29/9/19

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται - Χρυσές δουλειές κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Τουρκία λόγω σεισμού



Αυξήθηκαν οι πωλήσεις για ασφάλεια σεισμού.

Μνήμες από το 1999 έχει ξυπνήσει ο σεισμός των 5,7 ρίχτερ που ταρακούνησαν την Πέμπτη (26-9-19) την Κωνσταντινούπολη. Μπορεί ο κόσμος στην Πόλη να συνεχίζει κανονικά τη ζωή του, η ανησυχία όμως συνεχίζεται, μιας και οι σεισμολόγοι βρίσκονται σε επιφυλακή!

Τις τελευταίες ημέρες, ειδικοί στην Τουρκία προειδοποίησαν τον κόσμο να λάβει ασφάλεια σεισμού όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την προστασία του από νέο πιθανό μεγάλο σεισμό.

«Οι πωλήσεις σεισμικής ασφάλεια έχει αυξηθεί στο 100% στην εταιρεία, όπως και σε όλη τη χώρα» δηλώνει στο πρακτορείο Anadolu ο Σιμπέλ Ντογάτζ διευθυντής πωλήσεων ασφαλιστικής εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη.

«Τα 5,7 ρίχτερ που ταρακούνησαν την Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (26-9-19) υπενθύμισαν στον κόσμο ότι το πιο σημαντικό είναι η ασφαλιστική πολιτική», προσθέτει και προειδοποιεί:

«Οι σεισμοί δημιουργούν περιοδική και βραχυπρόθεσμη ζήτηση για ασφαλιστικά συμβόλαια, υπογράμμισε. Ο κίνδυνος σεισμού είναι πλέον πραγματικότητα για την Τουρκία και η ασφάλεια από τον σεισμό είναι αναγκαία για τον καθένα».

Ο Ντογάτζ κάλεσε τον κόσμο να προχωρήσει σε ασφάλιση χωρίς να χάσει χρόνο και να μην ριψοκινδυνέψει με την απώλεια περιουσιακών στοιχείων ή υλικών ζημιών που μπορεί να προκαλέσει ο Εγκέλαδος.

Σημειωτέον, ότι 24 άτομα τραυματίστηκαν κατά τη σεισμική δόνηση της Πέμπτης και μερικά εξ αυτών δεν έγιναν δεκτά στο νοσοκομείο, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι.

Όπως καταλαβαίνετε, κάποιοι βλέπουν την ανησυχία στον κόσμο σαν επιχειρηματική ευκαιρία. Είναι όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται».

ΧΚ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.