11/2/11

Τα ντόμπερμαν της ενημέρωσης


Τι Τρόμος είναι αυτός;!Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα.Τι οργουελικός εφιάλτης!Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό. 
Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 Ευρώ.

Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...

Τι Τρόμος είναι αυτός;!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα.

Τι οργουελικός εφιάλτης!

Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να την δαγκώσουν να την διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να την φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει -και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.
   Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά με όλην τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται -είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;

Οχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,
είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.
...................................
Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα
του πρασινοφρουρισμού.
Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα. αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό την δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις,αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλης το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.
Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.
Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.
Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα,οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.
Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
Ντροπή!

13 σχόλια:

  1. ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ EΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ...ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ (ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ;) !

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΑΚΕΛ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!Ε ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ...ΝΤΑΒΑΤΖΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ...

    ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΝΗ (ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ) ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ,ΠΟΥΡΝΟ ΠΟΥΡΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΤΗΣ...

    ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ (ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ),ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ,ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

    Επεισόδια με το καλημέρα σας έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Λάρνακας από αιτητές πολιτικού ασύλου. Οι διαμαρτυρόμενοι «τα έσπασαν» γιατί δεν πήραν το κυβερνητικό βοήθημα για τον Ιανουάριο. Αποτέλεσμα ο τραυματισμός ενός αστυνομικού και οι συλλήψεις τεσσάρων αλλοδαπών, ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι. Μάλιστα ένας εξ αυτών συμμετείχε και στα επεισόδια που συνέβησαν τον περασμένο Οκτώβριο σε χωριστές εκδηλώσεις του ΕΛΑΜ και της ΚΙΣΑ (Σ.Σ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ).



    Οργίλες αντιδράσεις πολιτών που τηλεφωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο του Sigmalive για να διαμαρτυρηθούν.


    Την ίδια στιγμή, οργή προκαλεί επίσης το γεγονός ότι, τα άτομα αυτά είχαν ειδοποιηθεί από χθες ότι θα λάμβαναν τις επιταγές τους, ενώ την ώρα που εκτυλίσσονταν τα επεισόδια η Υπουργός Εργασίας είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους τους.

    Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ.

    http://www.sigmalive.com/news/local/353895

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ! Επίσης να δούμε ποια πρόσωπα κρύβονται από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:24
    Οι οσοιταπερνουν οπως παντα...
    Αθανατε χριστιανισμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα απο τα καλυτερα αρθρα που έχω διαβλασει τα τελευταια χρονια...επισης πληροφορήθηκα οτι οι οι δημοσιογράφοι του Μεγκα θα στειλουν επιστολη διαμαρτυριας στην ελευθεροτυπια...γιατι δεν περιέγραψε την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όσους δεν το ξέρουν η τηλεόραση έχει και ένα κουμπί απο το οποίο κλείνει. Η τηλεόραση στις μέρες μας έχει καταντήσει ο βοσκός ο οποίος οδηγεί το κοπάδι. Εφόσον εμείς επιλέγουμε να είμαστε μέσα στο κοπάδι με γειά και χαρά μας. Ας μην παραπονιόμαστε καθόλου. Δική μας η επιλογή. Πολύ ωραία τους τα έχωσε ο Στάθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σκιτσογραφος Σταθης (Σταυροπουλος)ειναι ενα απο τα πιο φωτεινα, δημοκρατικα και πραγματικα αδεσμευτα μυαλα που εχουμε στην Ελλαδα και το επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβως!! Σταματηστε να τους παρακολουθειτε μεχρι οι "ειδησεις" να ξαναγινουν ειδησεις και οχι μια ωρα πλυσης εγκεφαλου και επιβολης της γνωμης τους. Για την ενημερωση μας υπαρχει και το ιντερνετ. Ευτυχως ζουμε στο 2011. Σταματηστε να τους βλεπετε και θα βρειτε την υγεια σας. Εγω αυτο εκανα παντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας έχουν μάθει ότι το να σκέπτεσαι μόνος σου είναι λάθος. Μας έχουν περάσει στο υποσυνείδητο ότι είμαστε κοπάδι και σαν κοπάδι που είμαστε χρειαζόμαστε βοσκό. Αυτή είναι η δουλειά τους. Ο καθένας την δουλειά του κάνει.. Αν όλοι μας τους απαξιώναμε τότε να δεις γέλια. Από εμάς αντλούν δύναμη σε εμάς οφείλουν την ύπαρξη τους. Είναι υπηρέτες του ψέματος και της απάτης. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Έχω μια ελπίδα ότι σιγά σιγά έρχεται η αποκαθήλωση του όλου συστήματος. Ξέρετε γιατί; Γιατί το ψέμα δεν στέκετε πουθενά. Γιατί στο τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει. Αργά η γρήγορα ο καθένας θα λάβει ότι του αξίζει. Έως τότε σπάστε τις ριμάδες τις τηλεοράσεις μήπως καταφέρουμε και ξυπνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΠΑΣΟΚ πλέον είναι ένα επικινδύνο κόμμα για την Ελλάδα.

