7/2/11

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι!

Ήταν bi ο Καραϊσκάκης, Πέτρο;
…Γιατί πολύ gossip σέρνεται στην πιάτσα. Εδώ τα μεσημεριανά, σου λέει, κάνουν στη μπάντα Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη κι εμβαθύνουν στην τρυφερή φιλία της Μπουμπουλίνας με τη Μαντώ Μαυρογένους. Επίσης κάτι πήρε το αυτί μου για Μιαούλη με Κανάρη, αλλά κρατάνε χαμηλό προφίλ και δεν μπόρεσα να την διασταυρώσω την ειδησάρα. Για τον Βελεστινλή – τι έγινε, παιδιά, μούγγα; Ρε συ Ρήγα, get out of the closet, έλα μία-μία η ηρωίδα να παίρνετε σειρά!
Χαμός με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «1821». Και κυρίως με την απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο χιουμοριστικό σχολιάκι «φίλου» του στο facebook που έλεγε πως ο Κολοκοτρώνης ήταν gay κι είχε γκόμενο.
Εκεί λοιπόν ρίχνει την φοβερή ατάκα ο Τατσόπουλος: «Δεν είχε γκόμενο, ήταν αρραβωνιασμένος!»
Ε, ρε γλέντια ελληνορθόδοξα κι επαναστατικά! Ένα μόνο σας λέω! Αν γκουγκλάρετε «Τατσόπουλος Κολοκοτρώνης» θα σας βγάλει 16.700 αποτελέσματα. Χαμός στις εφημερίδες, χαμός στο διαδίκτυο! Ένας εμφύλιος πόλεμος, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του! Άλλοι υπερασπίζονται, άλλοι βρίζουν, άλλος σιδερώνει την κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν, άλλος θυμάται ότι πριν 100 χρόνια ήταν τροτσκιστής… Η τσιτατολογία δίνει και παίρνει! Κι ο Τατσόπουλος δικαιολογήθηκε πως «έκανα χιούμορ με τους φίλους μου στο facebook». Όπα! Όπα! Το πρώτο φάουλ!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Τον Τατσόπουλο τον γνωρίζω χρόνια. Μου είχε φέρει να διαβάσω το πρώτο του βιβλίο όταν ακόμα ήταν ένα μάτσο δακτυλόγραφα. Μετά χαθήκαμε… Μια φορά στα 10 χρόνια, λέγαμε ένα «γεια». Όταν αποφάσισα να κάνω προφίλ στο facebook μου έστειλε αίτημα και γίναμε «φίλοι».
«Φίλοι» σε εισαγωγικά, ρε συ Πέτρο. «Φίλοι» σε εισαγωγικά, ρε αγόρι μου! Όταν στα προφίλ μας έχουμε από 5.000 νοματαίους, αυτοί δεν είναι φίλοι μας: Επειδή έτσι τους αποκάλεσε δηλαδή ο Mark Zuckerberg, κι έγινε δισεκατομμυριούχος, μην μασάμε κι εμείς γιατί θα τρελαθούμε ομαδικώς. Φίλοι μας είναι 3-4 άτομα – άντε 5 αν είσαι κωλόφαρδος. Είναι αυτοί που τους ξέραμε κι από χτες, που βρισκόμαστε, τηλεφωνιόμαστε, τους νοιαζόμαστε. Που κάναμε μαζί φαντάροι, ρε παιδί μου: Άντρες και γυναίκες!
Πλάκα με τα φιλαράκια, Πέτρο, άλλο σημαίνει: «Είμαι σπίτι μου, πίνω τις μπίρες μου και κάνω χαβαλέ με τους κολλητούς μου». Το fb είναι δημόσιο βήμα, μανάρι μου. ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ, πώς να στο κάνω λιανά; Προσέχεις τι γράφεις, πως το γράφεις, σε ποιον το γράφει… και ποιος σε γράφει στην τελική…
Εγώ λοιπόν, δεν σου καταλογίζω δόλο, ύποπτες ανατρεπτικές προθέσεις, ανθελληνισμό, μισαλλοδοξία και όλα τα συναφή που σου χρέωσαν οι φασίστες. Βλακεία σου καταλογίζω, Πέτρο! Βλακεία κι επιπολαιότητα! Πρώτα, από όλα γιατί το χιουμοράκι τύπου «ο αρραβωνιαστικός του Κολοκοτρώνη» παραπέμπει σε σπυριάρη 15χρονο – σκάρτα! Δεν είναι ανατρεπτικό, δεν είναι αιρετικό, είναι απλώς σαχλό! Μια χαζομάρα και μισή! Και δεν στην είχα, ρε γαμώτο! Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα βιβλία σου, μπορεί να μην σ’ έχω μες την καρδιά μου, αλλά τη σαχλίτσα δεν στην είχα! Καθόλου όμως!
Από κει και πέρα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, κάτι τελευταίο: Το γεγονός ότι πλακώσαν τα χακεράκια στον τοίχο σου, σου κλέψανε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να σε βρίζει χυδαία ο κάθε πικραμένος κι εσύ να μην μπορείς να απαντήσεις – ε, ΑΥΤΟ εγώ το θεωρώ τον άκρατο φασισμό.  Και μέχρι το Σάββατο που μπήκα τελευταία φορά, είδα ακόμα την ίδια κατάσταση. Όλοι μαζί να λιθοβολούν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να απαντήσει! Εδώ, ναι, μαζί σου, Πέτρο!
Για όλα τα άλλα, σου αφιερώνω το τραγούδι που άνοιγε το πρόγραμμα πριν τον χορό του Ζαλόγγου: «Άστο να πάει, άστο – άστο, πονάει άστο!»…
Αιχμή

