5/3/16

Ο Σάββας Καλεντερίδης στην Καστορία: Ομιλία με θέμα "Κρίση και Πατριωτισμός - Προσφυγικό και συνέπειες πολέμου στη Συρία"


2 σχόλια:

  1. Τα λόγια αυτά που γράφω δεν είναι προϊόντα ιδεολογικής φύσης και κοσμοθεωριών πολιτικού ή κοινωνικού ή άλλου είδους ιδεών, αλλά εκπηγάζουν από την συλλογική ελληνική εθνική ιστορική συνείδηση και από την συλλογική ελληνική λαϊκή συνείδηση και βούληση τα οποία ενεργούν ως συστατικά της ψυχοσύνθεσης του γράφοντος. Επομένως διαθέτω την νομιμοποίηση να μιλώ ως εκπρόσωπος όλου του λαού, κι αν κρίνεις από τα λόγια μου πως ισχύει, δέξου τα λόγια αυτά πως προέρχονται και εκφράζουν τον λαό.

    Η κυβέρνηση της ομάδας Τσίπρα είναι παράνομη, αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική. Στην πατρίδα συντελέστηκε και εξελίσσετε η κατάλυση της δημοκρατίας και είναι με διαύγεια και σαφήνεια διακριτό και εμφανέστατο πως η ομάδα Τσίπρα κυβερνάει αμιγώς με δικτατορικές αρχές.

    Η δημοκρατία ορίζει ρητά πως η πηγή η οποία νομιμοποιεί τον Τσίπρα και κάθε Τσίπρα, είναι η έκφραση της βούλησης του λαού. Δηλαδή είναι νόμιμος ο Τσίπρας και η ομάδα του στην κυβέρνηση με την έκφραση της βούλησης του λαού. Που σημαίνει πως δεν υπάρχει νομιμοποίηση έξω από την έκφραση της βούλησης του λαού, άρα εάν δεν υπάρχει έγκριση από τον λαό δεν είσαι νόμιμος να κυβερνάς. Ο λαός ψήφισε τον Τσίπρα και την ομάδα του να κυβερνήσει για να εκφράσει την βούληση του, την οποία εμπεριείχε ένα πακέτο πολιτικών εφαρμογών που παρουσίασε προεκλογικά ο Τσίπρας στον λαό και για το οποίο τον ψήφισε.

    Στην πορεία αποδείχθηκε πως εκείνο το πακέτο πολιτικών που έκφραζε την βούληση του λαού ήταν ανεφάρμοστο. Ας μην εξετάσουμε τους λόγους εδώ οι οποίοι δείχνουν την αληθινή όψη της πραγματικότητας. Εφόσον οι προϋποθέσεις νομιμοποίησης του Τσίπρα στην κυβέρνηση ακυρώθηκαν. Πλέον τι είναι αυτό που κάνει νόμιμο τον Τσίπρα στην κυβέρνηση, εφαρμόζοντας πολιτική κατεύθυνση δίχως να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός και δίχως την έγκριση του ελληνικού λαού, που ρητά και κατηγορηματικά έπρεπε να έχει.

    Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει νόμιμο κυβερνήτη τον Τσίπρα στην Ελλάδα;;; Και τι είναι αυτό που νομιμοποιεί τα πολιτικά κόμματα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Συμβούλιο της Επικρατείας, τον Άρειο Πάγο και κάθε άλλον αρμόδιο θεσμικό παράγοντα, να μην οδηγούν στην παύση και απομάκρυνση της ομάδας Τσίπρα από την κυβέρνηση;;;

    Η κατάλυση της δημοκρατίας δεν ενοχλεί κανέναν, το γεγονός πως η ομάδα Τσίπρα ασκεί πολιτική με αμιγώς δικτατορικές αρχές, πάλι κανέναν δεν ενδιαφέρει που εφαρμόζονται στον ελληνικό λαό και την κοινωνία πολιτικές αυθαίρετες και αντιδημοκρατικές, αφού ούτε καν ρωτήθηκε ο λαός ή ενημερώθηκε σχετικά.

