2/9/19

“Κανονική απόβαση” παρατύπων μεταναστών στον Ίσαλο Ροδόπης – Ανοχύρωτη και η Θράκη!

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
Ομάδες παρατύπων μεταναστών εντοπίσθηκαν στον Ίσαλο και στο Σπαθί της Κομοτηνής νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου, την ημέρα δηλαδή που συμπτωματικά, λίγο πιο πέρα στο Ίδρυμα Παπανικολάου θα ορκιζόταν η νέα δημοτική αρχή της πόλης!

Λίγο αργότερα θα συνεδρίαζε το ΚΥΣΕΑ για να υιοθετήσει μία σθεναρή στάση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού στη Λέσβο!
Οι κάτοικοι της Θράκης παρατηρούν ανίκανοι να αντιδράσουν τις αυξανόμενες προσφυγικές ροές ενώ και στην Κομοτηνή πλέον εισέρχονται παράτυποι μετανάστες χωρίς να έχουν λείψει και καταδιώξεις διακινητών σε δρόμους της πόλης!
Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει από την περασμένη άνοιξη και ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, που χρησιμοποιείται από τα κυκλώματα των διακινητών ως εναλλακτικό πέρασμα που παρακάμπτει δια θαλάσσης τα χερσαία περάσματα μέσω του ποταμού Έβρου.
Ο αριθμός των αλλοδαπών παρατύπων μεταναστών που διασχίζουν παράνομα την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Ευρώπη έχει τριπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες, με τον αριθμό των αφίξεων στην Ελλάδα να αυξάνεται στα 278 άτομα από τα 60 την ημέρα.
Τις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου σημειώθηκαν 1.570 αφίξεις, σε σύγκριση με τις 479 την ίδια περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με την υπηρεσία προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών. Από την αρχή του χρόνου ως τις 18 Αυγούστου οι συνολικές αφίξεις διά θαλάσσης έφτασαν τις 21.987, έναντι 17.989 το αντίστοιχο διάστημα του 2018 (αύξηση 22,5%).

Αφίξεις από την αρχή του έτους (ως τις 18/8)

ΕΒΡΟΣ
7.081
ΛΕΣΒΟΣ
9.057
ΧΙΟΣ
2.707
ΣΑΜΟΣ
4.253
ΛΕΡΟΣ
1.945
ΚΩΣ
3.116
ΡΟΔΟΣ
130
ΣΥΜΗ
664
ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
86
ΣΥΝΟΛΟ
29.068
Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία από τους 22.700 πρόσφυγες και μετανάστες που παραμένουν στα νησιά,
  • το 42% είναι υπήκοοι Αφγανιστάν,
  • το 11% από τη Συρία και το 10% από το Κονγκό.
  • Το 22% του πληθυσμού είναι γυναίκες και το 35% παιδιά.
  • Έξι στα δέκα παιδιά είναι κάτω των 12 ετών
  • Το 18% των παιδιών είναι ασυνόδευτα, κυρίως από το Αφγανιστάν
Για τα παραπάνω ελπίζουμε να έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι στην Αθήνα από τους αρμοδίους της περιοχής μας!
Πηγή: komotinipress

9 σχόλια:

  1. 1)Οι Τούρκοι διά του μαζικού εποικισμού της Ελλάδος με μουσουλμάνους προχωρούν ταχύτατα τα δόλια σχέδια τους. Θέλουν την "Κοσοβοποίηση" της Δυτικής Θράκης (εκτός των άλλων) με δημοψήφισμα και κατόπιν την προσάρτηση της.
    Οι Ελληνικές κυβερνήσεις, δεν αντιλαμβάνονται πως οι μετανάστες και οι 'πρόσφυγες' είναι ο 'Δούρειος Ίππος' της Τουρκίας. Ο μαζικός εποικισμός της χώρας μας (και η δημογραφική της αλλοίωση) δεν είναι 'ανθρώπινο δικαίωμα', αλλά είναι ένα εξαιρετικό έξυπνο Τουρκικό σχέδιο, δια την απόσπαση Ελληνικών εδαφών.
    Η άθεη και εθνομηδενιστική αριστερά είναι προφανές πως έχει αρκετούς βλαμμένους ψευτο-ανθρωπιστές, αλλά και παμπόνηρους προδότες, ανάμεσα της.
    Η δεξιά και πατριωτική ΝΔ, όμως, που είναι κυβέρνηση, γιατί δεν αντιδρά δυναμικά στο σοβαρότατο αυτό εθνικό πρόβλημα?

    2)Τουρκικός εθνικός όρκος

    Ο τουρκικός εθνικός όρκος (τουρκικά: Mîsâk-ı Millî ή Millî Misak) είναι διακήρυξη έξι σημείων που ψήφισε το τελευταίο οθωμανικό κοινοβούλιο στις αρχές του 1920, με αναφορά τις αποφάσεις της συνελεύσεων των Τούρκων εθνικιστών στο Ερζερούμ και στη Σεβάστεια. O όρκος έθεσε τα σύνορα της μελλοντικής Τουρκικής Δημοκρατίας, στη βάση των πρόσφατων συνόρων της, ηττημένης στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, συμπεριλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, «τις περιοχές του Κιρκούκ, της Θεσσαλονίκης, του Χαλεπίου και της Μοσούλης».[1] Ειδικά όσον αφορά τα αραβικά εδάφη, ο Όρκος αρχικά είχε θεωρηθεί ότι κατά βάση τα απεμπολούσε, η σύγχρονη όμως έρευνα έδειξε ότι αυτό κάθε άλλο παρά ίσχυε.[2]

    Οι όροι του τουρκικού εθνικού όρκου είναι:
    ...
    3.Το καθεστώς της περιοχής της Δυτικής Θράκης θα καθοριστεί με την ψήφο των κατοίκων της.
    ...