36 σχόλια:

  1. Με λίγα λόγια,
    αθώος λόγω βλακείας ο Τατσόπουλος.

    Στην περίπτωση που κάποιος αποκαλούσε τον Βελουχιώτη, λούγκρα,
    θα υπήρχε διάθεση για οποιαδήποτε δικαιολόγηση;

    Το ίδιο ευεργέτης της Ελλάδας δεν ήταν και ο Βελουχιώτης όπως και ο Κολοκοτρώνης;
    Εγώ τουλάχιστον τους έχω στο ίδιο επίπεδο. Και λέω για πλάκα
    στους "φίλους" σχολιαστές,
    ότι ο Βελουχιώτης ήταν λούγκρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ, ο άνθρωπος του πνεύματος ξέχασες πως σαν ανεβεί η μαϊμού στο δέντρο φαίνεται ο κώλος της κ. Τατσόπουλε;
    Λούσου τα τώρα.

    Π. Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα και η βλακεια ειναι το αλλο προσωπο της προδοσιας , της μισαλλοδοξιας και του πλουτισμου παση θυσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A, να ρωτήσω επίσης την αγαπητή Έλενα Ακρίτα πως αν θεωρεί άκρατο φασισμό(και δικαίως κατ εμέ) όσους βρίζουν χυδαία τον ανήμπορο, όπως λέει να απαντήσει στις κατηγορίες Τατσόπουλο, να μας πει τι θεωρεί πως είναι όταν περιβεβλημμένος μάλιστα τον μανδύα του επιστήμονα αποδίδεις δημοσίως ιδιότητες, ιδιοτροπίες και ο,τιδήποτε άλλο σε πρόσωπα τα οποία απλώς δεν πρόκειται να σου απαντήσουν καθώς βιολογικοί λόγοι δεν τους το επιτρέπουν;

    Αποκλείοντας το ενδεχόμενο ο συγγραφέας να εμπίπτει στην κατηγορία 15χρονου σπυριάρη με το σαχλό χιούμορ, αναγκαστικά υποθέτουμε πως και ο συγγραφέας ανήκει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ίδια πάστα με τους υβριστές τους. Απλώς το αγνοεί.

    Πάνος Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η εν λογω "κυρια" στα ιδια ψευτοπροοδευτικα διανοουμενα πηγαδακια ανηκει.
    Χαρακτηριζει οσους κατηγορησαν τον Τατσοπουλο για δολο, ως φασιστες.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εφτασε η κατασταση ως εδω. Να αντιδρασει δηλαδη τοσο πολυ ο κοσμος στο ιντερνετ που να αναγκασει το εν λογω υποκειμενο να τα παρει ολα πισω εν μια νυκτι.
    Γιατι ΣΚΟΠΙΜΑ πηγαινε να σπιλωσει ενα απο τα μεγαλυτερα ινδαλματα της Νεωτερης Ελληνικης Ιστοριας.
    Φασισταριο ειναι ολο το "προοδευτικο" κατακαθι που επιχειρει οργανωμενα να πληξει την εθνικη συνειδηση των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ συμφωνώ κατά βάση στο σύνολο των όσον γράφει η κυρία Έλενα Ακρίτα θα ήθελα να της επισημάνω ένα φάουλ που έκανε και χαρακτήρισε όσους έσυραν τα εξ αμάξης στον κυρ Πέτρο τσατσόπουλο. Όλοι αυτοί κυρία μου που έριξαν διαμαρτυρόμενοι όλα αυτά τα μπινελίκια στο Τατσόπουλος δεν είναι φασίστες! Φασιστικό είναι το να χαρακτηρίζεις έτσι όλους αυτούς που με αγανακτήσει καταχέρισαν τον ελεεινό τσατσοπουλο Σωστά γραφείς (του το έγραψα και εγώ στο fb) Αυτά τα καλαμπουράκια με τα φιλαράκια του θα έπρεπε να τα κάνει στο σπίτι του και όχι σε κοινή θεά στο fb Αυτό αν μι τι άλλο σημαίνει εκτός των άλλων έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα! Οποίος αντιδρά κυρία μου όταν θίγονται αυτά που πιστεύει,και όταν βάλετε η πατρίδα του,ακόμα και από ηλίθιους όπως πολύ σωστά αποκαλείτε τον κυρ Πέτρο ε πως να το κάνουμε δεν είναι φασίστες!.. άντε ρομαντικοί!

