12/2/16

Ένας λογικός άνθρωπος δεν υπάρχει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί χτυπάνε τους αγρότες και δεν τους αφήνουν να διαδηλώσουν;

Επεισόδια στο Χαϊδάρι -Δεν αφήνουν τους αγρότες να μπουν στην Αθήνα
Η φωτογραφία είναι από το Πρώτο Θέμα
Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στο Δαφνί μεταξύ αγροτών και αστυνομικών δυνάμεων, καθώς η αστυνομία δεν επιτρέπει στους αγρότες να περάσουν με τα αγρoτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ να μπουν στην Αθήνα.
Δεύτερος γύρος έντασης ανάμεσα σε αγρότες της Πελοποννήσου και τα ΜΑΤ στο Χαϊδάρι, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν την πορεία των αγροτών προς την Αθήνα. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια με πέτρες, καδρόνια και εκτεταμένη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τις εντολές «κανένα τρακτέρ δεν θα μπει στην Αθήνα» σταμάτησαν τους αγρότες κοντά στο Δαφνί και τους απαγόρευσαν να συνεχίσουν την πορεία τους με τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα.
Το κυνηγητό στην εθνική οδό συνεχίζεται ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ. Ενα περιπολικό έχει υποστεί ζημιές. 
Οι αγρότες της Πελοποννήσου αν και συμμορφώθηκαν στην απόφαση να μην ανεβάσουν τα τρακτέρ στην Αθήνα, είδαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους σταματούν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο Σύνταγμα με τα αγροτικά αυτοκίνητα.
Αυτό που ανέφεραν στις κάμερες ήταν πως ενώ δεν έφυγε ούτε ένα τρακτέρ από την Πελοπόννησο, είδαν με έκπληξη να μην τους επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα παρά μόνο με τα λεωφορεία που τους μετέφεραν.
Σε έξαλλη κατάσταση ορισμένοι από τους αγρότες φώναζαν μπροστά στις κάμερες «Κόκκινη χούντα», «Τι είμαστε;Ζιμπάμπουε;», «Εμείς δεν είμαστε Έλληνες πολίτες;δεν πληρώνουμε φόρους;», «Θα βγει ο κόσμος με τα όπλα».

Δείτε το σκηνικό έντασης:
Πηγή: iefimerida.gr 

3 σχόλια:

  1. Η κοκκινη χουντα θα πεσει!
    Το τελευταιο σοβιετικο καθεστως της Ευρωπης θα καταρρευσει με παταγο.
    Οργη λαου φωνη Θεου λεει ο ελληνικος λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε η ώρα να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους...όλα αυτά τα χρόνια πολλοί μίλαγαν , για Porche και Cayene, για μπουζούκια και κρύβονταν πίσω από αυτόν τον Λαϊκισμό...για τα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα της Αγροτιάς.....Όσοι δεν έχουν επαφή, με τα φυτοφάρμακα, τα λιπάσματα, τα ραντίσματα και κάθε είδους άλλη διαδικασία η οποία είναι απαραίτητη για την καλλιέργεια και την παραγωγή, μίλαγαν και μιλάνε για τεμπέληδες, λαμόγια που ζουν από τις επιδοτήσεις..Υπάρχουν και λαμόγια, δεν το συζητάμε, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Πρόκειται για λίγους και αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν.Κανένα κόμμα, καμία κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε ποτέ και ουσιαστικά με τα προβλήματα της Αγροτιάς. Η περιφέρεια και η αγροτιά έχουν εγκαταλειφθεί, εισάγουμε τα πάντα ως και λάδι, ενώ την ίδια στιγμή, τα ελληνικά χωράφια και η επαρχία ερημώνουν. Η επανεκκίνηση της Ελλάδας και η οριστική έξοδος από την κρίση, μπορεί να δωθεί μόνο με την ανάπτυξη της περιφέρειας, και του πρωτογενού τομέα παραγωγής. Όλα τα άλλα είναι λόγια για να αγαπιόμαστε... Η οργή του κόσμου, από όλα τα κοινωνικόοικονομικοπολιτικά προβλήματα που έχουν σωρρευτεί τα τελευταία 6 χρόνια, αποτελούν ένα επικίνδυνο μείγμα...Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες....και δεν αφορά μόνο τη σημερινή κυβέρνηση των Σύριζα - Ανελ, αυτοί ξεπέρασαν τις χειρότερες προσδοκίες του ελληνικού Λαού....ξεπέρασαν ακόμη και την χειρότερη κυβέρνηση του Κ.Σημίτη 1996-2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στους αγρότες της Πελοποννήσου δεν επετράπη η είσοδος με αγροτικά αντίθετα στο ΚΚΕδικό μπλόκο του Μπούτα της Νίκαιας επετράπη η είσοδος και με τρακτέρ στην Αθήνα!Τα γνωστά τρακτεράκια με τη σημαία του Μαρίνου Αντύπα. Αυτό δείχνει πολλά για τους έχοντας μυαλό.Ίσως επειδή οι αγρότες της Πελοποννήσου είναι κοντά στηνν Αθήνα και έχουν εκβάλλει τον κομματικό συνδικαλισμό από τα μπλόκα τους είναι πιο επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.