28/4/17

Για άλλες προσλήψεις βρίσκουν λεφτά. Όχι για τα νοσοκομεία!


Λείπουν 15.000 νοσηλευτές από τα δημόσια νοσοκομεία. Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι 1.500 χριστιανοί ορθόδοξοι, καθολικοί και μουσουλμάνοι που θα έπρεπε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύστημα υγείας, βρίσκονται σε άλλες υπηρεσίες ή σε γραφεία βουλευτών! Αθεόφοβοι! Αν υπάρχει Θεός, ας μας στείλει ένα σημάδι ότι δεν μας εγκατέλειψε! Κι αν υπάρχει κυβέρνηση ας τους στείλει όλους πίσω στις δουλειές τους, στα νοσοκομεία.
Δεν χρειάζονται πολιτικές εντυπωσιασμού, όπως να ανοίγουν εντατικές χωρίς εξειδικευμένους γιατρούς και να κινδυνεύουν έτσι οι ασθενείς. Οι νοσηλευτές στην Ελλάδα της κρίσης είναι πραγματικοί ήρωες. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που κρατάνε όρθια (ακόμη) τα νοσοκομεία. Όποιος είχε την ατυχία να επισκεφτεί δημόσιο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί καταλαβαίνει ακριβώς τι λέμε.
Ο νοσηλευτής ξέρει ότι είναι υποχρεωμένος να εργαστεί περισσότερο για να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό. Είναι αναγκασμένος να ξεχάσει ρεπό και άδειες και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αυτή την στιγμή οφείλονται 800.000 μέρες ρεπό και αδειών. Αν οι άνθρωποι αυτοί έλεγαν ότι θα εξασκούσαν τα δικαιώματά τους, όπως συμβαίνει με όλους τους εργαζόμενους, η λειτουργία των νοσοκομείων θα είχε καταρρεύσει.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο το σχόλιο εδώ αλλά...
    Η χώρα μας περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Καταστρέφεται η οικονομίας της, κινδυνεύουμε να εμπλακούμε σε πόλεμους για αλλαγές συνόρων, τα σκάνδαλα (είτε παλιά είτε νέα) αποσιωπούνται και τελικά παραγράφονται, οι άνεργοι και οι άστεγοι αυξάνονται, οι ασθενείς δεν μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα.
    Ίσως να σας φανεί αστείο που ζητάω υπογραφές για την κυλιόμενη γραμμή ειδήσεων στο κανάλι της ΕΡΤ.
    Σε αυτήν την γραμμή διαβάζει κανείς τους τίτλους των ειδήσεων. Αλλά, σε αντίθεση με άλλα κανάλια, στην ΕΡΤ παρουσιάζει μία πολύ άσκημη εικόνα. Αντί για το κόμμα, που χωρίζει την πρόταση σε νοηματικά κομμάτια, μπαίνει τελεία. Επίσης το κεφαλαίο όμικρον στην αρχή των προτάσεων έχει αντικατασταθεί με το μηδέν.
    Στην εποχή της καταστροφής που ζούμε ας μην καταστρέφουμε και την γλώσσα μας. Είναι άραγε τόσο δύσκολο να βλέπουμε (στην κρατική τηλεόραση) γραμμένη με αξιοπρεπή τρόπο την γλώσσα μας;
    Παρακαλώ την διοίκηση της ΕΡΤ να διορθώσει το μικρό, αλλά για μένα σημαντικό, αυτό πρόβλημα. Κατά κάποιον τρόπο είναι θέμα επιβίωσης.
    Αν θέλετε διαδώστε το και μπείτε εδώ για να υπογράψετε:
    https://secure.avaaz.org/el/petition/ELLINIKI_RADIOFONIA_TILEORASI_ERT_AE_Grammatiki_diorthosi_tis_kyliomenis_grammis_eidiseon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.