18/2/11

ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ…

Σταντ με την ονομασία ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ στην Κωνσταντινούπολη
Εντύπωση προκάλεσε το σταντ με την ονομασία Κουρδιστάν που περιλαμβανόταν στην έκθεση της Ιρανικής Εβδομάδας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού που οργανώθηκε στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.
Το προξενείο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν με στόχο την παρουσίαση του πολιτισμού και της χειροτεχνίας του Ιράν, και την προσέγγιση των δύο λαών, οργάνωσε στην πλατεία Σουλτάναχμέτ ¨ Ιρανική Εβδομάδα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού¨

Στα εγκαίνια που έγιναν στην μεγάλη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία της Αγίας Σοφίας μετείχαν ο αντιπρόεδρος του Ιράν Χαμίντ Μπακάι, ο πρόξενος του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη Μαχμούτ Χαιντάρι, ο διευθυντής της περιφέρειας τουρισμού Κωνσταντινούπολης Αχμέτ Εμρέ Μπιλγκιλί και πολλοί καλεσμένοι. Στην έκθεση υπήρχαν σταντ που παρουσίαζαν πολλές περιοχές του Ιράν.

Εντύπωση προκάλεσε το σταντ με την ονομασία ¨Κουρδιστάν¨. Στο σταντ στεκόταν υπάλληλοι ντυμένοι παραδοσιακά, και ενημέρωναν σχετικά με την περιοχή. Στο τέλος της έκθεσης έγιναν διάφορες επιδείξεις.

Σχόλιο : Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποιες απόψεις για την ανεκτικότητα του Ιράν ; Δείτε το βίντεο που έχει υπότιτλο ¨Εδώ είναι η πλατεία Σουλτάναχμέτ ! ¨. Και δείτε πόσες φορές ζουμάρει ο φακός στην επάρατη λέξη…. ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.
http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/burasi_sultanahmet_meydani

ΠΗΓΗ:http://tourkikanea.gr/2011/02/17/irankurt/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.