    υγ1 χάρηκα που είδα γραφόμενα σας στο ινφογνώμων
    υγ2 (άσχετο με το θέμα)..θεωρώ υπερβολική την αντίδραση να θέλετε να μηνύσετε ένα blog γιατί θεωρήσατε ότι με τα γραφόμενα του σας έθιξε ..Είσαστε δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να δεχόσαστε δίκαιη και άδικη κριτική..Και οι δικές σας κριτικές δεν είναι πάντα σωστές και δίκαιες και εν δύναμη μερικές φορές θίγουν και πρόσωπα!

    με εκτίμηση

    νχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα τα φερέφωνα της πασοκικής διαπλοκής έχουν λησσάξει με την ελληνική επανάσταση, τί τους έχει πιάσει ξαφνικά?
    μήπως φοβούνται ανάλογου τύπου λαϊκές εξεγέρσεις αλλά 1821? Γιατί αποφεύγουν να πούν ότι η επανάσταση ήταν λαϊκή εξέργεση κατά και της κοινωνικής καταπίεσης και οι επαναστάτες με τον ανάλογο τρόπο που μεταχειρίστικαν τους Τουρκους μεταχειρίστηκαν και τους έλληνες συνεργάτες τους προδότες που ρουφούσαν το αίμα του ελληνικού λαού?

    Μήπως φοβάται η κα Ακρίτα ανάλογου τύπου μεταχείρηση του ελληνικού λαού στα αγαπημένα της εδώ και χρόνια πρασινοβλάσταρα που ρουφούσαν και ρουφούν το αίμα του ελληνικού λαού εδώ και 3 δεκαετίες?
    Καμία αισθηματική ,τρίο μορτάλε τριφερή σχέση δεν βλέπει η κα Ακρίτα, μεταξύ Τατσόπουλου -Βαλιανάτου-Βερέμη -Ηρακλείδη και ΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΣΦΑΛΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φασισμός:
    Δικτατορικό πολιτικό σύστημα πού καταργεί τόν κοινοβουλευτισμό καί διοικεί μέ τή βία καί τήν τρομοκρατία καταλύοντας κάθε πολιτική ελευθερία.
    Φασίστας,(-ίστρια):
    Οπαδός τού φασισμού.{ΛΕΞΙΚΟ,Θ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ(ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΌ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ).
    Φασιστικός!
    Ο τρόπος συμπεριφοράς!!!;

    Αγαπητή Έλενα...εδώ τόν φίλο σου τόν άδειασες...τόν"σακάτεψες" πού λέμε εμείς οι "βοσκοί"...καί επειδή καί... διότι οι γενναίοι:
    Παντελαίος "καπετάν Ζαχαριάς"
    Θεόδωρος "Γέρος"
    Νικήτας "Νικηταράς"
    Δικαίος "ΠαπαΦλέσσας"
    ήταν Αρκαδικής καταγωγής Πελοποννήσιοι...σού γράφω τί έγραφε ο Ξενοφών γιά αυτούς στήν "Κάθοδο τών Μυρίων",..τό ξέρεις...αλλά ας τό μάθουν....

    "Ου νύξ,ου χειμών,ου μήκος οδού,
    ουκ όρη δύσβατα απεκώλυιεν αυτούς"
    ΞΕΝΟΦΩΝ
    "Νeither night,nor winter,nor Iengih of journey,nor difficult mountains would prevent them".
    XENOPHON

