12/2/11

Τί κάνεις για να διαλύσεις μια χώρα! Να το δούμε με προσοχή και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Ποτέ δεν είναι αργά!

16 σχόλια:

  1. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ. Χθές έβλεπα τον Μίκη Θεοδωράκη στο tv Θεσσαλονίκη να λέει τα εξής λόγια " Σε λίγες μέρες οι Σιωνιστές θα κάνουν το συνέδριο τους στην Ελλάδα!! Κινδυνεύουμε!!!" Οταν τα λέει αυτά ένας άνθρωπος σαν τον Μίκη ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΑΛΛΑ είναι 85 χρονών.ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και υπερβολικό, αλλά κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
    Η διάλυση των κρατών εθνών, εχει μπει μπρός εδω και πολλές δεκαετίες. Ισως όμως η σημερινη κρίση να τους βγει απο την ανάποδη.
    Ποτέ δεν ξέρεις. Η πείνα στις πεινασμένες χώρες της Λ. Αμερικής ήταν εφικτή, αλλά στις χορτασμένες είναι πολύ κακός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη σύγκρουση κυβέρνησης και τρόϊκας - Αληθινή ή σικέ; - Ζητάνε αποψίλωση των Ε.Δ. Εκτύπωση E-mail
    12-02-2011 13:33:38

    ImageΜια ιδιαίτερα έντονη απάντηση σε όσα ζήτησε η τρόικα αναφορικά με ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ ως το 2015 δόθηκε τα ξημερώματα με γραπτή κυβερνητική ανακοίνωση και ο καιρός θα δείξει κατά πόσο αυτή η διαφοροποίηση είναι ουσιαστική ή γίνεται "για τα μάτια του κόσμου" και για να κατευναστούν οι αντιδράσεις ειδικά στο εσωτεριό του κυβερνώντος κόμματος. Παράλληλα την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ζήτησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου των επικεφαλής της τρόικας.

    Η ανακοίνωση που έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ έχει ως εξής:

    "Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας.

    Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.ardin.gr/node/4089

    Να είστε εκεί, όλοι όσοι αγαπάτε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό
    Ένα από 2-3 καταπληκτικά που κυκλοφορούν σήμερα.

    Και εάν δεν ξυπνήσουμε τώρα, δεν θα ξυπνήσουμε ποτέ.

    Θα προσέθετα στην λίστα των μεθόδων καταστροφής 3-4 πράγματα που νομίζω είναι σημαντικά

    1. Η δημιουργία εξάρτησης και διακιώματος στην εξάρτηση από παροχές, η ελληνική εκδοχή του σοσιαλισμού, που είναι μάλλον φεουδαρχία, αλλά σοσιαλισμός λέγεται. Παροχές με δανεικά. Νομοτελειακά σε διαλύουν. Ελληνική εκδοχή του Cloward-Piven. Το αυθεντικό δεν προέβλεπε τόσο εξωτερικό δανεισμό

    2. Διάλυση της εγχώριας παραγωγής με επιδοτήσεις. Όλοι τις θέλουν, να το αποτέλεσμα. Πληρωθήκαμε για να χάσουμε την λίγη αυτάρκεια που είχαμε.

    3. Περαιτέρω διάλυση με μίζες. Λαδώθηκαν δικοί μας για να εισάγουν έργα και πράγματα, με δανεικά που μας δάνεισε ο ίδιος που μαςε λάδωσε, και που τώρα έχει υποθήκες στα δάνεια που δίνει για να συνεχίζονται οι παροχές


    4. Διάλυση της ηλεκτροπαραγωγής. ΔΕΝ συζητιέται, αλλά αντί να επενδύουμε σε ηλεκτρική ενέργεια (που κάνει η Τουρκία, επενδύουμε σε καλοδιαφημισμένα αιολικά που όμως (θα με θυμηθείτε) δεν παράγουν ρεύμα. Παράγουν όταν φυσάει, ή 25% του χρόνου τους. Το υπόλοιπο 75% (σκεφτείτε το). Διπλασιάζει το κόστος του ρεύματος, πεθαίνει την υπόλοιπη οικονομική δραστηριότητα.

