2/3/11

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Β. Ήπειρος; Απαγορεύεται!

Άρχισαν τα όργανα στην Θεσσαλονίκη της… πολυπολιτισμικότητας. Όπως κατήγγειλε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Γκιουλέκας, η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Εταιρίας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας Σοφία Ασλανίδου κάλεσε στο γραφείο της την δημοσιογράφο Δέσποινα Μηλιάδου, προκειμένου να την…  επιπλήξει για την χρήση του όρου «Βόρειος Ήπειρος».

Την καταγγελία έκανε η ίδια η δημοσιογράφος με επιστολή της προς την ΕΣΗΕΜ-Θ, αναφέροντας ότι της ζητήθηκε να μην χρησιμοποιεί τον όρο «Βόρειος Ήπειρος», επειδή αναπαράγει, όπως την… ενημέρωσαν, το… μίσος μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

«Θεωρούμε απαράδεκτη την επίπληξη της αντιπροέδρου της ΔΕΠΘΕ στη δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Τέτοιου είδους παρεμβάσεις θυμίζουν σταλινικές τακτικές. Η κ. Ασλανίδου απαγόρευσε τη χρήση του όρου “Βόρειος Ήπειρος” την ώρα που ακόμη και οι πολιτικοί αρχηγοί, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των αδελφών μας εκεί, αναφερόμενοι στην περιοχή χρησιμοποιούν τον ίδιο ακριβώς όρο. Αν, λοιπόν, η νέα διοίκηση του Δήμου έχει την πρόθεση να απαλείψει αυτούς τους όρους θα ήθελα να το μάθω από τον ίδιο τον κ. Μπουτάρη», δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας.

Ο κ. Γκιουλέκας αναφέρθηκε  και σε καταγγελίες περί μετακινήσεων υπαλλήλων του Δήμου με πολιτικά κριτήρια, καλώντας τους μεν εργαζόμενους να καταγγέλλουν τέτοιου είδους μεταχείρισή τους, καθώς και τον δήμαρχο Γ. Μπουτάρη να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το θέμα.
http://www.elzoni.gr
 

29 σχόλια:

  1. (Reuters) - Gunmen shot dead Pakistan's minorities minister on Wednesday for challenging a law that mandates the death penalty for insulting Islam, the second top official killed this year over the blasphemy law.

    The assassination of Shahbaz Bhatti, the only Christian in Pakistan's cabinet....

    http://www.reuters.com/article/2011/03/02/us-pakistan-assassination-idUSTRE7211GH20110302

    Ποινή θανάτου ισχύει γιά προσβολή της μουσουλμανικής θρησκείας τους στο Πακιστάν. Δολοφόνησαν και τον μόνο χριστιανό υπουργό τους.

