12/2/11

Για παρουσία Άραβα τρομοκράτη στην Ελλάδα γράφει η Corriere della Sera


 Η εφημερίδα «Corriere della Sera» δημοσιεύει ότι Άραβας τρομοκράτης βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζει θεαματική επίθεση.
«Άραβας τρομοκράτης βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζει θεαματική επίθεση», δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Corriere della Sera».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα του Μιλάνου, «ο Άραβας τρομοκράτης Γκαλέμπ Ταλέμπ βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζει θεαματική επίθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ελληνικό έδαφος, ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα».
Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», ο συγκεκριμένος νεαρός τρομοκράτης είναι μέλος της οργάνωσης «Φατάχ Αλ Ισλάμ», μίας λιβανέζικης ομάδας, η οποία εκτιμάται ως πολύ κοντινή στην Αλ Κάιντα και έχει «υπό τις εντολές του», σειρά εξτρεμιστών.
Η εφημερίδα του Μιλάνου προσθέτει πως «ο Ταλέμπ έφτασε στην Αθήνα πριν λίγους μήνες και δραστηριοποιήθηκε αμέσως, προκειμένου να διευκολύνει την είσοδο στην Ελλάδα, μελών της οργάνωσής του, προερχόμενων από τον Λίβανο, στους οποίους πρόσφερε χρήματα, πλαστά έγγραφα και διεύρυνε το δίκτυο επαφών του». Σύμφωνα, δε, με συνεργό του, που συνελήφθη πρόσφατα στο Λίβανο, ο τρομοκράτης ξύρισε τα γένια του, ύστερα από σχετική άδεια, που έλαβε από ιμάμη- και κάνει ό,τι μπορεί για να συνδυάσει το «επάγγελμα του τρομοκράτη», με μία άνετη και ευχάριστη ζωή». Στους συντρόφους του συγκαταλέγονται και δύο Λιβανέζοι τρομοκράτες, που είχαν τοποθετήσει βόμβα σε τρένο στη Γερμανία, το 2006. Η έκρηξή της αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.
Κατά το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, η τρομοκρατική οργάνωση «Φατάχ Αλ Ισλάμ» στρατολογεί τα μέλη της στη Συρία, την Υεμένη, τις χώρες του Περσικού Κόλπου και την Παλαιστίνη. Η μέθοδος, που ακολουθεί, είναι εκείνη της Αλ Κάιντα και έως τώρα θεωρούσε κύριο στόχο της, τις δυνάμεις του ΟΗΕ στον Λίβανο. Επειδή, εσχάτως, οι επικεφαλής της οργάνωσης μπήκαν στο στόχαστρο των υπηρεσιών δίωξης στη χώρα δράσης τους, αποφάσισαν να υιοθετήσουν τη μέθοδο της «διασποράς των μελών».
Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει ότι στην Ελλάδα, ο Ταλέμπ φέρεται να χρησιμοποιεί μικρά διαμερίσματα, να καταφέρνει να βρίσκει χρήματα και διαβατήρια και να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει, αν χρειασθεί, πολλαπλούς τρόπους διαφυγής.
Πριν από τον Γκαλέμπ Ταλέμπ, σημείο αναφοράς της «Φατάχ Αλ Ισλάμ» στην Αθήνα -σύμφωνα με την εφημερίδα του Μιλάνου- ήταν ο Μοχάμαντ Μούσα, ο οποίος, όμως, «αντικαταστάθηκε» πριν από έναν χρόνο.
Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν υπήρχε κάποια απάντηση, καθώς όπως δήλωσαν κύκλοι του υπουργείου: «Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

18 σχόλια:

  1. Μπορεί να είναι ψέμα και προβοκάτσια, αλλά μου μοιάζει απολύτως λογικό. Στις εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων που μας έχουν κατακλύσει είναι δύσκολο να βρεθούν 5-10 τρελοί εξτρεμιστές; Όπως στρώσεις, έτσι θα κοιμηθείς. Όταν κάνεις τη χώρα σου ξέφραγο αμπέλι, να είσαι έτοιμος για το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος θα βγούμε και κερατάδες
    και δαρμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. only one terrorist?
    Από τόσους Τσετσένους, Λιβανέζους,Αιγυπτίους, Αλγερινούς,Τούρκους,Μαροκινούς,Νταγκεστανούς,Ιρακινούς,Αφγανούς,Πακιστανούς,Κιργίζιους ένας 'Αραβας τρομοκράτης; Μπαααα,δε νομίζω....Άλλωστε είμαστε τόσο χαλια που δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί μας...Ασχολείσαι με αυτούς που αξίζει...

    Αναρχοταλιμπανορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ne fanno parte volontari del Golfo, palestinesi, siriani e yemeniti.

    Μέλη είναι εθελοντές από τον Περσικό Κόλπο, Παλαιστίνιοι, Σύροι και Υεμενίτες.

