, με προοπτική είτε να μεταβούν στην Ευρώπη ή να παραμείνουν οριστικά εδώ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν εγκατασταθεί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με μουσουλμανικό προσωπείο αμιγώς ή καμουφλαρισμένο, που ενεργούν στην πραγματικότητα ως κοινοί διακινητές, σε συνεργασία με την ανατολική ακτή.
Ορισμένες από τις οργανώσεις αυτές διαθέτουν πλοιάρια διάφορων τύπων. Το υπερσύγχρονο σκάφος Topaz Responder της ΜΚΟ Migrant Offshore Aid Station που ανήκει στον Αμερικάνο επιχειρηματία με βάση το Αφγανιστάν Κρίστοφερ Κατραμπόνε, ελλιμενίζεται στο Αγαθονήσι και υποβοηθά ανενόχλητο την έλευση των μεταναστών. Το ίδιο κάνουν και εκατοντάδες ΜΚΟ που έχουν εγκατασταθεί στα νησιά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα, οι περισσότερες από τις οποίες χρηματοδοτούνται από τα μουσουλμανικά καθεστώτα του κόλπου, την Τουρκία, και διάφορους “φιλάνθρωπους” τύπου Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι, έχει χορηγήσει 11 δις σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τους μετανάστες. Στην ουσία αυτές οι ανεξέλεγκτες ΜΚΟ με χιλιάδες έμμισθους απασχολούμενους στο Αιγαίο, έχουν καταργήσει τα σύνορα και έχουν υποκαταστήσει το κράτος και την κυβέρνηση.  Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας δημοσιογράφος του CNN, “όταν μια κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ΜΚΟ, τότε και ΜΚΟ είναι φυσικό να συμπεριφέρονται ως κυβέρνηση”.
Την ίδια ώρα τα εδώ κανάλια της διαπλοκής, στοχεύουν στο συναίσθημα του εύπιστου τηλεθεατή, περιγράφοντας με ακραία δακρύβρεκτα σενάρια το δράμα των μεταναστών, των “ψυχών” που αναζητούν μια καλύτερη μοίρα στη ζωή. Το σενάριο των καναλιών δεν αναφέρεται φυσικά στο μελλοντικό τέλος του δράματος, που δεν είναι άλλο από την Ισλαμοποίηση της χώρας μας και την εξαφάνιση του Ελληνισμού. Όπως ακριβώς έχει συμβεί με τους ντόπιους Χριστιανικούς πληθυσμούς στο Λίβανο, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στην Ερυθραία, στη Σομαλία, στην Ινδονησία και βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολλές άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων η Κύπρος, η Συρία, η Αίγυπτος, το Σουδάν,η Κένυα, η Νιγηρία, η Γκάνα, η Αιθιοπία και στο απώτερο μέλλον η ίδια η Ευρώπη.

21 σχόλια:

 1. Ο Ελληνισμος πλεον ειναι ενα πτωμα που περπαταει, μεχρι να μπει στον ταφο του. Ολες οι ξεπουλημενες και ξενοδουλες πολιτικες, ακαδημαικες, δημοσιογραφικες, και οικονομικες ελιτ, φροντισαν για να μπει οριστικα, ταφοπλακα στο ελληνικο εθνος, με την μαζικη εισβολη των ισλαμιστων, και την δημογραφικη γενοκτονια που υφισταμεθα απο τα εθνοκτονα μνημονια. Χαρακτηριστικο ειναι οτι το 2021, θα γιορτασουμε τα 200 χρονια απο την Ελληνικη Επανασταση με εκατομμυρια περισσοτερους μουσουλμανους στην Ελλαδα, απο οσους ηταν επι τουρκοκρατιας στην χωρα μας. Η απολυτη αποτυχια των απογονων του Κολοκοτρωνη και του Καραισκακη και των 800.000 πεσοντων Ελληνων κατα την Εθνεγερσια, για ελευθερια απεναντι στην μουσουλμανικη λαιλαπα. Ελληνισμος λοιπον game over.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευριπίδης Μπίλλης
  Ηθελημένα ή μη υπνωτικά παραμύθια. Κάποια στιγμή θα επανέλθουμε με πλήρη στοιχεια./ Σήμερα δείτε τι έλεγε ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατία, ο πρόεδρος ημών των εις τα όρια του "ναζισμού, όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης.:
  Η Ελληνική Μεταναστευτική Πολιτική του Προκόπη Παυλόπουλου (νυν προέδρου Δημοκρατίας), ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 22 ΜΑΪΟΥ 2009,http://ellinopsychos.blogspot.gr/2009/05/blog-post_1157.html . Γράφει ο κ. Παυλόπουλος που είχε διατελέσει και υπουργός δημόσιας τάξης και συνεπώς γνώστης.

  Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποτρέπει την είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα αλλά την επιδιώκει. Το πρωτόκολλο του 2003 μετέτρεψε την Ελλάδα σε τόπο φύλαξης των λαθρομεταναστών για λογαριασμό της Ε.Ε. με στόχο την ένταξη τους στην τοπική κοινωνία και μετέπειτα ομαλή την προώθηση τους στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. βάση προγραμματισμού που αποβλέπει στην είσοδο 50 εκ μεταναστών μέχρι το 2050.

  Δημιουργώντας κέντρα υποδοχής η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκομίσει μεγάλο μέρος του πακέτου των 4 δις ευρώ της Ε.Ε., δίχως επί του παρόντος να έχει επιτύχει τον στόχο αυτό. Επιπλέον το μεταναστευτικό αποτελεί πρόσχημα χρηματοδότησης μεγάλου αριθμού κρατικοδίαιτων ΜΚΟ.

  Η κοινωνική ένταξη στην οποία αποβλέπει η Ν.Δ. αποβλέπει στην ενίσχυση του ελληνικού εργατικού δυναμικού με φθηνά εργατικά χέρια που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακής της πολιτικής. Η οικονομική κρίση όμως και η αλματώδης ροή των λαθρομεταναστών από την Τουρκία που ίσως να ξεπερνά τις 300.000 ετησίως, έχουν καταστήσει την επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση οικονομική απορρόφηση των λαθρομεταναστών αδύνατη.

  Με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το 2018 υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα θα βρίσκονται 5.000.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν ισχύουν αυτά τα νούμερα, το τέλος θα έρθει γρηγορότερα από ό,τι νομιζα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

  'Richard Coudenhove- Kalergi (1894-1972)'
  'οἱ ἰσχυροί τόν θεωροῦν ὡς τόν ἱδρυτή τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης.'
  'Τό 1922 ἵδρυσε τό κίνημα «Πανευρώπη» στή Βιέννη, πού στόχευε στή δημιουργία μιᾶς Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
  Ἡ Εὐρωπαϊκή ἑνοποίηση θά ἀποτελοῦσε τό πρῶτο βῆμα γιά τήν δημιουργία μιᾶς παγκόσμιας κυβέρνησης.
  Ἡ πεμπτουσία τοῦ σχεδίου Kalergi.Στό βιβλίο του «Praktischer Idealismus» (Πρακτικός Ἰδεαλισμός) ὁ Kalergi δηλώνει ὅτι οἱ κάτοικοι τῶν μελλοντικῶν «Ἡνωμένων Πολιτειῶν τῆς Εὐρώπης» δέν θά εἶναι οἱ παλαιοί λαοί τῆς Γηραιᾶς Ἠπείρου, ἀλλά ἕνα εἶδος ὑπανθρώπων πού θά προέρχονται ἀπό ἐπιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα ὅτι θά πρέπει οἱ λαοί τῆς Εὐρώπης νά διασταυρωθοῦν μέ ἀσιατικές καί ἔγχρωμες φυλές, ἔτσι ὥστε νά δημιουργηθεῖ ἕνα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα καί εὔκολα ἐλεγχόμενο ἀπό τήν ἄρχουσα τάξη.'
  'Ὁ Kalergi διακηρύσσει τήν κατάργηση τοῦ δικαιώματος τῆς αὐτοδιάθεσης τῶν λαῶν καί, στή συνέχεια, τήν ἐξάλειψη τῶν ἐθνῶν μέσῳ τῶν ἐθνοτικῶν αὐτονομιστικῶν κινημάτων ἤ τήν μαζική μετανάστευση. Προκειμένου ἡ Εὐρώπη νά εἶναι ἐλεγχόμενη ἀπό μία ἐλίτ, θέλει νά μετατρέψει τούς ὁμοιογενεῖς λαούς σέ μία μικτή φυλή μαύρων, λευκῶν, καί ̓Ασιατῶν.Ποιά ὅμως εἶναι αὐτή ἡ ἐλίτ; Ὁ Kalergi εἶναι ἰδιαίτερα διαφωτιστικός ἐπ ̓ αὐτοῦ: «Ὁ ἄνθρωπος τοῦ μέλλοντος θά εἶναι μικτῆς φυλετικῆς καταγωγῆς. Οἱ φυλές καί οἱ τάξεις τοῦ σήμερα θά ἐξαφανισθοῦν σταδιακά λόγῳ τῆς ἐξάλειψης τοῦ χώρου, τοῦ χρόνου καί τῆς προκατάληψης. Ἡ εὐρωασιατική-νεγροειδής φυλή τοῦ μέλλοντος, ὅμοια στήν ἐμφάνισή της μέ τούς ἀρχαίους Αἰγυπτίους, θά ἀντικαταστήσει τήν διαφορετικότητα τῶν λαῶν καί τήν διαφορετικότητα τῶν ἀτόμων.'
  'Πρός τιμήν του ἱδρύθηκε τό εὐρωπαϊκό βραβεῖο Coudenhove-Kalergi, μέ τό ὁποῖο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια οἱ Εὐρωπαῖοι, οἱ ὁποῖοι ἔχουν διαπρέψει στήν προώθηση τοῦ ἐγκληματικοῦ σχεδίου του. Μεταξύ αὐτῶν πού βραβεύτηκαν εἶναι ἡ Angela Merkel καί ὁ Herman Van Rompuy.*'

