28/5/17

Πρ. Παυλόπουλος: Οι εταίροι μας οφείλουν να πράξουν όσα τους αναλογούν

EPA/ERDEM SAHIN
Φωτογραφία αρχείου
Μήνυμα ότι οι Έλληνες με το αίσθημα της Ελευθερίας ως βιωματική κατάσταση, αλλά και βάση του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, υπερασπίζονται χωρίς υποχωρήσεις την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, έστειλε από το Σούλι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ολοκαυτώματος.
Παράλληλα ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος υπογράμμισε πως και οι εταίροι μας, οφείλουν να πράξουν όσα τους αναλογούν και προκύπτουν, από το πνεύμα της Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης και «κυρίως, από την ανάγκη διασφάλισης της μοναδικής φυσιογνωμίας και διεθνούς ακτινοβολίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», την οποία χαρακτήρισε ως πρωτοποριακό στην Παγκόσμια Ιστορία εγχείρημα με παγκόσμιας εμβέλειας αποστολή, που ανέλαβαν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί μετά την φριχτή εμπειρία του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την δήλωσή του, με την προτροπή, «ας σταθούμε, λοιπόν, όσο είναι ακόμη καιρός, όλοι οι Λαοί της Ευρώπης στο ύψος των περιστάσεων».
Nαυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. Τα πράττουν χρονια τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Σαββα και λοιποί συμφορμητες

    Ας μην είμαστε αφελής.Απο τη στιγμη που σε βάλανε κατω στο ταπί τα οποια ευεργετικά μέτρα ,ειτα ως προς το χρέος ειτε κυριως ως προς την ανάπτυξη θα έρθουν αφού ολοκληρωθεί η πρωτη φάση που ειναι η μοιρασιά όλων των ασημικών, τοσο της κρατικής περιουσίας όσο και της φοροδοτικής ικανότητας των ιδιωτών.
    Μετα απο αυτη τη φάση θα ξεκινήσουν τα οποια αναπτυξιακά προγράμματα μεςω κυριως των ΕΣΠΑ που ο κύριος όγκος τους θα παει στι ιδιωτικοποιημένες πλεον κρατικές εταιρειες και το τονίζω αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.