    Και κάποιοι εκφυλισμένοι πολιτικοί θέλουν, να εποικισθεί η χώρα μας από μουσουλμάνους, και να φιμώσουν σαν ρατσιστή κάθε Έλληνα που έχει αντίρρηση με την διάλυση της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η Ασλανίδου πρέπει να πάρει πόδι, αν αληθεύει η κατηγορία. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η κ.Ασλανίδου είναι ποντιακής καταγωγής ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ντρέπομαι για το κατάντημα της,την αλλοτρίωση και τον γραικυλισμό της γιατι όχι μόνο είναι μέλος σε ένα προδοτικό δημοτικό συμβούλιο το οποίο έχει βάλει ως στόχο του να τιμήσει του σφαγείς του Ελληνισμού,αλλά και συμμετέχει ενεργά εκτελώντας τα ανθελληνικά κελεύσματα του.
    Σημεία των καιρών ' απόγονος προσφύγων να μην έχει το λίγο μυαλό που χρειάζεται για να καταλάβει πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω να καταλαβω πως τον ανεχονται οι θεσσαλονικεις αυτον τον αλκοολακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκφραζω την αγανακτηση μου για την "κυρία" Ασλανίδου, που παραυτα - αν είναι και θελει να λεγεται Πόντια- να παραιτηθεί και να ξεκουμπιστεί και όποιος πόντιος τη συνατησει στο δρόμο να της ρίξει μια χορταστική Ροχάλα στο κατσί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ασλανιδου θα πρεπει να είναι απο εκείνες τις λεγόμενες προοδευτικές που σιγουρα μεθαυριο που τιμουμε τη μνημη της Γενοκτονίας των Ποντίων να απαγορεύσει να μιλάμε γι αυτήν και να νομίζει οτι οι 353.000 προγονοί μμας δεν εξολοθρεύτηκαν απο τον εγκληαμτία ΚΕΜΑΛ, αλλα αυτοκτόνησα!!!! Αληγθεια, τι γίνεται με την οδό Κεμαλ Ατατούρκ και το άγαλμα του;
    θα το στησουν επι τέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και οχι μόνο της κάναν παρατήρηση γιατί χρησιμοποίησε τον όρο "ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ" αλλά σήμερα αποφασίστηκε και η διακοπή της εκπομπής της! Μια εκπομπη που κατα γενική ομολογία ήταν απο τις καλύτερες ραδιοφωνικές εκπομπές στη Θεσσαλονίκη με υψηλή ακροαματικότητα και μάλιστα με ζωντανή συμμετοχή μέσω τηλεφωνημάτων ακροατών.
    Α! φυσικά το πρώτο που αποφασίστηκε και εφαρμόστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο είναι η απαγόρευση των ζωντανών τηλεφωνημάτων! Κανεις πλεον δεν έχει το δικαίωμα να λεει ελεύθερα την άποψή του ζωντανά απο το ραδιόφωνο του Μπουτάρη. Μιλάμε για πλέρια δημοκρατία με την νεα θολοκουλτουριάρικη ηγεσία!
    Άντε να δουμε τι άλλο θα δουμε ...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμενε κανεις τιποτα αλλο απο εναν ανθρωπο που δημοσια εχει ομολογησει οτι'τον δοκιμασε';.Διαβαστε τις αποψεις του για το σκοπιανο και θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να καλέσουμε κι εμείς την κ. ΛΕΩΝίδου και να την επιπλήξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι θίγεστε βρε Πόντιοι;
    Δηλαδή μέχρι τώρα πιστεύατε πως όποιος είναι Πόντιος είναι οπωσδήποτε πατριώτης,ενώ οι κακοί Έλληνες προέρχονται μόνο από τα άλλα μέρη του Ελληνισμού;Τι να πω!
    Ο τοπικισμός-σωβινισμός-εγωισμός σας,από τη μια είναι γελοίος,από την άλλη επικίνδυνος!

    Ο πατριωτισμός των Ελλήνων,δεν κρίνεται από την ιδιαίτερη καταγωγή του καθενός,ούτε από την ηλικία του,ούτε από το φύλο του,ούτε από τη μόρφωση ή τα λεφτά του.Αλλά από τις πεποιθήσεις του και τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μπουτάρ-πασάς και τα αφεντικά του ...επί τω έργω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2 Μαρτίου 2011 6:10 μ.μ.
    "Ο τοπικισμός-σωβινισμός-εγωισμός σας,από τη μια είναι γελοίος,από την άλλη επικίνδυνος!"

    ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΨΟΥ ΣΕΦΤΕΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ! ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΟΙ; ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΝΤΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ" ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΤΙ-ΠΟΝΤΙΣΜΟΣ.

    "Ο πατριωτισμός των Ελλήνων,δεν κρίνεται από την ιδιαίτερη καταγωγή του καθενός,..." ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΒΟΥΛΗ)ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΛΕΓΟΥΣΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...