    Τό χιουμορ σου ...σφάζει τόν αέρα...ΧΑΙΡΕ!
    Σ ΑΡΚΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα ίδια παραμάγαζα τις ψευτοδιανόησης και της θολοψευτοκουλτούρας δεν συχνάζεις και συ Έλενα της τηλεμαλά@@@νσης του ελληνικού λαού? Στα σήριαλ επιπέδου ροδακιού-κουλτουροτσαντιριού που προσφέρεις για δήθεν ψυχαγωγία στον ελληνικό λαό?
    Μηλάς κι όλας επειδή σου θήξαν τον αρχη..διαπλεκόμενο, αρχη..δια..νοούμενο φίλο σου ?
    Από τα ίδια διαπλεκόμενα παραμάγαζα δεν Μ..Κ..Οσητίζεσθε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή η επιμελώς βαμμένη και σοβαντισμένη λάγια τι ρόλο παίζει;
    Έχει πάρει απ την μαμά της η δήθεν και καλά "αστεία" παραμυθατζού και μη Κλου-κλου-ξανέα αριστεροφασίστρια;
    Αϊ στο διάλο κατσίκα του κερατά.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΧ βρε έλενα μου εσύ ξέρεις από τριφερές και αισθηματικές σχέσεις
    ειδικά στο περιβάλλον της θολοκουλτούρας που ανθεί η αδελφοσήνη!
    Αυτός ο Τατσόπουλος διάβαζε - διαβαζε -διαβαζε στο τέλος μπορεί να ερωτεύτηκε και τον Κολοκοτρώνη.
    Ε λίγο θέλει ο άνθρωπος να φανταστεί τον εαυτό του σε ρόλο.... υποζύγιου? έστι κι αλλιώς όλα τα καλά σου φιλαράκια σου που τα πέρνουν χοντρά από κανάλια εφημερίδες και λοιπά ΜΚΟ και ΜΜΕ πρός τα εκεί δεν ρέπουν?
    Στό να παίζουν τον ρόλο του υποζήγιου και της διανοούμενης πόρνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατα μανα κατα κυρη κανανε το υιον ζαφειρι .Ενταξη καναμε κορη μαγδαληνη σεξουλιαρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε ζει αυτή ακόμα;;;
    Την είχα για το Α΄Αθηνών...
    Άμα λείπεις καιρό, χάνεις τον έλεγχο ποιός ζει και ποιός πάθανε!!! Τέλος πάντων...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βέβαια να θυμίσουμε πως για κάποιους ανθρώπους στις μέρες μας (πόσο μάλλον στους κυρίους του 1821 με την γνωστή συνήθεια της "τουρκοφαγίας") ο χαρακτηρισμός λούγγρα, αδερφή, γκει, πισωγλέντης κ.α. είναι επίσης πολύ χυδαία βρισιά.

    Αλλά δεν χαρακτήρισε κανένας τον ηλιθιόπουλο (κατά δική του ομολογία) φασίστα επειδή έβρισε χυδαία κάποιο άλλο πρόσωπο.

    Στην τελική αυτός βγήκε κερδισμένος από την δημοσιότητα και η εκπομπή θα κάνει τριπλάσια νούμερα γιατί θα ψάχνουμε όλοι μας να βρούμε κάτι άλλο να κράξουμε.

    Νεοέλληνες με γεια σας.........

    περίεργος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "BΓΗΚΕΣ" ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΩΔΙΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ κοριτσακι..... ΧΧΕ ΧΕ ΑΝΤΕ κοπελιτσα ΝΑ γραψεις κανα ΣΗΡΙΑΛ.................... "πικρη μικρη μου αγαπη"ΤΣΟΥσιαλιστρια ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ αρθογραφιες ΔΕΝ ΝΩΓΑΣ κοπελιτσα ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν το τίποτα (ας μην ήταν κόρη τού μπαμπά της...) προσπαθεί να "νουθετήσει" το ανθυποτίποτα, και όταν η "συζήτηση" για το 1821 εκφυλίζεται (επί τούτου) σε επίπεδο μεσημεριανάδικου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα γινω και εγω χυδαιος για να κατεβω στο επιπεδο του και να του πω οτι πλακιτσες με τις κωλοτρυπ... δεν γινονται εκτος και αν κανει πλακα και με την δικη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απόσπασμα άρθρου:
    "Το γεγονός ότι πλακώσαν τα χακεράκια στον τοίχο σου, σου κλέψανε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να σε βρίζει χυδαία ο κάθε πικραμένος κι εσύ να μην μπορείς να απαντήσεις – ε, ΑΥΤΟ εγώ το θεωρώ τον άκρατο φασισμό. Και μέχρι το Σάββατο που μπήκα τελευταία φορά, είδα ακόμα την ίδια κατάσταση. Όλοι μαζί να λιθοβολούν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να απαντήσει! Εδώ, ναι, μαζί σου, Πέτρο!"