  http://orthodoxnet.gr/pdf/par%20100.pdf

  2)Richard von Coudenhove-Kalergi

  https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi

  3)Award
  European Prize for the Chancellor

  The European Society Coudenhove-Kalergi has awarded Chancellor Angela Merkel the European Prize 2010. The prize is awarded every two years for exceptional contributions to the European unification process.

  https://archiv.bundesregierung.de/archiv-en/hidden-hier-nur-knoten-verlinken-die-auch-publiziert-sind-fuer-preview-elemente-test-etc-nur-preview-hidden-node-verwenden/homepage/european-prize-for-the-chancellor-477196

  4)Charlemagne Prize
  'is a prize awarded for work done in the service of European unification. It has been awarded annually since 1950 by the German city of Aachen. It commemorates Charlemagne, ruler of the Frankish Empire and founder of what became the Holy Roman Empire, who resided and is buried at Aachen.'

  Recipients
  '1950 Austria Richard von Coudenhove-Kalergi'

  https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne_Prize

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προς το παρόν παράτησε κατά μέρος τα παραμύθια και τις παπ.....ίες του αλοιφοπωλητή και του Καλλέργη και κοίταξε λίγο πιο νότια, ο τούρκος ξαναστήνει την Οθωμανική κατοχή του, με την αρωγή κυρίως του ξανθού γένους μετατρέποντας την χερσόνησο του Αίμου σε νεο-οθωμανική επαρχία μεταφέροντας τον ανάλογο πληθυσμό εποίκων από τα ανατολικά στα δυτικά.

