18/2/11

Ιρανικά πλοία-Ισραήλ σημειώσατε 2

Δύο πλοία του Ιρανικού πολεμικού ναυτικού –ένα εκπαιδευτικό και μία φρεγάτα- που θα  διερχόντουσαν τη διώρυγα του Σουέζ με σκοπό να φθάσουν στη Συρία, τελικά δεν θα πραγματοποιήσουν την εξαιρετικά συμβολική αυτή επίσκεψη στη σύμμαχο χώρα του Ιράν.
Η αιτία είναι οι προειδοποιήσεις του Ισραήλ ότι σε μία τέτοια περίοδο αναταραχής στην Αίγυπτο, η διέλευση του ιρανικού στολίσκου από το Σουέζ αποτελούσε πρόκληση μεγάλου μεγέθους.
Είχε δε αφήσει υπονοούμενα ότι θα αντιδρούσε στη διέλευση του στολίσκου από τα διεθνή ύδατα ανοικτά των ισραηλινών ακτών.

Με τη σειρά της, η φιλοαμερικανική χούντα της Αιγύπτου άσκησε πιέσεις στην Τεχεράνη να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στολίσκου ώστε η διέλευσή του να μην αναμοχλεύσει τα πάθη στη χώρα.

Ωστόσο, ανεξάρτητες πηγές αναφέρουν ότι η αιγυπτιακή χούντα δεν αρκέσθηκε σε πιέσεις αλλά αρνήθηκε άδεια διέλευσης του στολίσκου από τη διώρυγα, κάτι που σπανίως γίνεται.

Κατόπιν τούτου, η Τεχεράνη ανακοίνωσε την ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού του στολίσκου στη Συρία χωρίς να αναφέρει την αιτία και ενώ τα πλοία βρίσκονταν στην Ερυθρά θάλασσα κοντά στο σαουδαραβικό λιμένα της Τζέντα.

Το ουσιώδες από αυτή την υπόθεση είναι πως με τη στάση της η αιγυπτιακή χούντα απέδειξε εν τοις πράγμασιν την προσήλωσή της στην τήρηση της συμφωνίας Ειρήνης (και ουσιαστικά συμμαχίας) με το Ισραήλ, θέμα που είχε ανησυχήσει τόσο την Ουάσιγκτον όσο και το Τελ Αβίβ όταν ξέσπασε στην Αίγυπτο η λαϊκή εξέγερση εναντίον του έκπτωτου πλέον προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.
 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

23 σχόλια:

  1. "Το ουσιώδες από αυτή την υπόθεση είναι πως με τη στάση της η αιγυπτιακή χούντα απέδειξε εν τοις πράγμασιν την προσήλωσή της στην τήρηση της συμφωνίας Ειρήνης (και ουσιαστικά συμμαχίας) με το Ισραήλ, θέμα που είχε ανησυχήσει τόσο την Ουάσιγκτον όσο και το Τελ Αβίβ όταν ξέσπασε στην Αίγυπτο η λαϊκή εξέγερση εναντίον του έκπτωτου πλέον προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ."

    Τα πραγματα αποκαθιστανται βαθμηδον στην σωστη τους θεση οσον αφορα τα περι "ανησυχιας".Η ζωη...συνεχιζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mην εκπληττεσθε.Στην Αιγυπτο δεν εχει ακομη επελθει μεταπολιτευση.Ουτε και στο Ιραν επηλθε μεταπολιτευση δια μιας,υπηρξε ενδιαμεση φαση.Πρωτα εγκατελειψε την χωρα ο Σαχης,προφασιζομενος θεραπεια στο εξωτερικο.Κατοπιν ακολουθησε η σταδιακη επικρατηση των μουλλαδων.Ισως αυτο συμβει και στην Αιγυπτο,σε πιο λα'ι'τ εκδοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρός τὸ παρόν νικήσανε. Τὰ πράγματα ἀνατρέπονται στὴν περιοχή. Θὰ δοῦμε τί τὸ μέλλον θὰ φέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερινό (18/2) δημοσίευμα της εφημερίδας Jerusalem Post:


    Iran naval vessels submit request to transit Suez
    http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?ID=208764&R=R1

    και αναφέρει σε κάποιο σημείο:
    ...Iran denied claims Thursday that it had canceled plans to send two warships through the Suez Canal to the Mediterranean Sea, saying that despite various media reports the vessels were on their way to Syria...