    Απόσπασμα σχολίου κυρίου Πάνου Σοροπίδη:
    "A, να ρωτήσω επίσης την αγαπητή Έλενα Ακρίτα πως αν θεωρεί άκρατο φασισμό(και δικαίως κατ εμέ) όσους βρίζουν χυδαία τον ανήμπορο, όπως λέει να απαντήσει στις κατηγορίες Τατσόπουλο, να μας πει τι θεωρεί πως είναι όταν περιβεβλημμένος μάλιστα τον μανδύα του επιστήμονα αποδίδεις δημοσίως ιδιότητες, ιδιοτροπίες και ο,τιδήποτε άλλο σε πρόσωπα τα οποία απλώς δεν πρόκειται να σου απαντήσουν καθώς βιολογικοί λόγοι δεν τους το επιτρέπουν;"

    Κύριε Σοροπίδη τα είπατα όλα.
    Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν όντως φασισμός αυτό που έπαθε. Με το συγκεκριμένο κύριο όμως δεν είναι. Να μάθουν κάποιοι κύριοι και κυρίες να μην κάνουν "αστεία" με ιερά πράγματα γιατί κάποιοι τους αλλάζουν τα φώτα.
    Όπως δεν μπόρεσε να απαντήσει ο Κολοκοτρώνης από εκεί που βρίσκεται έτσι να μην απαντήσει κι αυτός. Άλλωστε ο κύριος αυτός ζει και μπορεί να βγάλει ανακοίνωση. Δεν έχει ανάγκη τόσο το facebook για να απαντήσει.
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μερικές φορές. Την επόμενη φορά θα σκεφτούν κάποιοι πριν κάνουν "αστεία" για ιερά πρόσωπα και πράγματα του ΈΘνους των Ελλήνων. Έλεος δηλ, ούτε τον δείρανε, ούτε τον δολοφονήσανε. Ένα μάθημα του έδωσαν απλώς.
    Ούτε θα βγει τίποτα αν βάλει τη Δίωξη να ψάξει. Έχω την αίσθηση ότι το/τα Pc θα το/τα βρουν αν ψάξουν τα ηλεκτρονικά ίχνη αλλά όχι και τα άτομα. Με λίγα λόγια δεν θα "δέσει" ο φάκελος της υπόθεσης και θα μπει στο αρχείο. Εκτός αν πιστεύει ότι οι χάκερ κάνανε τη δουλειά από τα δικά τους Pc...
    Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ζητήσει ένα συγνώμη για την μ@Λ που είπε και τέλος. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φασισμός:
    Δικτατορικό πολιτικό σύστημα πού καταργεί τόν κοινοβουλευτισμό καί διοικεί μέ τή βία καί τήν τρομοκρατία καταλύοντας κάθε πολιτική ελευθερία.
    Φασίστας,(-ίστρια):
    Οπαδός τού φασισμού.{ΛΕΞΙΚΟ,Θ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ(ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΌ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ).

    φιλε μου γιατι μου ερχεται κατευθειαν η λεξη πασοκ στο κεφαλι?
    συμβαινει και σε αλλους ή μονο σε μενα?

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μάλιστα ,κ.Ακρίτα,όποιος διαφωνεί μα τον Τατσόπουλο είναι φασίστας!Μα,πόσο υποστηρίζετε τη δημοκρατία και το δικαίωμα της ελευθερης έκφρασης!

    Άντε ν'ασχοληθείς με το "σαπούνι" σου!

    Συμφωνώ,με τον Πάνο Σοροπίδη.Κι ο Κολοκοτρώνης δεν μπορεί να απαντήσει,δεν το σκέφτηκες Ακρίτα;

    Όλη τη φαιά σου ουσία,στα Μυστικά της Εδέμ την εξαντλείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το μόνο "καλό" της υπόθεσης είναι ότι
    ο ανθελληνισμός τους και ο αντιχριστιανισμός τους είναι πλέον ολοφάνερος. Αυτό σημαίνει ότι οι αγνοί πατριώτες με αξίες, όχι σαν της κότας των σίριαλ, συσπειρώνονται.
    Δημιουργούνται μικρές Ελληνικές εστίες σε όλη την Ελλάδα.
    Φυσικά η λύση θα είναι με επανάσταση, με ένα μεγάλο βίαιο "ΟΧΙ", και όχι σκύψιμο της κεφαλής όπως θα ήθελε ο γνωστός κωλοτούμπας, ο οποίος μας το προτείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. >Ρε ζει αυτή ακόμα;;;<