   Διαγραφή
 5. Φυλαγει....Θερμοπυλες ο στρατος..!! Μην σκατε...Πανε κι ενα μερος απ αυτους ακριβως εκει...στις θερμοπυλες ..ηδη..Δεν..λεμε πανω σε ποια κοκκαλα θα κανουν τις αναγκες τους..Θα φυλαγει ο ..στρατος τα στενα...
  Επειδη το θεμα εχει ξεπερασει την γελοιοτητα ...δεν το αφηνουμε και να κοιταμε απο ..μακρυα ??? Οτι πουν οι ...σωτηρες !!! Προσοχη ολοι !! Αλτ !!! Ο Μητσοτακης δηλωσε ενα χωραφι με ελιες ..Θελω να δω σκοινες εποικων εκει !!! Ψωφαω ανθρωπισμους !! Ο Παπαδημουλης δηλωσε 2.000.000 καταθεσεις.Ψωφαω να δωσει το 1500.000 στα καημενουλια προσφυγακια με τα κινητα των 1000 ευρω...!!! Εγω δεν εχω μια !!! Και δεν προκειται να δωσω μια !! Θα δωσουν αυτοι.!!
  Ο ..Δημαρχος της Λεσβου...πριν ειπε .." να φυγουν απ το νησι αμεσως." ...!!!! Δεν τον νοιαζει να φυγουν απ την ....χωρα !! Δεν ζητησε αυτο !!! Ας πανε στο...Κιλκις !!! Δεν ξερω ποση παρανοια πια υπαρχει...αλλα σπαει και καρυδια..
  Κι ολα αυτα..γιατι δεν εχει κανεις πωπο να φυλαξει τα συνορα !!!!!
  Μην σωσει και τα φυλαξει ποτε !!..Εδω θαμαστε οσο θαμαστε.ολοι...αν θαμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γεμισε το διαδικτυο βιντεο απ τον Εβρο..Περνανε πια εκατονταδες με το πασο!! Ουτε περιπολα υπαρχουν ουτε ναρκοπεδια...ουτε τιποτε...
  Καλα....ουτε περιπολα πια δεν υπαρχουν ??? Ολοι πανε στο ΚΨΜ..??? Τι Τουρκους φυλανε ...λενε ??? Τα ναρκοπεδια ποιος τα ...εβγαλε και γιατι ?? Θελει κρεμασμα σε στυλο !!! Δεν ειμαστε καλα....Μα ουτε περιπολιες πια ??? Ταβλι ολη μερα ?? Ελεος...Μας δουλευουν και τα επιτελεια...Οκ...οκ...οκ...( ουτε τα υπερυψωμενα παρατηρητηρια ..βλεπουν τιποτε..Η ειναι ..αδεια απο παρατηρητες..ταχουμε για τους κεραυνους.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πιστεύω πως τα στοιχεία που παρατίθενται είναι υπερβολικά και δεν τα πιστεύω, δεν βλέπω και κάτι τετοιο άλλωστε. Πρέπει να είναι σύνολο οι μετανάστες γύρω στο 1.5 εκατομμύρια αυτό μπορεί αλλά τουλάχιστον από τις ροές του 14 δεν έμεινε κάνεις στην Ελλάδα σχεδον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἤδη πλησιάζουν τά 12 ἑκατομμύρια οἱ ἐγγεγραμμένοι ὡς "Ἕλληνες" ψηφοφόροι.
   Ἀπό τό 1998 ἄρχισε ἡ καταχὠρηση μέ πλαστά πιστοποιητικά ὡς Ἑλλήνων, ἀλλοδαπῶν ψηφοφόρων στούς δήμους.
   Τότε, εἰσερχόμενος σέ σχολεῖο γιά τή παραλαβή τῆς κάρτας πού θά ἐδίδετο ἀντί ἐκλογικοῦ βιβλιαρίου, σταμάτησα δυο ἐξερχομένους με ἕνα μωρό σέ καρότσι, καί τούς ρώτησα κάποιες λεπτομέρειες. Ἦσαν ἀλλοδαποί καί δέν καταλάβοαιναν κάν τί τούς ἔλεγα.
   Εἶχαν ὅμως ἤδη λάβει δύο φακέλους ἴδιους μέ αὐτόν πού λίγα λεπτά μετά ἐδόθη καί σέ μένα μέ τήν κάρτα τοῦ Ἕλληνος ψοφοφόρου....(τούς εἶχαν τοποθετήσει στό καλαθάκι πού βρίσκεται κάτω ἀπό τό καρότσι).