    Πιστεύω ότι τα πλοία θα περάσουν το Σουέζ.
    Αυτή η ενέργεια του Ιράν συμφέρει το Ισραήλ ώστε να δείξει στο εξωτερικό την απειλή αλλά και να την θυμίσει στο εσωτερικό.

    Λέει ότι θα πάει στην Συρία.
    - Μόνο εκεί; ρωτάω
    Μήπως θα επισκεφθούν και κανά λιμάνι στην Τουρκία ή στα Κατεχόμενα;
    Μήπως κάνουν και καμία άσκηση με Τούρκους και Σύριους;
    Μήπως γίνει και στα κατεχόμενα;
    Μήπως χρησιμοποιηθεί η άσκηση ώστε κατά τους Τούρκους να γίνει "αναγνώριση" των κατεχόμενων;

    Όλο αυτό που γίνεται, δηλαδή η συνεχιζόμενη κόντρα-έχθρα Τουρκίας-Ισραήλ μας συμφέρει. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

    Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν τους αρέσουν τα μούτρα των Εβραίων.
    Εγώ πάντως προτιμάω αυτά τα μούτρα παρά των Τούρκων. Ή μήπως οι τωρινοί "σύμμαχοί" μας είναι άγιοι, πχ: ΗΠΑ, Γαλλία, Μεγ. Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, κτλ.
    Στην τελική οι Ισραηλινοί δεν απειλούν με πόλεμο, ούτε έχουν επεκτατικές διαθέσεις στο Αιγαίο και στην Θράκη.
    Για πόλεμο προετοιμαζόμαστε με την Τουρκία. Εκεί είναι ο (φανερός) εχθρός και αυτόν πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Φιλλέληνα" Εβραίε προβοκάτορα,
    18 Φεβρουαρίου 2011 11:01 π.μ.
    το παρακάτω στο δωρίζω.


    ...Τὰ προβλήματα ὅμως δὲν παύουν. Ἡ ἀλλαγὴ τῆς τουρκικῆς πολιτικῆς καὶ ἡ ἐπανάσταση τῶν Γενιτσάρων ἐπιφέρουν καὶ νέα πτώση τοῦ Γρηγορίου, ποὺ ἐξορίζεται στὴν Πριγκηπόνησο καὶ τὸ 1810 ἀποσύρεται πάλι στὸ Ἅγιο Ὄρος, ὅπου μένει ἄλλα 9 χρόνια. Ἐκλέγεται ὅμως καὶ γιὰ Τρίτη φορὰ πατριάρχης (15 Δεκεμβρίου 1818 )κι ᾽ἐπιστρέφει στὴν Πόλη τὸν Ἰανουάριο τοῦ 1819. Ἡ Τρίτη πατριαρχία του συνδέεται μὲ κρισιμότατες στιγμὲς τοῦ Γένους. Ἡ θέση του γίνεται ὅλο καὶ πιὸ ἐπικίνδυνη καὶ ἡ πατριαρχία του λήγει μὲ τὴ μαρτυρική του θυσία. Ἀφοῦ τὴ νύχτα τοῦ Πάσχα (10 Ἀπριλίου 1821) μαζὶ μὲ 8 ἄλλους ἀρχιερεῖς τέλεσε τὴ θεία Λειτουργία τῆς Ἀναστάσεως συνελήφθη, κηρύχθηκε ἔκπτωτος καὶ φυλακίστηκε. Ἀλλὰ στὶς 3 τὸ ἀπόγευμα τῆς ἴδιας μέρας ἀπαγχονίστηκε στὴ μεσημβρινὴ πύλη τοῦ Πατριαρχείου. Ἐπὶ τρεῖς ἡμέρες τὸ σῶμα του ἔμεινε μετέωρο, δεχόμενο τοὺς ἐξευτελισμοὺς τοῦ μανιασμένου ὄχλου. Μιὰ σπείρα Ἑβραῖοι ἀγόρασαν τὸ νεκρό, τὸν περιέφεραν στοὺς δρόμους καὶ τελικὰ τὸν ἔριξαν στὸν Κεράτιο. Ὁ Κεφαλλονίτης πλοίαρχος Νίκ. Σκλάβος, βρῆκε τὸ σκήνωμα καὶ τὸ μετέφερε κρυφὰ στὴν Ὀδησσό, ὅπου τάφηκε στὸν Ἑλληνικὸ ναὸ τῆς Ἁγίας Τριάδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιερωμένο στις σκέψεις γνωστού νενέκου.
    18 Φεβρουαρίου 2011 11:01 π.μ.