    Η ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΚΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ (πχ ΣΗΜΗΤΗΣ,ΓΑΠ), ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2 Μαρτίου 2011 6:10 μ.μ.
    "Ο τοπικισμός-σωβινισμός-εγωισμός σας,από τη μια είναι γελοίος,από την άλλη επικίνδυνος!"
    ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΚΙ'ΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΟΥΦΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ Ε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οπότε ανώνυμε 6.10 μ.μ. σύμφωνα με αυτά που γράφεις περί "πεποιθήσεων και πράξεων" και σύμφωνα με το άρθρο επειδή αναπαράγεις το μίσος μεταξύ Ελλήνων πρέπει να είσαι ρατσιστής σοσιαλ-φασίστας και πρέπει να σου αφαιρεθεί ο λόγος.
    Πήρες και καθηγητίστικο ύφος να μαλώσεις τους Ποντίους και να τους συνετίσεις με τις πλάκας μικρο-διάλεξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προοδευτικος,αριστερος,διαπολιτισμικος,διεθνιστης,διαφορα,-ιστης,ανεξαρτητος,αντιπολεμιστης,φιλοτουρκος,φιλοσιωνιστης,αντιρατσιστης,αντιομοφοβος,αντιεχθροπαθης...Φατε Δημοκρατια.Αιδως για την ξεφτιλα θεσμων στο πιο ελευθερο(;) σημειο του πλανητη(ελευθερων ψυχων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπουτάρη θελατε πουλάκια μου;
    Να τον χαιρεστε και αυτό είναι μόνο η αρχή πολύ φοβάμαι οτι και ο όρος Ελλαδα θα απαγορευτεί στον ρ/δ σταθμό και στην TV 100 και πολύ πιθανόν να ακούτε και την λέξη ΣΟΛΟΥΝ αντί θεσσαλονίκη.

    Μπουτάρη θέλατε φάτετον στην μαπα.
    Εγώ πάντως θα ξερκαρδίζομαι και ας με πονάει.

    Και μην ξεχνάτε μεγαλύτερα φασιστοειδή απο του αριστερούς δεν υπαρχουν και το εκδηλώνουν μόλις πάρουν την εξουσία. Τυφλα να χει ο χίτλερ.

    ΜΑΡΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. με την λογική της κυράτσας που πληρώνουμε οι Θεσσαλονικείς, δεν πρέπει να αναφερουμε τη λέξη ΜΑκεδονία γιατί αυτό αναπαράγει μίσος με τους Σκοπιανούς, ούτε τη λέξη Θράκη η Κωνσταντινούπολη γιατί αυτό δημιουργεί μίσος με τους Τούρκους (η Δημαρχάρα μας προτιμα το ορθότερο Instabul). Ετσι να καποιος θελει (λέμε τωρα) να τη βιάσει δεν θα πρεπει αυτή να αντισταθεί στο βιαστή της μην τυχόν και του δημιουργήσει μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επι Οθωμανικής αυτοκρατορίας οι κοτσαμπάσηδες ήταν προσκυνημένοι Έλληνες για να κυβερνάνε τους ομοίους τους, έτσι και τώρα, αρκεί να κυβερνάνε και είναι έτοιμοι να προσκυνήσουν και τούρκικα αφοδεύματα. Εγώ πάντος είμαι Βλάχος απο μάνα και Σουλιώτης απο πατέρα, στουρνοκέφαλος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2 Μαρτίου 2011 6:36 μ.μ.
    2 Μαρτίου 2011 6:44 μ.μ.
    2 Μαρτίου 2011 8:04 μ.μ.,

    Απλώς επιβεβαιώνετε αυτά που λέω.
    Επιπλέον,αναφέρεστε και σε εντελώς άσχετα θέματα(είπα εγώ να μη δηλώνεις την ιδιαίτερη καταγωγή σου;είπα εγώ ότι συμφωνώ με τους ελληνόφωνους ανθέλληνες που έχουν θέσεις;).
    Τα σχόλια σας δείχνουν πλήρη ανωριμότητα και
    οι βρισιές σας το ποιόν σας και τη "δημοκρατικότητά σας".