    Ανακεφαλαιώνω, με βάση και το βίντεο:

    1. Παιδεία
    2. Εθνική ταυτότητα
    3. Σύνθεση πληθυσμού
    4. Αμυνα
    5. Εκφυλισμός με παρόχές
    6. Εσωτερική οικονομία με επιδοτήσεις
    7. Εξωτερικός δανεισμός για έργα βιτρίνα (από μίζες)
    8. Ενέργεια.

    ΜΚΟ, και ΜΜΕ είναι εργαλεία. Οι ΜΚΟ είναι η διακριτική μίζα και η εξαγορά συνειδήσεων και συμμαχιών. Τα ΜΜΕ είναι η νομιμοποίηση δια της επαναλήψεως και η αποχάυνωση με ψεύτικες ξανθιές και μεγάλα αποτέτεια.

    έεεε... κοντέυουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oloi prepei na kanoume kritiki,alla i kritiki proipo8etei skepsi kai oxi fanatilla san tis or8odoxias,eleos sas exei gamisei to spiti auti ilera kai eseis pali ekei fanatismenoi douloi ioudaion.

    Oloi arga i grigora 8a katalaboun oti oi papades ki profities einai olo mpourdes,ean 8eloume na so8oume protino na spoudasoume ta paidia mas me elliniki paidia kai oxi me 8riskeiolatreia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANEKΔΟΤΟ
    Μια μέρα πήγε ο George Bush ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Θεό και τον ρωτάει:
    -Θεέ μου σε πόσα χρόνια η ΗΠΑ θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες? Απαντά ο Θεός σε 100 χρόνια. Ο George άρχισε να κλαίει. Μα γιατί κλαις Γεώργιε;
    -Δεν θα ζω ως τότε...
    Μετά από λίγο πάει ο Vladimir Boutin και ρωτά το Θεό:
    -Σε πόσα χρόνια η Ρωσία θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες? Σε 200 χρόνια. Ο Vladimir άρχισε να κλαίει, μα γιατί κλαις Βλαδίμηρε?
    -Δεν θα ζω ως τότε...
    Ακολούθως πάει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Θεό και τον ρωτά:
    -Σε πόσα χρόνια η Ελλάδα θα είναι η δυνατότερη χωρά στο κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες; Ο Θεός άρχισε να κλαίει, Μα γιατί κλαις Θεέ μου?
    Δεν θα ζω ως τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Καλεντεριδη,μη λαικιζετε.Δεν σας αξιζει.
    Ειστε πολυ καλυτερος απο αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε Καλεντεριδη,μη λαικιζετε.Δεν σας αξιζει.
    Ειστε πολυ καλυτερος απο αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλάδα δεν πεθαίνει,πολλοί προσπάθησαν,τώρα το επιχειρούν και αυτοί,δεν θα τους βγεί,θα τα φάνε και αυτοί τα μούτρα τους.

    ΥΓ
    Ένα απο τα σημαντικότερα στοιχεία της παιδείας που πήρα απο την οικογένεια μου είναι το δίδαγμα ότι τέτοια λεφτά χαίρι δεν έχουν,όφελος δεν θα δούν,πιστεύω στη Δικαιοσύνη του Θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λίγο κακόμοιρο μοῦ μοιάζει αὐτὸ τὸ βίντεο, διότι:
    1) Γιὰ ὅλα φταῖνε οἱ ἄλλοι, οἱ ἐχθροί μας, ἂς ποῦμε.
    2) Δὲν προτρέπει νὰ ἀλλάξουμε τὴν κατάσταση, ἀλλὰ νὰ μοιρολατροῦμε.

    Π.χ.κατάληψη καὶ δὲν γίνεται μάθημα, διδακτικὸ καὶ διοικητικὸ προσωπικὸ δὲν πληρώνεται, νὰ δῆς πῶς σταματᾶ ἡ κατάληψις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Rotting Christ is a Greek black metal band formed in 1987.