    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (όχι με υποβρύχια) ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΗ,ΜΕ ΤΙΣ...ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ"!

    Αυξάνονται τον τελευταίο χρόνο οι εκδρομές Ισραηλινών στην Ελλάδα με στόχο... την αγορά ακινήτων. Ειδικά στις επαρχιακές πόλεις της Μακεδονίας, οι Ισραηλινοί εκδρομείς φθάνουν μέχρι τα Υποθηκοφυλακεία των Δήμων για να ανακαλύψουν εγκαταλελειμμένες παλιές μονοκατοικίες τις οποίες και αγοράζουν. Όπως καταγγέλλουν οι ντόπιοι, πολλές εκδρομές από το Ισραήλ γίνονται ειδικά για αυτό τον σκοπό. Με ποια προοπτική άραγε έχει δημιουργηθεί αυτό το ενδιαφέρον από τους εβραίους για την Ελλάδα; Ποιος συντονίζει αυτές τις εκδρομές και αυτή την δραστηριότητα; Από πλευράς Ελλάδος τον συντονισμό έχει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, μέλη του οποίου καθοδηγούν τους αγοραστές ομογενείς τους και κατόπιν διαχειρίζονται τα ακίνητα που αυτοί αγοράζουν. Στην πόλη της Καστοριάς μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να ανεγείρουν και οικοδομές.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ;
    Μήπως νομίζουν μερικοί ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ πως οι Εβραίοι θα μας χαρίσουν κάτι ή έστω θα συνεργαστούν μαζί μας επειδή έχουν...προβλήματα με την Τουρκία;

    ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ!

    Ποιοι είναι αυτοί;Μα φυσικά ο Αμερικανοεβραίος Τζέφρυ και-τι έκπληξη-ο "φίλος" των Μυστικών Υπηρεσιών (ποιας χώρας;) Καρατζαφέρης!

    Ειδικά ο δεύτερος,έχει εξαμολύσει και τον γνωστό υβριστή και επιδοτούμενο από εβραικά κέντρα Γεωργιάδη,προκειμένου να μας πείσει πόσο μας...συμφέρει η πώληση γης,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ!!!

    Αυτή είναι η "νέα τάξη πραγμάτων" (συγνώμη,νέα δεδομένα εννοούσαμε) που μας καλεί να προσαρμοστούμε το ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Λαος!

    Και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως γνωρίζουν,όπως και όλα τα κόμματα,για τις "εκδρομούλες" των Ισραηλινών,που γίνονται με τη βοήθεια των ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ!

    Έτσι,μετά το ξεπούλημα χιλιάδων αδειών φαρμακείου στην εβραική πολυεθνική SuperPharm,μια ακόμα...συμφωνία ετοιμάζεται:Αυτή τη φορά,βγαίνει στο σφυρί ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ,εκτός από την Ακρόπολη και τον Λευκό Πύργο,όπως είπαν πρόσφατα οι ΚΟΛΛΗΤΟΙ των Σιωνιστών!

