Οι δράσεις προώθησης θα γίνουν στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων γευσιγνωσίας των τουρκικών κρασιών, με τη συμμετοχή ειδικών, αλλά και εμπορικών αντιπροσώπων που δραστηριοποιούνται στη βρετανική αγορά.
Η κεντρική εκδήλωση έχει το γενικό τίτλο: «Κρασιά της Τουρκίας».
Πηγή: AΠΕ –ΜΠΕ
PROTOTHEMA
Αντιδιαστολή
Λύση για την Ελλάδα από τη Νέα Ζηλανδία
Δεν θέλουν να επεκταθούν στο εξωτερικό
PROTOTHEMA
Αντιδιαστολή
Λύση για την Ελλάδα από τη Νέα Ζηλανδία
Δεν θέλουν να επεκταθούν στο εξωτερικό
Και που να δείτε και τα Σκοπιανά. Υπάρχει και ένα που το λένε Alexander. Βλέπε: http://www.istravino-rijeka.hr/?rubrika=vrhunska_vina&proizvod=alexander_075&lang=en
ΑπάντησηΔιαγραφήΟμολογώ ότι πρώτη φορά ακούω πως η Τουρκία παράγει κρασί. Σταφύλια και σταφίδες ναι, πολλές και καλές, αλλά κρασί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ τούρκικη σταφίδα είναι τίγκα στο χημικό !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτζιμης
@ 18 Φεβρουαρίου 2011 7:10 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην θέλεις να έχεις γνώμη επί παντός επιστητού, διότι γράφεις αρλούμπες.
Η τουρκική σταφίδα δεν έχει τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από τις άλλες σταφίδες, διαφορετικά δεν θα γινόταν δεκτή στην ΕΕ και ειδικά στην Μ. Βρετανία, η οποία ακολουθεί κατά γράμμα τους κανονισμούς του αμερικανικού FDA.
"Μέχρι των σφυρών", μάστορα.
Επαναλαμβάνω: Η τούρκικη σταφίδα είναι τίγκα στο χημικό !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτζιμης
Κοπελιά 8:00 μ.μ., βρήκες δουλειά να κάνεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα πάτε μαζί με τον Μπουτάρη να διαφημίσετε τα τούρκικα κρασιά και την σταφίδα τους !!!
τζιμης
Ε φαίνεται ότι θα έχουν καλές πληροφορίες ότι στην Βρεττανία, αρέσει το τούρκικο !
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλίνα
Επαναλαμβάνω: Η τούρκικη σταφίδα είναι τίγκα στο χημικό !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτζιμης
19 Φεβρουαρίου 2011 5:26 π.μ.
_____________________________
Ε, τότε πες μας, λοιπόν, τι χημικά βάζουν και γιατί; Ο καθένας μπορεί να πετά μία κουβέντα, δύσκολα όμως την τεκμηριώνει, αν είναι άσχετος.