   Ἀσχέτως τοῦ ὅτι τό σύστημα τῆς κάρτας τελικά διεκόπη καί δέν χρησιμοποιήθηκε, πάντως τό ἀνωτέρω γεγονός σημαίνει ὅτι ἀλλοδαποί ἦσαν ἤδη ἐγγεγραμμένοι ὡς Ἕλληνες.
   Καί δέν ἦσαν οἱ μόνοι.
   Ἤδη ἀπό τό 2000-2001 (δημοτικές ἐκλογές) ἔγιναν ἀρκετές ἐνστάσεις περί ἐγγραφῶν ψηφοφόρων ἀπό δημάρχους, τούς ὁποίους "Ἕλληνες" ψηφοφόρους κανείς δέν έγνώριζε στούς Δήμους αὐτούς, ἀλλά οἱ ἐνστάσεις ἀπορρίφθηκαν ὡς ἀπαράδεκτες, διότι ἐφαρμόσθηκε ἡ παλαιά νομολογία τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας,
   ὅτι πρέπι στή ἔνσταση νά ἀναγράφεται ποῖοι εἶναι οἱ παράνομα ἐγγεγραμμένοι "πολίτες" καί οἱ δήμαρχοι ἐπεκαλοῦντο "προσωπικά δεδομένα" καί δέν ἔδιναν στούς ἀντιπάλους τους τά ὀνόματα τῶν παρανόμως ἐγγραφέντων.

   Ἡ κατάσταση ετσι συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καί στούς Δήμους καί στήν νομολογία, καί ἁπλῶς τά προσχήματα τῶν δημάρχων πού ἐγγράφουν μέ πλαστά πιστοποιοητικά, ἔχουν ἀλλάξει
   καί α) δέν ἐπικαλοῦνται τόσο πολύ εὔκολα πλέον, ὅτι ἐμποδίζονται ἀπό "προσωπικά δεδομένα" νά γνωστοποιήσουν τούς πρόσθετους ἐγγραφέντες τους καί β) τούς ἐγγράφουν σιγά σιγά σέ ὅλη τή διάρκεια τῆς θητείας τους.

   Συνεπῶς, ἔχει γίνει ἀλλοίωση τοῦ πληθυσμοῦ τῆς Ἐλλάδος μέ παράνομες Ἑλληνοποιήσεις καί χωρίς κανέναν συνταγματικό ἔλεγχο τοῦ ἄν εἶναι συνταγματική ἡ ἐφαμρογή τῆς σχετικῆς νομοθεσίας γιά Ἑλληνοποιήσεις ἐξπρές,
   ἡ ὁποία νομοθεσία ἄλλωστε, ἔχει κριθῆ μέν ἀντισυνταγματική, ἀλλά ή ἐφαρμογή της δέν ἐλέγχεται ἀποτελεσματικά
   (διότι πρόκειται γιά εὐμενεῖς διοικητικές πράξεις, ἐγγραφῆς ἀλλοδαπῶν, ἐνῶ ἱκανοποιητικός δικαστικός ἔλεγχος μπορεῖ ὡς γνωστόν νά ὑπάρξῃ, μόνο γιά δυσμενεῖς διοικητικές πράξεις).
   Ἄρα ἀπό τά σχεδόν 12 ἑκατομμύρια ἐγγεγραμμένων στούς εκλογικούς καταλόγους,
   ἀντί γιά μόνο περίπου 7 ἑκατομμύρια (ἀφοῦ τό 1981 ἤμασταν περίπου 8 ἑκατομμύρια καί κάτι οἱ Ἕλλληνες τῆς Ἑλλάδος, καί ἔκτοτε μειωνόμαστε),
   τά 5 ἑκατομμύρια, περιλαμβάνουν περί τά 2,5 ἑκατομμύρια νεκρούς πού δέν διεγράφησαν καί μετανάστες Ἕλληνες στό ἐξωτερικό,
   τά δέ ἄλλα 2,5 ἑκατομμύρια εἶναι ἀλλοδαποί ἰδίως μουσουλμάνοι, καί τσιγγάνοι ἀπό ἄλλες χῶρες (σχεδόν ὁμόγλωσσοι τῶν Ἑλλήνων τσιγγάνων),
   πού ἔχουν πολιτογραφηθῆ ὡς Ἕλληνες, εἴτε εὐθέως παράνομα εἴτε μέ ἀνέλεγκτη καί ἀνεξέλεγκτη ἐφαρμογή ἀντισυνταγματικῶν νόμων.