    Τους ευχαριστούμε για την...ευαισθησία τους και πού θα πάει; ΚΑΠΟΥ ΘΑ...ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Φιλλέληνα" Εβραίε προβοκάτορα,
    18 Φεβρουαρίου 2011 11:01 π.μ.

    Δηλαδή, όποιος γράψει την άποψή του εδώ, με την οποία "το κλίμα" δεν συμφωνεί, λοιδορείται με τις ευλογίες των διαχειριστών του ιστολογίου;

    Εάν εγώ του πω να πάει να γ.μηθεί, δεν θα το κόψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως θα επισκεφθούν και κανά λιμάνι στην Τουρκία ή στα Κατεχόμενα;
    Μήπως κάνουν και καμία άσκηση με Τούρκους και Σύριους;
    Μήπως γίνει και στα κατεχόμενα;
    Μήπως χρησιμοποιηθεί η άσκηση ώστε κατά τους Τούρκους να γίνει "αναγνώριση" των κατεχόμενων;
    18 Φεβρουαρίου 2011 11:01 π.μ.



    Πολλα μηπως.Εγω...φοβαμαι επαναλειψη του "πειραματος της Φιλαδελφειας" και αντε να τους ψαχνεις μετα με την ...Νικολουλη.
    Και οσον αφορα εσενα σχολιαστη
    18 Φεβρουαρίου 2011 4:25 μ.μ.
    τι σχεση εχουν αυτα που γραφει ο ανωνυμος κυριος "μηπως" με αυτα που γραφεις εσυ και απλως ξερνας τα σωθικα σου...εχει αδιασει η κοιλια σου απο τα παθιασμενα ξερατα σου.Τι εγραψε επιτελους και σε πειραξε και αντεδρασες ετσι.Τοσο
    μισος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 18 Φεβρουαρίου 2011 5:49 μ.μ.
    Αν δεν ήσουν "φιλλέλην εβραίος προβοκάτωρ" δεν θα σ' έννοιαζε το σχολιό μου.

    Άρα;;;;;;;;;;;;

    Όπερ έδει δείξοι

    Μη σε αποκαλώ και κοπελιά γιατί ξέρω ότι είσαι ένας γερομπισμπίκης με μασέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOURCE: Jordan Times 18 Feb.'11:" 'Iran navy vessels drop request to pass
    Suez Canal' " Assoc.Press

    SUBJECT:Iran:Suez transit request for 2 naval vessels withdrawn
    CAIRO (AP) - Two Iranian naval vessels withdrew a request Thursday[17 Feb]
    to transit the Suez Canal after Israel expressed concerns over the plans, a
    senior canal official said.
    The official said no reason was given for the decision to withdraw the
    application. The official, who spoke on condition of anonymity because he
    was not authorised to speak to the media, said it was not known if the
    vessels intended to transit the waterway at a later date.
    The Suez Canal official identified the two vessels as the Alvand, a frigate,
    and the Kharq, a supply ship, and said they were en route to Syria. He said
    they were now in an area near Saudi Arabia’s Red Sea port of Jiddah.. . .
    Only ships that don’t meet safety requirements are banned from using the
    canal.
    In the case of naval vessels, clearance from the Egyptian defence and
    foreign ministries is required in advance, but is rarely withheld

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''Αυξάνονται τον τελευταίο χρόνο οι εκδρομές Ισραηλινών στην Ελλάδα με στόχο... την αγορά ακινήτων. Ειδικά στις επαρχιακές πόλεις της Μακεδονίας''

    Εγω ξερω οτι Τουρκοι εχουν ξεκολιαστει σε αγορες οικοδομων στην Θρακη.

