28/9/19

Άντε πήγαινε στην Τουρκία και ζήτα από τον χασάπη 2 κιλά πανσέτα...Μία είδηση που πέρασε στα ψιλά από την ομιλία του Ερντογάν στον ΟΗΕ.
Με αφορμή τις επιθέσεις σε τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία, τον περασμένο Μάρτη, όπου 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, διαβάζουμε στη BirGün, ότι ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε τον λαό της Νέας Ζηλανδίας για τη στάση του μετά την τρομοκρατική ενέργεια, καταδίκασε τις δηλώσεις μίσους και έκανε μία αναφορά για την Ινδία.
«Πώς θα προασπίσουμε τα δικαιώματα των μουσουλμάνων που καταδικάζονται σε θάνατο για κατανάλωση αγελαδινού κρέατος στην Ινδία; Δεν είναι όλοι χορτοφάγοι. Σέβομαι την πίστη σας, γιατί δεν σέβεστε τη δική μου; Στην Τουρκία έχουμε ανθρώπους που τρώνε χοιρινό, αλλά δεν λέμε τίποτα».
Σημείωση: Στην Τουρκία πράγματι υπάρχουν πολίτες που τρώνε χοιρινό. Οι περισσότεροι όμως το καταναλώνουν όταν ταξιδεύουν σε άλλες χώρες...
Άντε πήγαινε στην Τουρκία και ζήτα από τον χασάπη να σου βάλει 2 κιλά πανσέτα και να μην σε πει γκιαούρ κιοπεγί μαζί με το ρουφιάνεμα και το σχετικό φακέλωμα που θα ακολουθήσει.

ΧΚ

2 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.