   Διαγραφή
  2. @ Alexandros

   Είσαι μοριακός βιολόγος, λες, άρα επιστήμων. Το τι πιστεύεις εσύ είναι άνευ σημασίας. Ουδεμία απόδειξη έχεις, ούτε είχες, ότι είχαμε κάνει την συζήτηση αυτή προ εξαετίας. Εγώ σού είχα δώσει κάποια στοιχεία. Εσύ κόλλησες στο 1,5 εκατομμ. και τέρμα. Μόνο, που τόσοι είναι μονάχα οι Αλβανοί, που ζουν στην Ελλάδα.

   "ΑΞΙΖΕΙ να ληφθεί υπόψη ότι στη χώρα μας ζουν και εργάζονται -άλλοι νομίμως κι άλλοι όχι- περί το 1,5 εκατ. Αλβανοί... (απ' εδώ).

   Το κερασάκι στην τούρτα είναι εκείνο το "δεν βλέπω και κάτι τετοιο άλλωστε" (!!). Μήπως τούς περίμενες να κυκλοφορούν αριθμημένοι σαν αυτοκίνητα; Είναι τρόπος σκέψης αυτός ανθρώπου, που υποτίθεται ότι ασχολείται με την έρευνα, άρα χρειάζεται στοιχεία;

   Διαγραφή
 8. Αλεξανδρε εννοεις να ..ησυχασουμε ?? Κανε μια αθροιση ημερας και αναγωγη σε ετος.Αν ανοιξει και τα γκαζ ο αλλος σε μηνες 12...θαμαστε 2500.000...
  Παμε να φυγουμε ολοι απ την χωρα ..να τους αφησουμε μονους τους ηγετες ...να τους ..ξεσκισουν ??? Θα τους κανουν οι εποικοι που ..αγαπουν τοσο....ταραντελες .!!! Καλη ιδεα ειχα θεε !!! Αφου δεν το κανουμε εμεις αυτο...ας γινει ετσι...Δεν θα κατεβαινει καμμια μαιμου απ το δεντρο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συνφωνω απολυτα με το Δημητρη. η μονη τιμωρια ειναι να αφησουμε τους θυμωμενους μουσουλμανους να κανουν ρημαδιο την Εκαλη και τους κατοικους της. Θα εχει πλακα.

   Διαγραφή
  2. Χασαν εισαι σαινι !! Μεσα ειμαι !! Θα γυριζουν τα ματακια τους σαν φυρφυρια με 6.000 στροφες το λεπτο.!!! Θα πιασουν ολοι ενα κυπαρισι και δεν θα κατεβαινουν ποτε !!! Ας πληρωσουν σε ειδος !!

   Διαγραφή
 9. Και είμαστε ακόμα στην αρχή με αυτούς που έχουμε μπλέξει. Μας βλέπω μειονότητα και πολύ σύντομα μάλιστα. Δυστυχώς πολύ δυστυχώς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γι αυτό θέλουν να περάσουν το νόμο να ψηφίζουν κ οι Έλληνες του εξωτερικού, η τελευταία ελπίδα να βγαίνει ελληνική κυβέρνηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιο κομμα ειναι Κατα της Ισλαμοποίησης ? Και της πολυπολιτισμικής μετατροπής της χώρας ? Ουδέν ! Η αν υπάρχει δεν ψηφίζεται απο τους Έλληνες του εξωτερικου.Αυτο θέλουν να το περάσουν για να κοντράρει η ΝΔ το ΣΥΡΙΖΑ.Μικροπολιτικες σκοπιμότητες οπως ο ΣΥΡΙΖΑ θελει ψήφο στα 16 χρονα διότι εκει ειναι πολυ μπροστά της ΝΔ

   Διαγραφή
  2. Σωστη η απαντηση σου τωρα καταλαβα τη συμβαινει, εξωτερικο μενω, ηρθα κ ψηφισα στης εκλογες, κριμα δεν εχουν κανει κατι με τα σκοπια οι τωρινοι, αλλα βοηθησα να φυγουν οι προηγουμενει διοτι χειροτεροι απο αυτους δεν θα ειναι με τιποτα αυτοι που κυβερνουν τωρα...