    ''Έτσι,μετά το ξεπούλημα χιλιάδων αδειών φαρμακείου ''


    Και εδω εγω ξερω οτι στην γειτονια μου ενα βενζιναδικο 10ετιων σημερα το πρωι ειχε 7 αραβες με ιδια τζοκευ και στολες δικης τους επινοησης,κατι σαν θυγατρικοι υπαλληλοι πολυεθνικης,και τα παλαια αφεντικα και 3 ελληνες υπαλληλοι εξαφανισμενοι.Εκτος και αν τους ειχανε ρηξει σε κανενα...πηγαδι.Τωρα οι Εβραιοι μας μαραναν .Τα δικα μας χαλια να αναλυσουμε...αν προλαβαινουμε πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 18 Φεβρουαρίου 2011 4:29 μ.μ.

    Θα έχουν την Μακεδονία για back up σε περίπτωση που χρειαστεί!!
    Από το 1912 και μετά έχουν βαλθεί με χίλιους δυο τρόπους να καταφέρουν την απόσχιση και αυτονομία της "Μακεδονίας"! (ΣΕΚΕ-Τίτο-ΚΚΕ-ΗΠΑ) με πρωτεύουσα την "Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων", όπως αποκαλούν την Θεσσαλονίκη!!!

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειναι απιστευτο αλλα σε αυτο το site υπαρχουν πολλοι που στην ερωτηση σκλαβοι στους τουρκους και να εξαφανιστουν οι εβραιοι θα απαντουσαν ναι. αντε βρες ακρη και λογικη.

    για ολα φταινε οι εβραιοι, για ολα απο την αρχη του κοσμου. ε ρε τρελλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. //Επέτρεψε τη διέλευση ιρανικών πολεμικών πλοίων από τη Διώρυγα του Σουέζ η Αίγυπτος

    Οι αρχές συμφώνησαν για τη διέλευση δύο ιρανικών πλοίων από τη Διώρυγα του Σουέζ, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.
    Η Αίγυπτος ενέκρινε τη διέλευση δύο πολεμικών πλοίων του Ιράν μέσω της Διώρυγας του Σουέζ, δήλωσε σήμερα μια πηγή, μια κίνηση που ο δεξιός υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ χαρακτήρισε ως «προκλητική».

    «Η Αίγυπτος συμφώνησε για τη διέλευση των δύο ιρανικών πλοίων μέσω της Διώρυγας του Σουέζ», δήλωσε στο Reuters η πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

    Η κρατική τηλεόραση και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσαν στη συνέχεια την είδηση, χωρίς να επικαλεστούν πηγές.

    Παράλληλα, μια πηγή του στρατού δήλωσε νωρίτερα ότι το υπουργείο Άμυνας εξετάζει ένα αίτημα των Ιρανών να επιτραπεί στα πολεμικά πλοία του η διέλευση από την στρατηγικής σημασίας Διώρυγα. Τα πολεμικά πλοία βρίσκονται σήμερα στην Ερυθρά Θάλασσα, μετέδωσε η κρατική ειδησεογραφική υπηρεσία EgyNews.

    Η Αίγυπτος αρνήθηκε την Πέμπτη ότι ιρανικά πολεμικά πλοία είχαν περάσει από τη διώρυγα του Σουέζ στη διάρκεια της νύχτας, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς ισραηλινών κυβερνητικών αξιωματούχων.

    Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν είχε δηλώσει μια ημέρα νωρίτερα, ότι «δύο πολεμικά πλοία του Ιράν» ήταν έτοιμα να «περάσουν μέσα από τη Διώρυγα του Σουέζ στη Μεσόγειο Θάλασσα και να φθάσουν στη Συρία».

    Ο Λίμπερμαν κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να δράσει ενάντια σε αυτό που χαρακτήρισε ως «επαναλαμβανόμενες ιρανικές προκλήσεις», μετά τις ανησυχίες στο Ισραήλ ότι η πρόσφατη αποπομπή του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ μπορεί να οδηγήσει σε μια αντιισραηλινή κυβέρνηση.

    www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ//

    (τζιμης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για ολα φταινε οι εβραιοι, για ολα απο την αρχη του κοσμου. ε ρε τρελλα...