    Όσοι Έλληνες δηλωνουν πρώτα την ιδιαίτερη καταγωγή τους -και μάλιστα εντόνως- και ΜΕΤΑ την ελληνικότητά τους, αυτοί πάσχουν από κακό τοπικισμό- σωβινισμό,είναι ρατσιστές και ηλίθιοι εγωιστές,κυρίως όμως,σπέρνουν το διχασμό μεταξύ των Ελλήνων.

    Τις ρίζες μας να τις τιμούμε και την ιστορία μας επίσης,αλλά πάντα να είμαστε στο ΕΜΕΙΣ,όχι στο εγώ.

    "...τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί και αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι· όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσωμεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμεν κι’ όλοι μαζί και να μην λέγη ούτε ο δυνατός «εγώ» , ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγη ο καθείς «εγώ»; Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση, ή χαλάση, να λέγη εγώ· όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκειάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ»."
    Στρατηγού Mακρυγιάννη Aπομνημονεύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6:36,

    ή παραλογίζεσαι
    ή είσαι βαθιά κομπλεξικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2 Μαρτίου 2011 8:04 μ.μ.ΛΕΓΕΤΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ..Σαλονικάϊ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2 Μαρτίου 2011 8:04 μ.μ. Αστο Σαλονικάϊ σε κατάλαβαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κοπελιά 6:10 μ.μ., δεν είμαι Πόντιος από καταγωγή, αλλά οι παρέες μου βρίσκονται μέσα στις ενώσεις αποδήμων Ποντίων. Δηλαδή επέλεξα να είμαι Πόντιος. Και το χαίρομαι πολύ!!!
    Πάρε τον κεφτέ τον Μπίστη που είναι της ιδίας συνομοταξίας με σένα και πάτε σε ένα ποντιακό γλέντι. Εκεί θα δείτε πώς γίνεται η δουλειά !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιοί είναι αυτοί που μισούν τους Έλληνες του Πόντου και δεν χάνουν ευκαιρία να το δηλώσουν; Γιατί ενώ σε όλο τον κόσμο υπήρξε ο αντισημητισμός ως φαινόμενο στην Ελλάδα άνθησε η αντιποντιακή-αντιπροσφυγική συμπεριφορά;(απέναντι σε Ελληνες πρόσφυγες, γιατί αν πρόκειται για ξένους τότε αλλάζουν τα πράγματα).ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;Γιατί θέλουν να μας μαζοποιήσουν όλους μαζί σε αυτόν τον πολυπολιτισμικό χυλό που ετοιμάζουν και προωθούν;
    ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΞΑΝΑ "ΛΕΓΟΥΣΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ..."

    ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ; ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑ ΜΕΛΗ!!! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΆΪ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. NAIAΣ

    Περιμενε κανεις τιποτα αλλο απο εναν ανθρωπο που δημοσια εχει ομολογησει οτι'τον δοκιμασε';.

    2 Μαρτίου 2011 5:58 μ.μ.

    --------------

    +1000!!

    Ψυχή παθητική, θηλυπρεπής, με την κωλ@@@πίδα του "ροδέλα", δεν μπορεί ποτέ να κάνει αγώνα, ούτε καν να το σκεφτεί!!!
    Μπαίνει και βγαίνει με την όπισθεν!!

    Αναλογιστήκατε ποτέ πόσοι "τέτοιοι" είναι εντός της Βουλής;
    Μόλις δε ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο περί "εχθροπάθειας" δε θα μπορούμε καν να τον αποκαλούμε αυτό που είναι!
    Δηλαδή ΠΟΥ@ΤΗΣ!!

    υγ: Κατά τα άλλα αιώνιοι Έλληνες μαλλιοτραβηχτείτε! Πόντιοι εναντίον Μωραϊτών, Νησιώτες εναντίον Ρουμελιωτών και το κακό μας συναπάντημα!
    Αι σιχτίρι σας βαρέθηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοπελιά 6:10 μ.μ., δεν είμαι Πόντιος από καταγωγή, αλλά οι παρέες μου βρίσκονται μέσα στις ενώσεις αποδήμων Ποντίων. Δηλαδή επέλεξα να είμαι Πόντιος. Και το χαίρομαι πολύ!!!
    Πάρε τον κεφτέ τον Μπίστη που είναι της ιδίας συνομοταξίας με σένα και πάτε σε ένα ποντιακό γλέντι. Εκεί θα δείτε πώς γίνεται η δουλειά !!!
    τζιμης

    3 Μαρτίου 2011 3:19 π.μ.