    Το γεγονός ανωμαλιών και προβλημάτων που εμφανίστηκαν με την λήψη του τιμονιού της πατρίδας από την ομάδα Τσίπρα πάλι κανέναν δεν έβαλαν σε σκέψη, για μια πληρέστερη κατανόηση των καταστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι η ομάδα Τσίπρα αδυνατεί εκ φύσεως και ότι όλα τα δεδομένα μαρτυρούν πως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, ούτε συναίσθηση και συνείδηση των συνεπειών των πράξεων τους και των λόγων τους, και στην κατάσταση ασυνειδησίας που τελούν οι παρεμβάσεις που πράττουν ασκώντας την πολιτική τους στην κοινωνία είναι με συνέπειες καταστροφικές, αφού δεν έχουν λογική σύνδεση και συνείδηση της πραγματικότητας, πάλι κανέναν δεν προβληματίζει.

      Και πως άλλωστε αφού και οι ίδιοι, όλοι μέσα στην Βουλή και στις θεσμικές αρχές δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα στον βαθμό που πρέπει. Και συμβαίνει αυτό ακριβώς επειδή απουσιάζει η αληθινή δημοκρατική αντίληψη των πραγμάτων. Γιατί στην πατρίδα μας η δημοκρατία αλλοιώθηκε αφού λάθος την καταλαβαίνουν και επιτρέπουν να λειτουργεί ένα κακέκτυπο και ψευδές δημοκρατικό πολίτευμα, και ερμηνεύοντας τις αιτίες πίσω από τις όψεις της πραγματικότητας που εκδηλώνονται, αυτό που συμβαίνει είναι να γίνονται εκλογές για να ψηφίσει ο ελληνικός λαός τον δικτάτορα του, αυτόν δηλαδή που θα τον κυβερνήσει δικτατορικά. Κανείς όμως δεν το βλέπει μέσα στην Βουλή το δέχονται έτσι όπως είναι, και τρέχουν μετά πίσω από τα σφάλματα της κυβέρνησης κάνοντας την λεγόμενη αντιπολίτευση, ενώ εάν λειτουργούσε η κυβέρνηση όπως ρητά η δημοκρατία ορίζει, να εκφράζει την βούληση του λαού, σφάλματα δεν γίνονται, εφόσον η βούληση του λαού μέσα μου παράγει την πολιτική σκέψη και αντίληψη για τις συνθήκες της πραγματικότητας, είναι ποτέ δυνατόν να σφάλω με τις συνθήκες αυτές και να σχεδιάζω μια πολιτική εφαρμογή η οποία θα βλάψει τον λαό;;; Όχι βέβαια. Τα πολιτικά σφάλματα όλων όσων πέρασαν με τον μανδύα της δημοκρατίας έγιναν διότι αυθαίρετα εφάρμοσαν προσωπικές αντιλήψεις και όχι αντιλήψεις που παράγει η βούληση και η συνείδηση του λαού όταν ενεργεί εντός του πολιτικού όντος.

      Δεν τα γνωρίζουν όμως αυτά οι επαγγελματίες δημοκράτες της πατρίδας μας.

      Και για τον λόγο αυτό αφήνουν τον Τσίπρα αυθαίρετα, όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι, να εφαρμόζει αυτός τις δικές του πεποιθήσεις πάνω στο σώμα της κοινωνίας και των πολιτών, αντί να συμβαίνει το αντίθετο, η εφαρμογή δηλαδή της βούλησης του λαού μέσα στην πραγματικότητα.

      Όλα δείχνουν πως βαδίζουμε στην απόλυτη καταστροφή με την ομάδα Τσίπρα στο τιμόνι γιατί δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να συνθέτουν τις συνθήκες με πλήρη απουσία συνείδησης και οδηγούμαστε στην απόλυτη καταστροφή.

      Αυτά είχα να σου πω και κάνε όπως σε φωτίσει. Εγώ εδώ μέσα στην αγωνία και στην απελπισία ανίκανος να σώσω την πατρίδα και τον λαό μας που ξεψυχάνε μέσα στην αγκαλιά μου από τις ενέργειες της ομάδας Τσίπρα στέκομαι απαρηγόρητος, έχει 2 βδομάδες έχασα και τον ύπνο μου, και δεν ξέρω τι άλλο πρόκειτε να συμβεί.

      Ο Θεός να βάλλει την δεξιά Του...!!!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.