    Ναι Τζίμη ζει.
    Αν και ολίγο μουμιοποιημένη αλλά πάντα επίκαιρη ιδίως τώρα με τον ξεσηκωμό του Αιγυπτιακού λαού όπως βλέπουμε βγήκαν από τις κρύπτες τους και οι μούμιες.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΥΓ
    Εκείνη την μούμια απ το Λονδίνο έχω χάσει τώρα τελευταία.
    Μήπως οι ραβίνοι της την έχουν στείλει στο Κάϊρο σαν δημοσιογράφα και άλλαξε τ' όνομα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατα τα αλλα οπως ελεγε και ο Δανικας (αλλη περιπτωση και αυτος) μονο οι αριστεροι εχουν το δικαωμα να ομιλουν για κολτουρα! Ας παρει λοιπον ο ανιστορητος του οποιου ο ονομα απαξιω να αναφερω την ανυπαρκτη θολοκουλυουρα του και ας παει με τους ομοιυς να κανει οτι θελει η παραφραζωντας το τελος τοης πρωτης πραξης του "Βσσιλια Ληρ" του Σαικσπηρ ας παρει το μισητο προσωπο του και να φυγει, αλλα ας ας μας αφησει να εχουμε τιμη μας και καμαρι μας τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τον "ηλίθιο" δράστη,που βιολογικά μπορεί να απολογηθεί, ακόμη και να κάνει μήνυση,κανείς δεν μας πληροφορεί τι "καπνό φουμάρει" και πως τον φουμάρει.....και ουτε και η κ.Ακρίτα που τον γνωρίζει (δεν λέω φίλος...τον γνωρίζει) τόσα χρόνια δίνει την παραμικρή ένδειξη για τις ιδιαιτερότητές του..αν έχει... γιατί σήμερα και straight να είσαι ... αυτό και αν δεν είναι ιδιαιτερότητα !!!! Ολες οι λουγκρες μαζεμένες στο κλεινόν... Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τελικα ειπε ο τατσοπουλος gay τον κολοκοτρωνη ? ναι το ειπε ,αλλα οχι ΕΠΙΣΗΜΑ σε μια δηλωση ,ενα αστειο ηταν και εδω θα συμφωνησω, αλλα τοτε για ποιο λογο τον κατηγορουν ολοι μηπως επειδη αστειευτικε ? οχι φυσικα, ας δουμε με μια πιο προσεκτικη ματια τα λογια της φιλης του (ΑΠΟΠΛΗΞΙΑ θα πάθουν όταν ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ότι ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ του Κολοκοτρώνη ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ) προσεξτε το αποκαλυψετε δεν ειπε λογου χαρη εαν πειτε ειπε οταν αποκαλυψετε επειτα μεσα σε μια μικρη προταση ποσες αρνητικες λεξεις χρησιμοποιησε ,τι βλεπουμε μεσα απο τα λογια της ,βλεπουμε συναισθημα και πιο συναισθημα το μισος ναι το μισος , πιο κατω ο τατσοπουλος λεει Εάν ΠΕΙΣΟΥΜΕ τους Ιταλούς ότι ο Τζιανκάρλο λεγόταν Τζιαφράνκο, θα ΠΕΙΣΟΥΜΕ και τους Ελληνες ,το πεισουμε τη μας δειχνει σκοπιμότητα, παρακατω λεει( Mην ανησυχείς, Α. Χ. Σε αυτή τη σειρά θα ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΩΜΟΤΗΤΑ) το χορτασεις ωμοτητα τη μας λεει συναισθημα πιο? το μισος. ναι δεν τον κατηγορουμε ΕΠΙΣΗΜΑ για αυτα που ειπε τον κατηγορουμε ομως για αυτα που νιωθη γιατι καλες οι δικαιολογιες κυριε αλλα ο λαος εχει ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και δεν μπορειτε να τον κοροιδεψετε,κυριος οταν η λεξεις σας εχουν συναισθημα , την αλλη φορα να ειστε πιο ψυχραιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διαφωνω καθετα με το να αναρταται εδω το βιογραφικο αυτης της....
    αντε μην πω.
    Αυτη ητανε που απο τους πρωτους πηρε το μηνυμα με το αζημιωτο "ξευτελειστε αυτον τον λαο
    για να σπασει μεσω αυτοαπαξιωσης του το συνδετικο που τους κανει λαο και να εξαφανισετε το ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ του που διαφορετικα ειναι δυσκολο να το αντιμετωπισεις τραυματιζοντας το θανασιμα".Μη ξεχναμε και τα λογια του Κισσινγερ.
    Η "κυρια" αυτη αγωνιστηκε σε εκπομπες της να το πετυχει αυτο χρησιμοποιωντας ατομα μειωμενης αντιστασης για να τους βριζει "ζωα"
    και οτιδηποτε αλλο ενω τους πληρωνε για αυτο.Θεωρω οτι ειναι ενα πολυ επικινδυνο ατομο για την Ελληνικη κοινωνια και κατα τροπο πολυ υπουλο και αποτελεσματικο.Η μεθοδος αυτη διδασκεται κανονικα σε επιλεγμενους απο μεγαλες σχολες
    οπως το ινστιντουτο Ταβιστοκ και αφορα την χειραγωγιση των μαζων που δεν τις θεωρουνε ποντο παρα πανω απο αγελες γιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφιερώνω στά ωραία μάτια τής
    ΄Ελενας!