    Δικαίωμά σου και πολύ καλά κάνεις!
    Τον Μπίστη τον θεωρώ ανθέλληνα και μόνο που μου τον θύμησες αηδιάζω!
    Εγώ είμαι Ελληνίδα και Χριστινή Ορθόδοξη (σε συγχαίρω για τις μαντικές σου ικανότητες,επιτέλους κάποιος με αποκαλεί "κοπελιά" και όχι "φίλε" ή "παλικάρι",λες και μόνο άντρες μπορούν να σχολιάζουν τα πολιτικά θέματα!) και χαίρομαι να πηγαίνω σε κάθε ελληνικό γλέντι είτε γίνεται στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό!Δεν κάνω διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων με βάση την ιδιαίτερη καταγωγή τους,αγαπώ και στηρίζω όλον τον Ελληνισμό, αλλά πολεμώ τη βλακεία,τον διχασμό και τον ηλίθιο εγωισμό των Ελλήνων,από όπου κι αν προέρχεται!

    Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε και να κατανοήσετε βασικά θέματα,είναι κρίμα,για εσάς αλλά δυστυχώς και για όλους μας,αφού το έθνος μας είναι ένα.

    Αν εσύ Τζίμη,θεωρείς την εξής δήλωση {Η ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΚΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ (πχ ΣΗΜΗΤΗΣ,ΓΑΠ), ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
    2 Μαρτίου 2011 6:36 μ.μ.}

    δήλωση υγιή,λογική,ορθή,αντικειμενική,απαλλαγμένη από κόμπλεξ,αρρωστημένο εγωισμό,ρατσισμό,και έμμεσες προσβολές έναντι του υπόλοιπου Ελληνισμού, εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο,παρά μόνο να ευχηθώ οι συγκεκριμένες απόψεις να μην αντιπροσωπεύουν το σύνολο των Ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τζίμη πιστεύω να κατάλαβες ποιός απάντησε φυσικά όχι η κοπελιά αλλά ο "συνοδός" της, δύο δύο πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3 Μαρτίου 2011 2:32 μ.μ.

    τζίμη πιστεύω να κατάλαβες ποιός απάντησε φυσικά όχι η κοπελιά αλλά ο "συνοδός" της, δύο δύο πάνε

    --------------------

    Γιατί ρε μόρτη;
    Μια χαρά τα λέει η κοπέλα, που διαφωνείς;
    Που πρόσβαλλε τους Πόντιους, για πες μου; Που πέσατε όλοι να την φάτε!!
    Δηλαδή εσείς οι Πόντιοι, που και εγώ τους τιμώ όπως κάθε Έλληνα, έχετε κανένα μονοπώλιο πατριωτισμού και δεν το ξέρουμε ακόμη;
    Αυτό σας είπε!!
    Για συνέλθετε λίγο!!!
    Μπορεί ο Σάββας να είναι Πόντιος και εσείς εδώ να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε οικείο χώρο, αλλά δεν είστε μόνοι σας!
    Για να μην πω ότι γίνεται και τρόπον τινά κατάχρηση αυτής της οικειότητας από ορισμένους, ορισμένους!!

    Και όπως είπα:

    υγ: Κατά τα άλλα αιώνιοι Έλληνες μαλλιοτραβηχτείτε! Πόντιοι εναντίον Μωραϊτών, Νησιώτες εναντίον Ρουμελιωτών και το κακό μας συναπάντημα!
    Αι σιχτίρι σας βαρέθηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΕΛΛΗ ,
    τα διατύπωσες πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.