30/4/17

Έως 100.000 Μονιμοποιήσεις Και Προσλήψεις Στο Δημόσιο Με Το Πλεόνασμα

Σχέδιο μέχρι και 100.000 μονιμοποιήσεων και προσλήψεων στο Δημόσιο επανακκινεί η κυβέρνηση, μετά την ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος στον Προϋπολογισμό το 2016.
Το σχέδιο αυτό προβλέπει μαζικές μετατροπές συμβάσεων, μονιμοποιήσεις, προσωρινές προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ, αποζημιώσεις σε δημοτικούς συμβούλους και επεκτάσεις ωραρίου με αιχμή τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και στον τομέα της ασφάλισης – περίθαλψης.
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, κ. Πάνου Σκουρλέτη, αλλά και όσα προκύπτουν από μπαράζ διατάξεων που είτε έχει περάσει η κυβέρνηση, είτε ετοιμάζεται να καταθέσει, το κύμα των μονιμοποιήσεων – προσλήψεων – αυξήσεων στο Δημόσιο, θα αρχίσει να υλοποιείται σταδιακά, μετά το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης του προγράμματος προσαρμογής , δηλαδή έπειτα τα τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου.
Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση προς αυτή την κατεύθυνση ήδη προωθεί τις ακόλουθες ενέργειες:

Για τη συνέχεια Analytis

3 σχόλια:

  1. Σατανικοτατο σχεδιο.
    Όταν η τροικα ζητησει αργοτερα απολυσεις την μπορα θα πληρωσουν οι επομενοι επιβήτορες της εξουσιας,αν και για μενα οι επομενες εκλογες θα γινουν μετα τον εποικισμο του πλανητη Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.