    "Ω αγαπημένη μητέρα!Ω από τόν γιό
    σου Αναγνωρισμένη Αρκαδία!
    Αναγνωρίζεις τόν αγαπημένο σου
    Κι όχι πια λιγότερο
    από σένα ξακουστό Αλφειό.
    Τούτοι είναι οι τόποι
    Οι άλλοτε τόσο διαυγείς,
    καί τούτα είναι τά δάση
    Όπου η παλαιότατη αρετή έζησε
    καί πέθανε.
    Σ'αυτή τή γωνιά μόνο
    του σιδηρού κόσμου
    Θαρρώ πως βρήκε καταφύγιο
    η χρησή εποχή
    Όταν ξέφευγε
    από τους κακούς ανθρώπους."
    ΓΚΟΥΑΡΙΝΙ (Ο πιστός βοσκός)
    "O CARA GINITRICE!O DAL TUO FIGLIO
    RICONOSCIUTA ARCADIA!
    ..........
    cred io che ricovrasse il secol d'oro guando fuggia le scelerate genti."
    O Σίντρνευ θέλησε νά γράψει ένα βιβλίο...
    "Ο Βασιλιάς,βασιλιάς τής Αρκαδίας,προσπαθώντας νά αποφύγει τήν εκπλήρωση ενός ολέθριου χρησμού,παίρνει τήν γυναίκα του καί τίς κόρες του καί καταφεύγει σέ ερημική στάνη όπου ζούν μαζί μέ ένα φτωχό ζευγάρι βοσκών....
    "Οι Ποιμένες τής Αρκαδίας",πού ...τάισαν όλα τά "κλεφτόπουλα"τού '21 γιά νά φέρουν τήν Ελευθερία!
    Η μορφή τού θεού τής Aρκαδίας,ο Πάνας με τήν Σύριγγά του....
    προκάλεσε τόν "πανικό"panic!...
    "...Tούτα τά δάση κάτεχαν
    οι αυτόχθονες/οι ΦαύARνοι κι οι Νύμφες καί οι άνθρωποι πού ήταν/γεννημένοι από βελανιδιά σκληρή κι απ'τούς κορμούς/τών δέντρων,καί .....μαύρος αιώνας με σφοδρή πολέμου επιθυμία/
    καί έρωτα κατάκτησις καί κατοχής συνάμα."ΒΙΡΓΙΛΙΟΣ Αινειάς viii 313-327.
    XAIRE!
    ARCAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "ΥΓ
    Εκείνη την μούμια απ το Λονδίνο έχω χάσει τώρα τελευταία.
    Μήπως οι ραβίνοι της την έχουν στείλει στο Κάϊρο σαν δημοσιογράφα και άλλαξε τ' όνομα της;"
    Να και το ghulam! τσ αφεντικα υτου ηθελαν να το στειλουν στην Αιγυπτο αλλα υστερα απο την ερωτικη απαγοητευση απο την γελαδα και τον φελαχο στο Δελτα του Νειλου δεν ηθελε να ξαναδει την Αιγυπτο ουτε με κυαλια (εκτος φυσικα και αν ρκρινη η καμηλα που επιτεθηκε στους διαδηλωτες ηταν το ghulam σε μεταμφιεση ετσι και αλλιως αρεσκεται στην ιππασια.Παντως τωρα θα πρεπει να εχει στρεωει την προσοχη του στις σκυλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η προοδευτική σκέψη, βασίζεται στην αρχή κατά την οποία "Διαφωνώ με ό,τι λές, αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λές..."
    Δημοκρατία σημαίνει
    "τη λευτεριά ένας μόνο λόγος φανερώνει
    ποιός για την πόλη ωφέλιμη έχει γνώμη,
    ας έρθει να τη φέρει εδώ στη μέση"
    (και βεβαίως, αν δεν μας αρέσει, να μην τον πούμε και ..φασίστα!!)
    Αυτά εν ολίγοις. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8 Φεβρουαρίου 2011 5:41 μ.μ.