   Διαγραφή
 11. Η κρυφή γοητεία της ξενοφοβίας θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος για το άρθρο. Ένας άλλος πιο προχωρημένος θα μπορούσε να είναι η “αποδομημένη πραγματικότητα”. Παίρνουμε πολλά στοιχεία της πραγματικότητας τα αποδομούμε προσθέτουμε σάλτσες και καρυκεύματα και τα σερβίρουμε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να διαχωρίσουμε τους μουσουλμάνους. Άλλοι είναι οι Παλαιστίνιοι που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες. Άλλοι είναι οι μειονοτικοί. Άλλοι οι Αλβανοί μουσουλμάνοι. Άλλοι οι μουσουλμάνοι του Μαγκρέμπ. Άλλοι της Ασίας. Άλλοι οι Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες (του πολυχρονεμένου μας Ερντογάν). Οι μειονοτικοί και οι πολιτογραφημένοι καθώς και όσοι έχουν άδεια παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα μετακινούνται στην Ευρώπη ελεύθερα. Άρα όσοι μένουν είναι από επιλογή και όχι από ανάγκη. Οι Αλβανοί σε γενικές γραμμές δεν είναι θρησκευτικό πρόβλημα αλλά κοινωνικό. Το πρόβλημα το έχουν και οι ίδιοι στην πατρίδα τους. Σε τελική ανάλυση δεν τους χαρακτηρίζει κανείς και φανατικούς. Η πτώση της οθωμανικής αυτοκρατορίας τους βρήκε σε μεταβατικό στάδιο. Η ίδια η κοινωνία τους έχει ισχυρές χριστιανικές και εθνικές μειονότητες. Γενικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σαν θρησκευτική απειλή. Αν η αστυνομία και η δικαιοσύνη λειτουργούν δεν θα έχουμε πρόβλημα ενσωμάτωσης. Οι παλιοί μεσανατολίτες ξεκάθαρα δεν είναι πρόβλημα. Οι μειονοτικοί επίσης δεν είναι πρόβλημα γιατί εθνολογικά δεν είναι όμοιοι ούτε μεταξύ τους. Πρόβλημα είναι οι μουσουλμάνοι που δεν μπορούν να αφομοιωθούν κοινωνικά και αυτοί είναι ξεκάθαρα όσοι προέρχονται από Βόρεια και Κεντρική Αφρική και την Κεντρική Ασία. Αυτοί κυρίως είναι διερχόμενοι. Μένουν εδώ γιατί δεν μπορούν να πάρουν άδεια παραμονής και άρα έγγραφα για να πάνε στον προορισμό τους. Αυτούς πρέπει κυρίως και επιστρέφουμε στις χώρες τους. Ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας, π.χ. ακαδημαϊκός, σε βάθος χρόνου είναι χρησιμότερος να μείνει εδώ μαθαίνοντας την γλώσσα και τους τρόπους μας από το να τον επιστρέψουμε βίαια στην Τουρκία. Αλλά ένας μαγκρεμπιάνος μικροκακοποιός είναι καλύτερο να επιστρέψει στον τόπο του χωρίς δεύτερη σκέψη. Χρειάζεται αυστηρή διαχείριση και όχι μίσος και φόβο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμεις δεν μπορουμε να διαχειριστουμε εαυτους..θα διαχειριστουμε κι αλλους ?? Και μια και δεν δουλευει κανεις ...την υπολοιπη ζωη θα την βγαλουμε ολη μερα διαχειριζομενοι αλλους ? Αλλη δουλεια δεν εχουμε..βρηκαμε αυτο ?? Διοτι μιλαμε για εκατομμυρια που ερχονται σε ξεφραγο αμπελι απο ελειψη διαχειρισης πρωτοφανους. Κι αντε εσυ λες αυτα. Αυτους που τους φερνουν τους ρωτησε κανεις τι θελουν ?? Υπογραφεις εσυ οτι δεν θα μας διαλυσουν ?? Κι ενα λεπτο τι λεμε μονιμα εδω ?? Ολη μερα τι πρεπει εμεις !!!?? Αδιανοητο ...Τι πρεπει αυτοι ??????!!! Αυτο ειναι αγραφο !! Δεχομαστε οτι χασαμε πολεμο που δεν προκαλεσαμε..δεν μας ρωτησε κανεις..και στο ..σπιτι μας μεσα ! Βαλαμε ..νταβατζη !! Να διαχειριστουμε το νταβατζιλικι !! Ειναι αγραφο. Στο ονομα ποιου ??? Γιατι ολα συτα ?? Στις ιδεες τις οικονομικες καποιων διαταραγμενων ??? Γιατι να μην ...τους διαλυσουμε εμεις ?? Δεν το καταλαβαινω ...θα τρεχει ολη μερα μια χωρα για σσυλα..φαγητα..δουλειες ξενων..κι οτι παραμυθι της Χαλιμσς σκαρφιζονται μεσα κι εξω τα λαμογια ολα ?? Να τσακιστουμε να κλεισουμε τα συνορα και να διωξουμε ολους. Δεν θα ζησει η χωρα αλλιως με τοσους νοσογονους ξενιστες ..που τους διασπειρουν σαν τρελοι τα κυτταρα της νοσου.Δεν θα αντεξει το ανοσοποιητικο συστημα του οργανισμου της χωρας.