    The permanent line-up consists of brothers Sakis Tolis (vocals and guitar) and Themis Tolis (drums). Andreas Lagios has been the bassist since 1996, taking the stead of Jim Patsouris. Nightfall's Giorgos Bokos joined as a guitarist in 2005, replacing Kostas Vassilakopoulos.

    Three keyboardists had previously been a part of the band; George Tolias, George Zaharopoulos and a session known only as Panayiotis (on A Dead Poem).
    [edit] Biography

    During their rehearsal era in the late 1980s, the band began as grindcore and released various demos and splits with other bands from the Athens area. The group would later alter their sound with influence from proto-black metal bands like Celtic Frost and Venom, and in the process became one of the genre's instigators. Their 5 song demo, Satanas Tedeum, would show a grindcore/black metal crossover, followed by their career-breaking EP, Passage to Arcturo, in 1991.

    One of band's first major appearances was on the 1993 "Fuck Christ Tour" consisting of Immortal and Blasphemy. During this concert, some audience members had engaged in cutting and self mutilation that resulted in hospitalization.[4] Before signing to Unisound, Mayhem's Øystein Aarseth had expressed interest in distributing the band through his "Deathlike Silence Productions" label,[5] but due to Aarseth's murder the same year, nothing materialized. The band would sign to Century Media in 1996 and remain on their roster for 10 years before joining Season of Mist.

    Rotting Christ have played in many countries outside their native Greece, including both Americas, Greater Europe, Russia, the United Kingdom, Malta and the Middle East. Several heavy metal festivals around the world have hosted the band, including the 2003 Wacken Open Air in Schleswig-Holstein, Germany. Past tourmates have included My Dying Bride, Tristania, Tiamat, Vintersorg, Finntroll, Agathodaimon, Old Man's Child, Malevolent Creation, Anorexia Nervosa, Vader, Krisiun, Deicide, Behemoth and Nile, among many others.[6][7][8]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oxi fanatilla san tis or8odoxias

    12 Φεβρουαρίου 2011 4:18 μ.μ.

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H δικαιοσυνη του θεου πεθανε πριν παρα πολλα χρονια τωρα ετοιμασου και για τον θανατο της Ελλαδας,με την βοηθεια του χαβιε χριστουφ που καταστρεψε τον Ελληνα
    καλυτερα
    κοκκινο φεσι σ αρεσει δε σ αρεσει


    αναρτηθηκε
    απο
    χριστιανικο φλαμπουριον της στασης ιεραποστολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ελλάδα δεν πεθαίνει,πολλοί προσπάθησαν,τώρα το επιχειρούν και αυτοί,δεν θα τους βγεί,θα τα φάνε και αυτοί τα μούτρα τους.

    εχουμε την ντζουλια να τους τα φαει!!!
    εχουμε τοσες πορνοβιομηχανιες να συντηρησουμε.

    τουρκοφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πως να κάνεις προπαγάνδα σε κομματικές θέσεις λαϊκίζοντας:

    1. Αναφέρεις υπαρκτά προβλήματα της κοινωνίας και της πατρίδας (λαθρομετανάστευση, διαφθορά κλπ.)
    2. Κολλάς στο άσχετο τις καταλήψεις, τα 15μελή, τον φοιτητικό συνδικαλισμό.
    3. Όλως τυχαίως κάνεις όλα τα παραπάνω όταν ο Σαμαράς προτείνει κατάργηση του ασύλου.


    Ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα και αφήστε τις ιδεοληψίες. Εγώ έχω κάνει κατάληψη στο πανεπιστήμιο και δεν πήγαινα συχνα στο μάθημα, αλλά μιλάω ποντιακά και θέλω να πάρουμε την Πόλη,αγαπω την Σημαία,πιστεύω στο Θεό.Αλλά φυσικά αυτά δεν μετράνε αφού ήμουν συνδικαλιστής.Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.