    Καλέ, αυτοί δεν είναι "φίλοι" μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ολοκληρη η αλ καιντα και ο μπιν λαντεν ο ιδιος να ερθει που το παραξενο? σαμπως ξερει κανεις ποσοι οι πιοι ειναι ολοι αυτοι οι ταλιμπανεζοι που εχουν γεμισει τη χωρα? ξερεις κανεις τα ονοματα τους? ξεφραγο αμπελι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και μπαινω στο μετρο καθε μερα,
    μακαρι να βαλουν καμια βομβα, να δω τοτε θα ξυπνησουν οι ελληνες να τους παρουν μεχρι τη θαλασσα φαλαγγι?(οσο ακομα ειμαστε περισσοτεροι απο αυτους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ηρθε κι αυτος στο φαν κλαπ του ευρωπαικου εξτρεμισμου,καλοδεχουμενος στο hellenic terorrist enterprice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ηρ8ε για επενδυσεις για ενα πιο εξτριμ μελλον στο μουσλιμ καυλογυρισταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απο την μυκονο θα σκεκηνησει η επανασταση παιδια μου.αυτος ηρθε για τεχνικη υποστηριξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενας,= κανένας !Ομως οπωσδήποτε έχει κύκλωμα εδώ με τα απαραίτητα και φυσικά το κύκλωμα που το γνωρίζουν εκεί έξω είναι προβοκατόρικο. Εισαγώμενη τρομοκρατία για αλλότρια σχέδια.Και όλοι είναι ύποπτοι...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 1992 (Η 1991) ΒΟΜΒΑ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΒΟΜΒΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ.

    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΑΝ ΛΕΩ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ δεν ανησυχώ. Με τόσους πράκτορες της CIA και Mossad εδώ μέσα ποιός θα μας πειράξει....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 13 Φεβρουαρίου 2011 1:42 μ.μ.

    Και να συμπληρωσω:

    Με ολες τις διεκολυνσεις συνεργασιες και συμμαχιες τωρα θα μας βαζουν τα δυο ποδια σ' ενα παπουτσι κατα-μεσις στην Πανεπιστημιου και μερα μεσημερι.
    ------------
    Διαβαζω:
    «Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών (Βασιλίσσης Σοφίας 5), μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα, του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Π. Γερουλάνου καθώς επίσης και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδη με θέμα ‘διευκολύνσεις θεωρήσεων σε χώρες ιδιαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος'». Αυτό έλεγε χθεσινή ανακοίνωση του ΥΠΕΞ... Φυσικά, δεν ονομάζουν τις χώρες για τις οποίες κόπτονται. Μεταξύ άλλων πρόκειται για το Ισραήλ και την Τουρκία. Οι διευκολύνσεις προς αυτούς, δεν έχουν προηγούμενο... Άλλο ένα δείγμα της κατρακύλας της χώρας μας, άλλο ένα δείγμα ότι στο δίλημμα «αίμα ή χρυσός», διαλέξανε τον δεύτερο. Νεοφιλελεύθερη λογική του στυλ ότι «σύνορα που τα διασχίζουν εμπορεύματα, δεν τα διασχίζουν στρατοί». Τελικά, κάποιοι δεν θα λογικευτούν ποτέ...





    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΑΝ ΛΕΩ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ;
    13 Φεβρουαρίου 2011 9:51 π.μ.

    Φίλτατε,

    και ισχύει το δημοσίευμα
    -υπήρξαν συλλήψεις-
    και μυαλό δε βάλαμε
    -όπως λες-

    Το γιατί;
    Ρώτησε τον τζιμη
    και τα συντρόφια-θαμώνες του Ινφο
    Αυτοί ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 9:51 π.μ.
    H μπόμπα έσκασε στα χέρια του αλλοδαπού που την μετέφερε, στον ημιόροφο πολυκατοικίας που υπήρχαν πολλά γραφεία και ένα γραφείο κούριερ στο ισόγειο.
    Το αγγλικό προξενείο βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων και θα ήταν περίεργο να θέλει κάποιος να στείλει δέμα τόσο κοντά με κούριερ.
    Στο δικαστήριο δεν έγινε ξεκάθαρο ούτε ποιός ήταν ο στόχος, ούτε όργανα ποίου ήσαν οι μεταφορείς της βόμβας.
    Να έσκασε από λάθος, είναι το πιο πιθανό.
    Εάν η δίκη γινόταν σήμερα που υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι παρόμοιες ενέργειες είναι προβοκάτσιες, ίσως να αποκαλύπταμε τους πραγματικούς ενόχους.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τζιμη

    στο δικαστήριο οι ίδιοι οι "φίλοι" σου
    δήλωσαν ότι πήγαν από την Θεσσαλονίκη στην Πάτρα, για να στείλουν από εκεί την βόμβα στην Παλαιστίνη. Άφησαν δηλαδή να εννοηθεί ότι έψαχναν για το κατάλληλο κούριερ. Και σαν το κούριερ το Πατρινό, α! όλα κι όλα! Δεν υπάρχει δεύτερο σε όλη την Ελλάδα.

    Και εσύ τώρα γιατί εξανίστασαι; Περίεργο να πέρασαν οι φίλοι σου, τη βόμβα για πίτσα/για σουβλάκι και να θέλουν να τη ντιλιβεριάσουν και αυτήν;

    Κάτι τέτοιες μπαρούφες λες
    και αρχίζω και σκέπτομαι
    ότι μάλλον δεν τους ξέρεις καλά...
    Ή μάλλον δεν τους ξέρεις καθόλου
    και ότι δεν έχεις ιδέα για την υπόθεση. Περαστικός είσαι που είδε φως και μπήκε.
    Έτσι δεν είναι κοπελιά; Ασχέτου και αγνώστου γωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.