    Αναβίωση
    Αν και η Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 αναιρεί τον τουρκικό εθνικό όρκο, ωστόσο η σύγχρονή εξωτερική πολιτική της Τουρκίας φαίνεται να τον αναβιώνει μαζί με τον τουρκικό εθνικισμό. Η Αλεξανδρέττα (προσαρτήθηκε με αμφισβητούμενο δημοψήφισμα το 1939) και η κατεχόμενη Κύπρος (από το 1979) ευρίσκονται εντός των ορίων του τουρκικού εθνικού όρκου, όπως και εδάφη ξένων και κυρίαρχων κρατών στα οποία επιχειρεί σήμερα η Τουρκία χωρίς τη συγκατάθεση τους (Ιράκ, Συρία). Σε ότι αφορά τα ελληνικά εδάφη, η δυτική Θράκη, τα δωδεκάνησα και ολόκληρη η Κύπρος περιλαμβάνονται στα όρια του αναβιούμενου τουρκικού εθνικού όρκου (βλέπε χάρτη).[6].

    https://en.wikipedia.org/wiki/Misak-%C4%B1_Mill%C3%AE#/media/File:Misak-i_milli.png

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%8C%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος, το έγκλημα που συντελείται στη Πατρίδα μας. Οι αρχές, έχουν αφήσει την απόβαση των μεταναστών, στα χέρια των περίφημων ΜΚΟ. Αυτές δρουν ελεύθερα, χωρίς να δίνουν λογαριασμό, σε κανένα. Δεν υπάρχει κάποιος να εμποδίσει σθεναρά, το κακό που γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ στην εξολόθρευση τους στα πρότυπα Χίτλερ-Εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άποψη του ιστολογίου για το μεταναστευτικό είναι η εξής:
      -Έλεγχος της δράσης όλων των ΜΚΟ και έρευνα πιθανής εμπλοκής στο "εμπόριο ψυχών"
      -Εντοπισμός των "εμπόρων ψυχών", όπου κιαν βρίσκονται, σε κόμματα, οργανώσεις, συμμορίες κλπ
      - Έλεγχος των συνόρων
      -Εντολή στα Ελληνικά προξενεία στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι μετανάστες, να δίνουν βίζες σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, για να μην πέφτουν στα χέρια των "εμπόρων ψυχών" και να μην θαλασσοπνίφγονται.

      Οι ενεξέλεγκτες ροές στέλνουν τους ανθρώπους αυτούς στα χέρια συμμοριών αδίστακτων "εμπόρων ψυχών", που πολλές φορές έχουν την "προβιά" ψυχοπονιάρη σχολιαστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ευνοούν την παιδική πορνεία και την εκμετάλλευση των ανθρώπων αυτών.



      Διαγραφή
    2. Και καποιες πιστολιες στον αερα...κατι τελος παντων αντρικο..απο χιλιαδες ετη πριν μοναδικο..?? Η μηπως προχωρησαμε πολυ στον πολιτισμο ...πραγμα καθολου φανερο γυρω..Αλλα και παλι τι αξια εχει ο πολιτισμος σε απολιτιστους και με αλλον πολιτισμο ?? Η παρανομια της εισοδου και η προθεση τους η εκβιαστικη ..δεν ειναι δημιουργημα του εμπορου.Το εκμεταλευεται.Αλλα υπαρχει ατομικα στον καθενα που εκβιαστικα εισβαλει με ανεδεια μαγκα..Τελος παντων δεν αντεχει ολο σε καμμια κριτικη του ορθου λογου..Ολο το θεμα ειναι ασοβαρο σε καθε πλευρα..Μας εποικιζουν και ειναι συγκεκριμενοι ανθρωποι κι οχι αοριστα καποιοι..Δεν ειναι πολλοι.Αν τους αρπαξουμε δεν θα μεινει τιποτε απ αυτους.. Δεν το κανουμε εως εδω.Κι οταν θα γινει ..θαναι πελωριο το προβλημμα..και δυσκολο να λυθει.

      Διαγραφή
    3. @polAAgt,
      Καταργήθηκε από το Σύριζα ο νόμος περί βλαστημίας, οπότε δεν μπορεί να σου ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη.
      Εάν όμως νομίζεις ότι και από τον Θεό θα γλυτώσεις, πλανάσαι πλάνην οικτράν.

      Διαγραφή
    4. Κατα τον polAAgt δεν υπαρχουν ενδιαμεσες καταστασεις εκτος απο Χιτλερ-Εβραιοι και το πληρες μπαχαλο που συμβαινει τωρα (το οποιο εχει και συνεπειες βεβαια δεν ειναι απλα "ψυχοπονια") . Αυτο δειχνει οτι ειναι ατομο χαμηλης αντιληψης, χαμηλου επιπεδου διανοησης και με εμφανη ελλειψη κριτικης σκεψης ή απλα τρολλάρει.

      Διαγραφή
  4. Δεν αντιλέγει κάνεις πιστεύω για το τι πιστεύει το μπλοκ ινφογνωμων !!!! Το θέμα είναι ότι όταν έχεις ένα πρόβλημα σε εξέλιξη, πάντα ζυγίζεις το αποτέλεσμα των εγκαινίων σου !! Και ανάλογα πράττεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι που εμαθα μολις.
    Η συμφωνια ΕΕ - Τουρκιας λεει οτι δικαιωμα επιστροφης στην Τουρκια εχουν Μονο οσοι βρησκονται στα νησια !!!!!! Αν μετακινηθουν στην ξηρα Μενουν για παντα στην Ελλαδα !!!
    Αν αυτο ισχυει ..τοτε να γιατι το κανουν !!! Λοιπον να η προθεση ..που κρυβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.