    18 Φεβρουαρίου 2011 7:17 μ.μ

    ----------------------

    Φίλε, αυτά που έγραψα δεν είναι υποθέσεις!
    Είναι ιστορία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα κρασια...
    Περιμενετε οι μεν τους εβραιους και οι δε τους καταριανους...
    Θα φαμε καλα ολοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    http://greeknation.blogspot.com/2011/02/blog-post_4255.html

    Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα εβραϊοτουρκικά ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγκινητικό:
    Δείτε με πόσο πάθος τα τουρκο-ισλαμο-τζιχάντια θυμούνται το 1821 και κόπτονται για τα ελληνικά δίκαια...

    Λες και το 1821 ο κατακτητής ήταν οι Εβραίοι και όχι τα τουρκο-ισλαμο-τζιχάντια.

    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!
    18 Φεβρουαρίου 2011 7:07 μ.μ.

    Σκετη σχιζα εισαι ρε μαναρι μου.τι μια βριζεις τους εβραιους γιατι δεν ταιριαζουν με την σεχταριστικη εβραικη ορθοδοξη πιστη σου που σε εχει τρελλανει στις μ......ς και απο την αλλη σημερα διαβασα σχολιο σου που για λογους συμφεροντολογικους σαν εβραιος σαραφης που εισαι ζητας συνεργασια με το ισραηλ.αποφασισε πρωτα και μετα γραψε και μετα να θυμασαι τι εγραψες και να μη γραφεις αλλα την επομενη γιατι καποιοι τα θυμουνται αν εσυ ξεχνας.και οι εβραιοι δεν ειναι μ......ς να μη αντιλαμβανονται τι θελουν τωρα απο αυτους οι ελληναραδες.σκατολαος οι νεοελληναραδες και αιχμαλωτοι τους οι πραγματικοι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 20 Φεβρουαρίου 2011 8:01 μ.μ.
    Εισαι η επομενη αντιπροεδρος της κυβερνησης Γιωργου. Στη θεση του Παγκαλου.
    Να προσεξεις να μη παχυνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 20 Φεβρουαρίου 2011 8:01 μ.μ.


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    Βρήκες την ευκαιρία εξ αφορμής μου να βρίσεις όλους τους:

    "ελληναραδες.σκατολαος οι νεοελληναραδες και αιχμαλωτοι τους οι πραγματικοι Ελληνες.;

    Αν τοποθετείς τον εαυτό σου στους πραγματικούς Έλληνες, ε τότε έχουν πάρει πολύ αέρα τα μυαλά σου!!! Δυστυχία για την Ελλάδα.


    Έχω σταθερότητα και συνέπεια στις απόψεις μου και αυτό το γνωρίζουν όλοι! Εκτός από ΕΣΕΝΑ!!!

    Ο λόγος είναι προφανής! Εσύ έχεις άλλο καημό...αλλά δεν τον ομολογείς!!

    Στο σχόλιο που μου γράφεις, σου έχω απαντήσει ήδη, κουφιοκέφαλε!!

    Γλου-γλου Αφροδίτη!

    Γλου-γλου-γλου, Πλούτωνα!

    Γλου-γλου-γλου-γλου, Πάνα!

    (που έλεγε και ένας παλιότερος σχολιαστής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. /Η ΑΠΕΛΛΗΣ
    Γλου-γλου-γλου-γλου
    21 Φεβρουαρίου 2011 12:48 μ.μ
    Στο ξαναλεω μην εκδηλωνεσαι γιατι θα σε φαει η γατα που καραδοκει για γαλλοπουλα...η με ενα "λ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο ξαναλεω μην εκδηλωνεσαι γιατι θα σε φαει η γατα που καραδοκει για γαλλοπουλα...η με ενα "λ".
    21 Φεβρουαρίου 2011 5:44 μ.μ.
    ----------------

    Αυτή είναι που "έφαγε" και την Galia, με το ένα "λ";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.