    Όσοι το υποστηρίζουν, όπως δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ κ.λπ., κάνουν κακό στη χώρα.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!
    Αρκετό χρέος έχουν φορτώσει στην Ελλάδα (450 δισ. Ευρώ). Η καταστροφή είναι τόσο μεγάλη που σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει σάλιο με όλον αυτό τον υπερδανεισμό.

    Εκλογές εδώ και τώρα για να φύγουν όσοι κανουν κακό στη χώρα (με δάνεια, τρόϊκες, λαμογιές, κ.λπ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ k74, 1:38 μ.μ.
    Ωραία αυτα που λες για τον Στάθη...
    Είναι όμως πατριώτης;;;
    Για να τον βάλω στην λίστα !!!
    Παίρνεις την ευθύνη, ή θα μας βγεί κανάς Τατσόπουλος κι αυτός;
    Μήπως είναι κομματικό μέλος του ΚΚΕ ή του σύριζα;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι όλων τών ΜΜΕ (και ιδίως του MEGA) έχουν ανοίξει παρτίδες σχεδόν με όλες τις κοινωνικές ομάδες. Μία - μία κοινωνική ομάδα (ανάλογα με ποιά μέτρα είναι να περάσουν την κάθε φορά) τη στοχοποιούν, τη βγάζουν στη σέντρα, και αρχίζουν να συκοφαντούν με ωμό γκεμπελίστικο τρόπο. Το θέμα όμως είναι ότι ο κόσμος, ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος, τούς παίρνει χαμπάρι. Ήδη πολλοί τούς τα έχουν χώσει live ("γραφείο τύπου τού Πεταλωτή" κλπ).

    Όσο αγριεύουν τα πράγματα, τόσο περισσότεροι μαζεύονται από την απέναντι μεριά και με όλους αυτούς οι ενημερωτάδες ανοίγουν συνέχεια μέτωπα. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση (όσο μαγειρεμένη και να είναι), τα ΜΜΕ συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό τής αντιπάθειας τού κόσμου. Τι θα γίνει άραγε έτσι και φύγει το καπάκι από τη χύτρα; Θα προκάνουν οι ενημερωτάδες ή ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μην το βλέπετε !!!!! Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...μην εξαπτεστε θα τα ακουσετε προσκηναω τη χαρη σας ,στο διαολο,στο διαολο,σας ευχαριστω σας ευχαριστω πολυ μεσα απ την καρδια της

    Η ΕΛληνορθόδοξη ΕΚκλησία επε. (ΕΛΕΚ.επε) είναι μία εταιρεία η οποία αποτελεί 50% ιδιοκτησία του Ελληνικού κράτους, 45% ιδιοκτησία των ανωτάτων στελεχών της και το υπόλοιπο 5% κρατείται από μυστηριώδεις επενδυτές από το Ισραήλ. Τα εταιρικά πακέτα διακινούνται από πρόσωπο σε πρόσωπο ή σε περίπτωση θανάτου κάποιου ανώτατου στελέχους μέσω του Διοικητικού συμβουλίου γνωστό και ως Ιερά σύνοδος. Η ΕΛΕΚ δραστηριοποιείται στους εξής επιχειρηματικούς κλάδους:

    * Πλυντήρια χρημάτων υψηλής ποιότητας και μόνο με αγιασμένο απορρυπαντικό.
    * Έλεγχος λειτουργίας κυρίως άλλων ορθοδόξων εκκλησιών αλλά και αρκετή ενδοεταιρική κατασκοπεία... δηλαδή ενδοεταιρικός έλεγχος.
    * Εξαγωγή παλαιών αντικειμένων που μερικοί άνθρωποι -ονομάζονται ιστορικοί- λένε ότι έχουν αξία ενώ άλλοι -ονομάζονται αγοραστές- συμφωνούν έμπρακτα.
    * Αντικειμενική παρακολούθηση και έμπρακτη βοήθεια στη διεξαγωγή εκλογών για τους πατριαρχικους θρόνους άλλων εκκλησιών -κυρίως αυτής στην Ιερουσαλήμ-.
    * Αγοραπωλησίες κινητής και ακίνητης περιουσίας.

    Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες υποστηρίζονται από δικαστικούς λειτουργούς.


    Λοιποί τομείς δραστηριοτήτων
    Το θέμα είναι πολύ ροζ-φουξ για δημόσια συζήτηση.

    Εργασία εργαζόμενοι
    Οι εργαζόμενοι της ΕΛΕΚ.επε πρέπει να είναι απόφοιτοι κάποιας Θεολογικής σχολής και αναλαμβάνουν θέσεις στην ιεραρχία ανάλογα με το σωματικό τους βάρος, την ικανότητα στα οικονομικά και τις γνωριμίες τούς. Επίσης από το βαθμό του Μητροπολίτη και πάνω έχουν πρόσβαση σε μαύρες λιμουζίνες ενώ στην ώρα του καθήκοντος φοράν αμφία με αρκετό χρυσό για να κάνουν τον Μίδα Μυδιάδη (βασιλιά) να ζηλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.