    Λογια του αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πήγε ένας Υπουργός Αρκαδία μεριά....τώρα κοντά...
    καί οι Ποιμένες της αγρίεψεν.
    Έχυσαν τά γάλατα....έγινε χαχός!
    Ο δέ Πετρος όχι ο Μέγας!...αλλά ο Περιφεριακομαντάντες...έχουν σπάσει τά ...νεύρα του μέ αυτά πού λένε γιά τόν "Γέρο"..θέλει νά σιάξει τήν Νήσον Πέλοπος...κάποιος Μαντινεύς χαμογελάει στό γυαλί...προφεσόρος...γάρ !
    ο δέ άλλος...πού τάχα τού ξέφυγαν τά λόγια ντέ...λές καί ήταν .."κλ@νιές...λένε ότι είναι από όξου από τήν Πελοπόννησος τής Αρκαδίας...νότιο Νησί...τώρα άς κανονίσει μαζί τους!
    {Πάντως τό Αρκάδι κράτησε γερά...μέ τόν εξ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Υπολοχαγό Ι.ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ!!(τρία μερόνυχτα),πού τόν εκτέλεσαν οι φίλοι μας Τούρκοι ..(μέ τόν Αλιόμπεη;) γείτονες ,μαζί μέ όλα τά γυναικόπαιδα....!!!700 περίπου κατά τήν εξέγερση τών Κρητών 1866-1869..έβαλε φωτιά στό μπαρούτι ο νεαρός κρητικός Κωνσταντίνος ΓΙΑΜΠΟΥΔΑΚΗΣ.!!μετά τών αλλοφύλων..Τό ολοκαύτωμα του Αρκαδίου είχε παγκόσμια απήχηση!
    Πάντως ο στραταγός είχε πάει κάτω στίς διαμάχες τής Μεσαράς.Ο Φιλοποίμην ντέ...π.χ.}
    Πάντως ο Κολοκότρωνας όταν άρχισε η επανάσταση έρριξε τρείς ντουφεκιές στόν αέρα...γιά νά ακούσουν οι Κρήτες!!!

    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 8 Φεβρουαρίου 2011 5:41 μ.μ.
    Σ' έχουν βάλει στο μάτι. Όπως και τον Καλεντερίδη.
    Και χτυπούν ανώνυμα οι προβοκάτορες [8 Φεβρουαρίου 2011 6:01 μ.μ.] όταν βρίζουν.

    Μιχάλης Στέργος
    Άγιος Νικόλας
    ΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Την δόξα πολλοί εμίσησαν, τα γρόσσια ουδείς... προπαντός όταν χρειάζεσαι και ακριβό λιφτινγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κάνουμε λάθος αν δεχτούμε ότι ο "Γέρος του Μωριά" δεν μπορεί να απαντήσει.

    Έχει ήδη απαντήσει με τα έργα του και το ήθος του και θα "μιλάει" πάντα στις γενιές των Ελλήνων που θέλουν να ακούσουν τις συμβουλές του και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

    Πώς είναι δυνατόν ένα "τίποτα" και ένα "ανθυποτίποτα" να μπορούν να συγκριθούν με τον Θεόδωρο Κωλοκοτρώνη;

    Μην τσιμπάτε!

    Όλοι αυτοί οι διάφοροι ανύπαρκτοι, οι φελλοί της σύγχρονης ελληνικής "διανόησης", ακριβώς επειδή γνωρίζουν και πολύ καλά μάλιστα, την τεράστια διαφορά μεγέθους ανάμεσα στους άθλιους εαυτούς τους και τον "Γερο-Θόδωρο", προσπαθούν να κατεβάσουν λίγο χαμηλώτερα αυτόν τον Μεγάλο Έλληνα ώστε να κερδίσουν αυτοί οι κοντοί μερικούς πόντους παραπάνω.

    Μην τσιμπάτε, είναι χαμένος κόπος.

    Απλώς εκτίθενται -ακόμη περισσότερο- στα μάτια του κάθε απλού και αγνού Έλληνα πατριώτη.

    --
    Δημήτριος Π.
    Chicago, IL - USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάνουμε λάθος αν δεχτούμε ότι ο "Γέρος του Μωριά" δεν μπορεί να απαντήσει.

    Έχει ήδη απαντήσει με τα έργα του και το ήθος του και θα "μιλάει" πάντα στις γενιές των Ελλήνων που θέλουν να ακούσουν τις συμβουλές του και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

    Πώς είναι δυνατόν ένα "τίποτα" και ένα "ανθυποτίποτα" να μπορούν να συγκριθούν με τον Θεόδωρο Κωλοκοτρώνη;

    Μην τσιμπάτε!

    Όλοι αυτοί οι διάφοροι ανύπαρκτοι, οι φελλοί της σύγχρονης ελληνικής "διανόησης", ακριβώς επειδή γνωρίζουν και πολύ καλά μάλιστα, την τεράστια διαφορά μεγέθους ανάμεσα στους άθλιους εαυτούς τους και τον "Γερο-Θόδωρο", προσπαθούν να κατεβάσουν λίγο χαμηλώτερα αυτόν τον Μεγάλο Έλληνα ώστε να κερδίσουν αυτοί οι κοντοί μερικούς πόντους παραπάνω.

    Μην τσιμπάτε, είναι χαμένος κόπος.

    Απλώς εκτίθενται -ακόμη περισσότερο- στα μάτια του κάθε απλού και αγνού Έλληνα πατριώτη.

    --
    Δημήτριος Π.
    Chicago, IL - USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.