   Διαγραφή
 12. Πως οι Ευρωπαιοι δεν αντιδρουν στην πολιτοφυλακη που ιδρυσαν οι ΣΛΟΒΕΝΟΙ να σταματησουν τη ροη λαθραιων προς βοραν? Γιατι δεν τους κατακεραυνωνει το State Dept και οι ΜΚΟ?

  https://katehon.com/article/slovenians-form-citizens-army-stop-illegals-migrants

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μας εχουν επιβαλει μερικα διαταραγμενα μυαλα υπουλα και με κολπα ενα τροπο σκεψης απιστευτο.Να ψαχνουμε απολογιες...τροπους διαχειρισης..μεθοδους..απαλο πηδημα...στηψιμο μυαλου μας για τεχνικες ...κλπ με τελικο παντα στοχο να γινει ..το δικο τους !!! Μετεθεσαν ολα τα προβλημματα της διαταραγμενης ανοησιας τους σε μας !!! Οχι σε αυτους τους λιγους..κι οχι στους εποικους που φερνουν αυτοι !!!! Κι η κουβεντες ολες εγιναν ..ετσι...κοκορετσι...αλλιωτικα...ξερεις μπορουμε ετσι...λιγο απ το ετσι..πολυ απ το κοκορετσι κλπ !!!!
  Μα τρελαθηκαμε ολοι ??? Πεντε ..Αλαφουζοι και τριακοσιοι κολαουζοι μας κανουν γιο γιο ??? Ταχα για πρασινα αλογα ..ανθρωπισμων και κιτρινα μπολερω του Ραβελ ??? Ποιοι μωρε ??? Που ηταν η ανθτωπια τους οταν γκεμιζαν την χωρα ??? Ποιοι μωρε ?? Αυτες οι κυρα Κατινες με τα συνολακια τα σινιε πουχουν 300 ντουλαπες ρουχα ?? Κι οι εξυπνοι αντρες τους οι ανθρωπιστες με το ..πριονι ?? Μας εβαλαν να τρεχουμε αυτα τα ...μαντολατα ??? Και ναχουμε κι ...ενοχες ??? Μην πυροβολησουμε ..το μαχαιρι που θα μας σφαξει ?? Ελα Παναγια μου !!!! Να κανουν την Ελλαδα ολη ...μια Μορια !!! Οι διατραγμενοι και τα σινιε βρακια !! Γιατι εχουν ιδεες ...οικονομικες !!! Μεγαλοπνοες!!! Μεγαλειωδεις !!!! Ας συνελθουμε..κι ας κανουμε το λογικο κι απλο .
  Φευγουν οι ιδεες τους και τα εργαλεια τους με καθε τροπο.Δεν μας λυπηθηκαν.Και δεν θα λυπηθουμε !!! Ιδια ολα...Δεν το προκαλεσαμε εμεις κι ετσι δεν θαχουμε καμμια τυψη .!!
  Νομιζω αυτο πρεπει χωρις πολλα πολλα.
  Δεν ξερω αν συμφωνειτε η οχι...Αλλα στο τελος αυτο θα γινει αναγκαστικα...οταν θα δρασκελισουν το κατωφλι του σπιτιου σας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.